**Zmeurici de iulie-august 2009 (28)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Are cineva cartea asta: The No-Cry Sleep Solution: Gentle Ways to Help Your Baby Sleep Through the Night.. de Pantley?

Eu am zis ca trebuie facut clar ceva cu dormitu'asta, Daris ma scoala de nush cate ori noaptea, doarme destul ca nr de ore acumulate dar intrerupt.

Daca nu gasesc aici pot sa apelez la tine, Clara?
Voiam sa stiu daca a citit cineva caci la reviews numai de bine zice, nici "cry it out", dar nici "get used" ca pan la 18 ani se dezobisnuieste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna noaptea!pot sa zic asa?
Avem sase lunitze, am crescut, hop si acum "we are graduating"
Alina, sper sa fiu o invatatoare buna pentru Maria-Catalina,Zmeuricile tale sunt tare norocoase cu o asa mamica
Monitza86, cum ai pregatit pestele?
Giova multumim, sa ai o vacanta frumoasa si sa te intorci cu laptic.
Noce, http://picasaweb.google.nl/mcatalinasp
Eu azi nu am putut sa-i fac fetei baie, se intoarce, da din picioare, vrea in fundulet dar aluneca, s-a si lovit....ahhh nu pot sa o mai tin.
I-am facut vaccinul imp tbc.Cel putin asa cred. Asta se face subcutan si asistenta a bagat acul sub piele(un ac ff mic)si a iesit prin parte cealalta( parca se apuca sa coasa).Solutia in loc sa se duca sub pielea fetei a iesit afara. A mai intepat-o o data dar mie atunci mi s-a parut ca nu mai era nimic in seringa. Ea a zis ca a fost ceva si ca e bine. Oricum astept sa vad daca face cicatrice si daca nu ma duc peste ei sa-i faca testul sa vad daca ia facut ceva sau nu.
Mai spunea cineva aici ca a facut analizele si nu a reusit sa-i ia sange din prima.aaaaaa si aici e la fel.
Am lucrat si eu la recoltari dar la bebei nu m-am bagat niciodata.Eu zic ca trebuie sa stii ce faci cand intepi un bb sa-i iei sange ca doar nu-i pernita de ace sa intepi de cate ori vrei.mhh Asta e.
Diversificarea noastra merge bine: i-am dat para doua zile apoi para cu banana trei zile, mar cu un pic banana( am vrut sa scot banana si sa las doar marul)_marul il fierb, copt se usuca prea tare. Azi am schimbat merele si cand le-am amestecat cu un pic banana au inceput sa miroasa a tuica. Un miros tare puternic. Am zis ca se imbata fata. A mancat, pare ca mananca orice. Apoi a bagat si 250 de lapte. Pentru maine am un avocado foarte copt si mango. Cred ca-i dau mango; mie nu-mi place avocado, e assa, gras.Cred ca avocado e mai bun combinat cu legume.
Merg la nanitza. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Abia acu' am citit si eu din urma. Vad ca nu sunt singura cu somnul... chiar asa, ce planuiti sa faceti? Eu cred ca avem nevoie de un "consultant", asa cum e bun unul in lactatie de ce n-o fi necesar si unul in ale somnului?
alinutza zi tu, caci vad ca suntem in aceeasi oala, ai auzit/vazut cartea de care ziceam? Sears o recomanda... nush simt ca tre' sa bag o strategie ceva, nu lasat asa de la sine. orice da' fara cry-it-out. pup pt. frumosu' tau.

Clara acum am vazut si eu pozele, bagasem un ochi la cateva pe blog. Tare frumos acolo la voi, si aici au fost 26° acu 2 zile si ieri 7°, e diliu soarele asta, dar in general e cald, numa' ca io nu am plaja langa mine uof, mai bine imi alegeam si io un loc mai aproape de ocean!
Te admir pt. cum privesti tot ce ti se intampla in viata, ca esti mereu recunoscatoare si vesela, de multe ori io iau lucrurile "for granted" si uit sa mai apreciez frumosul. pe piticul scump!

La mancare: eu i-am dat Dariei pilaf cu carnita si i-am mai amestecat si cartof dulce si spanac parca 1 data. Eu am pus si un pic de faina de orez ca sa fie mai tare asa, ca noi suntem neaosi, cu mana mancam . Va zic iar... Dari mananca putintel in comparatie cu ai vostri, asa ca relax. Ii dau o data pe zi, azi de ex. avocado, banana, piersica... adinate nu faceau un fruct intreg, dar ea le roade cu spor.

Elenada, sanatate lui Matei si cand ai timp sa pui sa il vedem si noi cum apuca legumele. I-ai dat ardeiul asa mare sau pasat? Eu inca nu i-am dat ardei ca mi-a fost cumva de pielita, dar o sa incerc.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!!Inca o noapte de ....S-a trezit pe la 00.30 si mai mult de 2 ore a durat circul.....cu supt,cu foiala,cu plansete si urlete,cu chitaiala....cu tot tacamulla un moment dat mi s-a parut ca e un pic mai caldut,nu m-am putut hotara daca are sau nu febra......insa cred ca s-a incalzit doar dupa circotecaMotana,de acord cu tine,bine ar fi un consultant....pe mine chiar ma termina noptile astea,sunt mai nervoasa,nu am rabdare nici cu Timea,uoffff,visez sa dorm si sa lenevesc in pat 24 ore neintreruptElenada,sanatate multa lui MateiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor
Multumim pt gandurile bune. Sa speram ca nu e nimic grav cu Matei.

Motana eu le tai ardeiul baghete. Dupa ce e fiert sa stii ca se duce foarte usor pielita asa ca o dau jos.

Ar trebui sa ii mai filmez dar greu cu doi copii diferiti. Matei cum v-am spus se autodiversifica dar Ana nu asa ca ii dau si pasat cu lingurita. Papa si Ana singurica dar nu se satura si se plictiseste. Vine mai multa mancare cu lingurita.

Am sa le cumpar si eu avocado sa vedem daca le place.

Noce am vazut ca i-ai dat lui Filip sfecla rosie. Nu a ramas rosu pe maini ca sfecla pateaza rau. As vrea si eu sa le dau dar imi e teama ca ei vor arata ca pieile rosii si in jurul lor o sa fie totul rosu.

Va pupacim. Revenim mai tarziu cu vesti de la eco.



elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti


Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Clara, pt retete. Azi o sa-i fac reteta cu cartof dulce.
Nu stiam cu ce sa-l combin, avand in vedere ca-l dau prima data. Am cautat pe net si maj retetelor gasite erau combinate cu linte sau conopida, alimente cu care inca nu ne-am jucat.
Sper sa-l manance.
Fetelor, biscuiti cu gluten la 6 luni si 3 sapt. e ok?



de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTE LUNITE, puiutilor ce mai bifeaza o luna de viata:
Denis Stefan
Sara
Octavian
David Andrei

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna dimineata!

CLARA, multumim de retete!

Nici Sara nu se mai omoara dupa supa/piure de legume. Ieri insa i-am pus un pic de unt si l-a mancat mai cu placere. Tot ieri am introdus si galbenusul de ou si nu i-a placut deloc. Asa ca am renuntat sa i-l dau si am continuat cu piureul simplu pe care culmea l-a papat tot.. Cred ca se vrea vegetariana...

MONILAND, multumim de urare!
Eu i-am dat Sarei biscuiti cu gluten si e ok. O vedea pe sora-sa mancand si poftea asa ca i-am dat sa roada, dar nu-i pun in fructe sau piureuri. Am descoperit cerealele cu biscuiti de la Milupa dupa care e lesinata. Sunt preferatele ei. Ii pun o lingura-doua in piureul de fructe sau in branzica mixata cu fructe. Sunt super bune.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori ! Sa se faca bine repede!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

'neatza!
si noi in clubul zombilor.din fericire Daniel nu plinge, dar se trezeste de ma dispera, si doar tzitzi il face sa adoarma. intre ora 2 si pina m-am dat jos din pat cred ca m-am trezit de 10 ori si tot de atitea ori a a supt. si aseara a fost extrem de marait si agitat, i-am dat cu dentinox si pina la urma nurofen, totusi in intervalul 21.30-2 a dormit si el, si eu. asta e, sa iasa dintii, eu zic merci ca macar nu plinge noaptea. acu' la servici, cu alta cana de coffee..

eu nu gasesc cartof dulce pe nicaieri...ca vreau si eu sa ii fac.

elenada, sanatate lui Matei si felicitari pentru mama.
chair am vazut recent o emisiune medicala despre infectiile urinare, am inteles ca baieteii fac mai rar si intotdeauna exista o cauza. succes la investigatii si sa nu fie ceva grav. si eu trebuie sa ajung cu Rebecca la G. alexandrescu sa o vada un specialist si daca va fi cazul, o cistografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata si de la noi!

Buimaca ca in fiecare dimineata ,ceva obisnuit.In seara care ii fac baie parca doarme putin mai bine,Astazi am mancat dimineata pepene galben cu piscot.

|Elenada insanatosire piticului tau si sa dea DD sa nu gfie nimic grav.Ce fain ca macar nu ai probleme cu somnul .

Inutza te apuca nostalgia cand o vezi pe nepotica asa micutza ,nu?Si eu o prietenut care a nascut si e asa de mica bebelina.

Motana intram si noi in clubul vostru de nesomn cu zmeurici mofturici,Si spuneam si ieri ca am momente cand imi pierd rabdarea ,tipetele parca ma zgarie pe ureche mai ales ca se repeta si ziua

Unguras Am fiert in apa cu sare File de cod cam 10 min apoi l-am sfaramat in bucatele mici si l-am amestecat cu orezul pasat si cu spanac tocat.
Denis Stefan,Sara,Octavian,David Andrei



MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput