Copilasi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Roxi, pupam domnisorica maricica :-)
Andreea, l-ai tuns pe Philip ... r e a o !
Pupam gagicile mandre din Iasi :-)

Am si io poze din we; sa-mi vedeti profilu` cu freza noua :-)

Sunt prin zona ... treceti la semnat condicaaa !



Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Andreea, felicitari! Un bebe sanatos si o sarcina usoara tie!
Ioana, la multi ani sotului! Dar cum ai tinut minte si de ziua sotului meu?!
Ioana, Olivia si Andreea, multumesc de felicitari. Nu prea am sarbatorit, i-am facut un tort krem a la krem si atit. Nici macar cadou nu i-am luat, decat o ciocolata mica In schimb i-a facut Stefi cadou, un desen si o papusa de la ea

V-am tot citit, am vazut si poze, dar nu am avut nici dispozitie nici timp sa raspund. In schimb am reusit si am luat o hotarare profesionala. Am inceput demersurile sa o iau pe cont propriu, cel putin pana face Matei doi ani am o plasa de siguranta in caz ca nu merge. Asa ca cine are nevoie de un expert contabil ma gasiti usor. Mi-e frica un pic, voi lucra mai mult de acasa si stiti si voi cum e acasa, mai trebuie facut si aia si ailalta, dar sper sa reusesc sa fiu mai organizata. Si nici nu am foarte multe relatii ca sa imi gasesc clienti, pornesc cu unul singur, dar este destul de mic si nu m-as putea descurca doar cu el. Sa vedem ce va fi, dar sper ca imi veti tine pumnii.

Despre copii ce sa va spun. Cu Stefi e cand bine (ma si mir cat este de intelegatoare si cat de frumos se joaca singura), dar sunt si momente cand imi vine sa plec la plimbare (vorbesc la pereti, face numai ce vrea). Saptamana aceasta, chiar daca e vacanta eu o duc in continuare la gradinita, se joaca, se uita la desene, face aceleasi lucruri ca acasa, dar macar are copii de varsta ei. Matei e racit bocna, ii curge nasul in prostie si ochii, dar e rezistent scumpul de el si bine dispus.

Va urez o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata,
La multi ani si petreceri frumoase celor ce serbeaza de sf. Dumitru!

Azumi, bine ai revenit!
Roxi, ne bucuram ca domnisoara surubel e bine:) Asculta ce zice doctorul si odihneste-te ...:)))...(ha!)
Andrea, succese in demersurile tale, sa iasa cum se poate mai bine!
Eli, mie imi plac tare mult Ema si Maria...:)))
Roberta, sa te faci bine pana ala excursie.
Olivia, pe mine ma complexezi cand te aud cu dieta...ca io nu-s in stare de nici o culoare sa ma abtin de la mancare...

Noi suntem racite, adica eu si Oana, imi dadura acum colegele un coldrex sa ma puna pe picioare. Asa ca am avut un weekend frumos, cu vomitaturi si treziri dese noaptea, noi speram sa nu ia si Maria dar speram degeaba......John e cel mai fericit, ca ramane cu ele dar sper sa le rezolv pana duminica.
Asa ca ma pregatesc sa plec la Germania sa ma odihnesc...:)))

Ma duc la seminar, trebuie sa-mi fac timp sa vad freza Dariei si iesencele vesele dar si pe Uka...:)))
Sanatate bolnaviorilor mari si mici!

O saptamana excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
AndreeaP hai ca te-am iertat de data asta ca ai tuns cupiluca-i sta tare bine lui Pupi asa, ii scoate in evidentza obrajioriimamaaa ce bine arata eclerele...chiar vorba lui roxi cum te simti?
Eli si me imi place Ema si Marie
Roxi da' din curiozitate feminina cate kg ai luat pana acum ca in ultimele poze abia se vedea burticutza..pupacim grasunica de Eva
Daria ce sadica ai fost cu profilul ala,baga mama o poza ca lumea sa-ti vedem freza
AndreeaM multa bafta si mult noroc pentru alegerea facuta...meii tu te-ai laudat in week-end ca faci tort ca marti este ziua lui tati..altfel io stau rau cu neuronii,nici numarul meu de mobil nu-l stiu
Vivia is vopsita de de vreo 2 luni de cand mi-am taiat si pletele cu gandul sa scap de suvitze...deci Uka doctor vrea sa se faca,cool
Nora daca faceti la popas,pe bune ca vin,ca-s sanse mari sa se lase cu dezmatz ca au si formatie in program
Azi fusei cu cupilu la servici unde s-a intalnit cu gemenii unei colege,asa ca a fost distractie in catedra,au ciocanit la toate usile,au dansat, s-au alergat,au sunat la interfon....i-am propus sefului sa transforme un laborator in gradinita
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Haha, io alta poza nu pun
Ioano, ce propunere misto au avut copiii Ce a zis sefu` ?
Cristal, ahaaa, mergi la odihna ?! Multa sanatate la voi !
Amironeanu, mult- mult succes sa ai ! Timen pumnii, sigur va fi bine !
Si Giulia este in vacanta ... a strambat din nas ca ea nu pleaca la servici, dar cum a dat in boala puzzleurilor, cred ca va rezista orelor petrecute in casa Am trecut la alea mini cu 120 piese parca, asa ca are ce mesteri



Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Fetili, eu mor si alta nu, am venit la serviciu azi cu febra 38,5, ma dor toate alea...De aici plec direct la dr. de familie,faza e ca la birou nu are cine sa ma inlocuiasca, asa ca maine vin cu lumanrea pregatita, daca dau coltzul... (nu dati cu parul, plz)
Intrebare de maxima importanta - daca Matei abia a avut o viroza cu aceleasi manifestari, e posibil sa o mai faca din nou?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

rob, nu vreau sa te dezamagesc, dar chiar daca raceala lui matei a avut manifestari similare, nu e musai sa fi fost acelasi virus, asa ca e posibili sa mai faca, da' daca te feresti bine, probabil ca va scapa. sanatate multa!


hehhe, pai voi intrebati de greturi, sunt in 9 saptamani azi, normal ca au inceput, eu sper ca-s pe terminate, am zile parca mai bune, la mine seara e cel mai nasol , exact cand ajung si eu acasa si ar trebui sa-i hranesc pe baieti. in we mi-am luat revansa si am gatit la greu, mai ales ca am facut toate astea dimineata cand inca ma simt ok.
ioana, haha, eu eclerele le-am pus pt mama, ca sa vada ce misto ies chiar si din fainurile mele ciudate. sotul a mancat in prostie, a zis ca-s super asa ca daca nu ma mai intorc la munca dua bebe 2, stau acasa si fac eclere. andrea, ne combinam? aporpos, multa bafta pe cont propriu, adevarul e ca si mie mi-ar placea mult, da' n-am ce lucra de acasa...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

multumesc tuturor celor ce s-au rugat alaturi de mine pt insanatosirea lui Danut, a dat D-zeu sa ajung sa-l vad acasa si scos de pe perfuzii, incep sa-i treaca vanataile de pe manute, de pe picioruse, mai are cicatricea la gatut, unde a avut montat cateterul venos central, pe unde primea tratamentul si hrana. A fost externat dupa 15 zile de spitalizare, analizele aratau ok dupa spusele medicului ce l-a tratat la ATI.

asa cum ma stiti, nu mai are rost sa va obosesc si pe voi cu zbuciumul meu, sunt complet intoarsa pe dos, nu stiu inca anume ce l-a doborat pe Danut in halul asta, ori vaccinul facut peste guturai (opinia a trei medici, unul dintre ei homeopat, altul pediatru si altul oftalmolog), ori un germen extrem de agresiv (opinia medicului ce l-a tratat si care considera ca l-a ajutat f mult imunitatea ce o avea, toate testele de imunitate facute la internare aratau in regula desi avea VSH si PCR fff mari, de speriat)....oricum asa sperietura in viata vietilor mele nu am trait, am trait sa-mi vad copilul intr-un asa pericol...e de neconceput pt mine. Nu stiu daca vreodata am sa mai pot sa ma linistesc, traiesc cu o teama imensa in suflet, zi de zi, noapte de noapte, mai ales ca nu stiu ce anume s-a petrecut cu adevarat de Danut a ajuns intr-un asa pericol. Daca as sti macar!!!

Danut emotional e destul de zdruncinat, si asa era un copil sensibil, acum e si mai si, plange din nimic aproape, a devenit si un pic agresiv cu Andreea, se plange adesea de plictiseala, trebuie binedispus, cauta mereu sa se ocupe cineva de el, uneori pare obosit, nici nu stiu ce sa mai cred. Fizic arata bine, nu a slabit decat vreo 500-600 grame, a recuperat la venirea acasa aproape tot ce pierduse, mananca relativ bine.

Andreea a facut fata si ea situatiei generale stresante, s-a atasat bine de mama mea, care a venit sa se ocupe de ea cat eu am fost cu Dani la spital, s-a atasat asa de bine ca acum ii duce dorul, a fost foarte intelegatoare, nu a creat probleme, a invatat sa comunice foarte bine, incepe sa vorbeasca si se straduieste sa pronunte corect, merge prin casa si repeta un cuvant pana-i iese "ca la carte", ii place sa danseze si sa cante foarte mult, schimba cateva randuri de rochite pe zi, se aranjeaza la oglinda...deh, e fetita.
Dorul lui Dani insa i l-a dus tare mult, zilnic in parc plangea cand langa ea pe leagan se urca alt copil....zbiera cat putea si se repezea sa-l dea jos, lovea si impingea, ca acolo e "ocu de Dani meu"....era de neconsolat in privinta asta, in rest era intelegatoare si acasa ii explicau ca Dani e la spital ca sa se faca bine, ea mereu mergea si-i deschidea dulapul, umbla in hainutele lui si povestea bunicii ca-s ale lui Dani. Aseara inca imi povestea mie vazand cicatricea de la gatul lui, ca "buba Dani", eu i-am zis ca e vindecata si nu-l mai doare, repeta dupa mine cu o mina convinsa "nu doaie" scuturand din cap ca nu atata de tare ca ma temeam sa nu-si suceasca gatutul.

Astia suntem noi, va multumesc inc-o data pt toate gandurile voatre pozitive transmise noua, si va rog sa ma iertati ca inca nu am puterea sa va mai scriu, citesc ce scrieti si sunt alaturi de voi, va doresc numai bine dar de raspuns inca nu pot, o sa incerc sa va pun poze cu copiii mai deseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/PumpkinCarving2009#slideshow/5261331012694254146


http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/TildenPark#slideshow/5261717371578233442

comentariile mai tirziu un pic ca am ceva treaba:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi am avut un we plin..am facut carving la dovleci, la o amica acasa..Vreme superba 30 si ceva de grade...Ieri am fost intr-u parc national..la carusel..picnic pe paturica ..si plibari cu trenuletele..mari si mici

In alta ordine de idei..eu am ceva simptome care ma sperie..deci incep sa ma caut..sper sa nu fie grav, ca ceva este!

Daria pozele le vad de acasa..
Lia bine ai revenit si ma bucur ca Danut este bine si se reface..
Robi sanatate multa..Nu ai de unde sa stii daca este acelsi virus..aceeasi radacina...
Monica nu ma invidia..dieta este o "stare de spirit"la noi..de aia eu nu fac prajituri...nu ca nu ne-ar place..Sanatate si voua!!!
Ioana am vazut eu ca este ceva nou! Cum ramine cu salariile?? Vazut poze..mey ..Peter Pan?? Ce sa inteleg ca tati inca nu s-a maturizat?
Roxa ce bine ca Eva este ok! Kg...le dai tu jos ..cumva. Cum ati serbat Sf. Dumitru?
Alice pe unde umbli azi?
Nora merci de poze..vazut toate fetele cucuiete..super!
Andrea bafta sa-ti merga bine! Cunosc pe cineva care doar cu liceul economic..face lucrind de acasa 2000 euro/luna (in Bucuresti)..Deci se poate!

edit Roxa poze de la ferma..nu-mi mai aminti...nu se vede nici una..nici ce-am filmat nu a iesit...si ce poze as fi putut sa am..

Mergi la inceput