* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 * (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

GRATIELA rusinica! cum adica esti baba?! Nu e frumos sa spui asa ceva ca doar nu ai 100 de ani.
In rest ce mai spui? cum te simti?

iunie 2006
GUGU 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

docdecap, am extras din noul cod rutier:

"Daca pana acum numai soferul si pasagerul din dreapta erau obligati sa poarte centura de siguranta, conform noilor prevederi emise de Guvern, pasagerii de pe locurile din spate, fara centura, sunt pasibili de amenda. Singurele exceptii sunt femeile gravide in luna avansata de sarcina (desi nu se spune cum va stii politistul in ce luna este sarcina ), taximetristii care transporta pasageri, instructorii auto, examinatorul la examenul practic de conducere si persoanele care au un certificat medical in care este precizata clar afectiunea de care sufera si care nu le permite sa poarte centura. In plus, chiar si politistii vor fi obligati sa poarte centura."


asta pt cine nu o suporta in sarcina, eu una chiar nu o pun peste burta decat daca ies afara din oras..


Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Kossir, intai iti urez si eu la multi ani, o sarcina placuta si un bb sanatos!

Nu te mai stresa cu pliul nucal, ca daca iti face triplu test, e bine, in cadrul astuia se masoara si pliul nucal si e mult mai exact si relevant rezultatul. Deci n-ai de ce sa te superi pe dr., ca e foarte bine si asa! Si in orice tara daca iese rau triplu test te trimite, daca vrei, la amniocenteza (punctia asta), care intr-adevar are si un anumit pericol in ea, dar asta e... E normal ce ti-a spus dr.!

Daca iti face triplu test, in cadrul acestuia le trebuie si o eco detaliata, care probabil va fi parte si de morfologia de primul trimestru.

Bataile inimii nici aici nu stiu daca se masoara, se controleaza de fiecare data daca bate inima, ne uitam impreuna la ea, dar nu cred sa le masoare cineva, si in definitiv pentru ce? Cu ce ne-ar ajuta? Stai linistita, felicitari ca bb e bine si marisor si sanatos, nu? Bucura-te de sarcina si va fi totul bine, o sa vezi!

Inca o data, LA MULTI ANI!!!

Adina 16+


Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

multzam frumos, gatta!

mi-e greu sa compar preturile de la elias cu ce e pe piata. ca punct de reper, triplu testul ma va costa un milion. intr-un fel e comod sa fac acolo si controalele si ecografiile si analizele dar, exact cum zici, cu asteptatul e de poveste.
ultima data cand am fost am aterizat acolo la 8 dimineata, complet nauca,si cam in juma'de ora mi-am dat seama ca bramburisem orele si ca medicul meu aparea abia la 10:30. asta dupa ce am intrebat toate gravidutzele din sala aia de asteptare cine e ultima persoana la dr. filipescu si faceau toate niste ochi, ca fiecare astepta la altcineva.
partea buna a fost ca atunci cand a aparut doctorul, am fost prima consultata. da' nu merita sa stau 3 ore pentru asta, m-am decis!

pup!
irina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Grati , ce haioasa esti
acum nu se mai asculta cu palnia, dar se mai greseste sexul cate o data.



Mari 11+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

gattasalvaje e si normal ca dr Tutunaru sa recomande tratament . El lucreaza impreuna cu dr Iosup astfel incat valorile IR sunt o ''buba comuna ''.
Dr mea mi-a spus ca nu le luam in seama pana in trimestrul III deoarece ele scad singure. Acum eu am facut morfologica atat la dr Iosup cat si la un alt dr la Sanador care nici nu s-a deranjat sa spuna ca ar fi marite desi le-a masurat si le-a notat pe fisa. Cand am intrebat eu daca valorile sunt normale mi-a spus sa nu imi fac griji, sarcina este inca prea mica si daca la fiecare eco pana in trim III copilul este in parametri normali de crestere aceste valori sunt ok.
De aceea consider ca este doar o precautie a celor 2 .

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Grati.ela, esti mortala!! am ras la greu

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala , saru-mana pt raspuns ...recunosc ca sunt un pic cam stressata de valorile astea mari si abia astept sa merg la dr. mea sa vad ce zice..

Cred ca era mai bine acum 9 ani cand a nascut Gratiela prima oara si te-asculta cu palnia .Nu innebuneau femeile cu atatea analize si valori si teste...uuff

13+ cu Sara - Eliza


Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Shobo - am fost ieri la eco, dar mi-a aratat fundul bebele meu ...asa ca next time...peste doua sapt daca avem noroc si vrea sa-si arate fata...

Gugule - si mi imi place sa gandesc despre mine ca am un stil de viata sanatos si si eu am insuficienta de progesteron.

Referitor la TT am vb ieri cu ginecologul meu si mi-a zis sa ma linistesc ca oricum e un test slabut si iti indica numai o probabilitate...mi-a zis ca daca aveam peste 35 ma trimitea direct la amniocenteza sa fie sigur...dar asa sa ma linistesc. By the way stiati ca cica s-a stabilit ca din 100% cazuri cu triplu test pozitiv, in urma amniocentezei numai 1 din acele 100 de cazuri se confirma a fi Down, in rest 99 sunt rezultate negative...

DOAMNE AJUTA! sa nu avem nici una probleme.
Ma mai gandesc totusi daca sa merg sa-l fac sau nu.


Natalia 16+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

felelor (zuzelor)

ma gandeam si eu la ce a spus gratiela -care de altfel NU E BABA - si la cate am aflat eu stand pe forum si batandu-mi capul. Daca e sa ne luam dupa toate, ajungem ca in povestea cu drobul de sare (mi se pare mie).
eu am avut o discutie cu sotul despre triplul test, i-am spus cam care e treaba si a zis ca mai bine mergem pe ce stim de la eco, ca daca cei de la synevo -care in Cta are prestigiul de cel mai bun laborator- nu sunt specialisti in asta, ne trezim cu cine stie ce rezultate si ne facem griji si teste dup-aia de nu ne mai trebuie!

Mie mi-a placut asistenta de la medicul de familie, care mi-a dat clar instructiuni precise: tu sa nu ai greturi, sa fii fericita si sa-ti traiesti frumos sarcina, sa nu mananci pentru doi pentru ca inca nu esti doi si daca doamne-fereste se intampla ceva sangerari sau dureri mari, nu te sperii si te duci frumos la doctor la urgenta! Clar??

De-aia tot zic sa nu ne speriem si sa nu ne suparam pe doctori ca nu ne fac de toate, daca au grija sa fim noi si bb bine, merg si ei pe manuale statistice, ca nu mai e demult medicina cu pretentia de stiinta exacta...

Si Kossir, ma bucur mult ca ti-am bucurat ziua si ca bb e bine, daca faci TT o sa faci toate masuratorile, nu scapa bb de privirea scrutatoare in ecran...

pupici
Monica

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput