Va place Mircea Badea?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Imi place?? nu chiar... dar ma amuza.
Nu as putea sa ma uit la el in fiecare zi. Are omul ala atata ura stransa in el ... pentru mine personal devine obositor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

DAAAA......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:
citat din mesajul lui ellej
... spicuiesc de pe net referiri la fraze din emisiunea lui:

"O afirmatie a ministrului Culturii i-a atras, din nou, atentia lui Mircea Badea. Potrivit unor surse, se pare ca acesta ar fi spus ca, în copilarie, si-a incendiat locuinta.

Pornind de la aceasta informatie, Mircea Badea pune sub semnul întrebarii atât vârsta, cât si... prestatia ministrului.

"Domne, e adevarat ca domnul Toader Paleologu a spus ca la opt ani si-a dat foc la casa Asa a zis? N-a fost nimeni pe receptie aici, dar asa mi s-a comunicat de catre o sursa importanta, ca asa a zis domnul Toader Paleologu. (...) El câti ani o avea acuma? Ieri si-o fi dat foc la casa?... Nu putem sa fim siguri în legatura cu domnul Toader Paleologu câti ani are. Nu neaparat din punct de vedere biologic, ci al... prestantei. Ce vârsta are ma Toader Paleologu? Cât îi dai, asa, lui Paleologu?", se întreaba Mircea Badea."

"Realizatorul emisiunii "In gura presei" nu este la prima abatere, fiind "recompensat" cu mai multe amenzi de-a lungul carierei sale. Una dintre sanctiuni a fost primita pentru ca, in timpul unei emisiuni, membrii CNA au considerat ca a adus jigniri si injurii la adresa angajatilor Politiei Rutiere Romane, in urma unor neintelegeri pe care le-a avut cu un angajat al Politiei Rutiere.

Guralivul a spus ca "Toti imbecilii pamantului s-au facut militieni" si s-a adresat politistului cu care a purtat discutii cu apelativele "porc gras", "bila de puroi". Pentru aceste exprimari, Badea a fost amendat cu 2.500 de lei. O alta amenda, de 5.000 de lei, a primit-o Mircea pentru ca " a folosit un limbaj vulgar si a instigat la violenta telespectatorii", iar in primavara, amenda a crescut la 10.000 de lei pentru o emisiune in care Badea a vorbit despre cazul handbalistului Marian Cozma.

In emisiunea respectiva, realizatorul i-a calificat drept "garoi" si "tigani borati" pe atacatorii sportivului. Amenda a primit-o, insa, pentru instigare la violenta, incalcand astfel legea audiovizualului, dupa cum au considerat reprezentantii CNA."

"Realizatorul "In gura presei" a sustinut un monolog de 20 de minute in emisiunea de la Antena 3 in care si-a exprimat convingerea ca "Udrea nu poate fi separata de Organ", ca "sta toata ziua cu gura pe el" sau ca "daca Organul ar fi fost atasat lui Traian si nu lui Ludovic, altfel ar fi stat lucrurile".


Pentru toate aceste exprimari care frizeaza limitele limbajului trivial, Badea este convins ca va scapa de amenzile CNA pentru ca ""Organ" este nume propriu, si nu substantiv comun". Greseala de tipar a Elenei Udrea, despre care multi cred ca a fost intentionata, prin care l-a botezat pe Ludovic Orban, "Ludovic Organ", a starnit valva in presa."


Daca un asemenea personaj grobian si suburban, a carui gramatica indoielnica iti zgarie timpanele a ajuns mare formator de opinie... atunci, dati-mi voie sa citez din memorie: "Traim in Romania ..."



Nici unul din exemplele tale nu sustine treaba cu "lingau" si ipocrit" .

Iar eu nu sustin ca MB vorbeste ca Maica Tereza, nici macar ca Mary Poppins sau Zâna Maselutza. recumosc ca adesea are un limbaj destul de brutal.

Cât despre gramatica, pe aia n-o greseste, dimpotriva e foarte grijuliu cu ea (probabil ca sa nu aiba adversarii de ce se lega pe linia asta). Nu stiu de unde ai scos-o cu greselile de gramatica ...

Repet ce-am mai zis MB are destule cusururi ca sa i se mai inventeze unele in plus; inventiile dauneaza mai mult ... inventatorului decât personajului din titlul topicului . parerea mea.


O, da, subiectul MB imi va strica reputatia, e dramatic de-a dreptul . Deja am discutat prea mult despre personaj din punctul meu de vedere, asa ca nu mai gugalesc dupa argumente sa-mi sustin cauza Pana la urma, mananca si el o paine acolo facand aport si sluj cand zice Felix, doar nu da in cap la om (doar incita )

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

apreciez fatul ca a evoulat fata de vremea cand facea emisiunea de dimineata cu Teo, dar... inca mai are multe de imbunatatit!!
ca orice am, si el are dreptul la parerea lui, dar ma mira faptul ca in continuare in Ro ne distreaza can-can-urile, barfele, subiectivismul, in loc sa beneficiem de informatii corecte, argumentate, din partea celor avizati.
emisiunea lui e cumva de divertisment, e un pamflet? nu am fost atenta la asta nciodata, poate scrie undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Nu-mi place, mi se pare un mascarici ... cateodata isi gaseste replicile, de cele mai multe ori nu. Nu stiu exact ce inseamna pentru voi imatur, mie mi se pare ca este cam infantil si este mare diferenta intre a fi copilaros si a fi infantil.
Cred ca popularitatea lui vine din dezinvoltura cuc are spuen lucrurilor pe nume, ceea ce este ok, dar prea multa scalambaiala si incercare de a parea amuzant. Un bufon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Deci am ramas uimita. A aratat la Cronica Carcotasilor pe Mircea Badea cum era oripilat de un mesaj primit de la un barbat care nu mai stiu ce ii spunea, in fine nu ceva vulgar, in tot cazul. La care Mircea Badea ii spune ca cu el nu are ci cu masa. Care l-a facut, ca trebuia sa se gandeasca inainte sa il faca. Are cu masa si cu tacso ca nu trebuia sa il nasca.

Absolut gretos, pe bune. Cum sa spui asa ceva, mai oameni buni. Practic, in vorbire poupulara sa inteleg ca "masa" trebuia sa il avorteze???
Are dreptate cineva de aici care spunea ca are stransa numai furie si ura in el... se vede de la o posta. Numai el e desteptul...


Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui eu_logoped

apreciez fatul ca a evoulat fata de vremea cand facea emisiunea de dimineata cu Teo, dar... inca mai are multe de imbunatatit!!
ca orice am, si el are dreptul la parerea lui, dar ma mira faptul ca in continuare in Ro ne distreaza can-can-urile, barfele, subiectivismul, in loc sa beneficiem de informatii corecte, argumentate, din partea celor avizati.
emisiunea lui e cumva de divertisment, e un pamflet? nu am fost atenta la asta nciodata, poate scrie undeva?

Andreea Nuta


Se specifica mereu ca emisiunea este un pamflet.



Hobby

******************************************
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Dragele mele DC-iste,,ce ma bucur cand imi dau seama ca sunteti destepte si nu va lasati influentate de nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Dragele mele DC-iste,,ce ma bucur cand imi dau seama ca sunteti destepte si nu va lasati influentate de nimeni!

Poti sa detaliezi, te rog? Eu nu am inteles ce vrei sa spui.



www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti


Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Influentata de o persoana care poarta atat dispret in suflet si atata ironie?
Hai ma...
Chiar daca apare la tv si e persoana publica nu inseamna ca pt mine e un exemplu pozitiv. Am de unde sa iau exemplu bune, uite de aici de pe Dc sunt atatea persoane care au ceva de spus: bun si foarte bun



Andrei si Adriana

Mergi la inceput