Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)
Raspunsuri - Pagina 4
papanash spune:
Ramona, e o scumpa micuta, seamana din ce in ce mai mult cu tine.
Roxana,imi pare rau de patania de aseara,ce e cu ei de sparg prin casa ? Era mai bine degetelul dimineata ?
azi astept telefon de la realitatea, sa fixam locatia pt. filmare.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Nu uitati sa votati printesele, linkul e pe prima pagina. Le pupam pe artiste si le uram succes !
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonaiani Cat despre samburel am o poza, dar e aia clasica de extraterestru mic, alb si cu capul mare . |
Nu cred...sa vedem, sa vedem!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
vad ca ieri au fost mai multe accidente, pupici multi sa treaca .
Filme Ghighi
luy spune:
Neata la amiaza, noi ne-am trezit la ora 11 dupa o noapte groaznica, Maria a avut febra si mai are si acum, azi noapte am trezit-o de 2 ori sa-i dau Nurofen, acum i-am mai pus si supozitor cu Paracetamol. Are 38.1, sper sa nu mai creasca pe seara
Urasc vaccinurile astea
Ma duc cu ea afara, s-o adorm...
Am vazut ca s-a accidentat si Tudor delfinasul ieri, of... Pupam buzatul
Si-i trimitem muuulti pupici si lui Vladutz julitul
papanash, imi pare rau de perioada grea prin care treci
danielle, rabdare tie si multa sanatate printesei !
Mariana, foarte hazliu episodul cu Xena si baietelul pupacios Pai de la asa frumusete de fata... nu se obtin prea usor pupicii !
fug, ca iar imi umbla la laptop, iar mi-a scos cablul de alimentare si mouse-ul
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
cecilia L spune:
citat din mesajul lui Yaia Cecilia, da, eu intrebasem de nasa ta. De ce nu merge la pediatra voastra de vreme ce nu e multumita de a ei? Sau sta departe de voi? Auzi, un vin rosu i-ar prinde bine ei. Poate bea cate o gurita seara, imediat dupa alaptat, cand are cam 4 ore pana la urmatorul alaptat. Cecilia, nepotul meu de 4,5 ani adora Desenele animate (deci poate un DVD cu desene?) si Spiderman, probabil influenta de la frate-su (deci poate o masinuta cu Spiderman sau un omulet Spiderman, de acela din cauciuc) ...sau poate ceva ce-i place lui! CDuri cu muzica, carti de colorat, puzzle... Eu nu sunt pt. hainute pt. copii, nu se bucura de ele...de altfel sunt si adulti (asa ca al meu sot) care nu apreciaza articolele de imbracaminte primite cadou...cica un cadou trebuie sa raspunda unui hobby! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
De pediatra mea nu sunt nici eu multumita, desi dupa schiumbul de replici de acu cateva luni se comporta ok si pare mai interesata,dar tot nu am inceredere in ea
Vin, i-a zis sa bea si dr cand a plecat din spital, a fost azi sa o vada, pare bine, dar a inceput sa-i supureze(cred ca asa se spune)la al 2-lea fir de la taietura, asa ca marti cred ca o duc eu sa o curete( nasul e la munci si tot vrea dr. sa-l vada pe Cristi)
Legat de cadou, cam la asa ceva m-am uitat azi cand am dat o tura de sopinggggg, dar nu am cumparat nimi, pt ca vazusesm in Cora(dar nu am mai vut timp sa ajung) o carte haioasa de colorat cu locomotivele thomas.....si care mai sunt, o sa-i mai iau puzzel cu piratii din caraibe(poate gasesc cu 500 piese,are rabdare sa-l faca), e innebunit dupa pirati....sau poate gasesc altceva mai interesant....oricum sugestiile sunt bune, mai ales cea cu spiderman, mai caut.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
citat din mesajul lui danielle02 ramona,tare faza,m[-ai facut sa rad :))))))))))) la noi e invers,Ebonee ii pupaceste pe toti si incearca sa ii ridice,e asa haioasa,nu stiu cu cine seamana asa pupacioasa :D:Dam vazut pozele,ce pot sa zic?ai un copil super frumos sa va povestesc o faza haioasa de la gradi:m-am dus eu o data in pauza sa vad ce face pruncul meu,(gradinita e in curtea scolii sa le fie mai usor celor cu,copilasi)incerca sa ii ridice de pantalonasi de la spate pe bebelushii ce mergeau catelus prin clasa si ii tragea dupa ea,educatoarele radeau cu lacrimi,iar eu pandeam pe geam sa vad ce face,ca de ma vedea,incepea spectacolul :D m-a busit rasul instant si m-avazut,nu le-a dat drumul si incerca sa imi explice ea ceva acolo ce incearca sa faca si cu toata forta ii tragea dupa ea :))) pozici Ebonee (02.10.2007) |
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Luymicuta printesa Maria sa treaca repede febra....ufffff vaccinurile astea.
Din capitolul accidentati de mamici, vezi [/]Bernix[/b]nu esti singura, azi dimineata ii dau geaca lui Crsti sa iesim pe usa, cum nu sta locului cand il imbrac, ii ridic fermuarul, el s-a miscat cam brusc si l-am ciupit de gat cu fermuarulimi venea sa mor, plangea mititelul...nu va mai spun ca are o vanataie si imi arata dupa ce ajungeam acasa, mama buuuuuuu( adica buba)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Buna ziulica. Sunt la munca, am prestat si un mers la dentist. Cam chinuitor, dar nu va mai povestesc, ca e vina mea, eu am refuzat anestezia. Bubu era bine dimineata, nu mai era asa infundat si rana se inchisese bine. Dar e plin de cucuie nazdravanul, nici nu stiu cum le aduna. Ieri seara i-a dat o usa in cap sora-sii, de i-a facut si ei cucui, apoi s-a impiedicat si a cazut si el cu capul in usa de la dulap. Asta ca sa aveti o idee.
Voiam sa va spun de aseara, imi pare rau ca v-am speriat cu intamplarea mea. Insa e important sa aveti mereu grija cand sunteti in masina, in mers sau stand, sa tineti usile blocate.
Acum ma apuc sa citesc din urma, m-a amuzat copios remarca Anei cum ca inchid moderatorii capitolul in timp ce tastam .
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Diwana, cum a primit baiatul sarmalele? Eu sunt la capitolul trecut acum, cu 2 ferestre deschise ca de obicei, sper sa nu fii povestit deja sa ma ia fetele la certuri ca nu citesc. Si ce numesti mancare de bebelusi? Pai ai nostri nu mai sunt bebelusi, iar sarmalele sunt foarte bune.
Danuta, eu nu ma temeam de deranjamente la burtica, ci de alergii. Tare m-as risca si eu.
Andreea11, al meu vorbeste numai in limba lui, iar toate obiectele si toti oamenii sunt dada, tata si tete. Tu ma convingi ca e ok asa cu vorbirea si tot tu intrebi daca e ceva in neregula? Nu e nimic in neregula, asta e ritmul lui. Asta face si Andrei al meu, ruleaza la greu masini si orice obiecte pe roti.
Myral, o sa merg la doctor pentru durere dar speram sa aud si eu ceva sa ma linisteasca intre timp. Cred ca ai mare noroc cu Isabela, chiar voiam sa te intreb cum se impaca cu surioara si daca te ajuta.
Si subscriu la cele zise, si eu as vrea sa mai taca Alexandra din cand in cand.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/