Ingineri fosti, viitori...(22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, drum bun si fara emotii multe!
Cristina, stiu cum este la urgente, ca si aici, te poti intoarce lejer cu vreun virus la cate ore stai pe acolo. De aceea mai bine sun ca sa stiu daca ma primesc sa nu bat drumul degeaba.

Eu sunt tare suparata. Prietena Anei, cea la care a stat 4 zile are varicela confirmata si de doctor. Ana nu a facut nu este vaccinata. Eu la fel. Am sunat la urgente si mi-au spus ca ei nu fac nimic. Ma asteptam macar sa pot verifica daca prin minune am anticorpi sa fi facut in copilarie o forma usoara fara bube, doar febra.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

13+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dimineata!
am vrut sa intru mai devreme dar a fost o furtuna tare urata pe la noi asa ca am oprit tensiunea.
oti eu tin pumnii sa ai anticorpi. stiu prin ce treci caci am fost in situatia ta in urma cu un an. din pacate eu nu aveam anticorpi, iar virusul a fost puternic caci a facut si sotul care avea anticorpi (la el a fost o forma foarte usoara acum). ar fi bine daca ai gasi pe cineva care sa se ocupe de ana o perioada. eu ma rog pt tine sa scapi caci e tare pacatoasa.
anca bafta multa cumnatei. eu am avut aproape toata sarcina cu andra contractii si pana la urma a fost totul ok.
cum e in deplasare? ai internet?

eu tot obosita. andra a facut rosu in gat si nu vrea decat in brate. nu i-am dat antibiotic ca nu a facut febra decat luni si sper ca scapam asa. e rau ca nu mananca decat lapte, iaurt si fructe. am noroc ca ma mai ajuta mama (ii scoate ea la plimbare pe copii) si mai apuc sa fac si eu cate ceva. am ramas cu cateva dosare in urma dar sper sa recuperez rapid.
alex a avut ieri serbarea si de azi e in vacanta. la serbare a fost binisor. din pacate educatoarea a preferat sa stai in clasa, nu in sala de festivitati unde era si AC asa ca am fost ca la sauna. mi-a parut mai rau de copilasi ca tare s-au chinuit sa iasa totul bine.
alex vrea sa facem lectii asa ca va pup dulce (ma cearta ca nu lucrez ci ma joc ).

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta!
Cafelute, ceiut, capucino si ce va mai vine prin minet este servit acum, aici pe gratis
Eu sunt intr-o apucatura de vara chiar daca afara este innorat si sta sa ploua. Mi-am pus una bucata fusta, fara ciorapi bine inteles cu bluzita dar cand am iesit afara mi-au dardait dintii asa ca m-am dus fuga si mi-am luat plover deci macar un pic din dardait s-a mai dus.
Am venit hotarata pe treaba asa ca un experiment deja e terminat ...
Am primit superbe pozici cu fata mea de acasa. Fata me acreste in fiecare zi - sau asa mi se pare mie - si se face si mai frumoasa.
Otilia lasa ca o sa fie bine, nu o sa faci varicelaca Doamne Doamne ne mai si protejeaza de rele. Ma rog sa nu faci! De Ana nu o sa poti sa stai departe mai ales daca o sa fie bolnavaca stiu eu a nu o sa poti. Eu ma stiu pe mine cand sunt la 3000 km distanta si Roxy este bolnava imi vine sa stau in telefon cu ea nonstop ca sa stiu si cum respira si ce face si ce misca...
Anca drum bun!
Nico spor la treaba!
Va pupic si sa aveti o zi perfecta!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
hop si eu la cafelutza, vin si eu cu un rind sau ceai!

oti, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta! poate totusi scapi, iti tin pumnii!noua ne-a dat dr sa luam imunogrip, sa intarim imunitatea sa scapam mai usor chiar daca facem varicela. si la noi la gradi, in grupa sunt deja 5 sau 6 cazuri si tot mai apar.
nico, multa sanatate andrei, va tinem pumnii sa scapati fara antibiotic. si la noi e miriiala continua, cred ca se pregateste ceva, ceva nu e ok cu ei. azi pina acum m-au terminat. nici nu au vrut sa manince prinzul, nici unul din ei. de dimineata s-au sculat la 7.30, de atunci miriie in duet
cristina, ai domnisoara mare deja!la noi e cald, soarele arde, ieri i-am dat prima oara cu crema de plaja ca a trebuit sa umblam la prinz mai mult pe afara.
anca, cum este in deplasare!
multa sanatate cumnatei si sarcina usoara si fara probleme in continuare!
va pup pe toate, inginerele noi de la noi, va poftesc la povestiri! promit ca voi lipi listutza la locul ei, numai ca acum ajung cam greu la calculator ca sunt singura cu amindoi acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am fost la doctor si mi-a luat sange sa vada daca am anticorpi. S-a mirat ca am slabit in ultima luna, nu mult, 1,5 kg dar nu mi-a dat vitamine sau sa-mi faca Fe, Ca.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

14+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna inginerele!
profit si eu de un pik de liniste si dau cu batzul aici.
otilia, tin pumnii sa ai anticorpi! nici eu nu am luat vitamine decit prin ultimele luni de sarcina. dr mi-a zis ca mai bine maninc f sanatos decit vitamine. la sfirsit trebuia suplimentat ca bb are necesitati crescute. multa sanatate anei!
trebuie sa inchid ca mi-e teama de ceva minuni, la noi este furtuna puternica.
va pup, ne auzim dimineata la cafea, ceai si alte bunatati!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Seara buna fetele. La voi e cam tarziu....
Cristina, nu inteleg cum poti umbla in sandale, sunt 11 grade!!!!! Eu mi-am pus si pulover, si camasa, si haina de ploaie si tot am dardait la greu.
Despre cumnata mea nu mai stiu mare ca nu am reusit sa vorbesc cu mama la telefon. Sa va povestesc aventurile...dar cred ca scriu romane. Pe scurt: din cauza intarzierii cu o ora a avionului KLM ieri, la plecarea din Bucuresti(din vina lor) am pierdut legatura spre Birmingham....de fapt avionul l-am prins dar doar noi, nu si bagajele astfel ca am decis sa ramanem in Amsterdam si am primit cazare de la KLM, urmand sa luam avionul azi la 7 dimineata. Dupa ce ca ne-au sarit flecurile la pantofi de cat am mers pe jos prin Schiphol, de am innebunit, si cu laptopul pe umar...am mai avut timp de dormit 4 ore. Nu mai zic bagajele nu ni le0am vazut pana azi la Birmingham si eram in camasa cu maneca scurta, afara fiind 13 grade...Ei, am luat noi avionul azi dimineata...numai ca nu am plecat cu el ca dupa ce s-a umplut a anuntat pilotul ca s-a sctricat ceva la sistemul de franare si vom intarzia....noi avand intalnire la 9 cu colegii din UK....asa ca am plecat cu o ora intarziere si alt avion. Pe aeroport in Birmingham m-am ales cu un mic interviu ca cve fac eu pe aici, da' ce treaba am, dar stiu ca nu e voie cu droguri???? Eu eram criminalul ala periculos, vezi Doamne. Am ajuns la hotel - Holiday Inn, dar nu a putut face decat o colega check in la ora aia asa ca m-am schimbat la ea in camera...super nasoala camera.....ea tipa cu 7 guri...asa ca am zis ca daca voi primi camera mai faina facem schimb...Ziua a decurs cum a decurs, e foarte frig...noi eram obositi morti, era sa adorm in timpul prezentarii .....asa ca am baut 3 cafele cu totul azi. De parca astea nu erau destul, am fost la TK Max si timp de 2 ore nu am terminat nici macar un etaj, mi-am luat cate ceva...colega si-a pierdut geaca si aparatul foto ca le-a uitat cand proba ceva, pe undeva...dar le-a recuperat pana la urma. Dupa cina ne-am intors la hotel si n-am avut incotro decat sa ma tin de promisiune si sa fac schibm de camere........desi m-am cam codit ca eram obosita si nu aveam nici un chef...dar pana la urma am facut....
OF...toate astea n-ar fi nimic decat povesti haioase dar nasol e ca am un pucnt mare de puroi pe o amigdala si in cealalta am infipt un os de peste, de 3 zile, si ma doare cand inghit si s-a umflat ...... si nu mai scap de el, ma tot inec cand mananc. Abia astept sa vin acasa sa merg la doctor.
Va pupicesc, scuze ca nu apuc sa raspund tuturor.......ma duc si eu la nani ca nu mai pot.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

dragele mele!

Va rog sa ma iertatica nu v-am mai scris nimica toata saptamana, dar asa o stare de incomprehensibilitate am avut si-asa o hizohipsa fleoshcaita, ca nimica nu mi s-a legat de mine. Drept pentru care am tacut chitic si-am tors cuminte in coltul meu de soba, ca sa nu deranjez prea tare. Adevarul este ca nici acuma nu-s mai breaza, data fiind splendoarea de vreme urata de afara , insa, pentru ca nu suport sa va vad pe pagina a doua, mi-am infranat pornirile de lene acuta care ma bantuiau si m-am starnit la scris.
Am sa incep c-o perla furnizata cu generozitate de Ducu meu, dupa care voi mai raspunde la cateva dintre problemele ridicate de voi in plansa alaturata.
Deci, cum spuneam, eram aseara in bucatarie varata in oale pana peste cap, iar piticii isi faceau de lucru prin jurul meu cu o plastelina pe care o modelau. La un moment dat si-au "construit" fiecare cate un avion, care, intre noi fie vorba, era doar un gogoloi diform intepat cu un betisor ridicat la rang de aripi, iar Bady s-a pus sa-l "lanseze" in aer, conducandu-l cu mana in tot felul de acrobatii, care mai de care mai indraznete, bashca fondul sonor adecvat: jjjjjjjjjjjjjjiiiiiiiieeeeeeeeejjjjj. Ducu, in schimb, statea cuminte la masa si se uita cu o mutrita usor bosumflata si resemnata la minunile facute de avionul fratelui sau mai mare. Contrariata, il intreb: "Ducu, mami, avionul tau de ce nu zboara???", la care el, cu aceeasi fata suparata si cu-n usor botic umflat imi raspunde "avionul meu e in cucu' gol!"
Jur ca am izbucnit instantaneu intr-un ras sanatos, stropit din belsug cu siroaie de lacrimi, in timp ce el se uita nedumirit la mine... Nici pana acuma n-am aflat de ce era avionul in "cucu' gol" si ce-l impiedica sa-si traga izmenele pe el, dar promit ca voi mai investiga problema si, poate, voi afla misterul si vi-l voi dezvalui si voua...

Ancuta, tare rau imi pare ca vizita in UK a debutat cu stangul, dar poate ca mijlocul si finalul vor fi spectaculoase si te vor ajuta sa treci cu usurinta peste amintirea inceputului ei.

Oti ma sa treceti cu totii cu bine peste emotiile varicelei si sa nu fi luat nici unul dintre voi virusul. Dumnezeu are intotdeauna grija de copii si de parintii lor! Trebuie sa crezi asta!


Kati, sper ca acelasi lucru sa se intample si in cazul vostru si sa fi jalonat Kriss, cu maxima abilitate, toti virusii varicelitici din zona!
trupa de atomici!

Cristina, m-a distrat teribil ambitia ta de-a vedea vara afara, chiar daca ea exista si-i sublima pe la tine, dar lipseste cu desavarsire (ca sa-l parafrazez pe Caragiale), dar eu zic sa nu te indarjesti prea tare, ca poate capeti, Doamne fereste, vreo viroza in loc de zile insorite!

Nico, ce mai face Andra??? Si-a revenit??? Ai reusit s-o scoti la capat doar cu antitermicele? Sper sa aveti un WE linistit si fara febra, doar cu caldura de la soare! trupa Ramnicului si multa sanatate va doresc!

No, hai ca ma mirosira astia ca "trag matza de coada" si-mi pusera dosarele in brate!
Va dulce pe toate si va doresc un WE minunat alaturi de cei dragi!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta ape la parnz asa daca nu chiar dupa amiaza direct in Romania. V adaruiesc niste lichide de care doriti numai sa nu alegeti ...
Eu sunt cam chiauna asa (nu ca as fi vreo data altfel) pentru ca nu am prea dormit azinoapte dar asta este...
La noi este vara de UK sau NI cum vreti sa-i ziceti 12 grade afar eu tot sandale si piciorusele goale, manercute scurte ca m-am obisnuit.
Ancuta acum vei aprecia vara romaneasca mult mai bine dupa ce vei vedea vara de UK!
Pisi fa investigarea si vezi de ce facea striptis avionul ... Grea problema!
Va pupic si va urez si eu sa aveti un weekend minunat!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristina, dar te-ai calit nu gluma, eu tot in adidasi cu sosete, daca iau acum pantofi parca mi-e frigut si nu vreau sa risc vreo raceala. Tot cam asa este si la noi acum si lumea s-a obisnuit cu tricoul.
Anca, ce aventuri si te mai supara si amigdalelele fir-ar sa fie de ghinion. Poate pana la final sa te simti bine, sa nu vii dezamagita acasa.
Nico, tu ai facut insarcinata ca eu nu tin minte, sau deja ma apropii de 30 si incep sa am pierderi de memorie .
Pisi, eu citeam si deja vedeam un avion in oalele cu mancare. Interesanta abordare, ce problema existentiala

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

14+ BB2

Mergi la inceput