Fulguleti de nov - dec 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by daphna


Citim,citim tot si noi.pupam mamicile si fulguletii destepti,cei mai frumosi si destepti...nu-i asa????
Noi suntem bine,ne plimbam toata ziulica,ieri la tricou....mucii au trecut,ce mai ...de vis!!!!
Noi avem alta pb.....orice gest,cuvant,poezie,cantec...este urmat de nu,nu,nu....si dk ii zambesti ea spune nu.E mortala!!


georgiana mami de Elisa(15.12.2006)



cred ca simt nevoia sa vorbesc
ce ma bucur sa aud ca santeti bine...,da' mai stati mult?,pai ce concediu este asta bai nene?ajungeeee,acasa cu voi ,sa veniti cu muuulte poze...
deci nu,nu,nu urmeaza in etapa urmatoare...,sa ne pregatim sa le mancam ...ce-a mai ramas din ele...

Mamica stralucitoare
4+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,cine imi poate da ceva informatii despre Facultatea de Urbanistica si arhitectura ION MINCU din Bucuresti ?
DIANOCICA, parca tu erai arhitecta?sau am visat?

am aici po persoana care ar vrea sa mearga in Romania sa studieze,si faculatatea asta i-a fost recomandata,alaturi de inca una in Sao Paolo . si ar vrea sa stie daca se merita,daca e buna,cat costa,nivelul, ce cursuri se dau ,examene...
Poate imi puteti da ceva detalii sa ii spun.



Ajutati-o pe Sonia




Sofía (2ian2007)


26s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dianocica

de mult ma tin sa intreb si tot uit. cu iz de tema adica...
copiii stau incaltati in casa? sosete/sandale/pantofi?


diana si david 03.12.06




le-am gasit prin nu stiu ce intamplare un fel de ghetute pana la glezna din panza facute in Europa, cu fermoar mai pe o parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CHRIS-mai aveam si eu pe cineva care venea sunand direct la usa.fara nici un telefon,fara nici macar acel "vin" .bai,sa sune la usa chiar nu suport !!! nu mai zic ca imi trezeste copilul,dar pot aveamsuafiri sau pot sa dorm sau ..multe !!
si cum sa vina la tine cu altcineva fara sa te anunte? bai,daca stiu ca vii tu,ruda,te astept in chiloti ,anunta-ma cand vii cu cineva !

INGERAS-aoleu ce tare a cazut Maya daca au si cusut-o !!! imi pare tare rau si iti inteleg sperietura.eu plang si cand cadedin pat,fara sange,dar sa vad sange !!

ROXANICA-dar latceva nu le mai trece prin cap sa dea copiilor la micul dejun decat slanina prajita cu ou peste?

SARYTA-imi pare rau ca ai neintelegeri cu sotul,dar incearca sa te calmezi si sa vorbesti serios cu el,poate e si la el o perioada iar tu obosita si nervoasa nu mai poti sa faci fatza si nici sa ii explici si el ,cum fac multi barbtai,nu pricep din sunete inalte,caasa sunt ei sensibilosi...CAM GREU SA NU TIPI LA EI CAND II VEZI ASA..DAR INCEARCA PT FETE !

LAVINIA-vai ce imagini de cosmar din spital !!!!! multa sanatate lui Mihaita !!
doaamne nu pot sa cred !

FLORE-felicitari pt nepotica ! sa va traiasca !

DANDUSA-felicitari pt sarcina!!!,abia acum am citit si am dat din urma si am vazut ca Teutz mi-a raspuns,multumesc Teutz !





Ajutati-o pe Sonia




Sofía (2ian2007)


26s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by asiza


Dandusa, pupicioi si de la noi ...aia cu lasatul descult in parc nu-mi prea surade din doua motive: sticle si caca de caine ...





...,iar in kk poa' sa calce linistita,ciar eu am s-o ghidez...,"stanga...,stanga,dreapta...,cald,cald...,bravoo,Crinuta,maine jucam la loto!"

Mamica stralucitoare
4+ + Crinuta 1 Nov 2006





Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

donia : baby einstein nu se ezista in romaneste doar in englezeste :) . cupilul meu spune la ochi eyeeeeeeeeei asa cum spun maimutzoii aia :)) , deci curand ne putem muta la republica canada ;))

as vrea sa pot sa il prind cand numara dar nu prea o face la comanda ca sa il vedeti :)) . de fapt cam ne conduce el ce vrea sa faca si nu face ce am vrea noi :) , mi-a spus mie mama unui sagetator ca e tare greu sa cresti un sagetator dar acum chiar imi dau seama ca asa e !
e f tare haios cand zice oooooott :)) adika ooopttttt asa cum ii zicem noi ;) .
despre somn : cred ca am ramas printre putinii cu 2 reprize de somn ... sa zicem in total vreo 3-4 ore depinde de astre ;)

azi merjem la vaccin , avem nevoie de pumni stransi !

D



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salutare,

Din motive de diaree am intrerupt antibioticul desi cica trebuia sa faca 10 zile.. mi-am bagat picioarele (cu avizul pediatrei) ca facea k apa si ragaia un miros acid..groaznic ce era in stomacelul lui...
Drept urmare suntem bine...ieri am stat si noi 2 ore in parc..dar cu caciulita ,ca inca mi-e frica si la iasi e mai frig oleaca...

V-am zis ca a slabit 500g..a ramas fara burtica...speram sa recuperam desi orezul a devenit bleahh,deci mancam tare putin.

Dianocica,
Vai ce poezie frumoasa...i-am adus aminte de ea si abia cum o inteleg...si de ieri o tot am in cap..
Dandusa,
Asa imi place de tine.Sa ne scrii multe.
Asiza,Aelita,Bambo,

Laura,Bambo,
Deci iar nu ne vedem...Sanatate multa!
Laura,ce ai facut la gineco?

Sosete:
In camera il las fara. cand iese pe hol il incalt (sosete sau papuceii de casa de la miniblu)..pe acolo lumea circula incaltata si e mai frig.
In parc descult?No way!Eu personal nu as face-o.Daca as fi intr-unul din parcurile in care se plimba Asiza...l-as lasa in iarba aia frumoasa..dar asa...cand om merge la tara.

Se ascunde dupa manute...Il intreb cum nu-i mihaita?Si isi pune manutele pe oki si se uita printre degete sa vada cum il caut.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aelita da, eu am terminat mincu. fa lista cu intrebari si iti spun tot.

donia la blenderul vertical am un capat ca un tel. cu ala bat albusurile vreo 3-4 min. simplu de tot.

no, vrea afara..revin


diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

noapte de cosmar. pt maine pana la 2, de la 2-6 pt florin. plange de durere, se vede clar. cred ca totusi e gatul f imflamat si nu o sa scapam de antibiotice. am vedea diseara.
vroiam sa zic dandusei ca ii sta tare tare bine cu noua semnatura si sa va rog, daca tot e avocado, asa sanatos, sa imi dati si mie reteta, ca pt mine, adica ccc ca pt prosti. multam frumos.
am destul de multa treaba azi, dar incerc sa mai intru diseara sa va dau raportul de la pediatra.
pupici si o zi frumoasa.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

pot?? nu pot. ce ti-e si cu dependenta asta...greu...

zilele astea au fost de proba, sa vad cum fac cand intru in sevraj..drogul sunteti voi, se intelege.. da pot??? nu. am citit. mi-am ros degetele..am mai citit..am scris doua randuri, m-am tinut insa tare si nu le-am trimis...iar ma citit..eee, dar nu pot si gata. de luni nu am incotro, dar pana atunci ma dau in barci cu voi, cu ciocolata si cu bea.

prin ce au trecut mihaita si cristina e ingrozitor...nici macar nu imi pot imagina cum e sa stai langa copilul tau bolnav, sa iti planga sufletul de mila lui si sa vezi cu cata indolenta trec medicii si asistentele mai departe..sunt convinsa cu nu sunt toti la fel si ca exista si in spitalele din romania oameni inimosi (ba chiar cred ca asa sunt majoritatea, dar i-au acrit alti oameni si frustrarile din propria viata) dar si cand dai peste o muratura iti vine sa iti iei campii. nu mentionez gandacii, ca parca e sf...
ii pup apasat si cu mare drag pe amandoi!

il salut pe pititcul autist (de, ne cunoastem...) si ii propun sa lase creierul de adeju in pace...motanski e un super copil!

ce mai era...
aha.
oo...nu prajit, nimic, nope. numai fiert. deci fara oo ochi.si (spre disperarea maica-mii) cam in continuare gatit ca pentru bb. fara condimente..condimenteze cu marar, patrunjel, oregano ...cate putin..putina sare...
mananca cu mare placere banana precum dmic, ca la el m-am gandit prima oara cand umbla shefa prin casa cu banana in maini, ca un om mare...painea o devoreaza...deci bucateste si ea ...tot fara dinti..am ramas ultimele..o, o,o.....


in casa umbla beoaca cu antiderapante. la noi e cam frigalau, asa ca ma tem ca nici la vara nu va umbla in piciorusele goale..afara da, la noi nu prea e pericol nici de sticla, nici de kk...in curte in mod sigur..in rest mai vedem, ne mai gandim, mai numaram buruienile tepoase..


hm. a. somnul. e bine cum e. azi e asa, maine e alfel...
doarme in timpul zilei de la 10.15, 11.00 pana la 11.30 cel tarziu. apoi de la 14.00, 15.00 pana la 16.00, 17.00....seara la 8 pornim la baie, lapte, nani...in ultimele zile insa lasa mai mult de juma de sticla de lapte...nou...vedem cum evolueaza situatia (adica auzim, ca io nu o mai vad o vreme :( ) si poate reducem masa de la ora 17.00...

...ce mai e, ce mai e...


Mergi la inceput