Mamici de iulie-august 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Carmen, sincere condoleante. Dumnezeu s-o odihneasca.

36+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Carmena,condoleante pt.bunica.
Eu am fost azi la medic,dupa cum stiti mi-am socotit DPN gresit si am trecut de 41 sapt.La spital,circ
Doctorul meu pleca in concediu,desi mi-a zis ca pe 22 pleaca.Porneste acum si cauta alt medic...Vorbesc cu o doct.la care am mai facut control gine. si imi spune ca ea e cu un picior in concediu si nu prea se baga la peridurala,ca nu are experienta.
Bun,plec sa caut alta doct.care stiam ca asista epidurale...intre timp ma intalnesc pe scari cu un medic mai deschis discutiilor,il intreb clar daca dansul asista la epidurala-de parca ar trebui sa se duca in luna-imi spune ca este de acord.IMI face control pe masa-acu nu mai pot de durere in zona ovarelor,ca am stat tare incordata,sau poate a declansat ceva,colul usor sters,mai asteptam pana sambata,daca nu se intampla nimic,ma internez pt. provocare.
Partea frumoasa e ca daca se intampla sa se declanseze nasterea si el nu e in spital,nu vine pt.ca tre sa-si revina intre garzi,ca sunt medici multi in concediu si eu au garzi dese,asa ca ce mi-e dat mi-e dat.Dar nu vreau sa nasc fara epidurala,ma intelegeti???????????????
Sper ca nu v-am obosit,dar trebuia sa ma plang si eu....
Sper sa nu fie probleme cu bebe ,ca nu mai e asa de vioi ca inainte,sau nu mai are loc?
Va pupik pe toate...

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua


MAI SUNT 5? ZILE(TEORETIC)


"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Carmen, Oluguta, Happy Aniversary ! Sa fiti fericiti multi ani si de acum inainte ! . Super soti aveti . Danis, bine ai revenit. Cand ai tu timp, asteptam poze cu papaciosul si povestea nasterii.

36+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetelor,

mi-a luat vreo doua ore sa citesc din urma, ati avut spor la scris si la nascut
Felicitari proaspetelor mamici si BUN VENIT PE LUME bebeilor, sa va traiasca si sa va aduca bucurii si impliniri!

Noi am venit de la medic mai nainte, avem dilatatie 1,2 colul insa e lung si tare, motiv ptre care(cel putin asa cred) dom' dr. al meu mi-a umblat pe unde trebuia de m-a mai "dilatat" el nitel,si de am zis ca sar de pe masa nu alta,credeam ca vrea sa-mi ajunga in stomac, f dureroasa trebusoara asta...
mi-a spus ca asta ma va ajuta un pic la dilatatie si va ajuta si pe bebe sa coboare.
E drept ca de cand am venit am dureri surde de burta care nu prea mai trec...oricum eu pana pe 27 nu vreau sa nasc sub nici o forma...
asa ca nu-s cum fac , cred ca stau numai in pat zilele astea...

Carmen, imi pare rau pentru bunica ta...D-zeu sa o odihneasca in pace!



38+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Carmena eu eram hotarata sa fac anestezie totala ..dar pentru ca am ajuns cu o raceala mai puternica la spital mi s-a recomandat rahianestezia cu peridurala si nu mi-a parut rau ca am ascultat de dr. pentru ca am suportat-o ff bine. M-au tinut 24 ore la blocul operator ...iar a doua zi dimineata m-au mutat in salon. Tot a doua zi m-am ridicat si m-am dus singura la WC si am fost si la bebe al meu. Pe bebe mi l-au adus sa-l vad si cand eram la blocul operator si l-am vazut si in timpul operatiei...
Anyaam citit povestea voastra si m-a impresionat mult. Acolo sus cineva va iubeste!! Mai am o intrebare ca am vazut ca ai scris ca aveai incompatibilitate de grup ...ce-i asta? Asa mi-au spus si mie cand am iesit din spital .Trebuia sa fac un vaccin inainte de a naste sau trebuia sa iau vreun tratament? Mi s-a recomandat ca la a doua sarcina sa fac vaccin.

Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 5 ZILE
coltul lui bebe;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oooooooffffffff! nebunie mare cu dr astia si cu concediile lor. si eu am fost azi la controlul lunar ........si surpriza dr meu era inka in concediu. stiam ca pe 12 se intoarce dar azi : pauza. mi-am facut totusi eco asa cum fac de obicei. bebe e ok. cica 37.3 sapt in conditiile in care dupa calculele mele as avea 36.3. placenta "aproape grad 3". banuiesc ca e ok. asa ca ne ducem iar joia viitoare. macar ma consolez cu gandu ca daca a avut acu concediu n-o sa mai am probleme la nastere! oricum mi-a fost ciuda ca am iesit din casa pe caldura asta. e cumplit afara.am fost cu taxiul si tot am resimtit gradele. dimineata la 8 erau deja 30 grade. o sa ne topimmmmmmmmmmmmmm...........

+36 cu bebe baiat
mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

buna fetelor!in primul rand felicitari proaspetelor mamici care isi tin comorile in brate deja.m-am bucurat pt fiecare dintre voi si sper sa treceti cu bine si voi si bebeii de caldura asta groaznica.
sunt o viitoare mamica care a mai scris pe la inceputul odiseei, dar nu am putut tine pasul cu voi, asa ca am preferat sa va urmaresc din umbra.
va rog sa-mi actualizati si mie datele din lista.
o sa am un baietel -Alexandru, si suntem programati pt cezariana (deh, suntem un pic cam lenesi si nu vrem sa ne intoarcem -sarcina pelvina) pe data de 1 august, la Municipal, cu dna doctor corina grigoriu.

va pup si pe curand,


Crisu 36s+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor eu fac curat de dimineatza si nu mai termin. Voi cum sunteti cu curatenia? Eu niciodata nu sunt multumita parca niciodata nu arata asa cum vreau eu. Plus ca ma misc ca elefantul... Pana termin etajul cu camerele de dormit parca se face jeg la parter si tot asa, pe bune de nu regret apartamentul, totul pe un etaj si usor de curatat.

Am trimis si eu testele la laborator pt strep B astept sa-mi dea rezultatul la inceputul sapt viitoare.

Carmen condoleante. Imi dau seama ce greu e.

Olguttza happy aniversary, pupici piticutei voastre si felicitari pt crestere.

Lary eu trebuie sa-l distrez personal pe fiu-miu pentru ca nu ii am decat pe socrii aici care il mai scot la plimbare, iar sincer mama daca ar veni mai mult ne-am enerva amandoua caci avem pareri foarte diferite si ni le spunem direct. Oricum in ultimul timp nu mai imi place nimic din ce face lumea din jurul meu, daca face cineva curat nu e bine, daca se joaca cu Cosmin nu se joaca cum vreau eu, etc, hormonii astia bata-i vina.

Hai ca va pup ma intorc la treaba.

Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:


fetele pentru gandurile bune.[floare] Multumesc mult ca-mi sunteti aproape.

Sorina de informatie. Sincer, parca si eu as prefera acum rahianestezia. Singurul lucru care m-a inspaimantat si prima data si ma cam sperie si acum e anestezia generala. Desi in ansamblu, pare simplu, faptul ca chiar si pentru 15-20 min nu stiu de mine nu prea imi place. O sa discut cu dr aspectul acesta, sa vad ce zice.

Luna eu nu sunt agitata rau cu curatenia cel putin in perioada asta. Am o fata care vine si imi face curatenie bec la 2 saptamani, in restul timpului eu intretin pe ici pe colo. Am chemat-o saptamana viitoare sa-mi faca generala, ca inainte de a veni bb, cu spalat geamuri, perdele, covoare...Ii spun unde anume vreau sa insiste si nu se supara - bine, e tinerica, si cred ca intelege ca mi-au luat-o hormonii razna... Sfatul meu incearca si las-o putin mai moale, mai ales in perioada asta cand toate miscarile sunt mai greu de facut...Mai ales ca ai casa mare, nu gluma! Sa stii ca una este sa fie curat, alta este sa ai mereu farmacie. Dar lasa ca dupa ce vine pitica, te calmeaza ea, nu cred ca vei mai fi asa "riguroasa"...

Pupice

Carmen36+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anya, am citit si eu cu lacrimi in ochi povestea micutzei tale. Sa dea Dumnezeu ca de acum inainte sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva, si fetitzele tale sa iti aduca toata viata numai lacrimi de fericire!
Carmen, condoleante pentru bunica ta!
Eu azi-noapte am avut travaliu fals. M-am trezit pe ora 2.30 cu dureri de burta si contractii dureroase destul de regulate, cam la citeva minute. Tare m-am bucurat, am zis ca gata, nasc si eu in sfarsit, incepusem sa ma gandesc la ce mai am de facut pana plec la spital: adica spalat pe par si coafat, facut unghiile cu oja si dat mesaj pe forum ca nasc. Plus ca mai aveam un stres major, nu stiam daca inca mai suntem in zodia racului sau am trecut in leu . Da' pana la urma tot asteptand sa se intensifice contractiile, am adormit, , si m-am trezit bine-merci dimineata nenascuta si fara contractii. Asa ca nu stiu ce sa mai cred!!!

Cristina, 37+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput