Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

Asta da veste BUNA! Asa revitalizare a forumului mai zic si eu . Sa fie intr-un ceas bun Alysh, sa ai parte de o sarcina usoara - cu o noastere de vis si de un sanatos, dormicios, ne-colicos,papacios , sa fiti voi, ca familie, impliniti, fericiti
Ma bucur extrem de mult pt voi Alysh!

Am uitat sa va multumesc ca ati acoperit mana mandrei de -uri. Inais si Andrada mi-au reamintit ! Speram sa nu mai treaca nici un m&m prin asa ceva, bine insa ca nu a fost mai grav !

Vecina - ai vazut, ati dat-o pe spate pe Andra cu prezenta voastra . Gluma, gluma da' sa-ti zic ca a mai luat o tranta la fel de tare dupa ce ati plecat voi? Mama ei de treaba imi e si frica sa ma mai joc cu ea. Cum vede ca vin inspre ea o ia la si-si da drumu pe spate ca bolovanu'
Asteptam cu interes, cat mai des, sufletelele noastre in vizita

Am vazut si pozele Victoriei , o ochioasa . Ce frumoase sunt si pozele de la studio !

Cleo,e tare dificil e sa lupti si cu un copil care, normal, mai are si zile proaste si cu o pereche de bunici care stau ca vulturii, parca, gata sa faca exact pe dos fatza de cum zici tu. Trebuie sa realizeze ca pana la urma noi sunt PARINTII copiilor, noi jucam rolul principal in cresterea si educatia lor.
Eu recunosc, mi-am mai iesit cate odata din fire si am ajuns sa le zic pe un ton, de altfel necaracteristic mie, sa inceteze, sa ma asculte dar sfarsesc prin a poza in victime , de-mi vine sa ma duc .
Poate deja cand va veni al 2-lea vor fi mai rezervati si-ti vor lua hotararile ca atare - la urma urmei nu mai esti mamica fara experienta , ai crescut si tu un copil.
Nu ma pot abtine sa nu ma gandesc in urma, la ce spunea Iulia despre soacra-sa , Mai au apoi, cred, si pretentia sa le multumesti pt imensul ajutor acordat

Sanatate multa mucosilor, bolnaviorilor ( cum mai este Liz?) zile placute si multa joaca pt restul m&m , iar mamicilor nopti bune, rabdare si un weekend placut!

P.S. Andrada, pune iar intrebarea, intr-un post separat. Sunt convinsa ca multe mamici nici n=au observat intrebarea - si mie prima data mi-a scapat, am crezut ca este un link de la semnatura.
Noi suntem inca pe lapte praf dar vreau sa intreb si pediatra la controlul de 18 luni cam ce crede ca ar fi potrivit in continuare

Cred ca mai aveam ce zis dar cum nu mai stiu ce ... dau "trimite"

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Alysh Doamne ajuta! Felicitari si sa ai grija de tine si de samburel. Ai vazut mai ce au facut stridiile alea !

Erika si noi am avut aceeasi pb cu gradi...educatoare noua! eu l-am mutat la grupa mica din nou ptr ca nu-mi placea educatoarea. Acum nu mai e asa distrus cand merge la gradi si bulinele din negre s-au transformat in rosii.
Sa va dea D-zeu intelepciune sa treceti cu bine peste probleme!

Cleo multa sanatate! Si Cristi a avut muci o luna cand l-am dus la gradi.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Alysh Doamne ajuta! Felicitari si sa ai grija de tine si de samburel. Ai vazut mai ce au facut stridiile alea !

Erika si noi am avut aceeasi pb cu gradi...educatoare noua! eu l-am mutat la grupa mica din nou ptr ca nu-mi placea educatoarea. Acum nu mai e asa distrus cand merge la gradi si bulinele din negre s-au transformat in rosii.
Sa va dea D-zeu intelepciune sa treceti cu bine peste probleme!

Cleo multa sanatate! Si Cristi a avut muci o luna cand l-am dus la gradi.

Va pupam!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

nu ma speria!! singurii muci care i-0a avut mara, i-am scos 1-2-3 ori cu batista bebelushului, cand MI SE PAREA MIE ca e infundata. acu ii curg felinare, dau cu ser fiziologic sa stranute si sa ii scoata, ca nu ii place sa o sterg. Mai am un unguent usor mentolat cu care o dau cand apuc la nas, ajuta la desfundat, e un preparat luat de la dr Samoila pt mine (inca o data sarutmana pt recomandare Belleane, e o ORL-ist foarte placuta si buna profesionista)

danicris, iti dau io un add. Imi dai si tu? Despre interventie, anestezia in coloana e mai light decat cea generala, si mi-am revenit repede (e doza mult mai mare decat cea de nashtere - asta dupa o barfa cu fetele ). Interventia nu e grea, tre sa fiu atenta fara efort, si astept rezultatul la biopsie 3 sapt. Asta e- rezultatul e un diagnostic clar si va sti dr ce tratament sa fac. Urmatorii pashi : papanicolau peste 4 luni si peste inca 4 luni. Deci probabil dupa 8 luni imi pot vedea de planurile bebe2.
Tu cum te simti, cu burtica, grreturi? esti in sapt 13, nu ai scapat de ele? da-le si tu la cele care vor .

voiam sa spun ceva lui Desiree, dar nu mai stiu ce

Edit: a intrebat cineva de lapte de vaca. Nu mai stiu cine. Deci dupa 1 an cand copilul e bine diversificat, putem da orice lapte, daca e de tzaran - va rog bine fiert- unii recomanda si 20mi (nu va explic la ce boli ma gandesc, am io pasarelelele mele - stoluri). Io dau Cedra, cel mai gras.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata din nou..noi ne pregatim de plecat prin oras la cumparaturi si diseara iesim la o mica distractie.

MsBB, Mihaser, multumesc mult pt urari. MIHASER, sa stii ca e posibil la stridiile sa fi fost de vina

Aceleasi pb ca si Cleo, am eu cu mama care nu l-ar lasa nici o fractiune de secunda sa planga si nu tine cont de NIMIC din ceea ce o rog...ma lupt cu morile de vant. Iar Vlad e clar mai rasfatat dupa o zi de stat la ea.

Desiree, ce ochi frumosi are Victoria, v-am vazut pozele.

Jozsaerikaine sa rezolvi cu bine problemele cu sotul si sa-ti treaca tristetea!

Danicris, eu ii dau inca lapte praf Nan Junior, dar la mancare bineinteles folosesc lapte din comert pasturizat(Tnuva de regula). Chiar aseara cand am ajuns aici , la curte, m-am trezit ca uitasem laptele praf acasa si i-am dat niste lapte Dorna obisnuit cu cereale.
Eu stiu insa ca nici laptele de vaca de la taran, nici cel din comert nu au atatea vitamine si minerale ca cel praf care e conceput special pt bebei sa acopere tot necesarul de care au ei nevoie.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ufff, nu mai apuc sa citesc! Amandoi copiii sunt muciosi.
Ieri la gradinita au chemat salvarea la Andrei, desi nu s-a dovedit asa grav, cred ca erau educatoarele mai neexperimentate. S-a trezit din somn transpirat leoarca si tremura ca varga.
Pina a ajuns Costi fuga de la birou, venise si ambulanta BGS dar si Andrei era deja fresh, nu parea sa mai aiba nimic. S-a dus cu el totusi la Grigore Alexandrescu la un control. Are mucozitati la greu, deja se duc spre plamani. Ne-a dat antibiotice si niste siropuri+pastile. Drept e ca duce o tuse de vreo doua luni, cu intermitente.

Azi a plecat Costi cu el la tzara, si cu aia batrani ai lui Costi, nu parea sa fie nimic in neregula cu el.
Eu am ramas cu pitic, sa fac mancare. Nu va zic in ce hal e in stare un copil de 1.4 ani sa aduca un apartament mic de 2 camere, ca stiti si voi . L-am lasat si eu, ca sa-mi pot face treaba. Raducu are mai multa imaginatie decat avea Andrei la facut dezastru

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am apucat sa vad pozele cu Victoria, super dulce si funny !

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Nici eu nu o tineam pe Julia in casa cand avea muci, si o scoteam afara, dar totusi incercam sa evit contactul cu alti copii.
Ei, toate astea s-au schimbat de cand a facut laringita in vara si-am ajuns in spital.Si totul debutase cu niste muci.Nu tuse, nu febra.Apoi s-a trezit si nu mai putea respira, si urla panicata, dar nu putea nici sa urle.Facea atat de urat ca si-acum ma infior cand imi amintesc.Imi reprosez ca daca nu as fi scos-o afara, ca daca as fi evitat toti copiii bolnavi(imposibil), ca daca i-as fi aspirat nasul mai des, ca daca...nu am fi ajuns in spital.
Cred ca va trebui sa-mi "soptesc" ca raceli dinastea va mai avea si nu se va mai ajunge la spital, dar e greu sa ma vindec de teama asta.Totusi incerc.
Astazi e a 3-a zi de raceala si are doar mucisori transparenti, deci totul e ok O "tratez" cu ceai si miere.F rar cu ser fiziologic in nas si aspirat cu o pompita asemanatoare cu batista bebelusului, dar trag eu cu gura pt ca oricum urla si la asta, iar cand vede aspiratorul si mai rau.
Copiii vostri nu urla cand ii aspirati? Stau? La noi e nevoie si de tati sa o tina ca sa o pot aspira si-apoi urla si plange si-si face mucii la loc

Multa sanatate tuturor.

cleo iti tin pumnii sa iasa rezultatele bine

desiree am vazut pozele cu frumoasa Victoria.

Noi suntem inca pe lapte praf si vom continua inca o vreme tot asa.

Si nu mai stiu ce vroiam sa scriu, asa ca nu mai scriu

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Of, sanatate multa Juliei si tuturor copilasilor bolnaviori.
CLEO, tinem pumnii, iubita, sa fie totul bine.

Eu nu folosesc aspirator ptr. nasuc (am folosit o data si a urlat de m-a stiut toata strada ); folosesc betigase de urechi; din simplul motiv ca era infundata imediat dupa nastere si asistentele mi-au zis ca nu o aspira ca ce aveau ele acolo era cica f mare si mai rau le facea... dar sa folosesc betigase de urechi. Si Victoria nici nu misca-n front cand o curat in nas sau urechi.

Multumim tuturor de complimente!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh, asta da veste. Sa dea DUmnezeu sa fie asa cum va doriti voi, dar sa fie sanatoasa .
Fetelor, eu am de facut un tratament pentru secretie, ovar inflamat, alte probleme. Un tratament care dureaza 17 zile...deci astept sa-mi vina si sa-mi treaca ciclul. M-am gindit bine, mai astept cu bb. AM niste probleme cu David cum nu credeam sa mai am. Urla, tipa, se tavaleste, se face ca lesina cind vine vorba sa-l duc la gradi. Nu va spun prin ce-am trecut cu el saptamina trecuta. Am fost si la psiholog doar doar oi intelege ceva din ce-i cu el. Oricum, m-a coplesit, am incercat sa-i dau lui mai multa atentie, prin urmare l-am cam neglijat pe Matei, care a devenit si el gelos...Oh, crize peste crize d ela amindoi. Deci zic pas deocamdata cu bb.
Cleo, TU esti slaba, slaba...Si SIs e slaba si cu burtica, eu sunt o grasa, m-am facut cit vaca...58-59 kg...Asta pentru ca bag aerobic..
De miine ma apuc de regim clar ca nu mai pot, nu ma mai suport!Pozele au iesit naspa, tulburi tulburi..
Inais, ma bucur ca v-ati refacut...sa dea DUmnezeu sa nu o mai patiti prea curind.
Gabitzam, ofof, sanatate la puiuti...Ce antibiotice luati??
Ca intreba MSBB...Lizuca e bine, ne-am intilnit ieri in parc, sunt infloritoare amindoua (Lizuca si Elenuca)Ce sa Desiree, e scumpa foc Victoria!
Ma bucur ca am vazut fetele care scriu mai rar (cu ocazia bb 2 la ALysh) Ca_eric, Josaerika.Pup fetele!
Danicris, eu ii mai dau lapte Milli deci pasteurizat.Il ia doar cu cereale Nestle dimineata. ALtfel nu bea. Praf nu vrea sub nici o forma. Alysh are dreptate, laptele praf e cel mai imbogatit...totusi, acum cind ei maninca de toate nu mai e necesar sa-i dai doar lapte praf.N-am inteles de ce vrei sa-i dai ceai noaptea? Pupam burtica. Mai ai greturi?

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Si eu ii dau Annikai lapte de vaca din comert, Milli 3,5% grasime.

Mergi la inceput