*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (4)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ziua buna, zuze si clopotei! la multi ani tuturor mamicilor in ziua asta de primavara. la multi ani, alina-kalos, sa ti se indeplineasca toate dorintele!

gatta, imi exprim, si pe aceasta cale (cum suna!), bucuria ca ati scapat de spital si ca v-ati intors acasa. sa dea dumnezeu sa uiti cat mai repede ce-a patimit sara pe-acolo. doamne, ce mult conteaza, ce reconfortant este sa stii ca nu va tine minte nimic din chinul acelor zile.
cat despre tinutul in brate, asa am patit si eu cu palugel. se obisnuise sa ma aiba mereu langa el iar acasa vroia, evident, acelasi "tratament".
sa stii ca sunt de acord cu ce ti-a spus si vorgo: alint-o si tu inca putin, pe fetita, ca nu i-a fost usor pe-acolo.

gina, ma bucur ca te simti bine si ca ai revenit pe forum. tony jayden e un nume foarte frumos (mai ales jayden, dupa gustul meu). sa il poarte baietelul cu mandrie!

gratiela, eu nu ma pricep la obiceiuri de care zici tu, dar miros o minipetrecere de la o posta. :-) ce mai ocnteaza cine ce prepara/aduce? chef sa fie, frate! si, daca lumea se-ntelege bine si e atmosfera frumoasa, faci ditamai petrecerea numai cu niste boluri cu alune. :-) felicitari lui ozi pentru insistenta, e bine sa stie fata ce vrea, inca de acum.

darene, grauncioarele din caca (parca ar fi seminte de susan, eu asa le zic) sunt absolut normale. iar aparitia mucusului nu trebuie sa te ingrijoreze. pup si sanatate.



irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

La Multi Ani! dragele mele zuze!

ma napadesc nostalgii, si nu e de la hormoni! de 8 martie aveam in romania cas aplina de flori. veneau copiii cu felicitari, cu flori cu bomboane de ciocolata pe car ele imparteam apoi cu ei. si eram asa d emandra sa defilez tot orashul cu un brat de flori!
aici... lume anus tie. nu cunoaste. mamele sunt recunoscute ca atare undeva prin mai, cum zicea si ceska. ziua asta... e ca si cum n-ar fi, sau ma rog: zi de cumparaturi, facut curat:(
credeam ca si anul asta o sa fie o sarbatoare trista. e nostalgica, dar nu trista. sotul meu... mi-a adus flori! doua fire de trandafiri vishinii, cu 9 trandafirashi pe ei. era asa de stangaci:) le-a cumparat prietenelor mele cate un fir de trandafir- caci eu i-am cerut - si mi i-a cumparat si mie pe cei mai deosebiti. mi-a si spus: sunt doua fire, dar sunt 9 trandafiri si sunt atat de roshii, un roshu profund ca si dragostea mea pt tine! ete... era sa raman fara aer, dar m-am repliat repede. nu s-a vazut ca...
asa ca fetelor, va doresc sa aveti parte azi, si in fiecare zi, doar de surprize placute d ela sotii si copiii vostri care va iubesc si care va insenineaza viata!

gina, ma bucur ca esti mai bine. despre david... imi pare rau. dar daca ati gasit solutia care sa va linisteasca sufletele, e cel mai bine pentru toti!

gatta, bine-ai revenit printre noi! pupam pufulets de sara si sa terminati cat mai repede cu beleaua. din pacate, ai sanse foarte mari ca E.Coli sa fie colectat chiar din spital la nastere:(

nemary, cum e cu greutatea?

ceska, da, esti mai panikarda ca mitsu. nu se face, nus e face:) ma tot intreb, de ce ii formezi tu un reflex conditionat lu' benji cu uleiul d ela welleda? pana la urma trebuie sa faca kk singur fara ajutoare din exterior. o sa spun o fraza care nu imi place in mod deosebit, dar sa stii, ca se poate face kaka si fara welleda, si chiar e recomandat sa se intample natural (nu cu termometru, supozitor, alte artificii) iar cu formula... acolo nu mai stiu ce sa-ti spun. doar ca, crede-ma pe cuvant, atunci cand e un kk problematic miroase de-ti vine sa vomezi fara sa te apropii de el!

honey, fetele ti-au raspuns deja. urmeaza-le sfaturile, ca-s bune, si nu mai panika nici tu! copiii cresc, accidente se intampla, dar nu grave, si da, daca chiar e de belea, il iei pe andrew de piciorushe si-l intorci cu capul in jos.

darene, nu mai stiu daca bebe al tau e cu lapte praf sau nu. dar nu mai studiati atata culoarea si compozitia. cum ii ziceam si lui ceska, daca e de belea, sigur va dati seama. s-apoi mergi sa-l vezi pe pediatru, nenoroceste-l cu intrebari ca s anu te simti neajutorata.

alina: poze bestiale! o anita superba (in prosop, alb-negru m-a topit) iar tu...ingijorator de bine areti! enervanto!

alinatudor: dresajul e pt binele vostru mai incolo - cumbine zicea si virgo - ideea e, cat de putini stimuli la culcare, si la urma urmei cu voi in camera doarme deci se obisnuieste cu cond voastre de viata.

mitsu... baga de seama ca nu-l mai scoti din pat pana la 5 ani. dar cu zambetele cele noi...mai greu defacut:)

adryana, pai cu asa zambet eu m-am topit, d-apoi tati!

angi, daca isi suge degetul, si nu vrea suzeta, ai marisanse sa si-l suga multa vreme, si n-ai cum sa-l dezobisnuiesti decat daca ii dai suzeta la schimb. poate citeste si cynhtia.

lalaD, une pui ca dupa ce ii aspir pe astia micii, la vreo ora, aspir si in casa:)))

irinaL, o granita pusa unui bebe e un ajutor pt elmai incolo, dar e drept ca instinctul maytern primeaza:)

grati, si eu ma minunez de batista! acu cu bronshita lui bruno, pica la tanc!

kalosalina! la multi ani! de doua ori si cu mare drag!

ellenuta, sa aveti parte de o increstinare senina si insorita!

lauraD, lauraI si lala20, pupici bebelinelor.

irinouka, dar rares voda, cum mai este?

noi...2 luni azi.

pupizauri:) si unulspecial spre cazimirul olandez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

eu tocmai tin sa anunt ratarea primei tentative de dresaj. la noi, ziua e greu cu adormitul...l-am lasat sa planga trei reprize de 5 minute si una de 10. cand m-am dus la el dupa cele 10 minute, avea ambii ochisori in lacrimi, e prima oara cand vad lacrimi la el, probabil s-au desfundat canelele. si, la fel ca in datile anterioare, cand m-a vazut s-a oprit din urlat, doar scancea, si se uita la mine asa, fix, cu speranta, parca, asteptand sa fac ceva care sa-l ajute. altceva decat sa-l las sa urle inca 10 minute. :-) si am cedat, l-am luat in brate. l-am plimbat putin (vreo 5 minute) si l-am pus in carucior, ca-mi era la indemana si vroiam sa il las din brate ca sa mut ceva. cand m-am intors la carucior, "locatarul" dormea deja.
aia e, poate o sa incerc alta data. alina, tinem legatura. :-)))
nemary, cum adica nu te lasa sotul? cum vine asta? eeeeiiiiiii!!! ia, nu-l lasa sa nu te lase (hihi), ce, e dupa el?

imi cam pica ochii-n gura de somn pt ca, de doua nopti, palugel se trezeste la 2 ore. se trezeste, mancanca 1 ora (cu ragaieli si tot tacamul), doarme doua ore, si o ia de la capat. sunt capiata. si asta dupa cateva zile, vreo 4-5, in care se culca la 21:30 si se mai trezea abia la 4. manca scurt si dormea iar pana pe la 7. eram fericiti, toti 3. acum, nu stiu ce a intervenit, de a dat peste cap poezia aia de program. tot ce stiu e ca il vreau inapoi...

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miri, unde esti? :-((

tot obosit, tot suparici? aveai un ton ciudat ieri...esti ok, cu tot cu baietii tai? pupam!!!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miri, you're baaack, ce bine!
chiar ramasesem cu o senzatie ciudata dupa ultimul tau mesaj, ma bucur ca e totul in regula. si felicitari pt sotul cel dulce si intrandafirit.

grati si irina L, ma primiti si pe mine-n "clubul" celor abandnate de domnii sotzi in aceasta onor zi? al meu a plecat la urziceni, la un meci de fotbal? eeeeeeeei, ce mai ziceti acum? :-)))

hopa! s-a terzit locatarul de carucior...

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI, dragele mele zuze!
Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti si sa aveti o viata frumoasa ca o primavara eterna alaturi de puiutii si de sotii vostri
I love you! !


Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

am pus cateva pozuci noi cu palugelu cel de neadormit ziua...
pupam!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iri, ioamprimit trandafiri, e drept, dar e sus in dormitor, doarme dus, cu tot cu rebeliunea lui bruno care da cu olitsa de pereti (goala evident) ca nuv rea sa doarma. io jos... cu "cipitito ciquitito" -il distreaza sa-i spun asa uitandu-ma direct in ochii lui.

ieri eram intoarsa nitel pe dos. tonul nu era cel potrivit, dar mesajul da. uneori am senzatia ca forumul e o panica generala.dar dupa aia imi spun ca e firesc si normal sa fie asa. pusici.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

si tot iri... te anunts ca palugelul cel de neadormit ziua... e copia ta fidela. sotsu n-a fost de fata la procesul tehnologic:))) pupa-l-ar tanti mirika!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miri, !
revin cat pot de repede...intrucat nu vreau ca neadormitul sa devina si nemancat. :-)

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput