Nou stil de viata (235)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, tre sa fac ceva. Azi dimi cantarul arata 75 si mi s-a facut rau, iti jur. M-a luat cu ameteala si am simtit ca un pumn in stomac. Nu se mai poate. E lipsa de self-respect! Psihologii spun ca te ingrasi in momente dificile ale vietii, cand ti-e teama ca nu faci fata provocarilor. Grasimea e vazuta drept "protectie". O fi asta.... Recunosc ca prezenta Mariei in viata mea a fost un eveniment major si depresiie astea aiurea... Nu stiu, dar am nevoie de echilibru. Mi-am descarcat de pe net yoga pt incepatori, filmul The Secret, citesc carti care sa ma ajute. Sper as reusesc intr-o zi. Mi-e dor sa ma simt usoara.

cateva POZE

Poate mai multe poze voi avea de la ruxandra_sb, ca a facut si ea. Mai ales cand mancam. Si ma ameninta ca le posteaza aici, sa ma vedeti!


Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Louisea, mersi. Sa mai spun ca am facut pt party si un Tiramisu? si ca am pus pe limba crema sa vad cum e...

Tzuni, sa iti spun ce m-a motivat pe mine enorm cand am slabit primele 10kg. Mi-am facut poze doar in lenjerie, si din fata si din spate si cand am vazut cat sunt de mare si disgratioasa m-am ingrozit . De fiecare data cand avem pofta de dulciuri sau alte porcarii, vizionam pozele si imi trecea instantaneu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Tzuni, dulcica e Mery, iti vine sa o papi.

Ruxandra, nu mi se face foame de la mandarine, chiar imi taie pofta,sunt in stare numai mandarine sa mananc intr-o zi.

Lou, ce bine ca te-ai distrat.Si noi avem pe 6 petrecerea,dar la noi e diferit,deh sef roman,care habar nu are ce e distractia adevarata,la ei numai manele se asculta,asa ca o sa fie ca si anul trecut, multe ore state la o masa(mai multe) pe grupulete , mancat, baut si palavragit.Cred ca anul asta nici nu servim.Norocul nostru ca ne-am asezat anul trecut la masa unde nu erau romani.Nu fac discriminari, poate am avut eu ghinionul sa intalnesc decat astfel de romani,dar prefer sa am prieteni de orice alta nationalitate decat romani.
Cat despre mandarine, eu sunt mare fan citrice, si cum deja a inceput perioada lor, am inceput iara sa pap.Iarna multe citrice, vara bag la greu nectarine.

Va urez o noapte faina, ma retrag ca maine am o zi criminala, nici nu vreau sa ma gandesc, mai ales ca incep la 3 si am treaba pana pe la 12 si apoi iara de la 16.30

Maine nu vin la cafea,decat fff tarziu.



"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mephala subscriu: Jos Palaria si-un exemplu demn de urmat. Felicitarile mele si sincer eu zic c-arati bien dar daca tu mai vrei (si nu te vad deloc stresata sa slabesti imediat peste noapte) atunci succes. il pe Teo, care a crescut de nu-mi vine sa cred. Iustin ce mai face? Cum ii mai place la gradinita?

Puskin ai dreptate! Inca nu-s Super-Hiper-Extra hotarata. Poate c-ar trebui sa iau si eu taurul de coarne imediat decat sa tot incerc cu pasi de melc sa slabesc.

Tzuni si tu ai perfecta dreptate cu "scutul de grasime"...asta o fi si la mine? E o frumoasa si-o dulcica Maria. Ce i-a crescut parul... n-ai tuns-o deloc?

Lou cum crezi c-as putea fi suparata pe tine? Pai ce mi-ai dat vreun motiv? Imi cer scuze dac-am lasat asa o impresie. Iaca de la mine mii de si nu ma baga in seama daca se mai intampla. Wow! examen pe 2 ianuare anul trecut. Sper ca anul acesta Mosul sa fie mai darnic si sa nu inceapa examenele decat dupa 10 ianuarie.

Gusta esti bine? Zau ca nu-i a buna....unde-i Marilena mea vorbareata? Hai vino ca-s poze noi pe-aici ...s-o vezi pe Mephala pici pe spate.

Delidana ma bucur ca ti-e mai bine. Spor la citit.

Fetelor pe maine...

Cuba 2008



Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragele mele! Va poftesc la cafea, tare, buna si fara zahar!!!

Multe as avea sa va zic dar nu am timp.

Tzuni draga, tie iti scriu prima, cu toata dragostea de care sunt capabila acum la prima ora.Daca te ajuta cu ceva, iti zic ca si eu am avut odata 75 de kg, de la care am pornit cu horarare in jos. Ia suplimentele indicate de Carmen si te rog mult incearca sa uiti de stress. Stress-ul sau o teama, pe care nici tu nu poti exact sa o definesti, intr-adevar sunt in primul vinovate de starea ta. In aceste conditii, chiar si cand ai mancat, probabil ca doar ai inghitit, fara sa constientizezi in mod real ca mananci si nici nu ai avut macar o satisfactie reala. E timpul sa schimbi asta. Daca vrei sa tii un regim anume si vrei pe cineva alaturi, sa-l tina impreuna cu tine, ma ofer, doar sa-mi spui. Daca vrei s-o iei mai incet, cu mancatul mai sanatos, atunci tot ce a spus Carmen e mai ok, trebuie sa micesti portiile si sa le combini ok, asa cum fac Puskin si Happy. Cartea aia cu frantuzoaicele o ai? E buna...te poate pune pe "traseu". Te pup si te rog sa ai grija de tine! Pozicile sunt minunate, Meri e o dulceata!

Zuzi, si tu mi-esti tare draga ... si trebuie sa-ti spun ce am pe suflet, referitor la meniul tau, ca de tensiune nu ma mai leg ca am vazut ce am gafat si fetele ti-au dat sfaturi destule si bune. Am vazut ca nu mananci prostii, ma rog, nu mari, dar te rog eu mult, nu mai combina friptura cu cartofii prajiti. De fapt io te rog mult de tot, nu mai manca ccc cartofi prajiti defel...nu prea vreau sa ma dau exemplu, ca eu am piticii mei cu dulciurile, dar trebuie un pic sa le disociezi ... un pic...dac avrei sa se urneasca ceva. Iar desertul ala, oricat de usor e, chiar daca numeri caloriile...altfel se depune cand il mananci dupa o masa de proteine. Jur, si tie si Tzunicei, va scriu asa cum mi-as spune mie insami, cu tot dragul! Mananca desertul ala singur...daca tot nu poti renunta la el si cand ti-e foame, stii ca tre sa bei apa cu lamaie ajuta si la tensiune .

Gusta, te poftesc la cafea si la barfa! Zi-mi draga, ce mai faci, ui ce buna is azi la sfaturi. Inseamna doar ca sunt incarcata cu energie pozitiva si drag de voi. Sper ca esti bine!

Tumpi, incerc, promit sa incerc..stii cu e...de azi incolo...e luni, sper sa fie bine!


Caro, nu te-am auzit de multisor, mai mergi la sala? Ce programe ai mai incercat? Aici l amine, fetele sunt innebunite dupa Power Pump, eu l-am ocolit dar ma bate rau gandul...m-am tinut doar de Pilates si ...zi-mi noutati de tine.

Carmen, frumos, imi place de tine. Te rog mai zi-ne ce mai gatesti de post, da-ne niste idei...as vrea sa tin si eu ceva post, macar Miercuri si Vineri. Carne oricum nu prea mananc...

va si revin deseara.

Roxa


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

AM vazut ca mi-ati dus dorul dar eu nu am avut cum sa va scriu ca am avut treaba si buna dispozitie nu era acasa.Debea astept sa termin nebuneala din casa si sper ca in 3 saptamani e gata,da asa de mult ca nici eu singura numai stiu ce as putea sa fac sa se termine mai repede si dupa sa ma preocupe persoana mea si sa incep sa devin Marilena aia care nu o mai intereseaza ce zic cei din jur si care are un pic grija de sufletul ei.

Ma duc sa citesc ce ati scris.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata.

Zuzi si eu ca fetele iti zic ca tensiunea e un pic cam mare.Mara e bine si are o singura problema cand se face bradul.

Carmen arati super,sincer felicitari pentru slabir.Imi zici si mie cat crom este in pastile ca sa vad poate gasesc un inlocuitor aici.

Claudia si aici se fac targuri de astea ,iar eu lui Mara i-am luat puzzle ca asta ii plac.

Tumpi petreceri multe mai ai.

Laura lasa ca dai tu jos cele 2 kg.

Lou multumesc de dulce arata super bine.

Roxa buna dispozitie mi-a pierit ieri cand s-a trezit socru sa dea sfaturi si eu deja .

Tzuni ce sa iti zic eu odata am avut 78 si am zis sa slabesc pentru operatie si am facut-o,am avut o ambitie ca niciodata ,care acuma a plecat,dar sunt super hotarata ca de maine sa ma ocup de mine ca este chiar nevoie nu ma recunosc.

Sunt in zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata, fetelor!
uitasem ce bine e aici la voi, cat sprijin moral poti gasi aici, sustinere si intelegere! Am citit cateva pagini, si mi-a placut tare mult suportul pe care il oferiti pe rand celor care au nevoie; in momentul de fata, Tzuni!
Tzuni, nu pot sa zic nimic mai mult decat au spus fetele, doar ca va veni si momentul sau perioada in care vei slabi, pentru ca iti doresti lucrul asta.
Roxana, Zuzi, Mephala, Tumpi, Gusta, hcclara, Delidana, Puskin, Louisea, Carina,, si restul fetelor; mereu cu un sfat, o incurajare si o vorba buna! Va admir si imi plac sfaturile voastre! Cate o pentru fiecare!
O zi buna si o saptamana si mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna dimineata dragelor,

Roxa, multam de cafea . De acord cu ce i-ai recomandat lui Zuzi.

Zuzi, Tzuni, doar stiti bine ca eu am avut 80kg acum aproape 2 ani si aici alaturi de voi am scapat de mai mult de 10 din ele. Acum sunt iar pe baricade, dupa ce 1 an de zile m-am mentinut la 69-70kg.

Se poate, pe bune!!! Ma ofer si eu, ca si Roxa, cu sfaturi si ce mai vrea sufletelul vostru .

Gusta, ce bine ca ai iesit din barlog. Eu sunt ca mandra ta, vreau sa fac bradul mai repede

Laura . Zau daca are rost sa te stresezi cu 2 kg...cum le-ai pus (repede) asa o sa si scapi de ele.

Tumpi, sper ca ai dormit bine.

Ma pregatesc sa plec la job, ne "auzim" mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Salutare fete frumoase!
Carmen, esti o zana! Am mare nevoie de ajutorul tau ca vreau si eu sa tin post si invariabil meniurile mele de post mi se par..nesanatoase. Pls, help cu ceva retete...
Tzuni, Meri e o papusa, ma tot minunez cat de dulcica e dar si cat de originala ( super povestea cu Mica Sirena!).
Zuzi, am eu impresia ca noi doua avem aceleasi of-uri alimentare... N-am sfaturi de dat ca nici eu nu-s OK, dar eu as vrea sa incep sa-mi tratez cu crom pofta de dulce si sa ma intorc la stilul de viata sanatos pe care l-am tradat acum un an.
Eu gresesc invariabil in cateva puncte: dimineata sunt ffff tentata de un covrig pt ca am mari probleme cu fierea si asta imi da niste greturi nasoale care se rezolva cu paine prajita, ceva sarat etc (cine stie cunoaste ) Apoi cedez rapid in fata anturajului, colegii ma imbie zilnic sa comandam mancare (si nu e vorba de salate...) sotul considera ca il ignor daca nu stau cu el la masa ( si eu nu sunt asta tare cat sa nu gust din ce mananca el) etc.
Acum sunt tot mai constienta ca nu imi voi vedea visul de a fi mama pana nu scap de o mare suma de kg. Nu stiu daca sunt hotarata sa renunt la mancatul aiurea, dar stiu cat de mult imi doresc un copil.
M-am cam intins. Va las si ma intorc a munci.
Pup toate divele si divele in devenire!

Donna

Mergi la inceput