Ingineri fosti, viitori...(22)
Raspunsuri - Pagina 5
Otiliav spune:
Au iesit rezultatele mele, sa inceapa petrecerea cu bere, dansuri si papica (vin nu avem voie )!
La Varicela IgG negativ, IgM pozitiv, valorile exacte nu le dau, doar interpretarea de la laborator, uraaa!
La Rh- rezultatul este negativ, adica absenti, uraaaa!
Multumesc tuturor de sustinere , am scapat de emotiile de saptamana aceasta!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
iepumic spune:
Iata-ma, iar intarziata la scris..
OTI, FELICITARI ca ti-au iesit bine analizele si ai scapat de emotii!!!!!!! Yupee!!!!!
Si cumnata mea a iesit azi din spital, se pare ca de acum inainte insa va trebui sa cam stea in pat..desi n-am inteles exact de ce, am auzit si de alte gravidute care au avut contractii si apoi au fost bine si si-au vazut de viata in mod obisnuit. Dar ma rog, medicii se presupune ca stiu mai bine....
Oti, draga mea, ce mare s-a facut Ana! Nu m-am mai uitat demult la poze cu ea si sunt surprinsa! Tu arati foarte bine, super!
Va pup pe toate, sa tineti pumnii Romaniei in seara asta!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Otiliav spune:
Am vrut sa sterg mesajul, trebuie sa sun maine din nou ca azi la 3 au inchis. Noroc ca mi-au atras mamicile atentia ca IgM pozitiv inseamna ca faci boala, sper sa fie o neintelegere la telefon la mijloc ca buboasa inca nu sunt.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
nma spune:
oti din pacate la mine perioada de incubatie e foat destul de mare. credeam ca scap dar am avut ghinion. nu mai stiu cum se interpreteaza analizele dar eu tot iti tin pumnii sa scapi. azi vorbeam cu o mamica care a facut varicela cand era insarcinata in 15 saptamani. fetita nu a avut nimic, este acum colega cu alex la dansuri.
ma uit si eu la meci cu coada ochiului dar nu cred ca avem sanse. mi-ar placea sa ne calificam, dar cine stie...
Nico, mami de Andra si Alex
nma spune:
am uitat sa va spun ca am luat si eu rezultatele la analizele pt tiroida. daca stiti ce inseamna (stiu ca nu e de bine) ANTI-TPO este 544 iar valorile normale sunt 0-34.
o sa caut si eu pe net ca dr e plecata in concediu.
Pisicuta spune:
'Neatza tuturor, scumpele mele!
Vin cu cisterna de ,, ceai, capucino, laptic, pe alese, pe culese si cu regulamentara .
Ete ca nu ne calificaram! Asta este: de unde nu-i, nici bunul Dumnezeu nu cere!
Oti, habar nu am ce reprezinta chestiile alea de le-ai scris tu, insa sper din tot sufletul sa fie de bine! Nici eu nu te vreau in clubul variceilor! Raman cu pumnii stransi pana la noi ordine. Si, apropos: Anitza ta-i o adevarata frumusete balaie si dupa ce-am vazut pozele m-a dus mintea direct la "amintirile din copilarie" ale lui Creanga, cu "iesi copile cu parul balai [...]" Sa-ti traiasca si sa-ti dea Dumnezeu tot asa copii frumosi, sanatosi si cuminti (in limitele bunului simt, bineinteles, ca nici prea cuminte, n-are farmec). !
Ancuta, mami, cum statusi tu cu osisoru-n gat tot sejurul in UK??? Eu, una, te declar eroina mea, caci nu cred ca s-a mai pomenit atata ambitie, daruire si sacrificiu la cineva ca la tine! Ma bucur ca a iesit cumnatica din spital si ca lucrurile se rezolva si spune-i sa nu se planga prea tare de repauzul primit obligat-fortat, ci, dimpotriva, sa se bucure de el din plin, ca dup-aia s-a cam terminat domnia dupa ce-si arata boss-ul nasucul pe "afara"
Nico, in ce perioada mergi tu la mare??? Si-n care parte a Ardealului te chefui???...Iarta-ma, dar sti ca-s pisicuta si ma omoara curiozitatea.Nici tie nu stiu ce sa-ti zic de valoarea aceea, dar nu-mi suna bine nicicum... este diferenta mult prea mare fata de normal, ca sa nu o bagi in seama. Te rog, ai grija si nu lasa lucrurile in voia sortii!
Cristinica, da-le cucului de sandale si sari, mama, in bocanci, ca nu-i de gluma cu frigul! Vrei sa racesti??? Plus ca si "dansa" poate avea mult de suferit de la picioare reci...Daca intelegi ce vreau sa-ti zic Nu te prosti, pe cuvant! Te si ai mare grija de tine!
Ioana, Vladi al meu a plecat la gradinita la 2 ani si 11 luni (in 15 septembrie 2006) si nu vorbea decat "codat" si doar cateva cuvintele. Chiar dupa prima zi de gradinita am gasit-o pe educatoare cu parul maciuca in cap si dupa ce mi s-a vaitat cat a fost de neastamparat si indisciplinat, mi-a mai si trantit-o verde in fata ca "injura". Crede-ma ca m-a pufnit rasul instantaneu si am intrebat-o: "cum sa injure, doamna, cand el nici nu vorbeste, iar la noi in casa nu se injura!" Cateva saptamani mai tarziu si-a cerut scuze pentru confuzie, caci si-a dat seama ca interpretase gresit un "cod" de-al lui. Ma rog, ca sa n-o lungesc, dupa Craciun batea Bady al meu din gura ca o moara stricata, de zici ca asta a facut de cand a venit pe lume, si de atunci nu s-a mai ispravit. De multe ori si-n somn bolboroseste. Asa ca lasa copilul in pace caci va vorbi atunci cand se va simti pregatit pentru asta. Si, vorba fetelor, bucura-te cat mai poti, c-o sa vezi ce va urma cand isi va dezlega limbuta!
No, v-am pupat dulce si-o zi minunata va doresc!
Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
nma spune:
pisi multam de cafea.
nu stiu ce e cu mine dar unt asa de obosita. cafea servesc de cele mai multe ori doar virtual. pe azi mi-am propus sa fac multe dar nu credcca o sa reusesc.
pisi draga si eu sunt foarte curioasa asa ca uite aici raspunsurile pt intrebarile tale: la mare mergem din 27.07 pana in 04.05. nunta va fi in orasul dej (jud cluj), iar socrii stau in simleu (jud salaj). o sa in lasam pe alex la socrii o luna apoi mergem fuguta dupa el si ne oprim la mare. sa vedem cum isi va rezolva si sotul concediul. acum trebuia sa fie si el 2 saptamani liber dar din motive de subaltern cazut din cires merge frumos la job iar sotia e nervoasa ca nu poate merge cu 2 plozi dupa ea la plaja. mi-am propus sa ma bronzez si eu putin dar vad ca nu am nici o sansa.
cristina si eu te sfatuiesc sa lasi sandalele pt romania si sa treci la pantofiori.
Otiliav spune:
Am sunat din nou la doctor si pot continua petrecerea, am facut in copilarie varicela, ce bine.
15+ BB2
tuinea spune:
Buna dimineta!
Pisi sarut mana de tratatie! Tre yumy-yumy!
Cat despre sandale sa sti ca nu am renuntat la el si ai dreptate ca poate ma aleg si cu alte complicatii dar ce sa faci cu capul meu dus cu pluta. M-am obisnuit dupa ei. Cand ii vezi in sandale si in 'cracile' goale in decembrie acum iti imaginezi ca daca apari in pantofiori sau 'adiasori' iar esti ca nuca. Am o colega care a venit acum in exchange de la Lyon si este cu haina care este catalogata aici de iarna si cu 'minteanul'(vorba lui tataie Dumnezeu sa-l odihneasca)pe ea si topata lumea o intreaba: dar nu simti ca nu poti sa respiri? Asa ca prefere sa ma scutesc de intrebari acide si m-am cam obisnuit. De tusit tusesc in continuu...
Felicitari Otilia! Ti-am zis eu ca va fi bine!
Nico din cate stiu eu aia indica hipertiroidie! Dac nu ma insel. Eram mai obisnuita cu T3 si T4 care da la nivelul creierului cu este receptat nivelul hormonal. Nu-ti face probleme! Eu am hipertiroidie de 10 ani si iau in fiecrae zi medicamente. Era mai problema daca nu ai copii ca de la afectiunile tiroidei pot iesi cu probleme la mansarda dar eu am prins momentul dar nu bag mana in foc ca fiica-mea nu are ceva dar asta este trasatura de familie!
Anca bravo ca e bine cumnata ta! Tu cum stai cu gatul dupa ce ti-a scos osul?
Acum sa va prezint si ce facui eu:
Aici ieri a plouat de nu se poate. Nu mai plouase de mult si iarba care mereu era verde incepuse sa devina galbena dar nu asa din loc in loc pe arii mari.
Eu sunt cu un somn in nas de nu se poate. Aseara ma venit pe la 10 si jumatet acasa ac am fost inviatat la mas ade un coleg si de sotia lui si amvazut si meciul la ei. Dupa ce am venit chiar m-am impresionat pe mine ca m-am apucat si mi-am facut exercitiile si pe la 12 fara ceva eram gata si dusata. Din pacate cartea pe care o citesc a devenit interesanta asa ca am citit pana la vreo unu noaptea si m-am trezit pe la 5 fara ceva ... Deci stiu de ce imi este somn ...
Cam astea sunt noutatile!
Va pup fetelor si sa aveti o zi super buna!
Cristina
Otiliav spune:
Cristina, ei sunt altfel caliti nu ne putem compara cu ei. Eu cand sunt zile mai friguroase cum sunt acum iau adidasi ca nu vede nimeni ce sosete am . Dar anul trecut in iulie am luat cizme la servici fara sa-mi fie jena, mie sa-mi fie bine si sa nu racesc. Ei cum vad un colt de soare cum scot hainele de vara si se plimba cu decapotabilele. Eu nu pot sa ies in maieut pana nu simt putina zapuseala afara, de aceea m-am minunat ca a fost atat de cald toata luna mai, pana acum nu folosisem aerul conditionat in masina dar atunci era musai. Acum si la noi ploua si culmea, cu picaturi mari si rafale dar era nevoie de apa, iarba in gradina inca este galbuie nu si-a revenit.
Anca, ma bucur ca-i mai bine cumnata ta. Inca doua luni si ajunge in luna a 7-a. Si eu am stresuri dar de alta natura pentru ca fizic ma simt ca un fulg, nu ma incomodeaza deloc burta si parca nici nu-i simt greutatea, in schimb de cand ploua mi-a revenit durerea de picior si nu pot lua pastilele primite in toamna. Cumnata ta pare sa aibe probleme de natura fizica, tind sa cred ca are ceva anisori, undeva la 35 ca nu am auzit persoane sub 25 cu fibroame de exemplu. Iar cu varsta uterul devine mai rigid si mai fibros si suporta mai greu intinderea lui din timpul sarcinii, probabil de aici contractiile. Din pacate la ea s-au intalnit amandoua, e greu acum dar nu imposibil. La odiseea la care stiu o mamica care a facut cerclaj si mai urmeaza sa mai faca inca doua mamici cred. Ea cate saptamani de sarcina are acum, cred ca peste 20 de saptamani daca eu am aproape 16.
Uite ca vorbim atata dar de tine nu spui nimic, cum mai esti, ti-ai revenit si iar pe baricade?
15+ BB2