*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (4)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

La multi ani, doamne frumoase!!! Sa fiti fericite si iubite si sa va bucurati de copilasii vostri!


Am citit ce ati scris, va multumesc mult de raspunsurile legate de trainning...va voi spune cum si ce3 am facut..la incheierea "cantonamentului"...

Gatta...bien ai revenit..ma bucur ca a trecut perioada cu spitalul, sa dea Dumnezeu sa nu mai stiti niciodata ce e ala spital... fetele frumoase si curajoase.

La final vreau sa va spun ca pitik mea e fan Mozart...i-am luat centru din ala loveste si canta de la tiny love si are o melodie de 10 min ...ii place maxim...o iubesc tare..cum sta ea asa cuminte si asculta:)


Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Darene, imi pare rau, dar nu stiu sa iti raspund..poate fetele care au vazut...:(


Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

La multi ani Alina, sa fii sanatoasa si fericita, mamico!!!

Darene, daca te duci maine la dr eu zic sa nu iti faci ganduri..si pitik mea face ba moale, ba mai consistent, si mucus cred ca am gasit si eu, nu stiu ce sa zic..iar grunjii aia ii are mereu prezenti..eu ma linistesc la gandul ca e alimentat exclusiv la san..si..caca asa cica trebuie sa fie..habar nu am...:(dar atata timp cat nu miroase urat si nu sunt multe rau intr-un interval scurt de timp..eu zic sa nu te ingrijorezi


Mary..vreau sa iuti spun ca la noi epopeea dresajului a inceput cu leganatu..am invatat-o sa adoarma leganata si plimbata..si ..din ce in ce adormea mai greu..iar eu eram din ce in ce mai nervoasa..si mai suparata si mai stresata..si mai obosita...nu stiu ce sa zic..dar cred ca piticii astia nu trebuie sa asocieze somnul decat cu patutul..atat..fara alte stimulente, gen leganat, cantat, plimbat, muzica..sau altceva..nu stiu daca va functiona la noi, dar nu vreau sa fiu nervoasa pe ea..si singura solutie e sa o invat sa adoarma singura

pup toate fetele


Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Cred ca sunt zuza rau! Dar dati-va voi cu parerea: benji de vreo 5 zile face rar kk. Asta inseamna (spre deosebire de pana acum cand aproape la tot al doilea pampers cel putin avea ceva kk) ca face o data pe zi, mult si abia dupa ce ii masez burtica cu ulei de la Welleda. Acu dimineata la fel doua pampers schimbate fara nimic, peste noapte nimic si il dau cu ulei. La nici 15 min se aud rafale in scutec si normal: e plin! Si de data asta I-AM FACUT POZA LA SCUTEC! Pt ca e sambata la medic nu as ajunge decat luni si nu am cum pastra scutecul pana atunci! Si moasa ar putea veni dar abia maine mai face precis kk! Mai meditez daca sa pun poza sa va dati cu parerea despre scaun: culoare, consistenta, cantitate. Mirosul nu am cum sa il reproduc! :-). Dar nu era anormal doar poate din cauza cantitatii si fiindca era "proaspat". Daca aude sotul zice ca m-am tacnit sa va cer asa ceva! Si MIRI_MIK o sa zica ca am innebunit de panicarda ce sunt! Dar s-a chinuit acum de dimineata cu un burtoi de piatra aproape si f umflat! Si spre dimineata in somn era cam agitat. Ziceti si voi am innebunit?
In alta ordine de idei (desi reiau leit-motivul) VIRGO zicei de tratamente homeopate pe care le ai mai nou in dotare. Si noi avem ceva si sunt curioasa daca avem aceleasi recomandari:dr nostru ne-a dat pt colici daca ne supara tare NICOTIANA, pt regurgitatul rebel al lui Benji avem ROBINIA. Si pt tuse SPONGIA. Voi?
Am vazut poze de la botezul Anei si am citit "vorbe intelepte" ale lui Luca-grozav pusti !!!
Benji e in rest f comunicativ, dimineata vb vrute si nevrute pana se trezeste tati-care in concediul asta a petrecut mai mult timp la comp si dormind decat cu noi. E drept ca in rest ne-a plimbat pe unde am poftit (sa imi iau aspirator nou, la rude in vizita, sa scoatm poze si la cumparaturi).
Inca o intrebare: pana acuma Benji a purtat numai salopete dar avem o multime de pantalonasi. Am evitat sa il imbrac in pantaloni din cauza elasticului din talie care la unii mi se pare prea stramt! Plus ca daca nu au talpa sa ii dau sosete mi se pare putin iar ciorapii lungi au iar elastic in talie! Voi cum faceti?
Poate am noroc si primesc "instant" niste raspunsuri cat mai doarme Benji-la ora asta doarme cel mult 1h!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 2 LUNI (23.12.2007)

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ceska, Andrei poarta cu succes pantalonasi . Ori cu sosete ori daca e frig cu dresulet.
Acum afara il scot in body, dres, bluza, blugi si gecuta subtire. Avem si niste tenesi dar ii pierde prin carut

Nu iti face probleme ca nu il strange elasticul

O zi excelenta !
Lala.


Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR !!!

LA MULTI ANI KALOSALINA!!!

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia si IRIS MARIA (19.12.2007)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Mersi, LalaD.
Oricum i-am sortat pe cei fara talpa i-am imeprecheat cu sosete/dres si pe cei cu elastic foarte stramt i-am pus deoparte!
Cum spuneam la 12:00 se doarme maxim 45min-1h acu e treaz si marait! Si a scos un CAH! f sonor cand s-a terminat muzica la ursuletul muzical!
Si acum face part! Uf! Sper ca e tot ok si ca are doar un sistem digestiv mai rebel! Sau e inca in formare. Imi mai fac idei aiurea sau poate nu chiar aiurea: el papa ce papa tzitzi dar de saturat numai cu biberon il satur, adica formula. O fi avand si asta un efect asupra sistemului digestiv!
Apropo: eu nu i-am dat nimic din ce ati pomenit voi pt colici, doar cand chiar urla de o ora acum vreo luna cateva nopti la rand 3 globuli de NICOTIANA!
Acum se screme in leagan si maraie.... o sa imi scot la imprimanta limbajul bebelusilor sa il urmaresc in fiecare situatie....
Si un 8 Martie frumos sa aveti! Cu ideea asta am intrat sa scriu azi! Aici 8 Martie nu e foarte serbat ziua mamei MUTTERTAG e candva prin mai!
Am fugit!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 2 LUNI (23.12.2007)

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laura, mami de Eleni&Dimitri, un pediatru f. bun este Adrian Stanciu de la Budimex. Il gasesti si la 0724 579 372 iar adresa e Str. Barza nr 11-13, in zona Aparatorii Patriei.

Gatta, sanatate multa fetitei!

Fetelor, in calitate de catar conservator tin sa va multumesc pt consecventa in a-mi recomanda batista bebelusului. Tudor a fost incantat iar eu am scos o tona de material!

Eu sunt suparata pt ca exact azi sotul si-a programat un bussines. Ozi nu s-a lasat insa si l-a bruftuluit pana a reusit sa-l determine sa o scoata in parc,,,oricum eu voi petrece 8 martie cu copiii pt ca el se va intoarce seara tarziu. Asta este!


mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gratiela iti dai seama ce obsedata de curatenie ma cred pe mine vecinii daca de doua zile si doua nopti pornesc de zor aspiratorul

.. da jos palaria , isi face treaba batistuta !
Am si aspirator nazal de la babysound, cu bateri dar sincer pe ala consider ca am aruncat banii

O zi excelenta !
Lala.


Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

LA MULTI ANI tuturor mamicilor, sa aveti o zi minunata alaturi de puiutii vostrii si de familii...pupicei


Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput