Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Doamne, Dia cat de scumpa e Oana. Super dulce! Zilele astea tunndem si noi gargarita...ii lasam doar niste antenute. Sper sa reusesc.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Admirat poze cu gasca de Buc + Adinazot. F. faine. Pe Dandusa sa n-o recunosc ascunsa dupa ochelari, noroc ca i-am recunoscut tinuta.

Admirat 2 ochi albastri asortati cu un palmier . Ktrinel

Aka, Yagmur imi pare rau ca nu va simtiti bine. Cred ca cel mai mult oboseala isi spune cuvantul. Asa ca sfatul meu e sa incercati sa va odihniti.

Daphna sa stii ca primavara a venit si pe la noi.

Ieri am fost la plimbare in Eforie. Aici e dovada.


Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Servus, fetelor!
In primul si primul rand : Akaaaaaaa, aici sunt!!! Nu stii ca eu sunt patzita cu un copil nemancacios??Pai cum se poate sa te stresezi inainte sa ma intrebi pe mine despre subiectul asta?? Draga Monica, JUR ca nu ai niciun motiv sa te stresezi pt. ca nu papa Cristina. Ti-au zis si fetele , dar repet si io. E f.f.f.f normal sa se comporte asa dupa o perioada de boala, plus ca e inca sub tratament , iar siropelele astea iau toata pofta de mancare sau ce-a mai ramas din ea.Te rog sa ma crezi ca David al meu nu a mancat zile in sir NIMIC in afara de lapte, si nu era bolnav, asta e felul lui de-a fi. Tu ai insirat acolo iaurt, carofior, asta e deja ceva. ceva mult si bine. Iar despre tzitzi cea minunata n-are rost sa mai vorbesc. Ii este cu siguranta suficient.David bea lapte doar noaptea, peste zi nu accepta absolut nimic, si uite, n-a murit de foame, dimpotriva era atat de vesel si plin de energie incat ne minunam toti.
Nu, nu o intarca. David a baut o luna doar lapte, nimic altceva, iar tu spui ca Cristina nu accepta alt lapte. Gandeste-te doar daca trece si ea, ca David al meu, printr-o perioada din asta de refuz categoric, si tu ii iei si laptele, ce te faci??
Crede-ma, situatia se va imbunatati, incet, incetisor. Vei vedea!! Incearca sa nu te mai gandesti, sa nu te mai stresezi, nu lua fiecare masa ca pe o lupta pe viata si pe moarte.Da-i un biscuite, un betigas d ecascaval, o lingurita de iaurt. Si da-i san, cat vrea ea.
Au fost momente cand ma enervau sfaturile astea linistitoare si relaxate, de genu': " Lasa copilu' sa manance cat vrea! Lasa-l in pace!" , dar crede-ma ca la noi doar asa ceva a functionat.
Iti inteleg perfect ingrijorarea, stiu exact prin ce treci, si tocmai pt. ca eu cunosc sentimentele astea confuze de neputinta, grija, nervi, mi se rupe inima sa vad cum suferi. Si suferinta asta e inutila, asta e mai dureros, ne consumam aiurea, pt. ca micutii nostri oricum fac asa cum simt, cum le dicteaza corpusorul lor, in ciuda insistentelor si nervilor nostri.
Despre barbat, ce sa-ti zic...sunt sigura ca e doar o perioada mai aiurea, trecem toti prin asta, am fi ipocrite sa zicem ca la noi e numa' lapte si miere. Atata ca noi n-apucam sa ne certam, ca atat de putin ne vedem incat daca ne-am certa si-n momentele alea chiar s-ar duce totul de rapa...Hai, capul sus!!!Monica, citisem undeva pe forum, un mesaj al unei mamici, care mi-a ramas asa, parca gravat, in suflet si-n minte. Ne sugera mamica respectiva sa ne amintim ca atunci cand eram insarcinate ne rugam doar sa avem copii sanatosi (sanatosi, asa cum sunt ai nostri, nu ma refer la o bronsita, la o raceala, la febra, etc). Ei, Dumnezeu ne-a indeplinit dorinta asta arzatoare, ce putem cere mai mult??? Nu ne ramane decat sa ne bucuram de fiecare clipa petrecuta cu minunile noastre, sa fim puternice si echilibrate pt. ei.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by adinazot

A,si am vrut sa zic,ca Matei a lui Ruxandra e un dulce si un scump,si cumintesi si si si,RUXANDRA


Pai da curat ingeras zici ca-i, stie sa dea bine la doamne .

Cum a fost drumul spre casa? Cum ai gasit-o pe Ale?




Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)




Drumul a fost excelent,iar Ale dormea,bine mersi,si cand s-a trezit s-a comportat normal,ca si cand nu am lipsit deloc!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

A adormit printesuca...azi mai tarziu decat de obicei, pentru ca la 11 am deschis ochii, de aseara de la 22.30 ...asa ca dorm frate, si cand sunt treaza, parca tot dorm...

Cum ma simt...bine, un pic mai obosita, si cu greturi, nu multe, nu grave, dar exista, si atunci remediul sunt castravetii murati...in doau zile am dat gata 1 borcan de 800 gr... Pe 17 merg la control...de abia astept...am niste emotii...
Sa va spun ce am visat: erau reduceri fff mari la un magazin pt copii, asa ca am plecat la cumparaturi...in magazin imi cad ochii pe un trening cu spiderman, pentru bebe de o luna...il pun in cos, si ma indrept spre casa, sa platesc...deodata imi vine in gand, ce naiba sa fac eu cu spiderman??? l/am dus la loc si am cumparat 5 rochite...
Am vazut multe poze: ninsoarea de la Donia, intalnirea de la Bucuresti, cu mamici frumoase, frumoase,cu una bucata tatic de chinezoaica, cu o chinezoiaca ce dormea, si un dmic care abia se zarea intr/o poza...vazut freza de OANA, pe care sper sa apuc saptamana asta sa o vad live...garga de kikineata...litoral insorit si mica sirena pe plaja...toate superbe...
Au ramas datoare: BAMBO ...parca ziceai ca te vopsesti...dovada? se mai vopsea cineva ASIZA, LAURA???? care dintre voi?
YAGMUR
MADALUTA eu am cerceii, imi lipseste fetita ...
V/ATI VOPSIT IN PRIMELE 3 LUNI DE SARCINA? SAU IN TIMPUL SARCINII? De ce intreb??? Eu nu m/am vopsit, deloc, pana inainte de a naste, cand m/am vopsit la salon, cu vopsea inchisa, fara amoniac...inainte eram blonda, m/am inchis inainte de a naste, iar dupa am inceput sa ma deschid iar...acum sunt blonda again, asa cum vroiam, si parca nu m/as inchide iar...fetele mai specialiste...am nevoie de un sfat...
DESPRE PRINTESUCA : probabil fiecare din voi gandeste la fel despre copilul ei, dar eu sunt pur si simplu innebunita dupa ea, dupa mirosul ei, dupa zambetul ei, dupa tot ce face. Ne/a auzit pe noi ca ne zicem : TEIU, prescurtare de la TE IUBESC...si sambata dimineata, cand a venit Nicu de la lucru, a sarit din pat, direct la usa, strigand TATO TETU...lui nicu i/au dat lacrimile...asa de dragalasa...striga la el TATA!, daca nu raspunde zice TATI! si daca nici asa nu raspunde zice TATO!...va dati seama ca el e in extaz...; numara si ea de la 1 la 4: unu - patu 2 si 3 inca nu...
Avand in vedere ca vad numai cu un ochi...celalalt deja doarme...va tzuc, si ma duc sa ma culc...

6+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Yagmur, acum vad ca si tu mi-esti trista tare...of, stiu ca iti este intr-adevar f.f.f greu si nu stiu cum as putea sa te ajut?!!Nu poti ruga pe una dintre numeroasele tale prietene sa te ajute chiar si duminica, sau serile , dupa ce pleaca bona?? Tu vii extenuata de la job, Luca trece ptintr-o perioada mai dificila din cauza maselelor, macar sa mai fie cineva acolo cu tine, sa-l mai tina in brate pana mananci tu un sandwich.Sau parintii tai, ei sunt pensionari?? Apeleaza la ajutorul lor, trebuie sa gasiti o solutie. Acum ai nevoie de ajutor, dupa ce Luchita va creste va fi mult mai usor.Manu, draga, te imbratisam!!

Donia, multa, multa sanatate si voua!! Dar in pozele alea faine se povesteste despre o familie relaxata, jucausa, sanatoasa, e drept, printre nametzi. Dar personajele din naratiune nu tusesc, nu stranuta, nu au muci...Mie mi-au placut. Mult.

Feteloooor, v-am vazut la intalneala!!! Ruxandra, Adina, Dianocica, Dandusa, super faine sunteti toate, toate. Aveti toate zambetul ala larg, cam asa-i desenez eu lui david pe tablitza capul ala haios cu gura pana la urechi. Imi place despre voi Am vazut si copii de minunate: Matei , Crinuta si jumatate de D mic
Alte poze faine : Oana, Julia si fetitele lui Luly, super super.
Luly, decorul vostru e de vis, sa vezi cand apare Laura, moare de ciuda, nu alta!! Parca pusese intr-o vreme interdictie pe poze cu maaaareaaaaaaaa!! Ingerasi din aia am facut si eu, sute, cand eram mica, in zapada. Ce frumoooooooos!! Un vis!

Kikineata, cu mucii aia ce sa zic...lasa-i sa-si faca norma, La un moment dat vor ceda, sper, si nu va mai varsa Sara. Eu, la un momnet dat, ma bucuram cand varsa David ca asta era singura cale sa-i elimine pe nenorociti, nu stia sa-i scuipe si-si facea greata. Apoi, dupa ce-i varsa, ca varsa numai muci, asa eliberat se simtea. oricum du-te neaparat la dr. El stie cel mai bine ce tratament e potrivit chihlimbarului.

Iulia-Stefy, sanatate si voua!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Dia, sa stapaniti sanatosi apartamentul si in curand sa va vad intr-o casutza frumoasa
Despre micutzul meu, ce sa va mai povestesc...el e doar perfect, asa cum il stiti, eu sunt putin suparata ca il vad asa slab dupa boala asta nenorocita, abia acum realizez ca pana acum m-am plans degeaba, chiar avea picioruse grasute, obrajori, acum daca l-ai vedea Sper sa recupereze cat mai repede greutatea pierduta. A inceput si sa manance mai cu pofta, Doamne ajuta!
Noi acum, tocmai cand altii renunta cu succes la suzi, suntem in faza de redescoperire a ei. De dragul ei, stie chiar sa zica "suzi", dar el zice ceva de genul "zuzi", e zazait puiul meu, zzzzz . Zice si "zos" , adica jos, si zus , adica sus. Dar "zuzi" e nelipsita. Si sa vedeti ce dragutz e cand o ascunde , in joaca, am mai facut noi faza asta cu jucariile si acum ne imita. O pune , de ex, intr-un sertar in bucatarie si vine la noi, ridica din umeri spunand " Nooo", ardeleanul lu' mama. Apoi incepe s-o caute, dar mereu cu zambetul pe buze, nu poate sa-si ascunda siretlicul, mai scoate si cate-un chiot. Su cauta pe sub masutza, se apleaca in genunchi, asa ca oamenii mari si se uita sub canapea, cand se apleaca face oof, ca bunica, , cauta in cosul d ejucarii, peste tot, apoi fuge la sertar si rade in hohote, bucuros s-o revada pe zuzziiiiiii!! Sau o ascunde la spate, cu manile, si tot "Noo, zuzi??", dar asa drag mi-e ca uita regulile jocului si se mai scarpina la nasuc, sau la ochisori cu manutza in care e " ascunsa" suzi, dar eu ma fac ca nu observ...
Apoi cate nu mai face!! Si intelege absolut tot.
O faza trista e ca, in ultima vreme, de cate ori il vede pe tati ii spune : "paaaaaaaaa!" tati e palid instant cand aude..
De cele mai multe ori insa savureaza la cote maxime prezenta lui tati, il ia de mana si il duce la jucarii,ii cere sa stea in fund pe covor sa se joace impreuna, sau ii cere doar sa se plimbe de manuta prin casa. Atat. Dragul meu!!!
Mai avem o problema: daca pana acum indragea cartile de povesti si statea f. linistit rasfonidu-le, acum se plicitiseste f.f.f repede. Nu apucam sa povestim decat despre prima pagina, ca o arunca urgent si zice : "Ata" , adica alta, urmatoarea si tot asa cu fiecare. e vina noastra, ca , vazand ca-i plac, i-am cumparat tare multe si acum ii distrag atentia. Am sa le ascund pe toate si o sa-i las 1-2.
Hai ca m-am luat cu vorba.
Dia, voi cum va descurcati singurele??


ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu





numa dupa cum pove si iti vine sa-l mananci, da mai in realitate!

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna dimineata
dupa ce ca a nins, s-a mai schimbat si ora, si uite asa e deja 10 dimineata
sper sa apuc sa citesc cate ceva din urma, dar pana revin, uitati aici poze din weekend, cu zapada, si Tudor cocotat pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by daphna

relaxare clar.....baga o ciocolata....ce numai eu sa ma ingras vreo 4kg intr-o luna...
lasand gluma mi-e frica tare cu Elisa de la 30 de grade back la frig!!
ALMO ..cum a fost la voi cand ati fost plecate la caldura?da park nu au fost pb asa-i?

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)



daphna, nu am avut nici o pb de la diferenta de temperatura asa ca fii fara grija.


Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIA,ce scumpa e Oana,ce faina freza are!!!
LULY,f faine pozele de la mare,tare dor imi e sa merg si eu,si sa o duc si pe Ale!!
MAMAANA,ce familie frumoasa ai!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput