Mamici de iulie-august 2008

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dana feliciari din suflet iti doresc numai bine..sa dea Dumnezeu sa fie bine totul pana la sfarsit...



Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Felicitari Dana pt noua odiseee!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina fara probleme si de un bebe sanatos.
Am avut si eu pete de alea maronii dar la mine a fost dupa saptamana 20. Dr. mi-a spus ca nu e nimic grav, uterul se intinde si de aceea mai sangereaza dar daca sangele nu e rosu si nu e abundent nu e grav. In orice caz dute la dr.
Pupici multi mari sanatate

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

sa mai zic si eu ca trebuie sa mergeti la medic daca va apar scurgeri (indiferent ce culori au)? mie de exemplu in sapt.a 7-a mi-a prescris utrogestan, no-spa si scobutil pentru ca embrionul se fixeaza pe uter si probabil de aceea incep sa isi faca aparitia diverse scurgeri; insa pentru o fixare mai buna (sau sigura) e bine sa urmati un mic tratament; deci mergeti la medic, nu e mare lucru sa faceti o intrebare la specialistul care va urmareste sarcina! si apoi sa obtineti un asa cum va doriti.

probabil deja stiti ca in primul trimestru de sarcina, cu precadere in primele saptamani se formeaza sistemul neurologic al bebelusului astfel incat pe langa existenta lui acolo, e bine sa tineti cont si de o alimentatie corecta, fara conservanti pe cat posibil, fara fast-food-uri, fara alcool, cafea, tigari, droguri..... etc etc... MERITA, sa spunem asa, o perioada de 9 luni fara unele "mici placeri".

in plus, intrebati de medicul vostru despre acidul folic in sarcina si de vitaminele pronatale.

bafta mai departe! aveti grija de voi si de inimioarele de sub buric


karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

numeioana,multumesc pt urari.sa stii ca m am gandit la tine zilele astea si la temerile pe care ti le faceai tu acum catva tp,cu privire la testul de sarcina.asta pt ca si eu imi tot fac teste de sarcina,pt ca ma gandesc ca poate nu vad eu bine,mai ales ca a doua liniuta iese mai pala.mie daca nici maine nu mi vine ciclu,e clar ca sunt gravida,pt ca mie nu mi intarzie niciodata.azi noapte cand am urinat am observat iar firisoare f subtiri de sange pe hartia igienica si sunt insotite de un mucus.in rest,chilotul nu e patat.eu o sa merg la dr nu sapt asta care vine,ci peste 2 sapt,pt ca ma gandesc ca daca merg acum,nu se va observa nimic,sarcina e f mica acum.sunt din provincie si nu mi e chiar la indemana sa merg 80 km pana la dr la bucuresti,mai ales ca mai am un baietel pe care nu prea am cu cine sa l las si pe care il vom cara dupa noi.in rest/eu nu beau,nu fumez si nu beau nici cafea/.si nu pt ca sunt insarcinata,ci pt nici inainte nu faceam asta.de drogat nu mai vb....acid folic am inceput sa iau de acum 4 luni,doar luna trecuta l am oprit,pt ca am vazut ca nu raman....acum am inceput din nou sa iau.analizele de sange mi le am facut acum 4 luni,inclusiv pe cele de coagulare,pt ca eu la sarcina precedenta am avut o probl de coagulare a sangelui.am facut si listeria,chlamydia,micoplasma,ureeaplasma,toxoplasma,citomegalovirus,brucella,richetti si analiza la secretie,plus cultura de col.toate au iesit ok,mai putin chlamydia la care a iesit igg pozitiv,dar igm negativ,deci nu e nicio problema.si la cultura de col mi a iesit inf cu e coli,m am tratat,am repetat analiza si n am scapat de inf.sper sa nu fie nicio problema.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

Dana,felicitari pentru odisee . monalac sa-ti dea dumnezeu sarcina usoara si la termen.Sper ca luna asta o sa am mai mult noroc si o sa ma alatur voua.Mi-am schimbat medicul si mia gasit anexita inflamatorie,m-am tratat si acum astept.pe 23 ma duc la dr. sper sa fie bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Sunt cred vreo 20 minute de cand ma tot uit la coala alba de pe laptop, si incerc sa va spun ca...nu am avut atatea emotii ca in acest moment, nici cand am postat primele randuri la odiseea din 2007, si am anuntat lumii ca sunt gravidoasa!
Dana,iti doresc din suflet sa ai o sarcina frumoasa, usoara, sa te bucuri de fiecare moment din aceste 9 luni, si nimic sa nu-ti umbreasca zambetele de fericire...
incepand cu sapt 5 de sarcina, si pana in sapt 14 m-am comfruntat zilnic cu pete maronii...eram cateva fete care aveam aceeasi problema, aceleasi griji...dar Alina.a ne-a strans pe toate de manutza , am facut o maaaaaaaaaare hora si ne-a promis ca nimeni nu va iesi din ea!
Si Slava Domnului am ajuns cu toatele la finalul odiseei ,am nascut toate copii sanatosi si reusiti!
Mergi la medic sa vezi ce e cu pata aia, daca e cazul vei face un tratament si va fi toul bine, vei vedea!
Eu nu am facut nici un tratament, ca aici se merge pe selectia naturala, astfel ca am luat de capul meu magneziu si mi-au dat ce-i drept niste relaxante uterine...
pana la urma cu stat la pat,si grija maaaare, au trecut si petele...
in concluzie...multa sanatate va doresc, si Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi si puiutii ce-si fac loc acum in trupul si inima voastra!






Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

monalac felicitari...si Doamne ajuta!

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

felicitari fetelor o odisee kt mai frumoasa si fara probleme!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Felicitari, Dana, sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina fara probleme si un copil sanatos si frumos.
Te stiu de la "Durerea..." (pe unde am fost si eu, din pacate) si stiu cat de mult ti-ai dorit sa ramai insarcinata.
Doamne ajuta !

Gabi, fericita de David scump
Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

DANAAAAAAAA FELICITARI!!!!!!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bb cuminte sa stea acolo la mami in burtic 40 de saptamani
Monalac felicitari si tie si sarcina usoara.

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 26 DE ZILE!!!!!!!!!



Mergi la inceput