ACUPUNCTURA si FIV

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Ioana112, multa bafta si chiar as fi interesata de rezultatele unui tratament cu ace. Sa ne ti si pe noi la curent cu ce scema iti propun dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

este la Ploiesti chinezul respectiv si celelalte date le-am dat,cit am putut.in rest,diagnosticul il face chiar el,spune f.clar ce ai,ma dureau anumite inele de la coloana si dupa ce a luat pulsul in anumite locuri,cum fac acupunctorii mi-a pus exact mina acolo,de ex. problema e ca eu am consultat romani in Bucuresti si mi s-au parut mai slabuti(poate gresesc) si limitati in efortul lor.Pe cind tipul asta trateaza chestiuni grele,cu succes,iar romanii din start nu se baga in astea.ei sunt formati in tara noastra,asta stie de-alea lui din tara acupuncturii.iar femei infertile au fost tratate,am vorbit cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Ingeras70, multumesc pentru raspuns. Ai cumva si o adresa a chinezului? Te rog trimite-mi PM, ca sa nu facem reclama pe forum. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciLu spune:

si pe mine ma intereseaza numele sau adresa chinezului.
nu cred ca am activat PM, dar pun adresa de e-mail mluciapec@yahoo.com.
Pe site-urile straine am citit ca sunt clinici specializate in FIV care includ in tratament si sedinte de acupunctura.
ganditi-va ca la noi in tara FIV se practica numai de 10 ani pe cand dincolo sunt cel mult 30 de ani (primul copil obtinut prin FIV are acum 30 ani)... deci trebuie dezbatuta problema aceasta, nu stiu ce moderator a inchis subiectul , dar probabil nu a aprofundat ideea.
luci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

ingeras, si eu sunt FOARTe interesata de datele chinezului. Cum poate fi contactat? Poti sa dai relatii aici sau pe PM, plsssssss
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

astazi sper,sa ajung sa iau exact adresa lui,locuieste la intrarea in Ploiesti dinspre Bucuresti,asa ca se ajunge mai usor,am vazut si oameni din Bucuresti la tratament,chiar am comentat,uite ca mai vin si oameni din Bucuresti la Ploiesti si nu invers.O sedinta este 30 ron,lucreaza pe 40 ace,inainte face evaluarea,lucreaza de la orele 14,din cite stiu pina seara la 19 si simbata.Din ce a lucrat cu mine,mi-a dat drumul la circulatie,cuvinte pe care ginecologii nici nu le spun,cind a fost infectie si inflamatie intr-un loc-circulatia genitala e varza,ei stiu dar nu spun-la coloana la fel,durerile sint din acelasi motiv de multe ori si la doctor mergem dar nu spune reumatologuletc,chisturile genitale si din alta parte a organismului la fel,am vazut oameni tratati si lucreaza si pe tumori la creier,etc..Nu se asteapta mult la intare,e fara programare,vine rindul.Omul e acupunctor din tata in fiu,are frati acupunctori in Australia,Sua.Nu lucreaza in Bucuresti ptr.ca e normal,piata acolo e plina de "specialisti"care i-ar face viata varza,aici e omul linistit.Romanii nostri,specialisti,ori nu au calcat macar in China,ori se duc acolo 1 luna,vara,platesc bani grei acolo la acupunctorii de acolo sa mai afle cite ceva,mai fura si ei meserie,ori asta e de la mama acupuncturii.Tratamentele la el dureaza macar 2 luni,romanii fac 12 sedinte,pa,iti dau drumul,cum sa se rezolve treburi in tot organismul,cum face el,in 12 sedinte?N-ai timp nici sa faci echilibrarea energetica,dar'mite sa incepi pe un organ..
miine,daca va intereseaza,scriu adresa,pe p,m fiecaruia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Ingeras70, multumesc mult
DAAAAAAAAAAAAAAAAA, ne intereseaza si cum sunt mai multe fete interesate, cred ca ai putea sa postezi adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciLu spune:

te rog nu ma uita !
nu agreez ideea sa scriu 10 mesaje numai ca sa scap de moderare si drept urmare nu am PM
(apropo pt moderatori;chiar credeti ca cel/cea care scrie aici o face numai ca sa se afle in treaba? chiar trebuie sa fie 10 mesaje moderate?)
luci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

ma intereseaza si pe mine!pleeaaasseee!!!
multam

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

am scris acum despre chinez pe p.m,pisic nu stiu de ce nu merge p.m la tine,v-as ruga pe voi,valy si impatiece,la voi a mers sa-i trimiteti si lui pisic ce am scris exact.Daca nu ajunge la tine mesajul meu,pisic,scrie-mi si il mai postez o data,dar sa ajunga mesajul mare cum am scris,fetelor va rog,e mai mult explicat acolo,sa stie pisic tot.Lucia,acum pornesc sa scriu pe mail ptr.tine.Daca nu ajunge sa-mi scrii,te rog.

Mergi la inceput