Strumfi de iulie-august 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Samurai-lady, tu ii pregatesti baietelului tau mancarea pentru gradinita? e super ...

noi suntem aici cu poze noi si poezii
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Multumim de urari
bebeilor sunt super super de tot,ce maricei au crescut toti.
keita inca nu a pornit in patru labe dar se impinge in picioare si vrea tot sa iti sara pe picioarele tale.Asa ca makar imi face si mie cineva masaj la picioare.

Ma intreba cineva cum am ajuns pe meleagurile japo.........
L-am cunoscut pe samuraiul meu prin sistemul penfriends,o agentie din Germania.Am bifat mai multe tari,printre care si Japonia,si asa am inceput sa corespondam.Apoi a venit el in vacanta la Timisoara si a fost dragoste la prima vedere hihihihih.
Au urmat 4 ani grei,adika eu la Timisoara la fakulta si el in Kawasaki,la servici.Intre timp el venea la mine,eu mergeam la el si dupa 4 ani ne-am casatorit si aku avem si 2 maimutze :).

Mancarea la gradi eu o fac,dar aku mi-a cam skazut elanul,deh sa creasca bb mai maricel si ma apuc iar sa fac paketele frumoase.

Fetele,o seara buna,eu merg la nani.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

TGIF

Banc sarbesc (personal nu stiu ce sa fac sa rad/zambesc sau sa plang):
- Care este asemanarea dintre Serbia si un telefon Nokia?
- Cu cat devin mai mici, cu atat functioneaza mai bine.

Si ceva ..poate util.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetelor, cica am colul inflamat! a iesit la papanicolau. mi s-a dat tratament, dar nu merge cu alaptatul. e 10 zile, asa ca dupa el slabe sanse sa mai pape broscuta tzatza. nici diversificata nu e! pot sa il mai aman, dar stau cu stresul in ...stiti voi. ca dupa tratament ar trebui sa repet pap-ul si sa vad daca iese totul normal. si pana nu fac asta stau cu morcovul unde nu trebuie.

in alta ordine de idei, am fost acceptata la renault, asa ca luni ma duc sa negociez conditiile. s-ar putea sa plec la training in franta si atunci fac si tratamentul pentru col si gata cu tzatza la bb. nu prea imi arde mie sa ma angajez acum, cand vroiam si eu o vara linistita si cu concedii, dar ar pica tare bine in cv ca experienta profesionala.

si uite cu asta ma laud

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

bonjour! azi noapte am avut treziri fara numar-fara numar! am si pierdut sirul alaptarilor solicitate de fii'miu! nu stiu ce a fost cu el da m-a capiat! tragea de doo ori din tzytzy si gata adormea, il puneam in patutz si dupa o ora iar scancea. eu si cu petra ce bantuim noaptea....
petra, felicitari pt angajare. sa fie intr*un ceas bun si doamne ajuta!

am o nelamurire: de cand mi-a venit CM la 2 lluni dupa nastere e fffff neregulat. si la 30 si ceva de zile. oare sa fie vreo problema? sau o fi normal asa?

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Hielou frumoaselor,

Nimic nou la noi, ceea ce e de bine.
Victor a mai facut niscaiva diaree, dar deocamdata e ok, Doamne ajuta sa avem si noi un weekend linistit.


Petra, felicitari pt noul job, sa fie intr-un ceas bun. Si multa sanatate, sa te faci bine repede. Si mie mi-a iesit naspa papanicolau dar mi-a zis sa nu fac nimic deocamdata ci sa-l repet dupa 6 luni ca s-ar putea sa se regleze de la sine.

Andra, am vrut sa-ti spun mai de mult, felicitari pt examene.

Am admirat poze de super-strumfi super-frumosi, Alessia, Kenta si Keita, Ilinca, waw.

Luna, Timi, ce fac fetele?

Nu stiu daca voi intra in we, asa ca va urez de acum un 1 Martie insorit alaturi de cei dragi.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Timi nu te supara!!!!! Nu am vazut, greseala mea, numai eu sunt de vina. Iertare.

Multumu fetelor care ne-au laudat, sunteti toate niste scumpe si niste dulci.

Alessia mea spune aaa, eee, da-da-da-da, la-la-la-la, cand se supara si ma-ma-ma, e ca o babuta fara dintisori (bine are 2 jos insa nu se vad cand "ne vorbeste") si mai nou spune si b-deeee, aiaiaiaiaiiiiii, e haioasa tare si eu o ascult, ea devine serioasa si nu mai spune nimic.

Antoanela multumim, Violetan, ce daca e mai mare decat Laur? Acum e tanti pe langa el peste un an vor fi de aceeasi varsta, peste 6 merg impreuna la scoala in aceeasi clasa.

Aylin, nu sta cu morcov, urmeaza sa faci tratamentul la un moment dat si nu va mai fi inflamat. Felicitari pentru noul job daca totul pica in matca cum trebuie.

Fetelor, voi toate va faceti papnicolau acum? Eu nu prea am cand ca Medlife e aproape si as merge insa acum nu pera am cu cine sa las bebe. Poate dupa ce vine bona dupa 15.

Maine e 1 martie!!! Oficial primavara vine. Cu ploi, cu ce temperaturi nici nu imi pasa. In curand Alessiuta mea va merge in picioare si mami o va duce in parc sa alerge MAi incolo insa ca inca nu se ridica in picioare si nici nu incearca.

Pup

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Anto ma bucur ca sunteti mai bine. Si noi ne indreptam catre un weekend mai linistit.

Claucia esti o draguta unul pt tine si unul pt vorbareata ta frumoasa.

Petra habar n-am ce sfat sa-ti dau, dar sper sa gasesti varianta care sa fie cea mai buna atat pt mama cat si pt fata. Felicitari pt job!

In vocabularul lui Sophie au aparut de-a lungul timpului (de pe la 4 luni )ma-ma, ta-ta, ba-ba, da-da, dei-dei,gaii-gaii, dai-dai, ssssssss, caii-caii si altele. Astea sunt formele scurte caci fata dubleaza mai ales vocalele si le combina de numa. Singurele constante sunt caii,gaii,daii in rest a avut perioade de ma-ma,ssaiala etc.
Maine e 1 martie, pe doi martie e ziua mamei aici (parca) deci teoretic ar trebui sa fiu super-rasfatata weekendul asta..... (mda o sa fiu scutita sa gatesc felul I.....)

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

cafera ma bucur mult sa stiu ca printesa ta se simte bine acum dupa vaccin. Deoarce aici vaccinurile nu mai sunt contaminate bebelusii de aici nu mai prea fac febra dupa injectii.
Samuray_lady multumim de poze sunt superbi copilasii tai.


Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salut fetele.
Scuze ca nu am mai intrat de mult Am avut o zi f ocupata. Acum sunt in pregatiri pentru petrecere. Sunt in Bucuresti, la hotel. Maine e nunta surorii mele. Sunt cu Victor. O sa fie partenerul meu de dans maine seara ca sotul si asa nu danseaza. Imi pare rau ca nu am anuntat fetele din Bucuresti din timp, poate reuseam sa ma vad cu unele, ca azi am ajuns destul de devreme. Dar nu am mai iesit pe nicaieri, ca am adormit cu Victor. Poate duminica o sa ma plimb prin Bucuresti, pana plecam.

va pupic.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)



"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput