ACUPUNCTURA si FIV

ACUPUNCTURA si FIV | Autor: Ioana112

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor , am auzit ceva despre faptul ca acupunctura ar fi buna inainte de fertilizarea in vitro si dupa .Stiti ceva ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

E buna pt relaxare(daca reusesti cu toate acele alea) si pt autosugestie, daca chiar crezi ca te ajuta. De asemenea conteaza f tare CINE ti-o aplica. Pt irigatia uterului exista metode demonstrate stiitific ca ajuta. Rau nu are ce sa iti faca. Dar nici minuni nu cred ca se intampla. Numa bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

Stiti pe cine in Bucuresti care face ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Ioana, imi pare rau ca nu pot sa te ajut mai mult, dar stiu ca este un centru in Piata Romana, unde poti sa faci sedinte de acupunctura gratuit, cu trimitere de la medicul de familie. Am sa ma interesez de detalii si iti trimit un raspuns aici sau PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Nu stiu daca ajuta dar sigur are un efect.
Eu am facut doua sedinte de cate 20 de minute inainte si dupa ET.
Cea dinainte de ET era de relaxare dar eu nu am stiut si ma tot intrebam de ce mi s-a facut asa somn, abia pe urma mi-a zis doctorita ca de la acupunctura si ca asta era si scopul sa ma linisteasca.
Eu zic ca e buna.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
sunt si eu interesata de acunpunctura. Am endometrioza si o trompa infundata. Inca nu sunt pregatitat pentru FIV...psihic
Va rog sa imi recomandati un dr SPecialist in acupunctura!!!111 si niste preturi
va multumesc tare mult

DD sa ne ajute pe toate si sa ne tinem bb cat maicurand in brate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Ioana112, pentru ca nu ti-ai activat PM-ul si pentru ca am primit mai multe solicitari privind clinica de acupunctura, am sa postez aici o listuta


Centrul national de acupunctura si homeopatie


Adresa: Str. Visarion nr. 4-6, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.212.79.06 (centrala), 021.312.96.87, 021.650.42.44, 021.650.65.10, 021.659.31.70 ; Fax: 021.312.95.45
Program: NON-STOP
contact@therapist.ro, roac@org.pcnet.ro, florinbratila@gmail.com

Servicii medicale:

- asistenta medicala de specialitate,
- cercetare stiintifica si indrumare metodologica in domeniile acupunctura, homeopatie,
- mijloace terapeutice traditionale extrem-orientale;
- colaboreaza cu unitati sanitare, unitatile de invatamant medical si de cercetare stiintifica de specialitate, in formarea post-universitara a personalului de specialitate in domeniile acupuncturii, homeopatiei, fitoterapiei, mijloacelor terapeutice traditionale extrem-orientale, psihoterapiei, precum si al mijloacelor terapeutice complementare occidentale.

Serviciile specializate in Medicina Complementara ale CNAH sunt:
- acupunctura, moxa si microsistemele acupuncturale (auriculopunctura, craniopunctura, manopunctura si pedopunctura)
- electroacupunctura (electroacupunctura, electropunctura si TENS-ul acupunctural)
- fitoterapia
- homeopatia
- informatica medicala MTEO
- laseracupunctura si laserterapie de joasa si infrajoasa energie
- psihoterapia (MTEO)
- psihodiagnostic MTEO
- reactometria neurovegetativa

Serviciile medicale alopate de specialitate prestate de CNAH:
- ecografie
- laborator clinic
- neurologie
- oftalmologie
- oncologie.

Este un centru integrat de terapie de specialitate, invatamant, cercetare si indrumare metodologica, in subordinea directa a Ministerului Sanatatii si a familiei.
Este o unitate medicala complexa, de diagnostic, terapie, invatamant si cercetare in domeniul Medicinei Complementare, fiind singura in Europa de Est si al 6-lea Centru de profil din Europa (dupa cele din Germania, Franta, Anglia, Belgia, Danemarca).
Centrul national de acupunctura si homeopatie aplica integrarea Medicinei Traditionale Extrem Orientale (MTEO), a noilor directii ale Medicinei Complementare, Homeopatiei si Apifitoterapiei cu Medicina Alopata, bazat pe recomandarile recente ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (WHO), metodologiei adoptate de catre Uniunea Europeana (UE) si standardelor Nord Americane (FDA) in domeniu.


CMI Dr. Barbulescu Pantelimon
Str. Cobalcescu nr 2, sector 1 Bucuresti
Tel. 021.316.21.11


Acu-Clinique
Bdul Unirii nr 76, Bloc J3A, scara 1, et 3, ap 11, sectoe 3, Bucuresti.
Tel 021.327.21.01





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

pisic77 , multumesc mult !
va voi tine la curent pt ca am de gand sa contactez unul dintre cabinete .

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

eu am vrut sa deshid un subiect serios despre acupunctura si ajutor ptr.a ramine insarcinata,dar moderatul mi-a spus,asta vara,ca nu este de interes si l-a inchis!a fost si despre laser in tratam.ginecologice.In Ploiesti este un tip din China si face tratam cu mare succes ptr.asa ceva si ptr.altele.Omul face pe 40 ace,unic in Romania si stiu femei care nu ramineau si nu ramineau si le-a trata 1,2 luni si au ramas.In plus iti spune perfect,dar stiti ce este aceea perfect,ce are fiecare din cap pina in picioare ptr.fiecare.Este in Romania de 14 ani,neamurile lui au facut toate acupunctura la mama lor in China,are tehnicile lui pe care romanii ar vrea sa le stie.Dac va intereseaza,mai vorbim,dar inca o data,nu inteleg moderatorul-sint atitea prostii scrise,ei bine acest subiect nu l-a vrut!!Degeaba am scris ca multe femei au ramas gravide asa,n-am avut cu cine!Si laserul e f.bun,ptr.ca distruge inflamatiileetc,nici nu mai vreau sa scriu,or mai fi facut altii,alte tipuri de acupunctura si laser aiurea si de aceea se grabesc cu deciziile...Chinezul mi-a spus despre uter si corp lucruri pe care doctorii nici nu le viseaza,a venit sportiv din Bucuresti pe care nu-l diagnostica nimeni si l-a tratat,pe prietena mea la chisturi renale si i-a refacut capacitatea respiratorie.daca mai vreti,mai scriu,daca sunteti doritoare.Dar chiar ma deranjeaza sa fii roman,acupunctor,sau moderator,sau doctor si sa arunci cuvinte cum ca subiectul nu ajuta,sau e prost cutare ,bineinteles cind tu nu cunosti..m-as feri de acupunctorii romani,ptr.cine merge in Bucuresti sau alta parte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

off-topic: Ingeras70, nu trebuie sa fi suparata pe moderator, care a inchis subiectul deschis de tine la un moment dat. Poate la acel moment nu erau fete interesate de subiectul propus si atunci moderatorii au decis ca e mai bine sa-l inchida. Acum insa poate ca fiind mai multe raspunsuri la subiectul deschis de Ioana a considerat ca il mai lasa deschis o perioada. Cu siguranta ca daca nu vor mai aparea discutii pe tema asta si raspunsuri la acest subiect moderatorul va inchide si acest subiect.
Sper sa nu te superi si sa nu intelegi gresit mesajul meu, dar si moderatorii au rolul lor
Acum, daca ne poti spune mai multe despre chinezul din Pitesti te rog sa o faci

Mergi la inceput