Mamici ce asteapta al doilea copil (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutare fetele!
Vai.....ce de-a ati mai scris!!!!!!!!!
In primul rand multumesc de raspunsurile cu premergatorul, si bineinteles fiecare are dreptul la o parere. La mine, ce sa zic, a ajutat mult. Dupa ce m-a obosit multe luni cu plansete si etc, etc, pe la 7 luni l-am pus acolo si a fost super de atunci. Eram mereu cu ochii pe el, ma rog, stateam la garsoniera si nu prea aveai cum sa te misti fara sa-l vezi, dar am putut si eu sa mananc ceva linistita, sa ma spal pe fata fara sa alerg, sa stau pe buda ca oamenii, etc. Baiatul a invata sa mearga super usor, la 11 luni deja mergea singurel, la taiatul motului...ce sa mai zic, alegra prin casa. Am dovezi. Nu a vut nimic negativ, din contra, ii puneam morcovei, mere pe tavita aia si el mergea prin casa, rontaia si radea si era mereu dupa fundul meu.
Dar bineinteles, fetele, nu ma supar ca voi aveti alta parere.

Claudia, link-urile sunt la fel si sunt de la pagina de start a site-ului, poate imi mai dai odata, sa vad la ce te-ai referit.
Spor la invatat si o pup pe frumoasa Lucia, cine stie poate va fi viitoarea nora.

Ana, bravo pentru cele 7 kg, si ti-am admirat si dulapul.De ce nu-l tii in wrap? Mai, eu tot ma chinui sa pot si eu sa unblu cu el, dar imi vine greu sa-l leg, si mai ales pe afar acum iarna.Pupicei pentru Stefan cel cuminte.




Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Cami, ma bucur ca fetele-s cuminti . Si eu am senzatia ca nu-mi ajunge timpul.
Acum spal niste rufe si sper sa pot iesi afara ca e tare frumos.Nu am iesit de vreo saptamana cu boala lui Cristian.

Romanitza, ma bucur ca ai aparut. Sanatate sotului tau si refacere rapida.Ai grija de bebe din burta. Ce curajoasa ai fost sa zbori atatea ore!!!!! Eu vreau sa merg in Turcia la anul si ma furnica cand ma gandesc la avion. Ce gasca mai sunt si eu.

Dany, pup dulce si pe tine si pe comorile tale.

Sanziana, ce mai face micutul? Ma bucur ca-i asa de cuminte.


Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Oana, te pup si pe tine si pe micuta Ana. Indata merge fata singura.

Mendy, eu la ambele am facut anestezie total. Deci nu stiu cum este.

Zsuzsu, refacere rapida dupa boala. Cred ca-l doare gatul pe micut.

Mada, mersi mult pentru modelul de premergator. Ce stii de Chico ufo? E la fel de bun? Ca am auzit pareri diferite. Pupam si la tine fetele cuminti.Spor la slabit.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

salutare dragelor!
Noi suntem bine, pana face Dragos crizele "mama-mama" si de obicei seara cand urla ca din gura de sarpe daca incearca sa puna cineva mana pe el!E si socra mea la noi si aseara era ca in filmele cu prosti: dupa baita lui david, l-am pus la san si ea cu Cristi incercau sa-l convinga pe Dragos sa coboare la parter sa doarma, el ca vulturu' se repezea spre mine si mama-mama. Dupa ce am terminat am coborat eu cu el, frumos fara sa zica nimic, l-am schimbat si l-am lasat cu ta-su, a varsat cateva lacrimi, dar a adormit intr-un final .... Sper ca dupa ce ramanem singuri va fi mai bine!
David are azi 2 saptamani de viata, e cel mai cuminte copil, ptiu sa nu-l deochi! A luat 300g intr-o saptamana hranit exclusiv la san!
Si el are acneea bebelusului si acum m-am linistit ca-i de la excesul de sebum!
De ragait ragaie in timp ce papa, cam spre final, cand goleste un san!
Papa tot la 3 ore indiferent de zi sau noapte si suge 15-20 minute dintr-un san si apoi il mut la celalat, sa goleasca cat de cat, caci altfel imi pleznesc pana se trezeste el. adoarme la san tun si-l pun in patut. Il tin in paturica cat papa sa nu simta patutul rece si sa se trezeasca.
Sunt tare fericita cu cei 2 nazdravani acasa!


Mamica fericita de bobocei de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)

poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Claudia, am reusit sa vad obiectele, dupa niste incercari. Merci.

Dodo Pui, multumesc de raspunsul pentru afte, scuze ca te-am omis. Te pup.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Prezenta si eu la cafeluta, multumim Cami.

Si eu am apsentat cateva zile si uite ce mult ati scris. Noi suntem bine, am fost duminica la meeting aviatic si tare bine ne-am simtit apoi am mers in vizita pe la cumnati, luni am iesit la plimbare, ieri am fost in sfarsit sa ma tund, ma pregatesc de cateva luni, deja parul imi ajungea aproape pana la fund asa ca l-am taiat pana pe umeri si e asa de bine, parca imi pare rau ca nu mi-am pus si niste suvite... dar mai vad eu. Baietii sunt bine sanatosi, Alvin la fel de neastamparat dar totusi e cuminte si mie asa drag sa ii vad cat de mult se iubesc, cateodata imi dau lacrimile de multumire ca am doi baieti asa iubitori si pupaciosi.
Am inceput si un soi de regim, dar asta va pove mai incolo.
Nici eu nu am folosit rotobil din acelasi motiv ca si Claudia, dar m-am descurcat usor fara. In legatura cu anestezia pt cezariana eu le-am incercat pe ambele si ambele au fost ok doar ca la ce-a de a
2-a cand am facut anestezie generala m-am simtit mai bine dupa, nu am avut greturi si dureri de cap ca la prima. Fetelor care au frica de cezariana le zic sa se linisteasca, o sa vedeti dupa ce ati trecut peste ce stupid o sa vi se para ca v-a fost frica. Intradevar si eu ca si Cami imi era mai frica pt Alvin, cum se v-a descurca fara mine si daca nu ma refac repede ce fac cu el.... si pana la urma m-am refacut mai bine decat dupa prima cezariana. Toate fetele din grupul nostru care au nascut cu cezariana au trecut cu bine peste operatie si s-au refacut foarte repede.
Revin mai incolo ca i s-a facut fomita lui Alexander.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Cami m-ai cam speriat. Claudiu, baiatul meu care acum are 6 ani si jumatate nu a avut niciodata fontanele deschisa. Pediatra nu m-a avertizat in nici un fel in aceasta privinta dar nu m-a lasat sa ii dau niciodata calciu.Poti te rog sa-mi dai un site unde gasesc amanunte despre asa ceva ? Mersi mult de tot.

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

Hop si noi in zona cu calda si multi sa nu fiti suparate pe noi ca iar am tras chiulul..
Uf si iar zic daca as avea zile de cate 30 de ore poate as mai iesi la liman..

Nici nu mai stiu unde am ramas cu raspunsul.. asa ca povestesc un pic despre noi: fetele sunt bine. Acum va pot povesti si prin ce sperietura am trecut cu Sabina: la control ne-au spus ca se pare ca fontanela ei se inchide mult prea repede si asta poate cauza probleme(nu mai descriu cum am venit acasa si am dat search pe internet si apoi am bocit de numa cand am vazut ce scria acolo). Am mers apoi la neurochirurg sa o vada si am facut si niste radiografii ale capsorului si dupa alte masuratori si teste am rasuflat usurati ca este ok- m-a si luat rasul ca la ultimul control ne zice "specialistul" ca avem un copil normal ca pare extrem de isteata si vioaie ce probleme am? era sa ii zic: pai eu? pediatrul care m-a bagat in sperieti... Bine ca stand acum si judecand pediatrul si-a facut datoria si a zis mai bine sa stim din vreme decat sa nu luam in seama ceva asa important. Nu se inchide nimic e doar un fel de cartilagiu si la palpat din exterior pare intr-adevar inchisa dar in realitate fontanela este ok.Slava cerului.
In rest Sabina e grozava: sta cateva secunde bune in fundulet singurica si papa cereale de bebei si dovleac dulce dar numai cand are chef, altminteri sa nu vada papa ca e prapad. Chiraie si chiuie si se "cearta" cu toate cele cat e ziua de lunga.
Sofia e dezastruos de.... de toate: azi cand sa plecam la cumparaturi ma intoarce de la usa si imi baga in geanta si o minge de-a ei ca poate ajungem si la parc... Dupa masa de pranz da fuga la frigider si scoate "ciapa"( cioco) si imi da si mie si lui taica-sau asa cate putin.. daca mi se pare ca nu a papat bine si nu o las sa guste cioco se supara pe mine si da fuga la tata-sau sa o consoleze..
Mor de dragul lor.. se vede nu? ca nu prea sunt in stare sa vorbesc de altceva dar voi ma intelegeti.. suferiti de aceeasi "maladie"

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008



Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

intru repede sa raspund Iuliei:
Z_Iulia stai linistita. Din cate am citit eu daca avea ceva probleme ati fi aflat pana acum. Daca copilul tau e normal, se dezvolta cam la acelasi nivel cu ceilalti copii nu ai de ce sa iti faci griji. Problema este cand sunt bebei si capsorul lor trebuie sa creasca si daca fontanela se inchide nu mai e loc suficient si atunci fie creste deformat, fie nu creste suficient si atunci nu are loc creierasul sa se dezvolte( cam asta am inteles eu.) nu mai intru acum in alte detalii dar cred eu ca nici una din astea nu sunt probleme la voi asa ca sunteti ok. Plus ca din cate ne-a explicat noua medicul probabil fontanela voastra era inchisa numai la suprafata cu ceva cartilagiu si in interior era deschisa( cum are si Sabina mea).

fug ca tipaie Sabina
revin

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui crengu75
Dodo Pui, multumesc de raspunsul pentru afte, scuze ca te-am omis. Te pup.

stai linistita doar nu o sa ma supar pentru atat,
mada_mxm ce pot spune despre noi...Ca am avut 3 zile si nopti de groaza cu voma,febra si scaune moi...febra numai seara.Azi e prima zi cand pana la ora asta nu a vomat"Donu'Dodo"Pozici cu el /noi gasesti in sectiunea "imagini" din Blogul lui Bogdi
zsuzsu insanatosire grabica puiutzului tau,din pacate te inteleg asa de bine;
danybv multumesc de urari dar e deja mai greu sa fac naveta la Ct sa faca recupararea si sunt constienta ca-mi va fi si mai greu.
de mamici ,pitici si samburici.



Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!


Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

Oana pai acu nu avem decat sa facem haz de necaz ca altfel ne luam campii... Eu sunt invatata cred de la Stefan pe care l-am carat in brate pana a umblat singur in picioare Matei are acum 7 kile si imi rupe efectiv spatele. Dar numai in brate vrea si nu oricum, doar la verticala si plimbat. Daca ma asez pe pat urlaaaa daca ma opresc din plimbat urlaaa, asa ca sta cocotat in brate si se uita tot roata, ma si distreaza cum sta asa atent cu mutrita aia falcoasa si nu-i scapa nimic.
.....

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan
Matei - poze

Exact asa, urla ca disperata daca stau jos.... insa daca ies afara cu ea in marsupiu (ca in carucior... mai greu...) adoarme imediat si le doarme de numa'... tot o lauda toata lumea ce cuminte e.... pai casa mi-e cu fundu' in sus ca-s eu lenesa de numa' nu pt ca nu ma lasa sa fac nimik [-:D]

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput