Ingineri fosti, viitori...(22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ne-am intors de la mare. Am fost cu masina cumnatului meu care ne-a dus, a plecat si s-a intors peste o saptamana si ne-a adus acasa.
Am avut un soc cand am ajuns in fata hotelului Banat-Olim[p unde aveam bilet cumparat Hotelul era inchis. Am sunat la agentie si ne-au trimis la hotelul Romanta-Neptun, dar nu mai aveam parte de aceleasi conditii, adica eu platisem apartament cu dormitor si living, frigider, televizor si fetisoara de la agentia Smart Treavel imi spusese chiar si de aer conditionat....
La Romanta ne-au bagat un al treilea pat in camera de doua locuri normal si frgiderul si televizorul ce se inchiriau separat le-a pus pe cheltuiala agentiei, zic ei, dar nu am mai stat sa calculez ce si cum. Sincer va zic ca m-am bucurat ca macar m-au trimis undeva, totusi.
Am prins doua zile de ploaie si apoi vreme frumoasa si ne-am bronzat, ne-am balacit, am mancat la terase si restaurante la pranz si cina, ca la micul dejun aveam mancare de acasa.
Am fost si pe plaja de la Neptun, dar apa era mizerabila, plaja necuratata, se vedea ca e extrasezon si nu se implica nimeni inca. Asa ca am preferat sa mergem pe plaja Olimp, unde apa era cum ne-o aminteam, adica limpede si curata si mica de adancime.
Puiul meu s-a descurcat foarte bine, i-a priit si plaja si nisipul si caldura. Nu s-a ars, ca l-am ferit mereu si a stat in piscinuta lui sub umbrela si a fost foarte vesel. Nu prea a avut pofta de mancare, in schimb a tras de tzatza, de ziceai ca nimic altceva nu i se mai parea comestibil.
A fost si soacra mea cu noi si a avut grija de el si am mai reusit si eu cu sotul sa mai facem cate o plimbare pe faleza, singurei.
Dar mi s-a parut asa scurt concediul...
Tare as vrea sa mai plec undeva.

http://community.webshots.com/album/563627747SgjeCV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


M-am intors, fetelor! Obosita moarta....ca am dormit foarte foarte putin...intre 2 si 5 ore cel mai mult...sambata am avut avion la 6 dimineata asa ca la 3.30 ne-am trezit dupa ce ma culcasem la 1....La intoarcere am prins avioanele in schimb nu mi-au mai venit bagajele....am asteptat o ora la banda in Otopeni pana au zis ca asteptam degeaba, ca nu mai sunt de venit. Asta a fost capacul. Am facut reclamatie si mi-au zis ca ma suna ei cand vin....Din fericire au venit cu urmatorul avion si seara le-am avut. Am fost si la doctor sa vad ce e cu gatul, aveam un os de peste infipt intr-o amigdala, mi l-a scos nenea doctorul.
Acuma toate bune, doar oboseala multa, multa,multa.....parca m=a calcat trenul.

Va pup!


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dimineata!
elena e bine ca ati avut vreme buna. poate mai faceti o iesire peste vreo 2 luni. pacat ca ati avut probleme cu hotelul. deja incep sa am si eu emotii. a reusit si sotul meu sa cumpere biletele. acum am avut noroc ca am gasit unde am vrut. noi vom merge in mamaia.
vad ca nu ai incarcat pozele de la mare asa ca te poftesc sa o faci.
oti eu am facut varicela la sfarsitul trim 2 de sarcina. si a fost o forma foarte urata. sper sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva. la contagioase s-au speriat cand m-au vazut. am avut noroc ca singurele efecte secundare sunt petele care au ramas pe corp. e ciudat ca pe fata nu am nimic. si andra nu a patit nimic asa ca sigur DD a avut grija de noi. in sala de nasteri a iesit un mic scandal ca nu s-a anuntat ca am varicela ca sa imi izoleze copilul. pana la urma neonatologul a inteles ca nu are cum sa mai aiba bb si nu e nici un pericol.
sper ca DD sa aiba grija de tine si de ana si sa scapati.
nu ma mai lasa domnisorica sa scriu. trecem cu bine de raceala (cred ca mai rau sunt eu). nu stiu cum se vindeca andra ca nici vit c nu i-am mai dat. e mucoasa dar starea generala e buna. si mananca muuult acum. am fost la ziua unui copilasi si baga fata mea mancarea cu pumnul.
e asa de dulce cum incearca sa ma convinga sa merg la ea ...
poate reusesc sa intru mai tarziu
va pup

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

anca ca tare multe peripetii ai mai avut.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta fetelor!
Am facut ceiut, cafea deci poftiti!
Eu sunt bine chiar daca tusesc ca un magar. Cred ca la toamna o sa-mi treaca tusea! Am avut un weekend agita: cumparaturi, laborator, intalniri cu prietenii. Sunt mai obosita decta am intrat in weekned!
Anca imi pare rau ca ai avut asa ghinion! NU am patit niciodata sa mi se piarda bagajul! Doamne ajuta si sper nici sa nu se intample.
Aici vremea este inca nebuna asa cum ai vazut si tu ca este.
Cam atat pana acum!
Ma apuc de treaba ca sunt ca robotii!
Pupici si sa aveti o zi foarte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna!
Osama isi manifesta pornirile de terorist incontinuu. Intr o zi nu eram atenta....si cand ma uit la ei (se juca la nisip) isi turna lopeti de nisip in cap. L am spalat acasa si credeti ma ca a ramas un pumn de nisip in cada! Ce sa va zic...am o problama. Nu vrea sa vorbeasca. Adica spune mama, tata, apa, bababababa, lala(canta) dar in rest zice nu. Orice ii spun sa repete zice nu. Intelege tot, stie tot dar nu rosteste.
Elena nasol cu hotelul...bine ca ati avut unde sa stati.
Nico unde va duceti in mamaia? Noi la Malibu. E nou...sper sa nu patesc ceva ca mor. Macar concediu vrem si noi.
Va pup pe toate inginerele!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Hey, nu imi vine sa cred ca lumea deja merge in concediu!!!!! Mie mi se pare asa ireal...
Cristina, asta e...se mai intampla...dar cum scrie si la semnatura mea: "all's well that ends well"...si s-a terminat pana la urma cu bine asa ca e doar o serie de intamplari de povestit prietenilor si de ras pe seama lor....ca deh, altfel ce as povesti?
Ioana, nu te ingrijora inca....cunosc un baietel care a inceput sa vorbeasca dupa 2 ani....cum spuneai si tu: intelegea tot dar nu voia sa zica. Ei bine....de cand s-a pornit....nu l-a mai oprit nimeni!!! Asa ca ai grija ce-ti doresti...sa nu primesti mai mult decat ai cerut! . Lasa-l putin cu asta, in sensul nu-l bate la cap...eventual fa-te ca nu intelegi cand cere ceva fara sa spuna...si nu-i da ce vrea...pana nu zice cu vorbe...
nico, da....sa speram ca s-a spart (ghinionul). Sper sa scapati si voi repede de raceala. Nu am nici un raspuns la treaba aia de care am vorbit noi, sa stii.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, eram convinsa ca vii obosita, de aceea nu-mi plac mie deplasarile de servici cand altii fac programul.
Nico, imi pare rau ca si tu ai trecut prin aceste emotii, mai am o prietena pe forum care tot in trimestrul doi a facut si totul este bine, facem un club .
Xerxe, bine ati venit, de abia astept sa stau si eu cu burta in sus si sa dorm mult.
Ioana, si Ana are nisip si-n pasarica, vorbesc serios, deja m-am obisnuit uite sau aici cum o iau de la gradinita.



Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

15+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dimineata!
azi eu va servesc cu buna, buna. este si ceiut si ceva de rontait cum vrea pisi.
ioana si eu m-am obisnuit cu copiii plini de nisip. alex e mai mare si stie sa se mai curete dar andra ajunge direct in cada. eu ii las sa se joace cum vor, am grija doar sa nu se raneasca pe ei sau pe alti copii. saptamana trecuta alex cu prietenii lui isi puneau nisip in cap si spuneau ca ninge. deci se intampla dupa 5 ani .
de vorbit alex a inceput la 2 ani cand am fost la mare. s-a tot jucat cu doua fetite tare vorbarete. pe drumul spre casa ale a vorbit non stop. acum e un mic terorist. nu tace 5 min. ieri am mers cu un microbuz si dupa 10 min de mers ma intreaba soferul cum de rezist ca el nu mai poate. deci chiar te rog sa ai grija ce iti doresti. eu il rog sa taca macar 5 min si mai mult de 2-3 nu reuseste. sunt curioasa cum va fi cand o sa puna si andra intrebari.
la mare noi mergem la hotel caraiman. mi-ar fi placut si mie la malibu dar bugetul nu ne permite. sambata suntem nasi, in august are nunta sora mea, apoi un var primar si dupa botez la nepotica noastra. am tot studiat oferta de la mare si am alex caraiman in ideea ca nu e foarte aglomerat pe plaja, iar pretul e foarte bun. noi sperram sa ajungem in grecia dar cu nuntile astea o lasam pt anul viitor.
anca raceala e pe duca dar vad ca tot mai apare cate ceva. mie mi-a aparut in ganglion sub bratul stang si e destul de dureros. nu am reusit sa merg la dr caci ieri a trebuit sa merg cu andra la control la ortoped. se pare ca e ok si putem sa facem primi pasi.
de restul vorbim pe mail cand va fi cazul .
oti eu nu te vreau in club .
kati unde esti????
de cand nu mai am bona am reusit sa mai slabesc 1 kg. deci o sa arat bine la nunta. noi sambata suntem nasi la o nunta in ardeal. cu aceasta ocazie vom merge si la socrii si o sa il lasam pe alex pt o luna. andra nu cred ca sunt sanse sa ramana. am tot cautat cresa particulare dar se pare ca in vl nu sunt. o sa incep cat de curand operatiunea bona. acum reusesc sa lucrez doar 2 ore pe zi si nu e bine.


Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta!
Multumesc frumos de ceai Nico!
Anca asa este daca nu am avea peripetii in calatorii ar fi tare plicticos.
Otilia si eu ca si Nico sper sa nu intrii in clubul acela. Dar cred ca daca nu ti-a iesit pana acum nici ca-ti va mai iesi.
Ioana asa cum spuneau si fetele nu-ti ma face probleme cu nisipul in cap. Roxy a mea este mare si cand vine de la joaxca zici ca este un purcelus. Nu-si mai pune in cap cei drept dar de tarat tot se taraste peste tot. Batranii spun asa: arata-mi cum te joci cand esti mic ca sa-ti spun ce vei fi mare! Adica cu cat jocul este mai creativ cu atat copilul isi dezvolta niste abilitati.
La mine zici ca ninge nu altceva dar din motive de lene exagerata nu mi-am scos nici pantofii si nici adidasii asa ca sunt tot la sandale. M-a cam degerat un pic dar o sa-mi treaca ... Sper ca nu cu agravarea racelii!
La servici la mine ca si la toata lumea este ca la nebuni ... Inca supravietuiesc dar nu stiu cat o sa mai rezist. Am asa un dor de duca ... Nu stiu unde dar m-as duce undeva!
Cam astea sunt noutatile ...
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata!
Cristina

Mergi la inceput