Fulguleti de nov - dec 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Multumesc mult pentru mesaje.
Mi s-a rupt sufletul cand am vazut-o, dar bine ca a fost numai atat...Dumnezeu ne iubeste taaaare mult!

Dbunny, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat; stiu cum este, ca am trecut prin asta cand Maya vea doar 6 luni; sarcina gemelara, una intra, una extra, dar eu am ramas si fara o trompa dupa aceasta experienta...nu mai zic de dureri. Stai linistita, calmeaza-te si totul va fi ok, o sa ramai iar insarcinata. Inca o data, imi pare tare rau. La mine se pare ca nu vrea inca...

Dandusa, felicitari!!!! sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun! sarcina usoara si bb sanatos. Pupa Crinutza :)

Va pupam mult!


Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dandusa: doar 4 saptamni la semnatura???eu credeam k ai mai mult...
Si cum sa rezisti sa nu stii 9 luni ce e???eu n-as putea...poate doar la prima sarcina cand ne doream orice ar fi fost...da acum..nu mai aveam rabdare sa aflu ce e..

Burtica mea creste( k tot intrebau fetele ce mai facem).. da creste pe zi ce trece si tot la fel de repede observ k nu mai pot face anumite lucruri cum ar fi stransul de pe jos al jucariilor, incaltatul, urcatul scarilor mai mult de et 2,dormitul pe burta...caratul lui darius in brate...da asta e..ce sa facem...

Eu voiam sa va intreb care e diferenta intre prajit si calit..k am citit k amandoua sunt interzise pana la 3 ani...


Madalina28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianocica, Victor sta prin casa incaltat in niste ghetute de panza luate de la Lumea Copiilor. Altfel aluneca rau. In ghetutele astea a pornit singurel la picior :). De dimineata mergea apasat, ceva gen pasul celor din Oas; era incantat de cum se auzeau bocanind ghetutele :).

Saryta, ma bucur ca te intelege sotul si ca o sa te ajute mai mult. Am constatat ca barbatilor trebuie sa le explici mai des si sa le ceri exact ceea ce doresti. Cel putin asa e Stef si nu cred ca face exceptie. Ma ajuta, dar trebuie sa-l rog si sa-i zic exact ce sa faca. Uneori ma enervez sa-i explic a mia oara si atunci prefer sa fac eu totul :). Ca bine zici cu iesitul in oras fara bebei :). Mi-ai dat o idee buna.

Dandusa, pe fete le-am mai lasat vara desculte in parc, in locurile cu pietricele mai ales.

Ingeras, Maya! Sa nu mai aveti parte de asemenea experiente!


Bursucii sunt mai bine, adica ceva muci si putina tuse (dar asta nici nu se mai pune). Sper sa petrecem sanatosi duminica. Sunt atat de incantata de petrecerea asta :). O sa fie pentru prima oara cand o sa dea Victorila cu nasul de bile din acelea multe-multe.


Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sa va fie inima , dom'soarelor!!
Noi acum am venit de-afara, am profitat ca ii era tare sete, i-am stors doua portocale si spre mirarea mea a baut tot sucul.Acum doarme.

Ruxandraaaaaaaaaaa, ce mai faceti???Cum te mai simti?? Nici un semn...
Donia, deci, sa inteleg ca la voi nu se recomanda chiar nimic pt. tuse?? Ce ciudat! Pt. ca banuiesc ca tusea asta nu apare din senin, e manifestare a racelii, voi n-aveti gat rosu?? Amigdale inflamate??La noi imediat iti prescrie dr. ceva, ca altfel se agraveaza, coboara la plamani, si alte povesti horror .
Esti mai bine azi sau tot simti nevoia sa plangi...de bucurie, de tristete...??
Danita, ai un super copilas, genial de-a dreptul.Eu te cred ca numara, am vazut in parc un baietel de 1 an jumate care numara fara ajutor pana la 10. Bravo lor! Tinem pumnii la vaccin.
Ralumaaaaat, ce-i cu supararile astea???Hai, mai, mi-a fost asa dor de tine ...Lasa piticii aia cu "copilul meu NU face..." Nu-i o competitie, si sunt sigura ca David al tau are alte atuuri, alte inclinatii, poate nu stie cum fac animalele, dar e foarte indemanatic, sau stiu io ce mai face. Apoi baieteii nici nu sunt foarte harnici, de regula, ei stau mai bine la capitolul logica, sunt mai ageri, dar niciodata (sau rareori)silitori si muncitori. Eu m-am resemnat, din momentul in care mi-a spus dr. ca voi avea un baiat mi-am luat adio de la premiul I cu coronita, carnetul plin de 10 cu stelute si alte fantezii de-ale mele.
te mai asteptam sa ne povestesti despre voi.
Laura, sper sa se insanatoseasca Dani cat mai curand, poate scapati si de antibiotic.
Ingerasa, vai , ce sperietura ati tras!! Micuta ta draga...
danutz, A_deju, incepeti si voi cu " copilul meu NU...", hai, mai, voi sunteti mai mari, ati trecut de faza cu NU in brate!
Dandusa pt. o frmuoasa mamica gravidutza.
Asiza, foarte bine ca Denis arata direct "doi", nu va mai trebui sa-l reinveti, mai incolo, cati anisori are, si apoi sa stii ca are dreptate, e maricel tare, exact ca un copil de 2 anisori.
Lavinia, parca-l vad pe dragul de Mihaita cum te priveste printre degetele
Referitor la greutate, nu-ti face griji, sa vezi ce bine va recupera dupa ce trece boala. Va tzuc!
Chinico, io nu-nteleg. Ai facut doar un exercitiu de abandonare a forumului sau chiar pleci undeva? Sau doar iti pui vointa la incercare??
Madaluta, calite sunt legumele, ceapa, acolo in ulei, iar prajit e prajit, ce sa zic mai mult??
Da, da, si io vreau cat mai multe povesti despre burtik ta si despre toate burticile de minunate. Chiar imi pare rau ca nu impartasiti cu noi experienta celei de-a doua sarcini, sunt foarte foooooarte invidioasa pe colegele voastre noi de la odisee.
Chiar mi-ar placea sa stiu cum e?? Emotiile sunt la fel de intense ca la prima sarcina?? grijile la fel de mari??Sau experienta iti permite sa fii mai stapana pe situatie??

teme :
- in casa ii dau sandalutze. Stiu toata teoria cu mersul descult care e mai sanatos, dar David nu sta intr-o singura camera, pe covor, e mereu in bucatarie, pe hol, unde e gresie. Si mie personal mi se strepezesc dintii stand descultza pe gresie.
- somn: 1-2 ore de la ora 13, 14.





ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

tema: in casa sta desculta, adica la picioarele goale, de cele mai multe ori.. isi smulge orice ciorap din picioare cu o frnezie iesita din comun.. ii place de numa' sa lipaie in labutele goale :).. am noroc ca am parchet laminat in toata casa (inclusiv bucatarie), mai putin in baie... cateodata cand e frig insist si uneori reusesc s-o incalt cu pantofi (din aia de primavara, mai decupati)... in ciorapi nu sta nici o sec, iar ciorapii cu silicon pe talpa sunt numai buni de dat jos si ros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

a doua tema :) : somn cam 2 ore, rareori 2 ore jumate. de pe la 13:30 sau 14. intotdeauna un singur somn pe zi, si asta de muulta vreme. desi se trezeste cel mai tarziu la 16, nu reusim s-o culcam seara inainte de ora 23 (am avut o perioada de culcat la 1 noaptea ).. dar vestea buna ca nu se trezeste inainte de ora 9 jum dimineata, cel mai des la 10 sau 10:30 .. bine, perioadele astea cu 7 dinti/masele iesiti intr-o luna nu se iau in calcul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

din categoria 'nici unul nu-i ca altul'
la nici un dinte n-a balit. dar deloc
n-a avut obrajii rosii
n-a avut diaree
la masele n-a avut gingiile umflate nici macar cu o zi inainte


si nici noi nu numaram pana la zece . bravo P!. stie sa zica ca are un an (sau unu) si il mai stie pe doi. si-i ajunge
dc o intreb "cum te cheama?" zice "Nana" si imediat zice si "unu" si arata un degetel ridicat in sus. adica ca are un an, ca logic asta e urmatoarea intrebare
in rest, stie toate partile corpului la amanunt . aseara a cazut in cap incercand sa se uite la putza pe care n-o vedea de burta -( e a treia oara cand face asa). cred ca i-ar placea sa aiba o putza ca baietii sa se poata trage de ea si s-o vada mai bine
revin mai tarziu cu componenta vocabularului :))
pupam minunatele si fulguletii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

chinicule, salutam intoarcerea ( de pe-o parte, pe ailalta, cum ar veni :)))) ). fa-mi placerea, te rog, si lasa-ma sa ghicesc..in lapte :)) iete de nu v-or iesi voua (in fine.. sa speram ca macar beatricei () ) cel putin doi dinti pana maaaaxim saptamana viitoare, sa-mi zici mie cutzu :)) ceea ce nu s-ar cadea, asa chisica batrana cum is, si patita cu milkuitu' :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica


"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

chinico, vezi ca adeju e ghicitoare de dinti f experimentata .. si noua ne-a ghicit explozia dentara si iaca ca nu s-a terminat luna si avem 6 deja iesiti luna asta.. il asteptam si pe nr 7 ca tare mai vrea si ala sa iasa ... si de la 2 dinti luna trecuta, vom avea 9 luna asta :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

motanu' patruleaza prin casa in strampi, si antiderapante pi deasupra :) si nu din motive de mama nebuna, ci de 18-19 grade la nivelu' gresiei (aa..poate si mama nebuna, care pune termometru' pe jos, sa ia pulsu' casei :)) ). inca nu primim proteste la ciorapit, sosetele mi le aduce sa-mi arate ca si le pune singur.. in cap, ca-n talpi n-a reusit niciodata :)) la vara o sta dupa cum o dori muschiu' personal... mi-e egal, atata vreme cat temperaturile is normale (in casa, si anume :) ).

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica


"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput