Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

Citat:
citat din mesajul lui ganesha
Vroiam sa va intreb daca voi, atunci cand va adorm bebeii la san, ii puneti apoi pe umar la eructat? Copilului meu nu-i place deloc la eructat iar daca a adormit la san si eu i-l pun pe umar se trezeste si de aici apar problemele ca nu mai adoarme la loc, incepe cu foiala ca nu vrea sa stea nicicum, maraiala si scanceala, basca ca de multe ori nici nu eructeaza, deci ne chinuim degeaba. Voi cum faceti?



daca sebastian imi adoarme la san se intimpla de multe ori sa nu il mai pun la eructat, pt ca il pun degeaba...daca doarme nu imi eructeaza si doar se trezeste...asa ca il pun direct in pat, si caputul intro parte..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian


Multumesc frumos de intrebare Gansesha, si eu ma intrebam cum face restul fetelor. De regula fac si eu la fel ca LauraOana, mai ales daca e masa de noapte...Mai problematic e ca sunt cazuri in care adoarme inainte sa se sature, asa ca in functie de cat a mancat inainte il eructez sau nu - daca a papat foarte putin si adoarme il pun pe umar si de multe ori se trezeste si mai vrea.



Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ganesha

Buna fetelor,
la mine este inca dimineata asa ca eu sunt la cafeluta(fara cofeina)cu voi. Am inceput si ieri sa scriu dar din pacate nu a fost chip sa termin mesajul, al meu copil tot greu cu somnul ziua si tot vrea sa stai numai cu el, altfel maraiala la greu.Dar macar doarme cat de cat noaptea, cu toate ca ieri a fost cea mai epuizanta zi pt mine,mi se acumulase prea multa oboseala, am fost singura toata ziua asa ca seara pe la 9 s-a intamplat o chestie cam naspa, pana de laptic.A fost prima data cand mi s-a intamplat dintr-un san sa nu mai curga nimic, cu toate ca apa am baut la greu , dar el m-a supt ieri cam din ora in ora si eu am ajuns la epuizare fizica de oboseala asa ca pana...Pana la urma s-a saturat el cumva dintr-un san, ca mi-a dormit aproape 6 ore neintrerupte noaptea, a mai marait el la un moment dat in somn dar a dormit.
Vroiam sa va intreb daca voi, atunci cand va adorm bebeii la san, ii puneti apoi pe umar la eructat? Copilului meu nu-i place deloc la eructat iar daca a adormit la san si eu i-l pun pe umar se trezeste si de aici apar problemele ca nu mai adoarme la loc, incepe cu foiala ca nu vrea sa stea nicicum, maraiala si scanceala, basca ca de multe ori nici nu eructeaza, deci ne chinuim degeaba. Voi cum faceti?


Stefan Amir(16.06.09)
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Ganesha, eu daca Iosef adoarme la san, nu-l mai pun la eructat.Si sa stii ca nu prea a regurgitat in conditiile astea, mai degraba da laptic afara cand ramane treaz si se agita.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Multumesc de raspuns fetelor, am sa fac si eu la fel de acum, ca mai tare i-l chinui si ii stric si somnul, iar de regurgitat mi nu mi s-a intamplat decat o singura data cand era pe umarul meu si el mancase prea mult.
Alex...am vazut pozele din avion, cum a fost zborul? cum s-a comportat David in timpul zborului? Te intreb ca sa stiu la ce sa ma astept pt cand o sa plecam acasa(in sept sau dec inca nu stiu sigur), mai ales ca noi sa avem un drum mai lung de facut si cu escala, la voi a fost scurt, cred ca o ora nu? Super faine pozele si comentariile lor.


http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Alex...am uitat sa te intreb daca ai reusit sa-l inveti pe David sa adoarma in patut? eu nici nu m-am mai chinuit in ultimele zile dat fiind ca nu puteam sa-l adorm nicicum, deocamdata la noi cosul e de baza pt somn.
Relusha... sunteti bine, sper ca Radu se simte bine?
Clody... sper ca a trecut febra si ca sunteti bine amundoi.


http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!


Nicuratze..multumim pt capitol nou!
Laurraa..imi place tare cum ai avut aranjat parul la cununie...ai fost frumoasa foc..si rochita super!Imi vine sa ii pap gurita Mayei..e asa scumpa cand rade..
Badriana..nici Darius nu face kk in fiecare zi...pediatra ne-a zis ca este normal,dar ne-a recomdat un gel pe care il bagam in fundulet la cateva zile,daca nu face...adevarul e ca se chinuie mult si plange,dar nu iese nimic,asa ca nu ma lasa sufletul si il ajut eu!Eu pot sa zic ca mananc si fructe,beau si multe lichide...si nu-l ajuta deloc,dar incearca,poate la tine functioneaza!
Anamariacs..foarte frumos ai zis..m-ai emotionat!
Blue..asa stiam si eu ca Picky,ca dureaza mai mult in tara si este mai costisitor...Dar poate rezolvati cu cetatenia si scapati de-o grija!
Cris..off..s-a inchis laptaria?Acum lasand gluma la o parte...cred ca si din cauza oboselii s-a intamplat asa!Oricum,printesa sa fie sanatoasa si sa reusesti sa te odihnesti mai mult,ca tare rau este!
Nicuratze..am zis de poze!Ms de apreciere,dar mai am de dat vreo 2 kg ca sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina!
Picky..colici pot avea si copii care papa lapte praf,asa ca eu nu vad legatura cu alimentatia mamei!Vreau sa iti zic ca in prima luna nu am papat rosii,fasole,varza..etc si Darius avea niste crize puternice de colici de numa'..apoi am inceput sa pap de toate si nu s-a schimbat nimic!Acum are crize mai rare si mai usurele,dar nu am scapat de tot de colici!si nu ai plictisit pe nimeni,stai linistita!
Oanaalex..cam scumpute pozele,ai dreptate!Ideea voastra e buna..asa ca spor la ales cele 10 poze!
Clodyac..multa sanate si sa scapi repede de durerea de gat!
Carla..felicitari pt vestile de la control si imi pare rau ca are Lary colici,sper sa scapati repede de ei!
Ganesha..asa cum au zis si fetele,daca doarme,eu nu il mai ridic pe Darius sa eructeze!


Astept sa se trezeasca printul sa ii facem baita..am plecat..la toate

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)


Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna,fetele,

Alex, am vazut pozele, e superb piticul tau si pozele sunt super...

Laura, am vazut si eu filmuletul si ai o minune de fetita, sa creasca mare si sanatoasa...in legatura cu kg, lasa, ca le dam noi. Si eu as mai avea vreo 4-5, dar chiar nu trebuie sa ne stresam pana nu terminam de alaptat, asta e cel mai important acum.

Eu nu o mai pun pe Alesia la eructat de mult, mai ales seara daca adoarme, am facut asta la un moment dat si am regretat dupa.

Tati nostru e plecat din oras pentru 10 zile si noua ne e cam greu acum, ca nu am pe nimeni sa ma ajute, dar ne descurcam noi, mai ales daca piticul meu o sa fie asa de cuminte ca azi.

Doar seara a avut o criza de colici. O fi oare de la pepenele pe care l-am mancat aseara si azi?

Fetele, tot am vrut sa va intreb ceva. Voi nu ati avut dureri in zona coccisului(chiar la sfarsitul coloanei) ca eu am durerile astea de cand am nascut si am crezut ca trece, dar nici gand. Am auzit ca se poate intampla sa se fisureze in timpul nasterii. O fi adevarat? Ati mai auzit de asa ceva?

Acum nu mai am somn ca am dormit si eu azi cu Alesia si cu vara-mea care a venit si a stat cu noi azi...mureati de ras daca ne-ati fi vazut. Alesia dormea in patutul ei in dormitor iar noi am adormit in living uitandu-ne la televizor, chircite pe canapea.

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana



http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

baby-first...ce frumusica este tarancuta ta... e mortala in costumul po****r

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Intru sa va salut putin...

Am pus si noi copii la somn...a mea a adormit in plansete si in dureri ca toata ziua asa a suferit mititica...a vrut tatzi si nu i-am mai dat(ca ii dadusem cu 15 min inainte si cand sugea au
inceput durerile) ...asa ca i-am dat apa...si apoi suzeta...am zis sa doarma macar vreo 2 ore ca sa se linisteasca si apoi sa ii dau laptic...Nici nu mai stiu ce sa mai fac...atat de puternice au fost durerile azi incat nici pozitia medicala nu mai avea efect

Maria eu ma feresc de multe legume, fructe si degeaba...dar daca mananc putin din ele(cum am facut cu conopida) are crampe fff dureroase...si ma doare si pe mine cand o vad cum sufera mititica...speram sa treaca cu supozitoare....

Nici eu nu o mai pun la eructat noaptea...sau daca adoarme la san...degeaba ma chinui sa o pun ca pot sa o tin si o zi intreaga asa si degeaba...asa ca m-am lasat pagubasa...doarme pe spate cu capul in parti...

Va las acum...ma duc langa al meu in pat ...va pupic dulce!

Noapte buna

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

seara buna mamici!

maria, multumesc; 2 ore jumatate am stat la salon, nici cand am fost mireasa nu m-a facut asa; stiu ca "fiecare cioara isi lauda puiul", dar am momente cand imi vine sa o sufoc cu pupici la cat de draga imi este si ma innebuneste.Cred ca asa suntem toate

ganesha, nici eu nu o mai ridic daca seara adoarme; o las pe o parte si gata.In seara asta asa am facut caci a adormit dupa baita imediat la san

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

baby_first, eu nu am dureri de asta dar am nascut cu cezariana; sa treaca si multumim de aprecieri

picky, multumesc lui Dzeu mananc orice si Maya nu are o tb; mai ridica din cand in cand piciorusele strans la burta dar atat; plange si ea auleu doamne cateodata, dar e de la nevoia de a sta in bratele mele sau ii este somnic si nu reuseste sa adoarma;

carla

a mea de la 10 doarme si speram sa se trezeasca dimineata

noapte usoara la toate mamicile

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput