Mamici de noiembrie- decembrie (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Adina, o sa ai o fetita tare inalta...poate se face fotomodel...

Vad ca povestiti despre teste si momente in care ati aflat de sarcina. La mine a fost asa: incercam de 4 ani, facusem in noiembrie laparoscopia pt chist, fireste, si eram tare disperata ca nu ramasesem, eu credeam ca trebuie sa ramii imediat, ca si cum ai bate din palme...Asa ca in februarie m-am apucat de analize...multe...toate adica. Doctorita care mi-a citit rezultatele mi-a zis ca totul e ok si ca pot ramine oricind, sa nu disper...ca daca am facut laparo nu inseamna ca ramin din prima, ci in decurs de un an. M-am dus acasa si...in marte a fost conceput bebe deja. A venit chiar atunci cind ma asteptam mai putin...Dan a si plecat in Spania la scurt timp dupa aceea. Am simtit de la inceput ceva diferit la mine, din primele zile dupa... Eram foarte sensibila, ma emotionam usor si oboseam repede, asa ca dupa vreo zece zile am facut un test de sarcina, fireste a iesit negativ. Dar am continuat sa ma simt ciudat, cind s-a apropiat momentul ciclului m-a durut burtica, dar altfel ca de obicei, aveam o presimtire ca ceva s-a intimplat, (chiar ii spusesem lui Dan in seara zilei in care ar fi trebuit sa-mi vina, ca simt ca n-o sa-mi mai vina), asa ca in prima zi de intirziere am facut testul din nou. Nici nu indrazneam sa sper, dupa atitia ani...facusem prea multe teste negative...mi-era si frica sa nu fiu iar dezamagita. Dar nu a fost asa: cind am vazut a doua liniuta, chiar daca era mai pala am sarit in sus! Citeva ore am fost in stare de soc: saream prin casa, tipam de bucurie, nu mai stiam de mine, m-am comportat ca o nebuna...noroc ca eram singura in casa si nu s-a speriat nimeni...cam asta a fost. La mine a fost mai complicat decit la voi, fericitelor!


bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Adina, am facut-o de oaie: am presupus ca ai tot fetita, nu stiu ce m-a apucat...si daca o fi chiar fetita? Sa nu dai vina pe mine...Eu sunt in zodia pestilor si pestii sunt mai ciudatei, au deseori fel si fel de presimtiri si chestii de meinteles pt alte persoane...nu e vina mea ca sunt mai instinctuala . Placenta poate sa se mai ridice, deocamdat nu=ti face griji.


bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Parametri masurati (cm):
BPD: 5.78
OFD: 7.29
HC: 20.67
AC: 18.96
TTD: 5.66
FL: 4.25
Tibia: 3.70
Humerus: 3.96
Radius: 3.16
Ulna: 3.57
Cist Mag: 0.31
lat Vent: 0.78
IOD: 1.24

Corespunde unui fat de 23 si 4 zile (fata de 22 si 6 zile LMP=UM).
Este tot cu capul in jos, sper sa nu ii vina vreo idee sa se intoarca invers cand ar trebui sa se nasca...

BCF=160 b/min (am citit ca la fetite ar fi mai mare, la baietei pulsul mai mic-spre 140).

Catush, ce mai faci? cum este pana la urma


Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, in erectie? M-ai spart.... pai in cazul asta s-ar ajunge la 1 cm si nu prea cred...
Deci Ana e cea mare...e foarte bine, masuratorile sunt in grafic...Felicitari!!!



bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gata, am venit si eu de la eco de la dna.Piroiu pe care mi-a recomandat-o Roxana. Pe aceasta cale doresc sa ii multumesc, pentru ca dna Piroiu este foarte draguta si mi-a indeplinit exact dorinta...de a-mi fotografia bebelina.
Medical vorbind, suntem ok, mi-a zis ca totul e in parametri normali,este un pic mai mica decat varsta dupa UM, adik ar corespunde dupa masuratori la 23 sapt si 3-4 zile, iar dupa UM ar trebui sa aiba 24 si 2 zile. A zis ca nu e nimic care sa ma faca sa ma ingrijorez. Si chiar nu ma ingrijorez, pentru ca eu stiu ca la noi in familie se fac copii mici: eu de exemplu m-am nascut cu 2,800 kg si 49 cm; sotul cu 3kg si 50 cm iar acum avem eu 1,73 si el 1,87 si suntem grasuti (eu doar din cauza sarcinii )

Cat despre poze, doctorita mi-a facut un cd intreg de pzoe, parca mi-a intuit dorinta, desi eu nu i-am zis nimic. Si s-a chinuit saraca sa o prinda pe bebelina intr-o postura in care sa nu mai tina mana la fata, dar tot n-a reusit 100%.
A zis ca este asa de mica si atat de rea si ca nu a mai chinuit-o de mult asa de tare cu copil. A zguduit-o, m-a pus sa ma intorc pe toate partile, nu a vrut si pace sa se miste sau sa isi ia mainile complet de pe fata.
Am ceva poze cu ea prinsa bine, dar cu mainile omniprezente pe langa cap....asta e

Si acum intrebare pentru specialisti (Roxana ): la rinichiul drept mi-a gasit asa: uretero-hidronefroza functionala grad 1 --asta ce mai e?

Aaah...si colul s-a mai marit un pic, e 36 mm

Hai ca ma apuc sa-mi fac cont pe undeva sa pun si pozele, sa le vedeti si voi.

24+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Rox, Pufu, si eu ma gindeam la nastere acasa, e mult mai bine si mult mai putin stresant pt mamica si pt bebe, este eliminat factorul stres cauzat de lipsa de intimitate si jena pe care o simte mamica la spital, cu toata lumea aia acolo, uitindu-se in fundul ei, ca sa nu mai vorbim ca e mult mai curat si nu sunt riscuri de infectii cu cine stie ce germeni...dar totodata trebuie sa ne gindim si la faptul ca daca e ceva ce nu merge cum trebuie trebuie sa alergam la spital...


bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Pai si dincolo daca nasti acasa si e ceva vine salvarea si te duce, si din cite stiu eu cel putin in NL e destul de raspindita practica de a naste acasa.
Exista ceva care sa interzica aici in Ro nasterea acasa sau nimeni nu isi pune problema asta?

------------------------
Flory 23+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DARLEENA ..ma bucur mult ca a fost ok la dr Piroiu..chiar stateam cu inima stransa ca poate tie nu o sa-ti placa..felicitari pentru fetita KLARA sanatoasa....cat despre hidronefroza ..la mine a ajuns de gradul 2 cu dureri destul de mari....ce sa-ti spun..ai mare grija sa bei lichide multe, ceai de cozi de cirese si sa iei zilnic no-spa..atat stiu si eu momentan..a si neaparat sa-ti facu un sumar de urina cu urocultura..asta trebuie sa o repetam cat de des putem ca sa nu facem infectie urinara...cam atat..eu iti doresc sa nu ai durerile mele sau sa se intoarca cumva bebelina sa nu-ti mai stea pe rinichi

ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUFU sa sti ca si eu mi-am pus intrebarea asta..
CAMI felicitari pt bebe sanatos si pt eco..asteptam pozici
...eu acum am terminat de calcat..si nu am nici un chef de somn..

ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

BB, sa-l stapineaca bebelina sanatoasa pe carucior! E foarte frumos! Si noua ne-a cumparat tati ieri caruciorul, aseara ni l-a aratat, e superfain, are scoica, landou, partea sport care se monteaza dupa ce scoti landoul,plapumioara incorporata in landoul, scutec impermeabil, aparatori, gentuta. Si e portocaliu. I-am spus lui tati sa ne faca poze, sa-l aratam si noi la fete...si sa cerem parerea voastra cum vi se pare pt 300 euro, ca voi va pricepeti...sper sa ne trimita cit mai curind pozele. Bebe s-a bucurat mult si dupa sperietura de ieri s-a mai linistit cins a vazut carutul. Si ce simpatica e scoica!



bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Daniel

Mergi la inceput