Mamici de iulie-august 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:



Felicitari noilor mamicutze, sa dea Dumnezeu sa aveti bebei sanatosi, cuminti si papaciosi!!

Lucia, da, greutatea lui bb se mosteneste oarecum de la parinti. Adica in cazul vostru sigur veti face un bebeloi maricel. De gradul de maturare al placentei nu stiu mare lucru, poate ne ajuta Anya, stiu ca ea a avut mici probleme la un moment dat cu placenta.

Apropo de povesti despre nascut...Daca aveti timp de impartasit experiente, eu zic ca nu e bai, chiar si pentru mamicile care inca nu au nascut si sunt la prima experienta. Fiecare sarcina e unica in felul ei, la fel si nasterea, asa ca povestile trebuie privite fix ca experiente si atat, pentru ca chiar daca ne dorim, sa zic sa nastem ca si mami intr-o ora, putine femei au privilegiul acesta...

Eu personal spre exemplu as vrea sa stiu cum e a doua cezariana, poate ma ajuta Deni si Anya ca ati trecut deja prin asta, si binenteles daca aveti timp, ca stiu io ce inseamna bb mic acasica. Cum e refacerea, mai grea decat la prima?? Am inteles ca doare mai tare uterul cand se strange, ca de, a fost solicitat de doua ori...

Bafta mamicilor care ar urma sa nasca azi!!

Pupicei.





Carmen36+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by LuciaZ

Lia iti multumesc. Ametita cum sunt am uitat sa dau o cautare pe forum. Oricum bebe era sapt. trecuta mai mare cu o saptamana,avea 35 sapt, si 2600 gr. Asta in conditiile in care eu am avut la nastere 4600 gr iar sotul 3600 sau 3800 gr. nu mai tin minte exact. Credeti ca ne mosteneste?

35+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea



Eu am avut la nastere 3.100kg, sotul 3kg, iar fiica mea se anunta la peste 4 dupa eco. Deci nu cred ca e o regula ca mosteneste parintii. Desi...se poate in unele cazuri.

Denisa Maria 38+


poze cu noi si cu burtik crescand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mamii chiar ieri intrebam de tine!Bine ati sosit acasa!BUn venit pe lume lui Alex dolofanul!Vezi, nu degeaba a stat el acolo in burtica!

Eu am 2 genti pt spital, una mica - bagajul mic si una mai mare dar care este pe trei sferturi plina si este mai voluminoasa din cauza a 3 pachete de vata.

Nici eu nu am purtat chiloti imediat dupa nastere, abia dupa cateva ore mi-am pus.

Eu aseara am dormit bine,am tinut si AC -ul pornit inreprize, eu mi-am pus niste pilote pe jos si m-am tot fatait, cand in pat, cand pe "tatami", cand pe canapea in sufra.Sotul cica m-am facut traseista, nu mai stie pe unde sunt.

Dana, daca ai chef de povesti de nascare, uite aici, sunt vreo 15, asa ca ... :http://www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm






Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 6 ZILE


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:


Buna dimineata fetele si multumim de incurajari etc..
Felicitari si fetelor care au mai nascut din pakte nu prea am timp sa citesc din urma :)
mini story :)
Pai pe 12 am fost sa ne mai incerce doamna doftor contractiile...
Apoi am plecat la plimbare cu iubi ma luasera niste contractii dar nu dureroase....
Am ajuns acasa ,am mancat, m.am uitat la tv .... dush etc...
Contractiile erau dar mi se pareau prea usoare...zic nu are cum sa fie domnle ca tre sa fie ceva rau de tot..
Razand glumind mai o contractie ushoara mai una mai greuta cam la 10 minute.Iubi 'hai la spital' eu:' ce draq sa fac acolo nu vezi ca nu imi vin si mie contractiile alea dureroase '

Se face seara... contractii la cam 5 7 minute...
Ma pun mananc putin si ma duc in pat la tv... vreau sa dorm dar nu pot ca am contractii si zic in gandul meu:Off ori la bal ori la spital hai odata cu contractiile alea dureroase
Se face vreo 11 si vad ca contractiile sunt in continuare din 3 in 3 minute si zic gata asta nu e a buna... hai la spital ca poate nasc naibi si yo stau acasa la tv:))
Plecam spre spital si ma taie nishte contractii destul de dureroase.. la 3 minute ...TRAFIC!!!Zic aolo de ce nu am plecat mai devreme...!
11.38 ajung la spital ma duc la sala de nasteri...monitorizam p bebe..totul ok
Control..dilatatie 8
intreb moasha... cat de durerooase or sa fie contractiile...imi zambeshte..si zic gata am pus.o sa vezi k imi face perfuzie sa imi vina contractiile alea dureroase
Mi se pune perfuzie cu glucoza si o picatura de oxitocina...si mi se rupe apa ( dilatatie 10, nici 1 minut dupa ce mi.a pus perfuzia)
Contractiile mele nu erau atat de dureroase cat efectiv simteam nevoia sa ma incordez...
vine medicul cu neonatologul si stateau sprijiniti de perete ..mancau alune.. si vorbeau cu okii la....mine..
incep sa agasez moasele domne da bebe cand vine...raspuns:cand o sa impingi tu siii am impins de cateva ori m.a ajutat dom doctor si a iesit :)
Nu imi venea sa cred ca am nascut !Mi l.a pus pe burtica era asha de greut .. si apoi aud:'Mazza questo cela 4 kili'( ceva de genu wow are 4 kile)
Si apoi a urmat cusutul.... si cam asta e povestea noastra pe scurt ma scuzati de greseli de ortografie etc. dar sunt cu o mana pe tastatura si cu o mana pe bebitzoi care e un cuminte si imi vine sa il mananc
01.04 a venit bebitzoi pe lume si sunt cea mai fericita!Va doresc din suflet la toate nasteri la fel de usoare ca a mea !




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Neata fetele. Ma gandeam in dimineata asta ca eu chiar am baut zilnic o cafea in sarcina asta. E chiar drog. Sper sa nu-i faca rau lui bebe acum. Doctorul mi-a zis ca nu o afecteaza o ceasca, insa doctorita sa rezidenta intr-o discutie, mi-a zis sa o las mai moale. Hei, hei. Sunt la sfarsit asa ca , beau si azi si maine cand ma duc iar la spital. Poate, poate.

Andra ma bucur ca ati revenit cu bine acasa. Mara e o dragalasa. Cred ca esti prima de la noi din odisee care doarme cu sotul in spital. Nu stiam ca la Polizu se poate asta si numai pentru 350 Ron.

Alina ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii povestea nasterii Arinei. Sunt sigura ca vom avea de invatat din experienta ta. Si mai ales ca are si happy end cu atat mai mult o vom savura.

Ile multumesc pentru linkul cu povesti. O sa le citesc insa pe ale fetelor din odisee le astept mai mult. Simt ca parca le cunosc si, se stie, despre cineva cunoscut astepti mai mult vestile. E ca o barfa mica, care ne prinde bine tuturor femeilor.

Dana S40 cu Daria Stefania

AMR 2 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata si de la noi

Mamii woow, ce poveste frumoasa, chiar ai avut o nastere usoara . Poate le molipsesti si pe restul fetelor care isi asteapta "sorocul" Sa nu uiti sa ne pui si noua niste pozici pe aici

AndraZ Mara e o frumusete Sa fie sanatoasa si papacioasa

Gabi vom iesi la o plimbarica, inca nu stiu cand, ca io sunt zombie de somn. Nu m-am prea obisnuit cu programul fetitei .
Chiar, ajutati-ma si pe mine cu un sfat, cum sa-i schimb programul? Asta-noapte nu a dormit o ora incheiata Si nici la baita nu a reactionat in sensul sa doarma macar 2 ore

Lia noi mai racorim camera prin ventilare naturala . Adica eu ma mut cu fetita in alta camera, iar sotul deschide toate usile posibile din casa, se face un pic de curent si parca se mai racoreste nitel. Dupa aia o luam de la capat si da-i si lupta

Simo in cazul asta ma bucur ca esti bine si esti plina de nerabdare sa-l vezi pe Matei

Lavinia-nasica de moflea si mami fericita de Lorina Maria



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mamii frumoasa nasterea dolofanelului tau.

Dana S40 cu Daria Stefania

AMR 2 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

irinusa aici se sta in spital ca pestetot:) adica la cezariana vreo 5 zile si la nashtre normala 3 eu am ieshit in 2 si putin ca nu avea rost sa mai stau :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mamii, super usoara nasterea.Multumim ca ne-ai povestit.Oricum mie mi se pare ca s-a nascut destul de usor pe aici, cel putin din cat am citit eu.

Lorinaatrebuie sa mai treaca un pic pana isi face un program bb.Pana atunci-rezista!

Poti sa o ajuti pe micutza sa faca deosebirea intre zi si noapte.Noaptea nu vb. cu ea deloc, nu aprinde lumina mare, nu o privi in ochi, mentine o atmosfera linistita, nu va jucati.Ziua tine-o sa doarma intr-o camera luminoasa, pune-i niste muzica, las-o sa doarma in galagie.


Dana, daca te-ai fi uitat pe link ai fi vazut ca e si povestea unei fete care este aici la odisee cu tine.
Dar daca nu ma consideri asa, nu-i nimic, o sa stiu data viitoare



Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 6 ZILE


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Daniela, sa iti traiasca Bogdan-Andrei! Felicitari mamii, sa iti traiasca bebe Alex!

gogosel, bine ai venit pe forum si nastere usoara.
Lavinia, cum se poarta soacra cu Lorina? Pentru program eu am aplicat ce scrie in carti: noaptea nu aprinzi lumina si nu ii vorbesti.
Andra, bine ati venit acasa!

Am fost la dr, col lung si inchis, nu nasc in 2 saptamini; ce ma fac cu atitea zile de frecat menta acasa, nu stiu zau.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput