Prematurii-Esentele tari se tin in sticlute mici12

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepina70 spune:

Fetelor v am vazut puiutzii,,frumosi foc dragii de ei!eu acum am venit de la spital..stau pana pana ma dau asistentele afara cu matura.Carla a fost controlata din nou ieri la ochi,,are ROP2 la ambii dar medicii sunt optimisti si spun ca o sa fie bine de la sine,,nu o sa o opereze,asa mi au spus ieri;in rest..in greutate nu a mai luat cine stie ce(e drept ca primeste aceeasi cant de lapte de 2 sapt adik 45 ml)dar a inceput corcodusa sa suga si la bibe cate 15 ml ,,si asta ma bucura tare..ooof draga lu" mama fata.Oxigen primim si acum 0,1 ,urmatorul pas,,ar fi sa scapam de el dar mai dureaza cred 3 sapt.ii fac inhalatzii in fiecare seara eu,o schimb la fiecare 3 ore.ce maisunt si io mamik dupa o asteptare de aproape 20 de ani.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaela2009 spune:

Pepina, iti doresc multa putere si optimism sa treci peste aceasta perioada. Cand am vazut poza cu Carla, mi-am adus aminte de Dennis. Si el a stat vreo 5 saptamani in incubator, am crezut ca nu mai trece perioada aceea, am crezut ca o iau razna, nu mai aveam mult si ma certam cu asistentele. Dar uite ca acum e totul bine si pt asta ii multumesc lui Dumnezeu. As vrea sa pun poza cu el dar nu prea stiu. Trebuie sa mai incerc.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepina70 spune:

multzumesc Mihaela,,acolo in prima avea o luna deja,,i ti imaginezi cum a fost ea mititica lu mama la 26 sapt si 770 de gr??cred ca nu mai am lacrimi sa mai plang in viatza!!s au epuizatcelelalte foto sunt mai incoace,,ea are acu 2 luni jum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaela2009 spune:

Vai ce frumoasa e!!!Ai sa vezi ca Doamne Doamne e alaturi de tine si nu peste mult timp veti merge acasa impreuna.
Eu trec printr-o perioada proasta si cred ca din cauza asta incepe sa-mi scada laptele, incerc sa ma tin tare ca doar nu sunt un copil, dar e greu.si va scriu maine dupa ce vin de la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Pepina, ma bucur sa aud ca sunteti bine. Pozele tale m-au emotionat, mi-au amintit atat de mult de noi. Ai deja o adevarata domnisoara cocheta care poarta deja rochite. Inca putin sa scapati de oxigen si o sa ajungeti acasa. Te cred ca acum iti este greu pe mine in perioada aceea ma ajuta sa scriu. Eu i-am tinut si inca ii tin Karlei un jurnal. Ii scriu pur si simplu tot ce face. Mai astept cat de curand vesti de la voi.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Pepina, as vrea sa ii trimit Carlei o poezioara te rog activiaza-ti PM-ul sau da-mi o adresa de mail. Nu o scriu aici pentru ca e in germana si nu vreau ca celelalte persoane care nu stiu germana sa se simta prost.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pepina, ce micuta si dragalasa e!
Doamne Doamne sa aiba grija de ea, si sa se faca si ea mare. Sa vezi ca o sa te minunezi si tu la poze, cat a fost de micuta candva.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_n spune:

Pepina,iti doresc si eu mult curaj.Dupa ce am vazut pozele,si am vazut de unde a pornit micuta ta,sunt sigura ca este o luptatoare si o sa fie bine.Dupa ce scapa de oxigen o sa fie mai bine.Asa s-a intamplat si cu bebita noastra.Sa va ajute Dumnezeu sa cresteti mari si sanatoase.

Mergi la inceput