Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Tzuna cum e pititica? Sper sa n-ati ramas la spital... si ca ati plecat fara sa mai apuci sa dai raportu



Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

ne-am intors. Citesc din urma sa vad daca ne-ati simtit lipsa. noi suntem bine



asaaa...am citit mai pe fuga asa

Sanatate la toti copilasii, sper sa va fi facut bine.

Tzuna, zic si io ca Eliana, sper ca ati plecat si nu ati mai trecut pe aici.

Karra, sanatate lu Winnica, nu mai fi suparata, se rezolva toate.

Thea,, sa te faci bine!

Florin-a, am mai citit de dishidroza asta, de fapt am mai citit ca a mai facut o fetita de la fulguleti de nov-dec. Cred ca trece repede ca e o ciuperca.

Marta multi sa rezisti departe de Victor. Stii ce?! cat am stat io la tzara si raresu pe-acolo mi-am zis ca poate o sa il las la un moment dat acolo mai multa vreme ca tare bine ii e. Daca il lasam cu bunica-sa uita in 2 secunde de mine.

Iunia, Diana, La Multi Ani mamicilor, sa fiti sanatoase si voioase!!!!


Eliano, si tie la multi ani de casnicie in continuare. Nu ma pot abtine sa nu comentez si sa zic: moaaamaaa, in 4 ani ai turnat 3 copiii?!?! da ai avut spor, nu gluma Tinem pumnii sa scapi repede si bine de bombita din burta

Pisikuta esti cu pluta...ca doar esti la mare. Da daca te duceai sa o iei de la bunica si ai plecat fara ea, bunica nu a strigat dupa tine?!

Alexa cu ce ati sapat dom'le gropanu ala adanc? sunteti acasa? sau pe litoralul romanesc.

Platfus? ce platfus dom'le la piciorutele alea grasute de purcelus ce naiba sa iti dai seama, voi nu vedeti ca si degetele is ca niste buretei infipti in picior? toata laba piciorului mie mi se pare ca e asa grasuta si nu e definitiv conturata; io nu ma alarmez. Am intrebat si io cand era raresu mic si mi s-o zis sa take it easy, adica sa astept

Mihaelooo da da tu un semn ca io nu stiu unde sa il dau. Vreau sa vin miercuri la Sibiu si sa stau 3 zile. Ti-am lasat nr meu de tel pe YM . Ti-am scris semeseu da nu ai raspuns de unde am dedus ca nu is numerele bune.

Kmi, nu puteai sa vii si tu sapt asta la sibiu?! parca ce era o saptamana mai tarziu. Ia vezi, nu poti sa vii si sapt asta?)

reclama la pampers mi s-a parut extraordinar de agasanta si acu dungile astea verzi cu pampers le gasesc de-a dreptul enervante.

incerc sa pun poze pe picasa cu aventurile la tara ca sa rezum experienta.


ah, am uitat sa intreb: voi mai activati pe forumul asta?!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

acasa ,si noi de sambata
relaxati atat cat se poate , bronzati precum se vede si in poze am unu alb si unul negru( delia zici ca na vazut soarele iar silviu e cioara) desi la soare au stat aproximativ la fel ea dormind o ora din plaja de dimineatza si el una din ce de dupamasa
ce sa zic serviciile super mancare pt toti si mai mult decat poti bauturi si inghetata dulciuri fructe la discretie, camera cam mica dar doar nu mam dus sa stau in ea, si era si full cu pat dublu, pat simplu si patut de bebe, singurul incovenient sa ii zic asa nu avea dulap decat 5 amarate de umerase intr-o nisa cu usa si o usitza cu 2 rafturi la oglinda exact la mana copiilor
apa in piscina 26 de grade piscina de copii de 60 cm , usor de monitorizat si recuperat in caz de ceva, piscina de adulti la 160 exact ca sa ii pot tine si eu acolo hotelul super cu o singura iesire care dadea in bazar in rest era totul incadrat de hotel si aia dadea inainte in locul de joaca deci nici o sansa sa ii pierzi
bolile nu neau ratat nic pe acolo , au venit duap noi, sotul meu a plecat cu o durere de cap infioratore ( sinuzita) de lua 3 algocalmne 3 augumentine si aulin paracetamol sinus si ce mai gasea pe zi primel 3 zile, apoi a fost mai uman, silviu na scapat de muci si in plus in a 4 zi sa constipat si cu o ceasca de ceai de musetel lam trecut in diaree, apoi bea ca un catel apa din piscina sa imi faca in ciuda si eviden ca a vomat la urmatoarele 5 mese, delia a luat si ea ceva muci, ca de e sorasa , si mai avem si un alt coltz de masea de acolo si unul de ieri
de cuminti ce sa zic dezastru ba era marait, ba tipa ea , ba unu ba altul , nu au dormit amnadoi odata decat pe drum o bucata si in prima zi in rest nuuuu, la 7 era trezirea, si se trezeau invariabil unu pe altul
in apa intrau amandoi oriunde , el stand 10-15 min si iesind sa faca pauze tremurand si vanat la bot ( iar piscina era super calda si marea ciorba) iar pestioaica in apa pana o scoteai tu fortzat
mancarea primele 2 zile mau speriat credeam ca sunt pe drumul cel bun dar... minunea nu tine 3 zile, iar dupa dumnezeu cu mila ce vroiau daca vroiau , nu am vrut sa stiu de capitolul boli sau nemancat si am reusit,, atata nesimtire la mine nam mai vazut, a vomiti si io ce sa iti fac cand iti spuneam nu mai bea apa imi faceai in ciuda, acu treaba ta sa nu te aud, iam dat enterol menta ceai de plante si gata pa , lasama ca am treaba, la masa mananci , aaa nu daia nu daia ok pa la joaca mananc nu ma stresa , si cu unu si cu altul si tare bine e
si cam ...gata ca mam intins cam mult

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Saluuuuuut feteleeee!! M-ati uitat?

M-am "returnat" cu forte proaspete (sau nu?), ma rog , oricum sunt aici! A fost frumooooooos foarte frumos, a fost si greu - ca de....2 copii, dar a fost asa bine ca am avut numai grija lor si nu ca acasa...cu inca altii pe cap.

Am facut drumul in 2 bucati si la mers si la venit ca donsoara mea nu prea sta in scaun si eu altfel nu pornesc la drum. Asa ca in prima zi am pornit la amiaza, am mers pana la sinaia, am vazut Pelesul, apoi am oprit la Slobozia unde am si dormit. Iar a doua zi intins pana la jupiter, unde am fost cazati la Majestic - super hotelul, mai ales ca eu nu sunt prea umblata prin lume si de obicei la mare stateam la hotel de 2 stele si acum am fost impresionata spre amuzamentul sotului meu.
Programul - de pensionari - cu dimineata pana la 10, 30 -11 la plaja, apoi la hotel la piscina unde ne balaceam si Giulia dormea la umbra, apoi stateam in camera pana la 15, mergeam la masa pe o terasa umbrita si dupa 16 iar pe plaja.
Cu mancarea Giuliei m-am descurcat asa: am pornit de la ideea ca nu are cum sa pateasca ceva daca nu mananca vreo zi mancare gatita. Dar i-am dus de acasa pe 2 zile in recipientul acela pt biberoane (cu zapada artificiala in interior) si intr-un termos am dus bucatele de carne congelate si i-am facut supica pe resou. Carnitza i-am tinut-o in frigiderul de la hotel in partea pt cuburi de gheata. In rest, fructe multe, dimineata paine cu unt si cu legume, galbenus de ou. Iaurturi, cereale - humana, biscuiti. A fost f bine din punctul acesta de vedere.
Un singur incident neplacut, Raul a facut febra intr-o noapte si l-a durut si burtica, acum cred ca de la soare si o fi inghitit apa. Dar atat si a doua zi nu mai avea nimic.
Am plecat de acasa f obosita si cu nervii franjuri, mi-au luat cateva zile ca sa-mi revin, dar acum e bine, chiar mi-a prins tare bine.
Cand ni s-a terminat biletul am plecat 2 zile la Navodari la Rozi si la veveritza ei . Unde nu mai merg niciodata ...ca mi-a fost jena f tare ca tot timpul s-au ocupat de noi si cred ca le-am dat viata peste cap. Si in plus Raul tot spune de atunci ca Ana e mult mai draguta decat Giulia, de l-am certat ca n-o iubeste pe sor-sa! Rozi, te pup si pe tine si pe ai tai si multa sanatate zambiliciului micutz!!
Am fost la Aqua Magic, a fost super m-am dat pe tot felul de topogane, am urlat de m-a durut gatul, am fost pe plaja neamenajata de la Navodari unde mi-a placut muuuult de tot, apa cu pesti, crabi, scoici vii, pustietate si ne-am si intalnit cu prietenii nostrii (cu finul meu si cu ...iubita lui Raul). Am fost si la Acvariu.
Apoi in drum spre casa ne-am oprit la Brasov, la matusa lui Calin, care imi este f draga, la 75 de ani e o doamna pe cinste, citeste toata ziua, e moderna (de anul asta nu mai poarta pantaloni 3/4 ca nu mai ii sunt frumoase picioarele), am ramas peste noapte acolo, am fost sa-i arat lui Raul Piata Sfatului si Biserica Neagra. Si am venit acasa ...si nu mai povestesc mai departe ca vreau sa raman bine dispusa.

Si ...am intrat in recuperari, desi harbul asta de calculator imi face figuri! Am citit din urma si am vazut poze cu dragutei, am trimis un gand bun la bolnaviori! Sper ca saptamana viitoare (ooops , asta, ca e luni deja) sa ma vad cu cateva fete.

Alexa tu ai fost in luna de miere, ca tare lipiti erati cu domnu sotz in cateva poze? Si continui sa neglijezi copiii, dupa cate am citit!

V-as scrie mai personal, dar dati-mi timp sa intru in ritm! Va puuuup!

Am aici poze de la mare.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ia sa vedem daca dau eu cefaeua va adunati mai multe?
hai ca e in cesti si nu vreau sa le spal degeaba

kitty am vizioonat pozite supeeeerr , sunteti niste frumosi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

www.youtube.com/watch?v=QMf04ubvEhY&feature=related" target="_blank">La multi ani, cu drag iti uram, Martutza!



Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Marta

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaaaaaaani, Marta!!!



roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Martaaaaaaaa!!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa traga numai binele la casa ta!


Bei cata distractie si relaxare pe capul vostru, imi faceti pofta de concediu. Am vizionat poze cu balaceli, supeeeer. Data viitoare va rog sa ma luati si pe mine.


Pupici!





Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

martutza

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput