* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 * (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Salut zuzici .
Sper sa aveti o saptamana minunata si plina de bucurii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete,

Carmilia programul la Institutul de hematologie este
Luni 8.00-15.00, Marti, Mi, Joi 8.00-10.00 pentru recoltare si pentru rezultate vineri dimineata. Uite si un telefon 319.31.62

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

neata, fetelor
m-am ridicat putin din pat, sa va citesc, si merg repede la loc, caci nu e voie de mult balet prin casa.m-am saturat si de vomitat ca de mere padurete.poate incerc si eu ghimbirul, ca-mi fac stomacul varza daca o mai tin asa mult.ideea este ca sunt cam dupa 6 saptamani de stat in pat si cred ca sunt in pragul unei depresii, fiind extrem de activa anterior.fetele care stau in pat, ca mine,cum se descurca?gugu, mai poti?va pup pe toate si va doresc sa fiti sanatoase.
11+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neatza,
va doresc o saptamana minunata, lipsita de dureri, stari de voma sau alte indispozitii.




Mari 11+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzelor, ati fost harnicute in weekend, din pacate dupa cum va-m si spus eram sigura ca nu am timp nici macar sa aprind calculatorul acasa. V-am citit oricum cat de cat azi.
P ela 11:30 ma duc la doctora cu analizele, sper sa fie bine si poate imi mia face si un eco sa-l mai vad si eu pe bebe.
Vas pupic, si va doresc o saptamana frumoasa.Si mai vorbim

Louiza 13s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetelor,

O saptamana frumoasa si numai cu vesti bune!!

Zuzelor, cred ca am intrat in trim II asa cum scrie la carti ca e... Adica mi-e rau din ce in ce mai putin -n-a disparut inca-, mi-a revenit cheful de , si am tot felul de trairi de dragoste, iubire, daruire si altele din aceeasi familie.
Mai putin acum fata de pisoi, am acasa un motan (tat-su lu' pisoi adica) si ma ia cu dragoste din-aia, de imi amintesc cum a fost cand ne-am cunoscut si cum a fost primul sarut si ma ia cu induiosare maaare. I-am zis sa profite la greu, ca dup-aia vine concurenta si n-o sa mai pupe atata dragosteala.

Carmilia felicitari pentru rezultatele bune la DT!! Un bb mare si sanatos iti doresc! si o mami fericita pentru el!

Angi sa ai grija de tine si de bb baietel, sa ne plimbam impreuna copiii prin parc!!

Anca76, draguta, si tu si Gugu sunteti eroine cu statul in pat, eu stau de o sapt. aproape numai in casa (la un nivel de activism tot crescut) si mi-a cam ajuns. Ma uit insa la caprita de 17 ani care ar putea sta toata ziua la televizor lungita pe canapea sau pe messenger fara greturi si imi dau seama ca se poate!! Cea mare isi mai omoara timpul (lucreaza la serviciu o zi da una nu) cu un goblen. Mai-mai ca-mi face pofta!!

v-am pupit,
Monica, de ieri 15+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

monica
bucura-te de trim II.e cel mai bun din toate punctele de vedere, am auzit.au trecut si riscurile mari ale primului trimestru.....bravo.eu una....numar zilele, ca in armata, sa scap odata de primul trim, cu speranta ca dupa aceea voi fi mai activa putin.ai grija de tine.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Revin si eu dupa o absenta de aproximativ o saptamana. Nu va suparati pe mine, am fost la munte unde tot ce am facut a fost sa pap si sa dorm. Am avut mare noroc pentru ca proprietareasa pensiunii are o fata tot pe nume Anca, graviduta in luna a 4a. Asa ca am sensibilizat-o auzind ca si eu am bebe si mi-a facut toate poftele posibile. TREI mese pe zi! N-am mai mancat asa din copilarie :))

Happy birthday to youuuu!
Happy birthday to youuuu!
Happy birthday dear raca, ginnete, Gina M, madalina28, kossir and alina023,
Happy birthday to you!
Va pup fetelor, sa fiti sanatoase si sa faceti bebei sanatosi.

Acum despre mine! Ma descarc si eu si pe voi, ca doar despre ce altceva sa vorbim:) A inceput sa mi se rotunjeasca burtica. Cand pap mai mult devine chiar maricica. Sunt tare mandra de ea!
Pe 20 plec in Croatia la mare asa ca maine ma duc sa vad ce mai face bebe la o ecografie. Sa dea Domnul sa fie bine! Tare emotionata sunt.
Am reusit cu chiu cu vai, cu interventii sa ma programez pentru morfologie fetala in septembrie la Herghelegiu.Tare aglomerat peste tot, multe gravidute pe strada. Cand vad una ma uit lung la ea, ii studiez burtica si mi-e drag de ea. Ma uit la bebelusi si la copiii mici. Imi sunt mai dragi ca niciodata. Sunt obsedata de bebe din burtica, sa fie bine, sa fie sanatos. Nu credeam ca o sa fiu asa de grijulie asa de repede inca de la inceput. Am momente de fericire extrema si am momente in care ma apasa intrebari grele. Hormonii. :)

Nu va mai plictisesc cu problemele mele. Va pupacesc si pana pe 20 o sa fiu langa voi!

Anca Diana


11+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

salutari si de la noi

eu sunt foarte incantata ca al meu copilash mare spune cand face pipi si se aseaza singur pe olita de vineri seara (dupa doar 6 zile de dat pampersul jos) si am ramas doar cu pampers noaptea. si sa vedem cum il convingem sa anunte si kk, bine ca face doar o data/zi . dar nu e nicio graba, ca oricum a mers mult mai rpd decat mi-am imaginat, ceea ce imi confirma ca am pornit cand era pregatit!

in rest se pare ca m-au mai lasat si pe mine greturile, bine ca nu cred ca am avut cine stie ce.. eu mai mult ma vaicaresc de fel insa de 2 zile ma simt mai bine. nici ameteli parca n-am mai avut asa.. astept si eu rezult analizelor de trim I si apoi merg la Tutu sa ma vada si sa-mi iau program redus la birou.

va pup

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetele, eu va pup! Plec la mare sambata, dar presimt o sapt incarcata si nu cred ca voi mai avea timp de net. Numai cu gandul la sunt!!!

Ne auzim la sfarsitul lunii! Numai bine, aveti grija de burtici!



Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput