Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Mada ! Ce frumos trebuie sa fie sa simti iar fluturasi in burtica!


Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Vad ca sunteti sau va pregatiti de concediu.Sa va bucurati si sa nu aveti probleme.

Sa urez si eu LA MULTI ANI DIANA FUDULU!!!si mai intra cu vesti.

Fiul nostru a invatat sa ne pupe si ii place la nebunie.Ne ia de gat si ne pupaceste pe amandoi.Stinge si aprinde PC dupa bunul plac, spre disperarea mea.Se urca in pat singur si se da jos, se urca pe canapea, pe masa, pe unde reuseste el.Nu are stare si vrea sa faca mai tot timpul ce vrea el.Ii plac masinutele la nebunie(bum-bum) si toata ziua le plimba prin casa sau pe afara. Din cand in cand da cu ele de pamant si le face praf.

A, fetele cu lista cu zile de nastere, pai ati uitat sa actualizati...noroc cu Ela...poate ar fi mai bine sa lasati pe prima pagina toata lista.Asa mai vedem si noi care cum e nascuta si nu ramanem neurate.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Karra80 voi ce ati facut la medic?

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuulti ani, Diana Fudulu!!!



Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:



Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

SALUTAREEEEE...
Vad ca se face prezenta , asa ca zic si eu prezent, sunt tot prin vreo 2 case cu catel cu purcel cu tot tacamu. Spream sa terminam cat de curand , zugravii au terminat asa ca suntem pe ultima suta de metri.
Si abia astept sa plec in concediu de odihna sa termin cu praful ca am pete tot.
Va pup pe toate si va urez multaaaa sanatate

P.S ROZIII pe unde umbliii???? Stati toata ziua la plajeee??

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Nu am avut net toata ziua
Deci sa dam raportul...la medic ...asta fiind un pediatru renumit la Tm...am mers cu ceva si am dat de altceva
LA picioara a zis ca pana la 2 ani inca isi formeaza mersul....nu poate fi vb de platfus...si daca am fi avut in familie atunci doar la 4 ani se poate pune un diagnostic exact......noi in fam nu am avut ..ea are o scobitura ceva acolo ...pride bine degetul daca i-l dai cu degetele ei..se curbeza ceva cum ar trebui....deci e ok...in leg cu mersul cu piciorul stang in interior a zis ca pana la 2 ani isi mai schimba mrsul ca la 1 an si 4 luni sunt copii care abia acum pornesc.....o sa merg si la un ortoped pediatru sa ma linistsc....

Acuma ce avem... a vaz ceva granule in gat care pare a fi un puroi e la o raceala ntratata.... care e in stare latenta dar poate izbugni oricand.....
Pt asta am facut azi exudat faringian si analiza secretii din nasuc.....marti stiu rezultatul...

Lipsa de calciu...de aiai e agitata si noaptea si in general...si e mai slabutza.....deci dam 10 zile gluconat de calciu+2 pic vigantol dupa care intrerupem vigantolul pana la atoamna....

Elpower nu vreau sa te sperii dar mai cre o parere cu vigantolul ca nu e bun asa de mult.....

cam atat revin ca ma duc sa scot gaza din apa

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Iunie 2008


www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI DIANA FUDULU!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

LA MULTI ANI DIANA Sa fi fericita alaturi de cei dragi tie. Asteptam sa mai treci pe aici cu vesti si poze cu Raisa

Karra - i-ai facut analize de sange lui Winni, sau cum si-a dat seama dr. ca are lipsa de calciu?

Noapte buna



Crina si Maya Georgia

14 luni



varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna fetelor!
Cu mare inntarziere dati-mi voie mai intai sa urez La Multi Ani Rebianei, Alionei , lui Kmi , Iuniei si sarbatoritei de azi RaisaFudulu. Sa fiti sanatoase si fericite sa aveti multe bucurii in viata si cele mai multe sa vi le aduca copii vostri. Din toata inima Multi Ani sa ne traiti!

Am ramas restanta cu concediul.
Pai ce sa va spun ... drum lung ... 16 ore! Obositor. La dus copilul ceva mai agitat ceva mai stresat cu atat mai mult cu cat si mie mi-a fost f rau: rau de masina si nu am putut sa ma ocup de el prea bine. La intoarecere am condus mai mult eu si a stat sotul cu Tudor si nici nu am stiut ca e in masina. L-am mai dat jos din scaun si in timpul mersului si cu opriri a fost chiar ok.
Pe insula: super fain! munte si mare, oameni care stiu ca traiesc din turism si stiu ca painea lor e in mina celui care ii intra pe usa sau i se aseaza la masa si atunci face tot posibilul sa fie cit mai amabil si cit mai dragutz. Nota 10 pentru toti.
Tudor s-a acomodat repejor. In prima noapte nu a vrut sa doarma in patut, a dormit cu noi, dar de a doua zi de la somnul de dupa amiaza nu a facut nazuri deloc si a dormit f bine. I s-a parut f ciudat la trezire ca nu stia bietul copil unde e si de abia dupa vreo 3 zile a fost pe deplin ok.
Mancarea a fost oarecum problema, pentru ca nu a vrut sa manance absolut nimic cu lingurita. Asa ca la 6 isi bea laptele si se culca pina la 10 cand plecam la plaja. Pe plaja minca o gogoasa. La 13 30. 14 ne intorceam de la plaja, isi bea laptele si se culca, la trezire minca pui sau legume sau ceva care sa poata sa ia in mana. Plecam iar pe plaja si stateam pana pe la 20 cand mancam de seara peste sau pui si apoi la 22 laptele si somn. Daca ieseam din program fie si cu o jumatate de ora ne stia toata insula, ca nu te intelegeai cu el si se punea pe plans si pe urlat de nu ii faceai fatza. Daca ii respectam programul era super fain.
Pe plaja tot cam din a treia zi a stat fara probleme pe nisip dar tot fugea la terasa. Copil de bloc caruia ma-sa ii spune tot timpul "mergem pe alee mama nu prin iarba" si acum se vad repercusiunile din plin. Copilul sta pe beton si nicidecum pe iarba sau nisip sau pamant.
In apa nu a vrut sa intre sub nici o forma. Am reusit sa il urcam in barcutza si ii puneam apa acolo pina se uda bine la fund si apoi il luam in bratze si il bagam in apa sau il puneam in colacel. Dar toata operatiunea era cu cantec ( a se intelege urlete). Culmea este ca nici acolo si nici acasa nu zicea nimic cand ii faceam baie. La baie e f multumit si se balaceste cu placere, dar in mare nu a fost chip sa intre.

Mai dam o tura pe la Navodari in august si vedem daca il convingem sau nu.

Deci cam asta a fost.
A fost frumos, este odestinatie f frumoasa pentru concediu, insa nu cu masina, din cauza drumului mult prea lung. Din pacate avionul este f scump, cel putin pentru noi asa a fost.

Pentru mine nu pot sa spun ca a fost deloc concediu pentru ca in afara de faptul ca nu am pus masa si nu am facut mincare nu a fost nimic ce fac acasa si acolo nu am facut. Tot cu copilul am stat tot timpul si normal ca nu m-am intors mai odihnita, pot sa spun ca din contra.

Altceva ce sa va mai spun ... incepe sezonul botezurilor pentru noi, maine seara avem unul ... greu, greu ... celelalte mai usurele mai normale, dar cel de maine .... uf, greu. I-am cumparat copilului mergaretz din ala cum i-a luat Roxanici lui Rares si hainutze si tot nu ne apropiem de o valoare onorabila. Ca bani nu se dau. E ca la nebuni.


Hai ca am scris ceva.

Va doresc bine bine numa bine, sa fiti sanatoase si copii sa fie sanatosi si intru cum pot cand pot, ca stau f mult afara cu Tudor, si la pranz cand doarme el dorm si eu, si seara fac mancare si mai calc cate ceva, ca peste zi nu se poate.

Pana punem noi poze puteti sa ne vedeti in pozele Martei care foarte bine a spus ca Tudor e Duracell.

Va pup pe toate si din nou ... numai bine!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput