Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor

Vad ca va tot laudati cu piticii vorbitori.
Ma laud si eu cu piticul care mi-a rupt ochelari de 8 mil si ridea in hohote de ce a facut. Imi venea sa dau cu el de pamint! Dar ce sa mai dau, ca de 3 zile nu manica mai nimic decit cu forta si plinge si se vaita ingrozitor. Sper sa fie dintii de vina ca alt motiv nu are. Azi a facut dimineata si scaun mai moale si se vede umflata gingia dar nu sparge odata fir-ar sa fie. Este vorba la el de incisivii laterali de jos .. nu va ginditi la masele sau canini ca mai avem muuult pina acolo.
Va doresc o zi minunata!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salutareeee...

Am intrat sa va spun ca bb Catalina e partial sanatoasa , cu muci multi dar cu stare generala buna, adica manaca bine doarme bine, tinand cont ca e mutata la binica sa de o saptamana.

Noi starngem sa eliberam ap pana sambata si ne vom muta la mama pana este gata ap nostru de zugravit , asa ca sa nu ma puneti absent.
Sper sa nu dureze mult.

Pt fetele din "CLACA" O SA-MI FIE DOR DE VOI

VA PUP DULCE PE TOATE !!!!

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

BAI DAR CE MA ENERVATI K NU SCRIETI NIK!!!
YO NU SCRIU CA IS AMARATA,MI-AM SCOS O MASEA MARTI SI ACUM MA DOARE,IMI VINE SA OMOR PE CINEVA!!!





Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2020542700101726224VtHhFB


Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Mady, scriu ca sa nu ma certi si sa-ti raspund ca Giulia nu e data...ca n-a cerut-o nimeni. Multumesc de complimentele la adresa ei.

Nu am chef sa scriu, m-am saturat sa ma tot plang...l-am internat pe tata cu pneumonie, pe jumatate sufocat, toata dupa masa in spital infect de pneumoftiziologie 9 in salon mooooooor, am facut dush la nesfarsit cand am ajuns acasa, ma doare sufletul sa stiu unde l-am lasat. SAptamana trecuta noaptea am fugit dupa bunica - nu i se oprea sangele din nas, apoi de ziua lui Raul iar m-au terminat socrii si bunica-mea, acum doua nopti tata la urgenta.....
Iar sa fie totul complet maine facem vaccinul ROR, mi-e frica de efecte.

ar mai fi ceva de zis?

aaa, da, de bine: Raul a venit din excursie si mi-a adus un inelus cu unfluturas portocaliu si cadou la Giulia si mi-a plans de m-am speriat ca nu stiam ce are ca nu i-au ajuns banii pt cadou la taica-su! lui mama! Si ce m-a impresionat a fost ca nu a mancat praji si nu si-a luat suc ca sa ne aduca cadouri.




Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:


Sa speram ca nu ne-ati dat uitarii....
Dar nu prea mai am timp de scrissss....va citesc zilnic da nu pot scrie .....pt ca avem program de iesit afara cand e frumos...stam, toata ziua afara doar cand doarme e in casaa si atunci apuc sa fac ceva de mancare sua dorm langa ea...ca-s rupta la cat alergam in parc......Seara dupa ce adoarme apuc si io sa fak un dus si sa ma ocup de tati... sa nu se simta neglijat.....

Winnicu e bine sanatoasa.....a avut iar cateva zile de nemancat...dar e bine ca e vioaie...cred ca de la caldura...Dimineatza cand ne trezim imi ia telefonul il duce la ureche si zice....aoooo....tata..tata...tata....sa-l sunam pe tata-so....daca -i zic sa-l cheme il striga sau pe ,mine la fel.....inteege tot ce-i zic sa-mi aduca...s-a zgariat la mana si imi tot rata ca are buba...iar azi vb cu sotzul ceva de buba fara sa o bagam in seama a venit si ne ararta palma.....
II place de copii in parc dar are o probl...se apropie de ei si-i trage de parce sa fac cu ea?ea rade ......se distreaza....

Daca o intreb cum rade fetitza face....ha ha ha...si rade asa fals si fortat....e o dulce imi vine sa o mananc....

Nu prea vb multe ...stie si zica ca mucurile de tigari sunt kk da tot le baga in gura...
Stie sa zica cum face gasca-ga ga, catelu haw haw, opa cand ctrece bordura.....papa cand vrea sa manacesi bolboroseste cateodata propozitii intregi dar nimik concret...doar litere una dupa alta

Ca sa nu ne uitativa poftim la poze

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Mai 2008


www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Uhh ce devreme e ,ptr mine.
Martutza multa sanatate si tinem pumnii sa nu ajungi la cutit.

Magda
ma bucur ca Vladutz e mai bine.

Cum asa Kitty ,Giulia nu e data??Eu credeam ca se marita cu Robert

Mada pe tine te-am felicitat cand am aflat de sarcina dar te mai felicit o data,si asa cum am spus acolo e o albinutza in burtica.

Anaalina si mie o sa-mi fie dor de tine,dar lasa ca timpul zboara,cel putin ptr mine.

Ieri mi-am facut papanicolau si revizia de rigoare,inspectia tehnica am trecut-o cu felicitari,concluzzzzzie pot sa-mi pierd in continuare 5 nopti pe saptamana si sa umblu desculta,sa mananc resturi si sa ma enervez.
Azi a fost o alta zi la fel de incarcata,mi-am luat puii si am dat o fuga pana la croitoreasa,unde cei mici s-au jucat cu fetitza acesteia iar noi am pus la cale planul de bataie pt repararea rochiei pe care am distrus-o la poale ,in frenezia dansului.Apoi am dat fuga la pediatra sa-i scot Mariei fisa cu vaccinari ca de anul asta devine "studenta" la gradi,asa ca marti i-au cu asalt gradinitza.
Apoi drumul obisnuit la banca,si o raita prin SIR unde m-a taxat domnita mea de niste bani ca dehh a mai vrut ceva tricouri.
Seara mi-am stors creierii sa le pregatesc ceva de mancare,cum astia-s mofturosi,am cerecetat congelatorul unde am back-up-urile ,solutii de urgentza,stiti voi.
Cam asta a fost ziua de azi,grea dar macar am rezolvat tot ce era de rezolvat.
Va pup fetele si AMR 2 ZILE PANA LA INTALNEALA,sa nu uitati.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara
una calda si una rece
Victor a inceput sa raspunda la comenzi .adica il intreb cum face cutzu si zice ha-ham,cum face calul si cloncane din gura si cum face masina si zice vuuum.urca singur in pat (si e inalt patul nostru)isi ia telecomanda si deschide tv-ul apoi urla cat il tin plamanii TA-TAA si cand vine tasu ii arata la tv "cucus"..adica orice animal care nu e cal sau maimutza e "cucus" (a se citi catel)si cum la noi merge tv-ul pe animal planet el asta vede in minutele in care sta in casa treaz,adica atunci cand il pregatesc de somnul de pranz sau seara dupa baie.Mai nou ii place la baie sa isi puna singur apa si sampon in cap si se joaca cu dusul.Creste si omuletul meu.Daca suntem bine duminica veti vedea ca are iar bot de angelina jolie ca alearga si a dat cu gura de gresie iar.,maraie noaptea si se trezestep e la 4 si ne bate cu picioarele motiv pentru care suntem chiauni...dar las ca ies ele si maselele alea odata.
aia rece e ca maine am nevoie sa va ganditi si la mine.merg la spitalul de urologie pentru un consult de specialitate.dr la care am fost azi mi-a pus diagnosticul: hidronefroza si hemangiom renal si mi-a zis sa ma internez.am cerut doar o trimitere la spitalul asta unde stiu ca sunt specialisti.sper sa nu ma internez maine si mai ales sa nu zica ceva de operatie ca ii bat.
sa ne vedem duminica cu bine imi doresc.
multumesc de incurajari fetelor.
imi cer scuze ca mesajul anterior a fost trimis ne incheiat dar era noapte,cazuse curentul si l-am trimis dimineata cand am avut surpriza sa-l vad salvat.
acum trimit si fug la nani
va doresc sanatate si tot binele din lume voua si familiilor voastre.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaa

poftiti la o cafelutza si o felie de prajitura cu cirese .FAC EU CINSTE AZI.

edy azi s-a trezit la ora...6 FIX.!!!!
CINE II FURA SOMNU` MAI FETELOR CA ORICAT DE TARZIU L-A CULCA SEARA TOT LA 6-7 SE TREZESTE!!!!

NOI ACUM NE PREGATIM DE IESIT AFARA.

VA PUPAM


Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

asa asa imi place despe voi,dar acum o astept si pe roxana,iunita,elyanna,stefanya,tzuna,loradin,karla32,mihaelaaa,mihael@ si mai faceti si voi strigare!

Martutza ma gandesc la tine!!!




Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput