Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mamii eu de baut ii voi da in continuare formula si junior dupa un an nu stiu pana cand. Pana cand cred eu ca e ok. Insa in pireuri si mancaruri care contin lapte ii pun de vaca integral.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Multumesc celor care mi-au apreciat baiatul cafera, Luna1, Amethyst, lorina001, CarlaV, andreea_c, liadorian Sunt mandra tare de el, de ochisorii albastri, de carliontii blonzi, de zambetul stirb, de manutele lui, de trupusorul lui de barbatel, ufff, ma topesc zilnic, nu stiu cum de mai sunt inca in forma solida. Apropos de manute, ieri am observat ca are bataturi in palme! La cat circula nici nu ma mira

Am citit cu tristete cateva posturi care mi-au lasat un gust amar. Am avut impresia de haita asmutita si incerc sa inteleg de la ce a pornit de fapt. Daca cineva a fost deranjat de modul in care Carla scrie cred ca se putea sa-i atraga atentia pe privat cu argumente si nu mesaje cu replici din ce in ce mai acide care sa alimenteze conflictul. Nu stiu de la cine a pornit si n-o sa stau acum sa aflu dar cred ca ea/ele ar trebui sa-si ceara scuze si pe urma Carla care a raspuns cum a putut fiind incoltita. Si ce daca scrie la modul "eu fac, eu dreg, eu, eu, eu"? Cum am zis, ii scrieti pm sa-i atrageti atentia in particular. Dar initial discutiile nu au fost despre cum scrie Carla ci despre "cum exagereaza" Carla. Erau despre comparatii si nu despre modul de exprimare.

Si m-au mai deranjat si replici de genul " vad ca-ti place conflictul", " observ ca nu-ti place linistea", care nu fac altceva decat sa sporeasca antipatiile si sa continue conflictul. Si nu mi se pare normal ca acum unii sa se comporte ca si cum nimic nu s-a intamplat. Nu stiu ce a fost data trecuta( dupa cum scrie greierash) dar e clar ca nici atunci nu a fost cineva interesat sa gaseasca o solutie amiabila din moment ce s-au pornit iarasi discutii intre acelasi persoane.

Eu o inteleg pe Carla foarte bine, cum e sa dai o alta impresie prin ceea ce scri sau zici. Eu am problema asta verbal si mi s-a atras atentia si sunt constienta de ea si fac eforturi mari de fiecare data cand vorbesc cu cineva nou sa nu para ca ma dau mare. Nu-mi iese tot timpul asa ca nu de putine ori am fost catalogata drept fitzoasa si de bani gata, in conditiile in care eu ieseam in oras cu sticla de apa umpluta cu ceai ca sa am scuza ca nu-mi cumpar nimic la terasa. Iar in ce priveste silueta ei, imi amintesc ca nu a fost singura slabatura la momentul acela, ba chiar s-au mai plans fete ca nu se ingrasa. Eu una nu am de gand sa fiu jignita de faptul ca altii arata mai bine ca mine. Si da, Carla arata bestial. Are patratele la abdomen! Si sta tot timpul cu spatele drept, chiar si cand se apleaca. Cred ca detaliile astea ar trebui sa ne motiveze, nu sa ne deranjeze.

Disclaimer: Uite ca pe mine m-a mancat limba si daca cineva se supara asta e, imi pare rau!

fianna cu printisorul Matei


http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Si ieri am uitat de cineva foarte foarte important care a sarbatorit 11 lunisoare!
La multi ani Alma! sa ai o luna frumoasa!

Si sarbatoritilor de azi:
La multi ani Aaron si Liana!

fianna cu printisorul Matei


http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Luna , multumesc. Si eu tot san si lapte praf ii dau dar in mancarica i-am mai pus lapte(la dorna), si vroiam sa stiu daca si voi faceti la fel...

karligutei!
De fapt pupici tuturor, plec acasa , ne "vedem" miine!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:



Intru si eu sa zic doua vorbe, legate pentru inceput de campania pentru slabit. Nu stiu cum ne-am sincronizat, dar eu de cateva zile de cand am observat ca arat minunat daca sug bine burta, ca altfel se revarsa peste centura... m-am decis sa fac ceva in privinta asta. Si cum nu pot sa iau pauza de respirat (pentru ca vorbesc mult, nu de alta si se stie ca nu poti vorbi fara sa respiri - deja bat un picut campii?), am trecut la regim. Regim asociat cu miscare, ca altfel la mine e apa de ploaie, in special dupa o sarcina care mi-a cam lasat abdominalii fara pic de tonus. In sensul asta, fac in fiecare dimineata abdomene, nu prea multe ca n-am timp, adica vreo 2 serii de cate 10 pentru abdominalii superiori si vreo 2 serii de cate 20 (astea-s mai usoare ) pentru cei inferiori, pot sa va spun ca am lasat in urma cam 1 kg. Va mai spun ca pana la ora asta am mancat o rosie si o bucata (cam mare) de branza. Ba nu, mint, citind de zor despre fructe si efectele lor (fianna ), am mancat si o pruna, una d-aia mare de import, foarte zemoasa si fara nici un gust. Ce-i drept, acum toti soriceii din cartier cred ca-si fac veacul la mine in stomac...

tuturor strumfilor care au implinit un anisor pana acum!
Aaron!
Liana!


Nma lui Alex, sa fie sanatos si dragastos cu surioara lui (e dulcica foc in straie de tarancuta!)
Ioana75, multumiri mamei tale datorita careia ti-am putut admira fetele, o incantare, nu alta!
Lavi, am mai spus-o, o mai spun, e superba Lorina, are niste ochi... cred ca-si cumpara tati o pusca mare mai incolo s-o pazeasca. Felicitari pentru talentele in ale croitoriei, ti-am admirat domnisoara in salopeta gogosar!
Lia , nu puteam sa trec pe aici fara sa te salut, pupici Unei! Ai un stil de a ne scrie aparte pe care il savurez de fiecare data!
Miillyy, ma bucur mult ca ai revenit, te citesc cu multa placere! Si iti admir baiatul ori de cate ori ne dai ocazia! Stiu, stiu ca e luat de mica printesa Eli (alina.a ). Ca veni vorba, eu tanjesc un picut dupa superbaietelul lui sunflower, Denis, il revendica cineva?
jadi, bafta multa cu sedintele alea minune, (am batut si eu cateva apropouri sotului ramase fara ecou deocamdata, dar pana una alta vad ca fac minuni abdomenele astea), sper sa aiba efecte mai bune chiar decat promisiunile celor care au incasat banutii pt ele. Felicitari lui Dodo ca merge asa bine de o manuta, l-am admirat in poze chiar si fara vestitii carlionti! Cu somnul nu prea as sti sa-ti raspund, Dani se trezeste f des peste noapte sa suga (desi papa cereale cu lapte seara...).
greierash, bine ai revenit, mai scrie-ne, te tin minte ca ne scriai frumos si haios!
karligutza, cand gasesti metoda de adormit copilu' fara tzatza (observa ca am scris "cand" si nu "daca"), fie-ti mila si spune-mi si mie!

Editez sa mai "dreg" niste emoticoane ale caror prescurtari se pare ca le-am cam uitat.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, multumesc. Felicitari pentru ca te-ai apucat de slabit, si multumesc ca ai scris de abdomene, uitasem ca pot lucra si acasa 10 minute dimineata. Sper sa-mi amintesc miine dimineata; oricum, ne-ai face un bine daca ai scrie mai des despre cum faci sport.

De kg luate in sarcina am scapat imediat, momentan ma lupt cu niste kg luate in 2003. Astept sa scap de ele sa pot ataca kg luate in 2002. Am 171 cm.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

si eu reintru pe lista de slabit. Vad ca-s cea mai grea cu 69 de kile. Si am 171. Problema e ca sunt kile de dinainte de sarcina ca de alea 30 scapai deja. Acum ma lupt cu cela bine atasate

fianna cu printisorul Matei


http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
citat din mesajul lui Ioana75

Diana, multumesc. Felicitari pentru ca te-ai apucat de slabit, si multumesc ca ai scris de abdomene, uitasem ca pot lucra si acasa 10 minute dimineata. Sper sa-mi amintesc miine dimineata; oricum, ne-ai face un bine daca ai scrie mai des despre cum faci sport.

De kg luate in sarcina am scapat imediat, momentan ma lupt cu niste kg luate in 2003. Astept sa scap de ele sa pot ataca kg luate in 2002. Am 171 cm.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei



Ioana Ma bucur sa fiu de folos cat de putin. Bafta la slabit, sa fuga extrakilogramele de tine ca al cu coarne de tamaie!

Fianna, uau, 30 de kg, esti super tare! Bafta multa si tie!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,
Bafta la slabit, bravo ca va sustineti una pe alta!
Eu deocamdata ma ingras, ca deh, trebuie sa ajung cu bine la cele 9 luni. Sarcina trecuta am luat 12 kg, pe care le-am dat jos (fara ,are regim, in vreo 4-5 luni de la nastere). Sper la fel sa fie si acum. Noi sa fim sanatosi!

Ioana, ff frumoase pozele, ce s-a schimbat Sma, ce frumoasa este. Nu o mai vazusem in poza decat era bebe, are cu totul o alta figura acum. Si Miruna e o scumpete.
Lori, mi-a placut gogosarul, se vede ca ai talent!
Denisa, La multi ani pentru cea mica! Sa-ti traiasca si sa creasca mare!
Si pt Daria a Danei, aceleasi urari, si pentru cele 11 luni ale Almei!
Petra, nu mai dai pe aici? Am mai vazut-o pe Alma in parc cu d-na aceea, de cateva ori! O data am intrat in vorba, au stat si fetele de vorba!
Fianna sper sa ne mai vedem! ce a crescut Matei
Simo, l-am vizionat si pe al tau zmeu, ce a crescut!
Jadi, mi-au placut pozele de la motul lui dodo
Mai, toti copiii sunt frumosi si deosebiti!

Hai ca pun si eu niste poze de la motul nostru, ma rog turta, mot nu am avut ce taia, pt ca noi nu avem par, suntem cheliuta
Ma ocup curand de problema, azi daca pot, si va anunt, ca sa ne vedeti

Vis a vis de conflicte...nu iau partea nimanui, dar nu are rost sa ne certam, toate povestim ce mai fac copiii nostri, am mai zis, unii sunt mai precoci in unele chestii altii un pic mai lenti. Insa atata timp cat medicul spune ca dezvoltarea fizica si psihomotorie a copilului este normala, atunci copilul se va dezvolta normal. INntre anumite limite. Asa ca hai sa ne calmam. Fiecare copil cu ritmul lui. Noi povestim ce mai face fiecare, si as vrea sa povestim astfel incat sa nu lezam/suparam pe nimeni. Si nici sa nu atacam pe nimeni.
Fiecare copil e unic si deosebit. Conflictele nu-si au rostul.
Eu pot sa zic ca nu iau partea nimanui, din pacate, nu am apucat sa cunosc multe mamici si copii personal, insa persoanele pe care le-am cunoscut sunt super ok din toate punctele de vedere.
Peace!


Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii


si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fianna, vad ca esti moderata, ce-ai facut? Succes cu kg, cred ca noi o sa fim o perioada lunga pe lista, am observat eu ca kg vechi ne "iubesc" si nu se dau duse asa usor. La cit vrei sa ajungi? Eu ma gindeam la un 61-62 pentru toamna asta, si apoi un 58-59 pentru vara viitoare.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput