LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:


Pthiuuuu,Amma,sa nu va deochi...acu ma uitai la pozele voastre si ce am vazut??? Tu il pui deja pe Lucas in bicicleta de aia? Pai nu cade?
ne-a promis si noua cineva ca ne daruieste una,dar pana acum nu m-am grabit sa o iau,ca am zis ca nu sta David acolo...Da acu ca-l vad pe Lucas...cred ca ma duc si o iau..
Aaaa,te-ai si tuns...are Lucas acum parul mai lung decat tine,da iti sta bine


Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani MARIILOR sa fiti frumoase,sanatoase,mancacioase si sa va dea Dzeu numai bucurii!


PS Imi amintesc perfect ziua cand s-a nascut Mariuca de Tzuna,eram la cumparaturi,stiu si raoinul in mijlocul caruia m-am oprit asa ca trasnita,cand a bipait telefonul,eram asa emotionata incat m-am schimbat la fatza si sotul la fel ca el a crezut ca mi-e rau

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Fetelor, multumim de aprecieri, chiar ma bucur ca ne-ati vizionat si n-am pus pozele degeaba...
Mai voi vazurati linkul de la capsunica???Este vb de vaccinul Priorix.Sa ma lumineze si pe mine cineva, asta e la ROR???
Chiar vroiam sa intru azi, sa redeschid discutia, sa va rog sa va documentati si voi, eventual sa intrebam si medicii sa vedem ce facem, sa dezbatem pbl.Credeti-ma ca mi-e ff teama, Doamne fereste toti copiii de asa ceva.Nu pot intelege, cum se poate intampla ca o mama responsabila cu un copil sanatos sa pateasca asa ceva, in urma unui vaccin?????
Dr. la care merg mi-a zis ca Ror-ul trebuie facut, ca riscurile sunt mai crescute sa faca panencefalita sau autism decat ddc face vaccinul.Ca exista epidemii?Dar maintreb totusi, de unde epidemii, dc copiii sunt vaccinati????Ar trebui sa nu ia nimic, nu???
Of, sunt asa preocupata si am un gol in stoman, asa e cd stii prea multe lucruri...Noi in martie facem vaccinul de 1 an
PENTRU CINE INTREBA CA NU MAI STIU, LA 1 AN SE FACE INFARIX PENTA, PENTRU SCHEMA INFARIX EVIDENT.
In privinta mancarii si la noi e desatul de reticenta Alexia.Ne luptam cu ciorbica de ceva vreme si tot cateva lingurite ia.Ieri a mancat ou moale la canita cu painica.I-a placut, a papat tot.Trebuie incercat ca n-avem de unde stii dc ii place sau nu.Trebuie insistat mai multe zile, eventual cu pauze.
Va las si va astept la dezbatut subiectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neata...???

Ghibuadida mie mi-a zis pediatra ca vaccinul care se face acum atinti rubeola rujeola oereion nu mai are riscul autismului!acum nu stiu ce sa mai zic...

Fetele nu stiu ce sa cred :razvan cand are ceva in picioare merge fff prost pe varfuri stramb,dar dak nu are nimic nu are nici o probl si doar i-am luat ghetute cu talpa oropedica...ce sa cred???


Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Neatza fetele!

Ghibuadina am citit si eu linkul despre ROR si sunt in ceata si cu spaima in suflet, cu atat mai mult cu cat am baietel. Sincer, cu toate ca ancheta nu este finalizata in ceea ce priveste posibilitatea ca vaccinul sa provoace autism, habar nu am ce sa fac. Am vazut si eu o emisiune recenta Oprah si era acolo o tipa care sustinea ca baietelul ei s-a schimbat brusc dupa acest vaccin. Dar mai sustinea ca substanta care provoaca boala este thimesoral (ceva de genul asta) si am vazut ca ROR nu contine substanta incriminata. Deci...o sa mai intreb si dr, desi nici asta nu ma va linisti pentru ca fiecare copil este un caz unic...

Ama arati foarte bine si cu parul tuns, desi cred ca ai facut-o de necesitate, nu? Iar dl. Lucas e tare scump, dar ce lai tare imi place in poza asta si in poza asta . Iti doresc sanatate multa in continuare si sa scapi cat mai repede de tratamentul cu raze si sa iti spuna dr apoi ca totul e curat acolo.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata!
Gata cafeaua, pot sa scriu.
Vad ca iar vorbiti de bebe 2. As vrea si eu, ca intre timp am mai prins curaj, insa deocamdata nu cred ca avem putere financiara sa crestem doi copii. Astept vremuri mai bune.
zadi, foarte frumoase incaltarile, am si ochit ceva care-mi place. Insa nu cred ca as putea sa-mi permit sa cumpar la fiecare 3 luni cate o pereche.
Apropo de scaunul de masa. Am avut o perioada in care Maya nu mai vroia deloc sa stea in el, se impingea, se rasucea, se ridica in picioare, ajunsesem sa o tin in brate sa manance si tot se foia de ma aducea la exasperare. Acum, ca am depasit faza, am realizat ca perioada aceea a coincis cu cu o puternica stare de nervozitate la mine, generata de noptile nedormite; nu mai aveam rabdare deloc. Imediat ce am reusit sa ma odihnesc cat de cat si m-am calmat, s-a potolit si ea. Se pare ca-i transmiteam starea mea de agitatie. Nici acum nu are stare, dar e mai bine, parca. Si cand se pornste foiala, ii dau un obiect in mana, nu jucarie, biberonul, un servetel sa-i distraga atentia, intre timp ea deschide gura si uite asa papam. Si papam in scaunul de masa.
Eliana, sigur, sigur va fi bine, am un feeling! si sanatate multa!
Imi pare rau sa aud de bebei care nu papa bine. diana69, din ce cauza vomita ea asa de des? Ca foame ii e si spui ca nu o fortezi sa pape. Mihael@, fetele noastre se iau de mana, si la Maya orezul este papica preferata. Cand vreau sa fiu sigura ca mananca la pranz, asta ii dau.
Am vazut linkul dat de Chowpersa despre vaccin, dar sunt in ceata inca. O sa vorbesc cu dr de familie sa vedem ce zice.
Despre Maya nu am foarte multe noutati. E o draguta si-o activa. Preocuparea ei din ultimele zile e sa bage stecherul de la veioza in priza, asa cum m-a vazut pe mine ca fac. A inceput sa se joace un pic altfel, am observat ca face gramajoare de obiecte, le imprastie, le pune la loc. Are in continuare o fixatie pentru ros orice fel de incaltari, m-a disperat. Nu mai vorbeste ca inainte, in sensul ca exerseaza silabele simple. Toata ziua o auzi zicand "DA" sau "PA". Nu zice nimic cu inteles. Cred ca o sa vorbeasca foarte tarziu ea. Asta e.
Pupici la toata lumea!


arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

adina, in polemica asta cu vaccinurile... sunt pareri si pareri, epidemii exista, e normal , mamicile de la tara garantat nu vor de 900 de mi un mil pe acest vaccin, si uite cum izbucneste epidemia, si uite cum un copilas mic din bucuresti intra in contact cu tatza floarea de la piata si a luat si el ca inca nu are varsta de vacin, sau ca are varsta dar mama nu l-a vacinat
eu una i-am facut lui Silviu toate vacinurile cele de la stat, si tot ce era suplimentar , i-am facut inclusiv vacinul anti varicela in ziua in care l-am luat de la cresa si educatoarea mi-a zis ca sunt 10 copii plecati acasa cu bube si febra , concluzie varicela, am vb cu med de fam cu pediatra si concluzia a fost, (el si asa era un copil bolnavicios, cu o imunitate scazuta), il vacinam , de facut exista 2 sanse sau nu o face sau in caz ca deja a luat-o va face o forma foarte usoara, si asa a fost in 14 zile a facut varicela , 6-7 bubite care in 3-4 zile nu mai erau ,fara febra ,fara zacut, scarpinat sau altceva,
eu ne avand de ales la 1 an si 4 luni l-am dus in colectivitate la cresa, si atunci i-am facut dinainte si acel vaccin anti hemofilus, si anti hepatita , si ror-ul dar alesesem ca varilixul sa nu il fac , ca am zis ca varicela nu e cine stie ce, dar odata ce dr au zis fa-l , pai nu m-am gandit de 2 ori
la baietei din cate stiu eu si mi s-a zis oreionul e o boala foooarte riscanta, este o bolala in care copilul ca sa nu aiba urmari trebuie sa stea la pat , sa nu sara, sa nu ridice,sa nu alerge sau nu faca nici un fel de efort, ori eu una nu vad un copil sub 6-7 ani ( si nici atunci) intelegand asta, si decat sa ajunga sa nu poata face copii sau sa surzeasca sau doamne fereste mai stiu eu ce , mai bine sa nu faca boala asta
da am prietene care, nu au botezat copii( nu vad rostul), nu dau vigantol(ii tin la soare cica), nu au facut nici un fel de vaccin( vede riscurilemai grave decat boala) nu a dat vreodata vitamine, medicamente sau altceva, deci exista si varianta asta , dar nu as risca nici intr-o mie de ani , daca se poate mai bine de ce sa regresez la ce era acum 1000 de ani, ca atunci nu existau atatea boli, atatae complicatii la niste boli teoretic banale , si daca cineva a facut vaccinele astea , si daca se fac in majoritatea tarilor civilizate si mai sunt si pe lista de obligatorii, eu de ce sa merg contra curentului?, ca nu sunt suficient de paranoica sa consider ca cineva vrea genocid in masa
si inca o parere a mea , totate minunile astea ca nu e bun ca exista riscuri ca etc , mi se par manevre de piata, eu oricum sunt gigicontra la dastea, ( arde grecia, mama ce ardee sute mii de km , si avem prieteni acolo care ziceau ca sunt 2-3 paduri care adr si atata, mammmma ca inundatii in bulgariaa, eram acolo , erau 2-3 drumuri inundate dar nu mai mult decat se inunda la noi strazile la cea mai banala ploaie, scandalul danone,al naibii a aparut exact cand s-a lansat tnuva, vaii ce intamplare , scandalul vigantoletenn, oo nu e bun pai nu mai e bun dar acum 3 ani cand era singurul produs cu vit D de pe piata pt copii, era cel mai bun, acum cand au mai aparut si altele , eee pai nu mai e bun, si tot asa
ee hai ca va facui capul calendar, gata fug scuze ca m-am intins

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Tzuna , felicitari pentru greutatea Mariucai, este la acelasi nivel cu delia , ea avea 8550 la 11,5 luni, dar ea in cea mai mare parte a timpului a mancat bine, si noi nu am avut problemele voastre, oricum e mai mare decat a fost Silviu la varsta ei

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:



Cand e ziua lui Loli mic? tickerul zice ca are 11 luni, 4 sapt si 2 zile?! adica maine, poimaine e?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)


[/quote]

roxanici:a fost ieri. am fetita acum, nu mai e un bebelus! s a nascut pe 28 feb. multumesc de intrebare. aici sinteti o gasca destul de ermetica am constatat...
am petrecut f frumos, cu copiii, prietenele ei de aceeasi varsta, la un loc de joaca din constanta. a fost atat de fericita, parca simtea ea ceva. am zis ca sigur se bucura ca s a nascut pe lumea asta!


de Loli mic
http://picasaweb.google.com/lolimic07/LoliLunaDeLuna
http://b1.lilypie.com/7sBip2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Loli mic sa cresti mare sanatoasa sa fi fericita si plina de noroc
asa mai tarziu , ca daca mami a ta a tinut secret

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput