Colectia de toamna - iarna 2005 (238)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Noi am pornit-o ieri cu stangul in concediu. De dimineata Stef era cam caldut si eu m-am incapatanat sa nu-i iau temperatura pana plecam. La Roman la socrii l-am verificat pe bune. Scaune moi, temperatura. Ieri l-am tinut pe regim. Acum inca doarme (suntem la ai mei la Onesti), poate avem noroc sa-si revina, sa plecam mai departe. Daca nu, s-o gasi medic si in SIbiu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Neata...Neata!!!
Ce liniste prin zona ! Se vede treaba ca e cald afara si toata lumea e prin parcuri.
La noi e frig in dimineata asta ...abia sunt 15 grade la ora 9.00.
Mai asteptam un pic si plecam si noi la plimbare.
Sanatate multa la cei bolnaviori.
O duminica placuta tuturor.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Ioana...sanatate multa juniorului si concediu placut in continuare.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Va salutam si noi,
acum sunt acasa,in sfarsit,ca spitalul asta al nostru ma deprima tot mai mult...daca macar baile le/ar renova ar mai fi cat de cat conditii umane de stat cu bebeii mici.
Am apucat sa citesc doar cateva pagini....o sa rcuperez cand pot sa si stau in sezut cat de cat..deocamdata numai in picioare sau in pat intinsa.
Va multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune,nasterea a fost superusoara...chiar nu/mi imaginam vreodata sa am parte tocmai eu(care m-am chinuit cu Andreea in 12 ore de travaliu) de asa ceva,dar ruptura de col este mai greu de vindecat,insa cu timpul va fi bine si sper sa ma refac...deocamdata sunt o ratusca umblatoare.
Bebele este deocamdata dormicios,papa si adoarme la loc...si in special noaptea pe la 2,3 il apuca povestile si gandure nonstop .
Il cheama Cristian Andrei si bineinteles ca mi se pare cel mai scumpic bebe din lume...mititel asa cum e el.

Va pupam,

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ioana, sanatate multa Stefanelului! S-auzim de bine cat mai curand si concediu placut!

Maria, sanatate si lui Criti!

Daria este bine, vioaie. A suportat bine aplicarea branulei si in continuare o suporta bine insa cam plange cand i se administreaza genta pe asta o baga a doua - nu stiu de ce (imi explica asistenta ca uneori ustura mai tare cu cat se dilueaza mai mult si la copilasi trebuie diluata ca sa nu bage concentratie prea mare dintro data)...

Maine este ziua lui tati si eu am bucatarit niste checuri ca sa ia la serviciu si mai vedem ce-om face. Cred ca pe parinti ii scoatem in oras.

Va doresc o duminica frumoasa in continuare si fara evenimente neplacute!


Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

poze de la noi: http://picasaweb.google.com/flavi2005/AndreiSiFlavi#slideshow/5339285532043783058

cea mai mare realizare: andrei se intoarce de pe spate pe burta!!!azi a repetat incontinuu miscarea!mi se pare putin devreme(4,5 luni), mai ales la tonajul lui(9,5 kg).flavi ,cand s-a intors ,a si cazut din pat,ptr ca nu stiam ca se intoarce, dar pe la 7 luni.

in rest,ambii tusitori si mucosi,inca sub tratament, dar andrei e mai bine decat flavi,altfel vioi amandoi.

sa va fie de bine iesirile din w-d!

coralia,refacere usoara,ce a fost mai greu a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Coralia sa-ti traiasca scumpitelul!
Camelia petrecere frumoasa, LA MULTI ANI!si din partea noastra, miine nu stiu dc mai am cum sa scriu.

Noki help!!! ma gandeam sa fac rezervare la PELICAN, de fapt am si facut dar nu am dat nici un avans.Cum ti s-a parut?L-am ales ca are piscina ptr copii si ptr ca e mai aproape de mare.La VILLAGE mi-a spus ca nu-mi garanteza o vila aproape de piscina, poa sa fie una in padure.

Azi s-a intors fi-miu de la Ploiesti, ieri au vrut sa intre la salina dar era plin de copii veniti in excursie, au fost pe la Sinaia...si in rest...la fantini arteziene si cu toate mijloacele de transport in comun. noroc ca nu-s asa multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mai, copilul meu mi se pare ca a facut/avut roseola!!! Bifam cu brio toate simptomele pe care le-am gasit pe net: debut cu febra maricica, cateva zile de febra cu simptome de raceala, eruptie finutza, incepand cu abdomenul, aparuta fix la sfarsitul febrei.... Daca mai are eruptia si maine dupa-masa, o sa-l duc si la doctora sa-mi confirme. Desi... mare lucrru n-are ce ne face, in faza asta nici macar de antitermice nu mai avem nevoie .

Ioana, uff, nici voi n-ati scapat de suprizele tipice de concediu . Sanatate multa lui Stef, sper sa-l puneti pe picioare cat de curand. Si-as indrazni sa sper ca ne si intalnim zilele acestea, cu puii sanatosi .

Miri, si cum te-ai distrat tu saptamana asta, child-less?

Coralia, ce fain ca sunteti deja acasa! Sa ramana la fel de cumintel bb mic! Si refacere usoara tie!

Mara, wow, nu numai ca e mare flacaul tau, dar si fetzisoara e de baietel deja! Cu spatele cum stai? Ana mea acum are 9.400, si ma bucur ca e pe picioarele ei, cand o mai tin in brate imi amorteste mana dupa cateva minute Iar Flavia e o finutza, si are niste rochite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Hello si de la noi!

Noi am fost mucosi/virusati intreaga familie + bunici vreo saptamana, suntem pe final. Stefi a stat acasa joi si vineri ca au avut un caz de scarlatina la gradi si nu am vrut sa risc. N-a mai mers nici la inot o saptamana. Acum e OK, maine facem exudat sa verificam.

Azi am fost ca la Surprize-surprize!
Eram cu sotz&copii la pensiune, treburi administrative, copiii crizati ca era catre seara. Raspund la telefonul fix unde o doamna dragutza, ce avea rezervarea din seara asta pe mai multe zile imi cerea indicatii cum sa ajunga, ca nu mai fusese prin Sibiu. Dupa ce ne conversam, la vreun sfert de ora, ghiciti cine intra pe poarta, cu 2 copilasi obositi dar draguti-foc? Ioana!
Draga de ea, facuse rezervarea direct la receptie, sa nu ma deranjeze, eu habar nu aveam daca mai vine, ca nu mai intrasem pe forum, asa ca a fost o surpriza tare placuta.

Luna mai se pare ca a adus colectia mai catre Sibiu, ca am avut-o oaspete si pe Ilenutza, in timpul festivalului de jazz. Ilenutza arata ca o pustoaica, ar trebui sa o pui sa jure ca are 2 copii, ca altfel nu o crezi. Si cum copiii ramasesera la Bucuresti...banuiesc ca escapada a fost romantica (Sibiul se preteaza la chestii din astea).

CORALIA ii urez si aici lui Cristian un BUN VENIT PE LUME, iar tie refacere rapida si pui cuminte!

MARIA, sper ca sunteti mai bine. Si eu abia astept sa scapam de virozele astea.

MARA, nu-ti fa griji, si Stefan se intorcea de la 4 luni, la 5 luni a tras prima cazatura din pat.

LAVI cu mare intarziere am vazut ca ai fost prin Sibiu-Cisnadioara. De fapt, am vazut dupa ce ai ajuns la Bucuresti. Eu am fost in examene sapataman trecuta, au inceput cei din anul terminal si am si 12 studenti de indrumat la licenta. Vai de noi in luna care urmeaza.

CATUTZA am admirat-o si eu pe Bia, tare s-a mai domnisorit.


MONET, Maia ta as putea jura ca e o Catherine Zeta Jones in miniatura. Au sigur niste trasaturi comune.

CAMI ma bucur pt Dariuca, sa fie sanatoasa mult timp de aici incolo. La multi ani pentru tati!

GABITZA tie am vrut sa iti scriu ceva si nu mai stiu ce... M-am sclerozat rau!


Editez: Acum am vazut, MARIA, ca am postat deodata. Si Stefan a facut roseola acum un an parca, dupa eruptie a fost cam gata cu problemele. Sunt tare curioasa ce-ti va zice dr-ita, din cate am vazut eu, nu cred ca 10% din medicii de familie din Sibiu o recunosc si o accepta ca boala! A mea, cand i-am spus si ca am citit pe net si sigur asta e, s-a uitat cash la mine si a zis ceva de genul ca ma bag unde nu-mi fierbe oala. Ca copilul are pojarel. Na! Tot un drac, cica, desi pe net sunt clar diferite. O trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Tania, asa am vazut si noi, ca deja am cam trecut hopul. Hai ca maine merg s-o testez pe doctora mea
Ce te invidiez ca ai intalnit-o deja pe Ioana . Sper sa ne inzdravenim si noi incat sa reusim sa ne intalnim zilele astea, din cate citesc, odata cu eruptia trece si perioada de contagiozitate. Asta daca o fi chiar roseola.
Cum sa fi avut Stefan rubeola, daca a facut ROR-ul ????

Mergi la inceput