Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neata!
Va mai dau si eu o ...ce vreti voi...cafea sa zicem pentru azi.

Deci Desiree m-ai facut sa rad. Asa e: e mai!! Haha! Victoria isi bea lapticul pe terasa sa inteleg...de cand e dotata cu masuta si umbreluta si scaunele...mai, mai!

Lori...mai...stai asa...nu stiam ca sunteti asa cu tuse si muci care fac cucu-bau! Offffffff. Offfffff! Sa mai dai de veste. Cu cazarea tot nu v-ati hotarat??!! Hmmm...nici noi!

Anisiap nu zi de 2 ori...ca acum te trezesti cu mine pe cap!

Mai am uitat sa incep mesajul de aseara prin a tuturor celor care mi-ati vazut Iasmina si mi-ati laudat-o. Nu stau acum sa va enumar, insa am retinut cine, ce si cum! ...aaa si Gabi nu ti-o dau la schimb, da? Nici macar pt o zi! As muri de dorul ei! Chiar si cu un scumpic cum e Raducu....stii tu care-i ideea cu mamele astea, ca doar ai 2!

Deci noi azi iar avem program de non-casa. Asa ca vedem cand va mai scriu...stau cu ochii pe voi, insa. Cand revin!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata,
uram si noi
LA MULTI ANI Andra, Delia Eliana, Daniel, Roxana, Beatrice!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Eu am o stare de imi vine sa ma impusc, cred ca e o astenie de primavara, ceva sau mi se trage de la Daria, careia dc nu ii convine ceva se pune pe marait, dc o supara cineva vine si mi-i paraste...

Adriana, din catestiu eu in Costinesti, in apa e groapa aia mare la intrare, ma gandesc ca ar fi mai bine intr-o statiune in care apae mai mica pe distanta mai mare... mie acum nu imi vine in cap decat Mamaia, dar mie acolo nu imiplace datorita oamenilor, in partea de nord,numai fitze si in sud fel si fel de oameni veniti pt prima data la mare... nici nu stiu care varianta e mai buna... dar ma gandesc ca voi mergeti doar un we si cred ca nu are asa importanta...


Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus fetele frumoasele-dragele-plimbaretele.

Intru in fuga mare sa urez la multi ani Andrei, sa fie sanatoasa, fericita, iubita si sa i se indeplineasca toate dorintele. Te pup, pui mic si frumos.

Alysh, multa sanatate soacrei tale, imi pare rau sa aud (citesc)asemenea vesti, sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Vreau sa o "cert" pe MsBB ca m-a facut sa plang citind povestea nasterii Andrei.

Va pup pe toate si imi cer scuze de o mie de ori ca nu pot scrie mai mult, sper sa reusesc saptamana viitoare ca aceasta este foarte foarte plina.








Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Multumim tuturor pentru urari....sincer la cat am absentata nu ne asteptam sa primim atatea urari...va pe toate.
Lorich, noi am mers anul trecut la o pensiune la Busteni, pe o straduta retrasa, cu iarba verde in curte si cu acces la ea pentru copilasi....proprietarul e chiar din Galati, il sun pe sot sa il intreb cum se numea pensiunea, noi de pe net am gasit-o si ne-am simtit extraordinar acolo. Revin cu mesaj sa iti spun ce si cum.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Lorich, mi-am amintit.....da pe google Vila Mihaita si iti apare.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

'Neatza din nou.

Aseara am ajuns acasa, panselutele cristalizate s-au uscat frumos, le-am pus la cutie in frigider sa shada acolo pana sambata. Dar nu sunt suficiente imi zic eu si din pacate nu mai am in gradina asa ca azi dau o tura pe la "aprozar" sa vad daca gasesc. Acu' ca m-am apucat de treaba asta mi-am dat seama ca in urma cu ceva vreme am vazut intr-un magazin cutiute cu flori comestibile si ca sa vedeti cum se schimba omul...atunci zambeam in sinea mea si ma-ntrabam cine o sa le manance...raspunsul era...EU :)

Cristalizarea florilor am fost atentionata pe un alt forum ca ii zice glasare.

Se culeg florile in racoare, preferabil dimineata, dar daca nu se poate altfel seara. Cu tulpina atat cat sa poti tine floarea comod in mana in timpul procesului tehnologic. Se spala in apa multa, se verfifica sa nu ramana pamant, nisip, gaze, chestii...Se pun la scurs pe servetel de hartie. Intre timp se bate foarte lejer albusul unui ou si se pregateste o farfurie cu zahar granulat dar fin...nu chiar pudra. Acu' zic si eu ca asa scrie la carte eu am pregatit o farfuriuta cu glucoza ca-s mai smechera. Cu o pensula fina (da pensule normale de pictat, din alea mai ieftine dar de folosit doar in bucatarie. Eu mi-am luat un set de asa ceva ca e usor si de pictat pe tort...si e mai altfel) se da fiecare petala a florii cu putin albus de ou, si fata si dosul. Cand procesul asta e gata se pudreaza usor cu zahar (glucoza) si apoi se pun la uscat pe un (cum ii zice?) gratar din ala pe care se pun la uscat pansipnaurile, sau pe unul din ala pe care se pun truffele de ciocolata la scurs.

Daca sunteti interesate va pot da denumirile si in latina la florile comestibile, fiindca sunt unele din aceeasi familie care sunt si nu sunt comestibile.

Liliacul e bunutz...dar am ramas cu garofitele pe palat si nu am fost foarte impresionata.

Ieri am facut prajitura pentru astazi la cresa copilului. Am botezat-o "Lime-lemon cake half strawberry half apple." Sper sa ajunga si la copii ca au atacat-o educatoarele. Eu sunt foarte multumita de cum a iesit, dulce acrisoara si cu bucatele de fructe.

Desiree stiu ca ai incercat tot...si mai stiu si ca unii zic ca bananele constipa...daca sunt foarte coapte nu fac deloc asta. In dieta fetei mele este cel putin o banana pe zi si sucul de la o portocala. Nu a fost niciodata constipata. Saptamana trecuta am avut doua zile pauza de banane ca le aveam in casa dar cineva le cmparase verzi ca pe vremea regretatului (am ras pe tema asta) si s-a vazut. In loc de doi kk pe zi a ajuns la unul destul de taricel. Ea face in mod normal doi de constistenta normala.


Ah si aseara am pornit si socata. Am cules flori cat sa imi ajunga pentru 10 l si am pus-o la macerat, sper ca are timp pana sambata sa devina o socata buna pentru racorit invitati adulti...copiilor le ofer suc de portocale proaspat sau apa .

Am facut lista de ingrediente pentru ce vom pregati...maine nu, ca e liber si inchis, dar poimaine mergem sa cumparam "groapa de nisip" si cateva jucarii aferente.

Sper sa am timp sa fac oarece decoratiuni pe tema data pentru pus in santier (adica in living) si prin curte si ce mai vreau eu sa facem e...sa facem tuturor copiilor prezenti coifuri colorate de pus in cap...in loc sa cumparam conuri sau ceva. Coifuri din ziare si reviste cu reclame :) Le adun de ceva vreme ca sa am material, intre timp a reinvata sa fac asa ceva...pe Lorelei o amuza, cum dealtfel o amuza tot ce se face langa ea si evident incearca sa imi fure coiful inainte sa fie gata. Bashca e bun impotriva soarelui .


o zi buna tuturor si sanatate maxima copiilor, parintilor, bunicilor...

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna ziua fetelor, la noi nu e buna deloc. Dupa o jumatate de noapte linistita, fara febra, ne-am trezit cu frisoane si temperatura 38, a crescut iar la 38,9 si i-am pus supozitor cu novocalmin- jumatate, asa cum mi-a spus o prietena, ca unul intreg mi s-a parut ca e cam prea mult pentru copil, cert este ca a scazut febra dar nu vroia sa scada sub 38 si pace. Am reusit sa ii dau 2- 3 lingurite de papa si 70 ml de lapte si acum doarme ca un ingeras, nu mai are febra, nu ii arde fruntea , uf... sunt zombi, nu am dormit azi noapte plus ca sunt ingrijorata, macar daca as stii de la ce face febra sa tratez cauza, asa.. ma lupt dooar cu efectul ei... tare greu e, cu atat mai mult ca cat e prima noastra febra mai serioasa . Spunea cineva sa nu fie vreo boala a copilariei, Lizuca a facut rubeola la 6 luni dar nu a sarit de 38,5 si nu a fost maraita, acum e super dependenta de noi, nu sta singura nici un minut, plange daca nu ne vede, vrea in brate si se agata cu manutele de noi , ne tine strans de tricou sau de mana sa nu-i dam drumul. Mi se rupe inima, stiu ca sufera si nu am ce sa-i fac.
Inais, am fost la Alexandrescu la urgente, salvarea acolo ne-a dus, nu am cerut eu in mod expres. A fost prima oara, sper sa nu repetam prea curand experienta... nu mi-a placut deloc acolo... cabinetul mic, mai consulta in acelasi timp si un baietel cu pneumonie, geamurile si usa deschise, facea un curent nebun acolo, Lizuca era transpirata , m-a pus sa o dezbrac si nu venea nimeni sa o consulte, in fine...uf... asta e sistemul nostru medical... fereasca Dumnezeu sa fii bolnav sau mai rau sa ai copilul bolnav!
Multumim pentru urari si gandurile bune, chiar avem nevoie de incurajari. Tati a ramas acasa azi cu mine in dimineata asta,uf speram sa treaca repede ! Doamne ajuta !
Va pup, ma duc sa-i verific temperatura.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Inca nu am plecat...imediat insa!

Vroiam sa ii spun lui Esme sa detalieze ce-i cu gratarul ala?? Ai o poza ceva? Si da, vreau si eu denumirile florilor.

Elenuca mai fir'ar sa fie. Sa ne tii la curent. Ti-am scris ca si noi am patit-o asa...si apoi a urmat viroza. Sau Raducu al Gabitei care a facut in final roseola. Deci sunt multe cauze posibile. La naiba cu Alexandrescu...urat spital. Urat, urat, urat...parca n-ar fi in Bucuresti. Insa sunt medici buni... Daca tot nu scade si nu scade febra eu zic ca ar tb facut si un sumar de urina.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:



Andra
Roxana
Delia Eliana
Beatrice
Daniel Christian


Ralu_t ai un copilas superb! M-a terminat privirea lui in poza asta http://entertainment.webshots.com/photo/2063368550100913920uSMrrD Are ochii negrii? Eu sunt innebunita dupa ochii negrii, e un dulce puiul tau !

Alysh multa sanatate soacrei tale ! Imi pare tare rau sa aud de necazul asta ! Doamne ajuta sa fie bine !

Elenuca uff prin ce ai trecut si tu. Ieri a fost doctora la noi pt vaccin si chiar o sunase cineva la telefon si tot asa era vorba de febra mare. Mi-a zis ca sa am grija ca sunt acum niste viroze fff tampite cu febra brusca si fffff mare. Mi-a explicat ce sa fac in caz ca se intampla asa si mi-a zis ca se confrunta fff des cu astfel de viroze care tin doar cateva zile si apoi trec. Mi-a mai zis ca e fff important sa scad febra cat mai repede, sa nu fie lasat copilul cu febra si binenteles sa nu ma pierd……ceea ce pt mine e fff greu ! Sanatate multa !

Desiree este superba masuta cu scaunelele ! FFF multi mi place.

Nicole uff si Daviducu e racit ! Sanatate multa, mula, multa !!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

MsBB,mi-au dat lacrimile cand am citit pe unde v-ati preumblat voi in we .Eu sunt din Reghin,trebuia sa mergem si noi acum,mama a plecat de aici duminica, ca nu am mai fost de aproape 2 ani ,dar daca a fost Sara bolnavioara nu ne-am mai dus pt 10 zile numai ca pe 27-28 ar fi trebuit sa ne intoarcem sa pregatim turta fetii.Cine e din zona aia?Uoffff,te rog,te rog te rog pune si niste pozici daca ai,sa imi stampar dorul de CASA,ca aia dupa 1 mergem si noi vreo 2-3 saptamani,ca apoi nu mai pot,nici la nunta fratelui meu mai mic nu cre ca mergem,e pe 18 iulie si eu am DPN-ul pe 31 iulie.satucurile de care pomenesti sunt ff aproape de Reghin,vecinii de langa mama se trag de acolo,Orisiu de fapt e Urisiu Uooffffffff,offfffffff.sa va fie de bine petrecerea si cand mai mergeti in zona aia,anunta-ma(asta din primavara anului aviator incolo)si facem o intalneala acolo
Pupici,mai intru mai tarziu ca acum trebuie sa termin papica

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

29sapt+


Mergi la inceput