dragule sunt insarcinata ..CE?! Ok hai la avort!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Nu cumva intre tine si sora ta este vorba de o competitie? Ca ai mentionat in multe mesaje ca ea nu poate face copii, ca ea se chinuie sa ramina insarcinata, etc...
Daca ai ramas insarcinata si faci copilul ca sa ii arati ca tu poti sa ai copil si ea nu poate, este aiurea...

De ce crezi ca toti barbatii se dau in vint dupa "pedegree'ul" tau? Ca si asta ai spus in multe mesaje... Suna urit de tot, de parca vorbim despre ciini de rasa sau cai de cursa.

Cred ca in lumea voastra se pune prea mult pret pe bani si asta va devalorizeaza ca oameni.

Sarcina usoara si bebelina sanatoasa iti doresc!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

happy faza e ca sotumea are problemele astea nu eu .Eu nu am ramas insarcinata asa de competitie ca dor nu sunt tampita.. pur si simplu s-a intamplat, greseala negreseala asta este , bine rau tot asta e . Dar ea are nu stiu ce complex cand eu realizez ceva inaintea ei. Asa fost dintotdeuna .

pai legat despre parerea mea despre barbati... stii proverbul acela .. cand te arzi cu cioba sufli si in iaurt.. Na pur si simplu dastia am avut eu noroc...
Am luat termenul de "pedigree " caci si pe mine ma dezgusta cum vad altii situatia.
Si da ai mare dreptate legat de cat demult pret pun ai mei pe bani. Faza rea sau ce am realizat este ca da esti inconjurat de oameni rai fara sa vrei devii la fel. Uiti sa vezi si celelalte valori din viata iar la un moment dat te trezesti si te ingrozesti de ce fel de om ai ajuns. sau mai bine zis in ce tarate teai amestecat.
Sarcina asta e cel mai bun lucru care mi s-a putut intampla in viata. Ma facut sa vad viata in alte valori si sami stabilec mai bine in minte ce fel de viata vreau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

liliana ti-am citit povestea si am rams impresionata. Ce mai faci, cum te simti acum? Dar bebelina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Pai ce sa mai spun... bebelina e super vioaie.. Da din picioare toata ziua ...(o asistenta mi-a zis ca o sa iese dansatoare:)) Am avut cateva zile prin spital.. ca la un control de rutina a descoperit medicul risc de prelamsie si sa gandit sa ma monitorizeze putin... Acum sunt ok.. relatiile cu ai mei au intrat in normal... mai ales cu sora mea cu care ma inteleg foarte bine si ma sustine moral ( de fapt cred ca erau mai mult exagerarile mele de la hormoni ) ... M-am gandit si la nume .. iar acum abia astept sa vina momentul nasterii si sa o cunosc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabinho24 spune:

Buna,sunt curios daca cineva ar putea sa-mi dea ceva comentarii la povestea mea...Am 32 de ani,casatorit de 9 ani cu o femeie care o iubesc si am iubit-o si inainte de casatorie,m-am inteles tot timpul cu ea desi mai sunt certuri in familii,dar niciodata nu am injurat-o,n-am lovit-o ,am incercat tot timpul sa fiu perfect pt ea,mergeam in vacante,comunicam tot timpul,dar nu am putut avea copii.La inceput a luat ceva medicamente foarte tari si timp de 4 ani nu a putut ramine insarcinata ,iar de atunci tot incercam.Am facut si teste pt a afla cauza si ni sa zis sa mai incercam,asta a fost prin 2007.Toate au fost bune si frumoase pina in februarie 2009 cand imi spune ca m-a inselat,am crezut ca imi cade cerul pe mine si mi se opreste pulsul,pur si simplu nu-mi venea sa cred,am incercat sa vb cu ea de ce a facut lucrul asta si nu a avut raspuns pt mine,am trecut peste asta,dupa vreo luna imi spune ca e insarcinata,m-am bucurat ,dar era de scurta durata pt ca imi spune din nou inca o poveste ,cum ca m-a inselat inca de 2 ori(cu aceeasi persoana cu care m-a inselat prima data), si in plus nu stie al cui e copilul ca in perioada cand se presupune ca a ramas insarcinata,a facut-o si cu ala ,dar si cu mine(nu mi-a zis din prima toata povestea pt ca se temea ca o parasesc si nici nu stia ca e insarcinata),intr-un interval de 1 luna de zile m-a lovit cu putere stirile astea,eu sunt pe spate din punct de vedere sentimental,pt ca o iubesc foarte mult si nu as vrea sa o pierd ,dar nici sa cresc copilul altuia nu doresc,nu poate sa explice ce sa intimplat,sunt complet dezamagit de ce poate sa iti rezerve o zi oarecare din viatza asta....mentionez ca nu beau,nu fumez ,fac sport foarte regulat,nu sunt violent,desi practic si un asemenea sport si cel mai important nu am inselat-o niciodata pt ca nu a fost nevoie,am avut tot ce mi-a trebuit.Acum e insarcinata in luna a 4-a ,numi vina sa pun mana pe burta ei de frica sa nu mangai copilul altuia,dar imi pare rau pt ca e posibil sa fie al meu..ea nu doreste sa divortam si ca ma vrea si ca ma iubeste....eu nu mai stiu ce sa fac ,pt ca imi plange inima si sufletul de durere(simt de parca am pierdut pe cineva drag),cum mai poate avea omul incredere in cineva ,daca nici in persoana considerata sufletul -pereche de langa el,nu mai poate avea incredere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Sunt parshive rau femeile (sau barbatii) care spun "te iubesc" fara sa simta asta. Daca una vrea sa scape de mine, sa-mi spuna te iubesc. Daca nu mi-a dovedit prin fapte asta, aleluia. Dpdv meu de vedere e ca o minciuna, mare. De iubit nu am idee cum vine asta... te iubesc dar te-am inselat de x ori, deci cam cade.

Fomei sunt multe, dar probabil cel mai bine ar fi ca o decizie sa o iei dupa nastere cand poti sa faci teste de patern.

Oricum, caracterul unui om nu se schimba, dijaba se jura ca se va schimba.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Gabi, gandeste-te la copil. Nu are nici o vina. Nu a cerut sa vina pe lume. Dar daca vine, iti va purta numele si TU vei avea un rol in viata lui. Tie iti va zambi, pe tine te va cunoaste de tata. Si este copilul femeii pe care o iubesti. Nu ar trebui sa conteze al cui este genetic. Probabil ai rezervari in a te atasa de bebe, din nesiguranta daca e sau nu al tau. Dar daca e? Te privezi de niste momente si sentimente cu care nu te mai intalnesti.
Si de ce e asa de important sa fie al tau? Sunt parinti adoptivi care au copii adoptati si copii biologici si spun ca nu simt in suflet vreo diferenta.
Pune in balanta ce pierzi si ce castigi. Daca o iubesti si vrei sa fi cu ea, nu prea ai de ales. Nu lupta cu pornirile de a accepta si de a te atasa de copil, ci lupta cu nesiguranta si cu sentimentul de respingere fata de un copil nevinovat.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

mai gabinhio de ce nu m am pricopsit si eu cu un barabt ca tine k tare fericita ar fi fost viata meate felicit pt k nu i ai dat un sut in ....cand ai aflat ca te a inselat !e uimitor cand vezi un barbat care poate iubi atat de sincer
astepta sa faci testul dar eu cred ca dak o iubesti asa tare in decursul celor 9 luni te atasezi de bb si chiar dak<<doamne fereste!>>nu i al tau o sa l accepti!
ai grija k nu i de gluma cu iubita ta care te a inselat intr un moment atat de dificil!in loc sa sufere alaturi de tine ca nu puteti avea bb ea si a gasit alte activitati.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Ma dau si eu cu parerea in calitate de "lup moralizator" legat de situatia lui "gabinho24"

Deci sotia ta te-a inselat de 2 ori cu acelasi barbat... Din cate se pare era o aventura strict sexuala fara implicarea a prea multe sentimente din partea ei .. caci probabil de aceea ea doreste sa ramana in continuare cu tine.

parerea mea eate ca in situatia in care voi aveati probleme de conceptie si va doreati un bebe , motivatia ei de a te insela a fost sa se convinga care dintre voi are "problema mai mare " de fertilitate... Rezultatul iti spune clar ..cine..

deci datorita faptului ca probabil medicii din " decenta medicala " nu v-au spus clar a cui este problema de fertilitate . sotia ta nu este deloc de condamnat sau de aruncat cu pietre... iar eu consider ca esti un pic cam radical cand te gandesti la teste de paternitate . mai bine dute si fati tu un control serios . nu vreau sa te sperii dar cine stie ce o sa mai descoperi legat de sanatatea ta . ( s-ar putea sa fie singurul copil pe care sa ai ocazia sa-l cresti)

daca ea a ramas insarcinata cu altcineva asa de usor .. ( respectiv dupa cateva incercari ocazionale de conceptie ) inseamna ca ea este perfect sanatoasa si nu e corect ca ea sotia ta sa sufere si sa fie blamata datorita unor probleme de procreere care nu sunt ale ei.

probabil ca faptul ca ea a folosit anticonceptionale a creat un efect de halou pentru toti cei implicati in acele teste iar acestea au fost facute de mantuiala ... ca doar oricum exista un motiv clar de ce nu faceti copii.
Stiu ca in general barbatii au un orgoliu mai sensibil in ceea ce priveste aceata problema ( procreerea) si de aceea doar femeile sunt blamate pentru acest act... ( adica musai femeia are probleme de ovulatie sau conceptie)
Sunt convinsa ca daca o sa reusesti sa temperezi acest orgoliu masculin ranit ( de prezenta unui donator de sperma ceva mai fiabila decat a ta) o sa ai in continuare o familie fericita. si o sa fi un tata de suflet exceptional...
Deci in concluzie sfatul meu este sa te gandesti mai bine la aceasta situatie, sa te duci sati faci niste controale foarte serioase . si sa nu o condamni pe sotia ta ca tea inselat... ( din punctule meu de vedere respectivul intrus a fost doar "donator de sperma" )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

ok si m-am intins la "dat sfaturi" lungi cat o zi de post , si poate probabil am exagerat in problema lui "gabinho24" asta deoarece intre timp am mai avut parte sa aflu ceva foarte deprimant referitor la situatia surorii mele... si anume situatia ei sta cam asa...
Acum 6 ani si-au pus amandoi problema de a avea un bebe . La controale "renumiti cercetatori englezi" leau spus ca.. amandoi au probleme si anume... el cancer de prostata ea ovare polichistice... Nimeni nu a monitorizat ovulatia naturala a ei. Asa ca domni doctori au pus-o pe ea sa faca tratamente de ovulatie in asa fel incat ajunse sa ovuleze cate 7 8 ovule lunar... sa trecut la feritlizare in vitro... bineinteles fara nici un rezultat timp de 5 ani . Acum cateva luni a schimbat clinica si alti medici au recomadat "donator de sperma"... dar cand au observat ca ea ovuleaza cate 7 ovule... cand ia medicamente si nici unul cand nu ia medicamente... au ajuns la concluzia ca nu mai are rost.
Din toate tratamentele astea cu ce s-a ales... ? a devenit donator de ovule pentru cercetare, a dat o gramada de bani la clinici si s-a ales cu ovulatia deregleta , cand ea practic era perfect sanatoasa... Si toate astea nu se intamplau daca acei "renumiti cercetori englezi" spuneau clar care si a cui este problema... si aveau decenta sa ii monitorizeze ovulatia ei naturala... Dar deh... de ce sa nu profite ei putin de dorinta lor de avea copii sa stoarca niste bani si sa si asigure inca o donatoare de ovule pentru progresul stiintei? Si asta i sa intamplat unei doamne care avea varsta de 27 de ani. daca alegeau din start solutia unui donator de sperma atunci macar ea putea sa aiba un copil natural iar el cu siguranta era un tata de suflet extraordinar... Acum are 34 de ani , a intrerupt pentru o perioada tratamentele in speranta ca ovulatia ei va revenii la normal si totodata spera in continuare ca poate intr-o zi va devenii si ea mamica...

Mergi la inceput