Mamici ce asteapta al doilea copil (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna ziua

Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn, m-am luptat putin cu o raceala. Acum da semne ca pleaca de la mine, asa ca ma simt invingatoare.
Eu sa zic ca sunt bine, bebelina mea se misca intrun ritm ametitor, Cred ca ficatul meu este deja pate! In ca mai vin la serviciu, dar mai am un pic, la 1 nov raman acasa !

Va pup si promit ca dupa ce ma "actualizez" mai vorbim!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna mamici
eu revin cu vesti nu f bune
dupa ce feciorul meu a scapat de otita, dupa 4 zile de gradi acum mi-a facut faringo amigdalita dar f f f urata
asa ca in we nu am dormit din cauza febrei iar azi noaptye din cauza tusei care erau asa de rele ca aproape vomita
si niste dureri de gat de numa- nu mai mananca de loc de duminica
si sa fie totul la superlativ, am luat si eu raceala ca si pe mine ma ustura gatul de numa
asa ca saptam asta sunt pe medical acasa cu feciorul
sper sa pot intra mai des, desi nu promit


17+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Iti doresc multa sanatate si tie si feciorului tau, si sa ai mare grija de voi ! sa treaca repede!
Si eu m-am luptat cu o raceala (cred ca nu la fel de crunta) si am baut mult ceai de lamaie si am luat oscilocopcilum(sper ca am scris bine)

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

buna mamici
eu revin cu vesti nu f bune
dupa ce feciorul meu a scapat de otita, dupa 4 zile de gradi acum mi-a facut faringo amigdalita dar f f f urata
asa ca in we nu am dormit din cauza febrei iar azi noaptye din cauza tusei care erau asa de rele ca aproape vomita
si niste dureri de gat de numa- nu mai mananca de loc de duminica
si sa fie totul la superlativ, am luat si eu raceala ca si pe mine ma ustura gatul de numa
asa ca saptam asta sunt pe medical acasa cu feciorul
sper sa pot intra mai des, desi nu promit


17+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi



Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Salutare mamici!
Stateam eu si ma tot gandeam la viitoarea sarcina (de anul viitor)si ma intrebam daca va fii ca cea dinainte!!la voi cum este?
Aveti aceleasi greturi?e posibil ca la a 2 sarcina sa nu mai am acele stari de voma continua si greatza si lesin?anemie si toate nebunelile?ca daca ar fii asa acum m-as pune pe treba!
poate imi povestiti si mei cum a fost a voi 1 sarcina si cum e a 2a
As vrea sa mai prind un pic de curaj .nu de alta dar eu primele 4 luni cand am fost gravida stateam doar in pat si dormeam si mergeam la wc.atat!apoi sotul se enerva si vedea ca nu mananca nimik si se tot tinea de capul meu cu mancarea la gura ,iar eu plangeam mereu cand o vedeam.credeam ca sunt pe moarte nu ca o sa am un copil...ma dureau toate.ma speriam din orice...in plus de asta am mai facut si 2 nunti vai de capul lor..a fost o tragedie pt mine....si perioada dupa nastere 3 lunia.singura in italia.dupa ce am nascut in sibiu la 10 zile am plecat pe drum 24 de ore pana in italia inapoi cu pomap de muls.la 3 ore ma mulgem la alte 3 faceam formula si o incalzeam la clima...apoi cele 3 luni de dureri ale epiziotomiei car nici nu stiu daca a mai ramsa vreo ata nedesprinsa pt ca nu am fost la nici un control.m-am saturat de 9 luni de tentative de avort spontan,la 7 luni jum dupa un mers iar italia romania 24 de ore-tentativa de nastere prematura
.Ma saturasem si de mmine si de masa de suit,fara nici un ajutor din partea asistentelor,nimik..
Acum sa mai fac un copil as parea ca mi-as semna a 2 oara sentinta la moarte .numai ca acum am si pe cris de 7 luni si trebe sa stau si dupa el sa il invat sa mearga la olita...sa mearga in picioare,sa fac 3 feluri de mancare si apoi sa le arunc pt ca nu le vrea sa le manance...oare as mai rezista?mi-ar fi mila de sarcul coipil atunci cand e varsta exporarii eu sa zbier mereu la el ca am nervi si neuronul meu gravid e cam in pauza...
Astept sfaturi,pareri,povesti,orice,doar sa ma pot hotara o dat.va pup

mamica de cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salutare fetelor!!!

Imi pare rau ca a, absentat dar am avut atatea p cap...musafiri, Dvd racit, sotul operat la coloana....Acum toate sunt spre bine si sper sa ramana asa!!!
Ce sa va spun, cand am plecat din China am avut frate niste emotii de zici ca atunci urma sa nasc...Nici nu ma gandeam ca in avion voi fi relaxata si nu voi avea nici o problema....A fost jumatate gol si si am reusit sa ma si intind si pe doua scaune!!! Apoi in Munich, nici nu imi venea sa cred ca am ajuns in sf intr-o tara in care miroase frumos si nu a usturoi!!!!!
Acasa ajunsa, mi-am cam facut de cap pana am ajuns la dr si mi-a impus stat in pat si odihna cat mai multa...3 sapt nu am iesit decat la spital cand l-au operat Cris. Nu am mai avut nici macar secretia aceea maro inchis....Doar ca acum vreo 2 sapt m-am cam agitat cu baietii astia ai mei si iar s-a pornit dar nu sange ci doar maro....Doar pt o zi....Azi in schimb am iesit sa ma mai relaxez putin....Cu acordul medicului!!!! Acum este sapt 30 si avem sperante sa nastem la termen daca o vrea Dumnezeu!!!! Bebelusul este foarte activ si nu pot sa fac mai nimic fara sa primesc un sut in organe!!!!
Despre Cris...el este bine acum la o sapt de la poeratie merge mai bine decat mine!! A avut nevoie o largire a canalului spinal deoarece un nerv ii era tasat si nu mai pute merge iar spatele il durea foarte tare...facuse si o pareza...adica nu se mai putea ridica pe varfuri cu piciorul stang...Am avut niste emotii....Slava Domnului ca acum este bine!!!
Acum iar am emotii dar de data asta pt mine ca ma asteapta o cezariana si imi este o fricaaaaaaaa........Fetele care ati facut-o cu anestezie locala astept impresii de la locul faptei!!!!!
Si colac peste pupaza m-am mai certat si cu una din cumnate si cu soacra-mea!!!! Pai sunt culmea domnule!!!! Cris in spital si ele aveau chef de lamurit niste lucruri ca mie asta imi lipsea....Si mi-au mai zis ca mu vreau eu sa le las sa il vada in spital...Din partea mea sa il ia si de barbat dar asta conteaza mai putin acum. important este ca e bine!!!!
Acum tre sa caut patut si alte lucruri utile bebelusului.....Dupa socoteala dr mele daca ar fi sa nasc normal ar fi de Craciun...dar nu as vrea sa se confunde ziua lui de nastere cu cea a Craciunului....nu ar mai simti nimic din ea!!!! Deci mai devreme...
Iubitele mele de acum voi fi prezenta si voi raspunde si la mesajele voastre...
Va pup pe toate si multa sanatate!!!!!

Dana, 30+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

Am citti pe diagonala ca nu am timp....Matei vrea numai in brate...

mandy, si eu am avut emotii cumplite...frica si toate cele... ma incurajam singura cu gandul ca tot trebuie sa iasa bebelul ca doar na ramane aclo si mai uitam de frica.Plus ca abia asteptam sa scap de burtoi... o sa fie bine!
Pana atunci noi suntem aici sa-ti facem galerie ca sa ai mai mult curaj.

zsuzsu multa sanatate flacaului! Sa va treaca repede!

neliaCris, sarcina mea a fost putin diferita, adica in primul rand nu mi-am facut atatea griji, nu am intrat in panica la orice durere mica dar am avuit in primul trimestru greturi mai maricele, in rest a trecut mai repede timpul....

rromanitza stai cumintica si nu te mai agita sa treaca sangerarea si sa fie bine!!!

ClaudiaH ce bine ne potrivim noi in unele principii nici mie nu-mi place premergatorul, de ce sa dam cu pietre? Oricum, fiecare face cum crede mai bine, plus ca sigur copii care stau in premergator vor fi ok si ei la fel ca si cei fara premergator.
Eu am avut la Stefan o chestie interesanta de la Fisher Price numita Intellitainer un fel de "centru de joaca" cum se cheama mai noi...care a tinut in loc de premergator si nu a avut roti. O sa va arat poze cand il "montez" si pe Matei in el

Fug ca ma cheama Stefan.

you all

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan
Matei - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sanatate Szuszu

Dana, si pentru sotul tau un gand bun cu sanatate Mie nu mi-a fost teama de nimik asa rau ca atunci cand a avut sotul meu operatie.... Nu-mi venea sa cred ca omul pe care il consideram asa puternic (ca ma suporta pe mine zilnic, nu de alta ) ar putea fi bolnav. Super ca te simti mai bine

Ana, nu te supara ca ma bucur de necazu' tau... am crezut ca numai Ana mea e asa mamoasa... ca numai in brate ii trebuie si ei, isi infige piciorusele in burta mea si gata, ea crede ca deja poate merge....
Si nu-i mai zic balerina ca deja ma dor bratele de la atata purtat

Claudia, cu gemenii lui frate-meu premergatorul a fost singura solutie pt diverse chestii - sa-i poata hrani deodata, sa poata sa faca una-alta (de ex un pishu ) fara sa fie cu ochi musai numai pe ei, dar i- pus in prem dupa ce au inceput sa umble in patut roata, tinandu-se de grilaj.
PE Paul nu l-am pus deloc in premergator pt ca a luat-o ff devreme taras si apoi in 4 labe si apoi sprijint de mobile - sper din tot sufletul sa fie la fel si cu Ana.

Pupam toata gashca sanatate la burtici, spor la alaptare si la treburi la mamici, la bebei, mai micutzi si la cei marisori neaparat

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Hop si noi in zona cu calda si multi sa nu fiti suparate pe noi ca iar am tras chiulul..
Uf si iar zic daca as avea zile de cate 30 de ore poate as mai iesi la liman..

Nici nu mai stiu unde am ramas cu raspunsul.. asa ca povestesc un pic despre noi: fetele sunt bine. Acum va pot povesti si prin ce sperietura am trecut cu Sabina: la control ne-au spus ca se pare ca fontanela ei se inchide mult prea repede si asta poate cauza probleme(nu mai descriu cum am venit acasa si am dat search pe internet si apoi am bocit de numa cand am vazut ce scria acolo). Am mers apoi la neurochirurg sa o vada si am facut si niste radiografii ale capsorului si dupa alte masuratori si teste am rasuflat usurati ca este ok- m-a si luat rasul ca la ultimul control ne zice "specialistul" ca avem un copil normal ca pare extrem de isteata si vioaie ce probleme am? era sa ii zic: pai eu? pediatrul care m-a bagat in sperieti... Bine ca stand acum si judecand pediatrul si-a facut datoria si a zis mai bine sa stim din vreme decat sa nu luam in seama ceva asa important. Nu se inchide nimic e doar un fel de cartilagiu si la palpat din exterior pare intr-adevar inchisa dar in realitate fontanela este ok.Slava cerului.
In rest Sabina e grozava: sta cateva secunde bune in fundulet singurica si papa cereale de bebei si dovleac dulce dar numai cand are chef, altminteri sa nu vada papa ca e prapad. Chiraie si chiuie si se "cearta" cu toate cele cat e ziua de lunga.
Sofia e dezastruos de.... de toate: azi cand sa plecam la cumparaturi ma intoarce de la usa si imi baga in geanta si o minge de-a ei ca poate ajungem si la parc... Dupa masa de pranz da fuga la frigider si scoate "ciapa"( cioco) si imi da si mie si lui taica-sau asa cate putin.. daca mi se pare ca nu a papat bine si nu o las sa guste cioco se supara pe mine si da fuga la tata-sau sa o consoleze..
Mor de dragul lor.. se vede nu? ca nu prea sunt in stare sa vorbesc de altceva dar voi ma intelegeti.. suferiti de aceeasi "maladie"

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Mendy eu zic ca e normal sa iti fie ceva mai frica; si eu am facut 2 cezariene si la a doua mi-a fost mult mai frica. Ma gandeam la tot felul de lucruri: ce face Sofia mea fara mine daca se intampla ceva- cine o mai iubeste asa ca mine, si tot asa. Dar a fost ok si acum suntem toti impreuna si nimic nu poate fi mai fain. A!!! si ca intrebai de anestezie recomand rahi.. e super! NU simti nici o durere (doar cand scoate bebele un fel de presiune si parca ai senzatia ca ai masina de spalat in burta dar nu doare) dar il vezi imediat si auzi primul tipait glorios... pana la urma insa oricum ar fi rezultatul final e ceea ce conteaza: un bebe si o mami sanatosi



Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Oana pai acu nu avem decat sa facem haz de necaz ca altfel ne luam campii... Eu sunt invatata cred de la Stefan pe care l-am carat in brate pana a umblat singur in picioare Matei are acum 7 kile si imi rupe efectiv spatele. Dar numai in brate vrea si nu oricum, doar la verticala si plimbat. Daca ma asez pe pat urlaaaa daca ma opresc din plimbat urlaaa, asa ca sta cocotat in brate si se uita tot roata, ma si distreaza cum sta asa atent cu mutrita aia falcoasa si nu-i scapa nimic.

Eu cred ca suntem la un puseu de crestere (3 luni) ca peste zi este super marait si de 2 zile molfaie sanul din 2 in 2 ore, nu vrea musai sa manance, vrea doar sa molfaie...isi roade pumnii, si e plin de balute!!! Se poate sa fie de la dintzi.... azi noapte in schimb a dormit neintors de la 9 pana la 6 dimineatza cand l-am pus eu la san ca imi pleznea sanul din care nu a baut aseara.

Stefan este un cumintel, il adora pe fratiorul sau, dar mereu imi spune ca atunci cand Matei va creste sa-l mut in alta camera sa nu-i strice jucariile Oricat ii explic ca o sa-l invatam si pe Matei sa se joace si no sa-i strice nici o jucarie nu ma crede asa ca il las in pace si la momentul respectiv vom mai vedea cum va fi oricum, el va avea vreo 5 ani pe atunci si banuiesc si alte preocupari.

pup all you



Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan
Matei - poze

Mergi la inceput