Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
Simonix spune:
Oh era sa uit !! Cu intarziere daaaaar:
LA MULTI ANI EDVIN SEBASTIAN - sa fii sanatos, fericit, sa ai o copilarie frumoasa si sa ii ai pe parintii tai alaturi
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
iulia83 spune:
ne-am adunat si noi de prin oras...
MsBB ma termini cu patzaniile tale pana la urma, cine era la usa?
inais septilin e apa de la chiuveta, nici macar de ploaie!!! are gust oribil, pateaza, e si scumputs pt faptul ca e extraordinar de prost...tu incearca totusi. la noi s-a zaharisit pe la gura sticlutei faceam o mizerie cu el, am patat o gramada de haine ca fiind oribil la gust, fata-l scuipa...multa sanatate iasminutei. de ce n-o scoti? pai o lasi sa boleasca asa? macar 20-30 min prin fata blocului, are nevoie de aer, mai ales acu bolnavioara, atata vreme cat nu sta pe langa alti copilasi sa mai ia cate ceva...l noi a dat cat de cat rod Broncho-vaxon-ul ca si imunizator. intrreaba medicul tau ce parere are si poate schimbati septilinul ala...
jady da, am auzit, am citit ceva pe blogul lui miss despre gripa porcina. aveti gria
eu azi am facut ciorbita cu perisoare din piept de pui, a papat fatuca 2 perisoare d-alea maaari (ca le-am facut cat capul lui hoaca) si un castron de zeama, asa i-a placut...am acrit cu lamaie si la sfarsit am pus un galbenus de ou cu 2 linguri de smantana batute in ea. a iesit super!!! sunt mandra de mine
belleane singura metoda fara pastile ar fi sa te mulgi cateva sapt din ce in ce mai putin pana se stopeaza productia de laptic. altceva, nu mai stiu...gheata cred..succes
simona mergi la ortoped daca te ingrijoreaza, insa eu am vazut n copii prin parc care merg asa. tu-l pui in premergator? stiu ca de-aia merg copilasii asa. sa nu fi luat varicela pacatoasa
merg sa scald fatuca ca urla s-o las la tastatura
Lorich spune:
Simonix sa-i fie de bine lui Robertix dezmotarea! Arata totul superb! Si casuta si voi si tot! Bravo mami!
Tin sa precizez ca am vazut o copila absolut minunata de Alra deci e o minunatie de fetita! Si am vazut si jumatae din gemenii lui Mihbut Ne e dor de tine, mami. Pup
Inca o data sa va fie de bine si petrecerea si frumoasa prietenie!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
CamiM spune:
salut gasca M&M!! daca am scapat de invatat mai intru si eu ca omul ziua ..
Avem si poze noi: gargaritzele la atac si daca mai aveti chef pun si de la vizita la zoo de data trecuta: poze din martie
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
ca_eric spune:
fete dragi si scumpe lipsesc doar 2 zile de pe net si se intampla o gramada de lucruri....ba cutremure, ba inchideri de conturi, ba o gramada de sarbatoriti.
spunem luievdin sebastian cu scuzele de intarziere asa mare sa ai parte de multa sanatate , bucurii si sa asculti pe mami!!
de asemena multumesc feteleor dragi care si-au amintit de mine msbb, iulia, cleo, alysh, laura, va , va invit la o , o felie de tort virtual si la un de vin bun alaturi de .
am lipsit ieri pt ca am fost plecati toata ziua, si a fost super..in famile!!!
am vazut ca miss [/b a plecat.... nu pot sa cred ca nu mai vrei sa scrii la dc..dar iti respect decizia si am sa incercsa scriu la blogul tau sa tinem legatura. te pup oriunde ai fi , daca mai citesti aici sau nu...o sa ne lipsesti! de asemenea si daviducu o ne lipseasca...
am vazut pozici de ogdanici pogonici , lavinia e tare frumos baiatul tau, s aiti traiasca!!
multu mult gabitzam pt felicitari. si de asemean mihaser, danah, inais, simona, lorich
am vazut ..asa...si pe [b] robertel de 1 anisor.....ce petrecere....ce de invitati...ce de jucarii...o doamne....sa va traiasca!!!
despre noi..suntem bine, nu avem raceli sau alte virusuri..incepem sa ne ridicam copacel...agatati de canapea sau orice prindem...in bucatarie ne agatam de piciorul lui mami si tragem as apana ne ridicam... si suntem tare mandri cand suntem la inaltime. daca cumva picam..e dezastru de pe lume...plangem cu lacrimi de crocodil...
va pupam fetele
Lorich spune:
Cami am vazut toate pozele, si fetite si gargarite si broscute ...minunate. Mai, Sabina e o dulceata, e adevarat, insa Sofia e cevaaaa.... are niste ochi, nici n-o cunosc si deja o iubesc. Ce ma bucur ca sunt 2 fetite, 2 surioare, vor fi asa de bune prietene datorita varstei f apropiate. felicitari, sunteti o familie foarte frumoasa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
simonacip spune:
Simonix, ce petrecere frumoasa!Cred ca v-ati simtit tare bine. COpilasii unul si unul
Iulia, da am sa merg la ortoped cu el, nu strica sa stiu sigur, sa-mi alung gindurile, acum regret ca n-am fost mai devreme, cind voiam sa merg. Asta e,sper sa nu fie nimic.
Cami, ai niste fete frumoase foc!!Sabina e a ta, Sofia a lui tati. Ati vizitat o gramada, fetele cred ca s-au simtit minunat, se vede de altfel.David cred ca ar fi fost innebunit sa vada masinile din Cars..Ce era acolo?
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Alysh spune:
Simo, culmea coincidentei, am citit mesajul tau si la baie (ca doar acolo mai pot citi si eu cateva minute pe zi) am deschis intamplator o carte a lui Anne BAcus exact la un paragraf unde scria ca nu trebuie sa ne ingrijoram daca in prima perioada dupa ce incep sa mearga aleg varianta mersului pe varfuri sau merg cu talpile usor indoite spre interior. Pana se dezvolta muschii cum trebuie se adapteaza si ei cum pot.
Acum, bineinteles, pt ca tu sa te simti linistita e bine sa il vada un ortoped. BAfta, sa vii cu vesti bune
CAmi, ai niste gargaritze superbissime!
Vlady
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Simo, culmea coincidentei, am citit mesajul tau si la baie (ca doar acolo mai pot citi si eu cateva minute pe zi) am deschis intamplator o carte a lui Anne BAcus exact la un paragraf unde scria ca nu trebuie sa ne ingrijoram daca in prima perioada dupa ce incep sa mearga aleg varianta mersului pe varfuri sau merg cu talpile usor indoite spre interior. Pana se dezvolta muschii cum trebuie se adapteaza si ei cum pot. Acum, bineinteles, pt ca tu sa te simti linistita e bine sa il vada un ortoped. BAfta, sa vii cu vesti bune CAmi, ai niste gargaritze superbissime! Vlady |
Alysh e un semn, inseamna ca Mati n-are nimic. SI eu stiam asa, dar am citit fel de fel (si netul asta ne omoara!!!!!!), plus ca totusi nu vad ameliorare la el...Oricum voi merge pt fimoza si nu stica si o vizita la ortoped.
Va tzuc, merg la nani.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"