* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 * (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Monica, tot cu probleme sunt, adica nu-mi mai e rau, dar am mult acid si arsuri la stomac si nu pot manca. Mananc mai rau ca un copil de 5 ani. Problema e ca inca ma deranjeaza mirosurile, de orice fel, iar carne sa nici nu vad.Sper sa treaca toate in curand, ca sa-mi hranesc si eu bebele cu ceva consistent si fructe.
Asa m-a cuprins o oboseala, si mai am si de calcat si nici mancarea n-am terminat-o inca.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 15+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by simonette

Probabil ca si de data asta o sa trec neobservata, dar tot am sa va spun ca va admir viteza cu care scrieti si cu care treceti de la un capitol la altul! Sunteti o echipa tare vrednik, dar nu prea ii bagati in seama pe cei mici
Asta este, o sa renunt pana la urma, caci nu e frumos sa te tii ca scaiul...

Alexia macar pe tine te am si eu pe aici! Eu tot la Cezara merg, ea-mi stie cel maiu bine problemele si m-am gandit ca este cea mai indicata desi mi-ar fi placut sa am pe cineva la Elias!Ai grija de tine si de samburik!

Simonette7+



http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png



Gya are dreptate, nu trebuie sa te superi pe noi,
se poate ca la avalansa de mesaje, sa mai scape cate unul necitit, nici mie nu mi s-a raspuns la toate mesajele si nu m-am suparat.
asa ca, te ros sa nu mai si sa intri mai des pe la noi.




Mari 11+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Mav, la multi ani ! sa ai parte de multe bucurii in viatza, si daca spui ca organismul si-a revenit dupa neplacutul eveniment, este o veste buna. ai grija de tine si de Sebi
Angi, incearca sa nu te mai obosesti, si pe mine ma apuca cate o data dureri in tot felul de locuri, iar daca stau mai mult timp intinsa pe pat imi trec (bineinteles si cu 1 Nospa)

eu azi nu am mai rezistat, imi era si foame rau, si am mancat niste puiut de la KFC. cu aprobare de la sotu'
pup toate burticile



Mari 11+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Buna fetelor!
Norocul meu ca am dat peste acest forum. In primul rand m'ati linistit saptamana trecuta cu oboseala excesiva...care parca parca s'a mai pototlit saptamana aceasta. Parca sunt mai in forma.
In al 2 lea rand ma bucur ca nu sunt "defecta" daca am pofta de MC.
Acum cateva zile am mancat un meniu.....imi era putin greta si nu puteam sa mananc nimic...asa ca mi s'a parut ca scopul scuza mijloacele .

Nu am fost inca la doctor, e foarte ocupata doctorita pe care mi'am ales'o. Abia la sfarsitul saptamanii viitoare cred ca o sa merg sa ne cunoastem abia.
In schimb mama care e cadru medical ma omoara sa'mi fac luni o hemograma si un eco la ea in spital. Cred ca o sa merg, sa mi'o iau din cap.
Credeti ca e prea tarziu 9 saptamani fara control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna dimineata zuzele ! hop si eu , intre doua , mai citesc si scriu ceva pe forum. Nus'ce am , ca nu-mi trec greturile astea cu toate copsulele de ghimbir pe care le iau

Mav , draguto , la multi ani , sa fi sanatoasa si sa ti se indeplineasca dorinta de a mai avea un BB cat de curand. Ma bucur ca ai intrat in normal dupa chiuretaj , ai grija insa cu munca , nu te stresa prea tare. Si multi pupici lui Sebi !!!

Alina023 , si tu sa ai parte de o zi de nastere fericita si cu multe cadouri. Sper sa-ti priasca concediul si sa te intorci odihnita si sa ne povestesti cum a fost.

Simonette , cum sa nu te bagam in seama , te-asteptam sa ne mai dai vesti , ce analize ai mai facut , cum te simti si ce-ti mai face scumpetea de Luca....

Angi , chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai apari , mai ales ca te asteptam sa-mi pui si mie caruciorul roz pe prima pagina , ca parca tu te pricepi.Si eu am tras o sperietura ca a ta ieri...am plecat din Bucuresti cu sora mea cu masina si a condus ea si , la un moment dat a luat o groapa imensa , bineanteles cu viteza mare , de-am zis ca gata , s-a dus cu sarcina mea , parca o si simteam in chiloti. Imediat dupa asta i-am zis sa opreasca sa vad daca sunt in regula , daca nu-mi curge ceva , mai ales ca incepuse sa ma doara burta , cam ca la ciclu.Din fericire a fost in regula si durerea mi-a trecut dupa ce am bagat un No-spa .

Si pe mine ma cam sperie ritmul in care-mi cresc sanii , mai ales ca am pornit de la cupa D. S-a terminat demult cu dormitul pe burta si am probleme cu hainele ca nu ma mai incape nimic , nu neaparat din cauza burtii ci mai ales a bustului.Arata destul de bine , n-am ce zice ca sunt tari si stau sus insa mi-e frica de ce o sa se intample dupa ce o sa alaptez...Am inceput sa fac niste exercitii pt intarirea muschilor pectorali , sper sa ajute.

13+ cu Sara - Eliza


Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete,

Simonette si nu mai fi suparici, distractie placuta la mare! Ma bucur ca te intelegi cu Cezara, noi nu am fost pe aceasi lungime de unda de pe vremea luptei mele cu infertilitatea, ma programasem acum cand am ramas gravi la dansa dar am renuntat, merg cu Tutunaru pana la capat daca tot l-am stresat de doi ani cu stimulari, operatii...

Virgo da, Tutu mai spune si avioane cu siguranta, imi aduc aminte ca la fel spunea la un moment dat intr-un articol despre utrogestan ca are efect placebo.
No spa si mie imi face bine cand am dureri iar in privinta gravibidonului este rezervat pt ca el are tratamentul cu pregnyl pe care il fac si eu de altfel.

Angelique ai grija de tine si de bebe, sa stai cumintica

Gya si mie mi s-au marit sanii f mult, multa lume mi-a zis ca sa nu mai vorbesc de sotul meu, inca nu mi-am schimbat sutienele, dar mie mi se vede si burtica cu toate ca imi dau seama ca e devreme, poate unde eram mai slaba si nu o aveam deloc inainte

Eu ieri am avut o zi naspa, mi s-a pus mie pata sa mai iau niste ore de sofat ca am carnetul ala de pomana si am nimerit un instructor cam nervos, care pe langa faptul ca a stat numai cu gura pe mine ca nu-i convenea nimic a mai si tipat la un moment dat...am ajuns acasa probabil ca sunt si mai sensibila acum, mai si am plans nene nu ma mai opream. Asa ca mai bine stau in banca mea acum, poate dupa nastere ma mai gandesc daca reiau sofatul.

Vorbeati in paginile trecute de cosmaruri, si eu am avut vise super naspa de doua zile...ca sa nu mai zic ca din lipsa mai visez si ca sotul meu ma inseala...ma trezesc distrusa..il intreb de 'nspe mii de ori "Da tu nu ma inseli nu?" Bine ca e intelegator cu mine si imi face toate mofturile.

Va pup si va doresc o zi frumoasa

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Alina023 sarcina usoara in continuare, sa ai parte de o zi frumoasa, distractie placuta

Mav sa fii sanatoasa si sa treci in curand pe lista gravidoaselor, sa dea DD sa ti se intalmple minunea cat mai curand

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Alina, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.



Mari 11+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

GRATIELA, te sperie o saptamana de stat la pat?! Pai eu ce sa mai spun ca mai am o tzara si fac doua luni de cand stau lipita de el(deja incep sa cred ca face perte din corpul meu). Si mai sunt cateva fete care au aceeasi soarta. Imagineazati ca la spital unde am stat internata erau fete prin luna 6,7, etc. care stateau asa de prin luna 2 si nu aveau voie sa se ridice nici macar pt a merge la baie, li se aducea bazinet.Sa vezi acolo distractie. MORALA: se putea si mai rau.

GATTA imi pare rau ca la tine nu-si fac efectul capsulele de ghimbir. Eu iau una dimineata pe stomacul gol si pe parcursul zilei intre mese, cand stomacul e relativ golit. Beau ceai de menta in loc de apa si am intotdeauna la indemana paine prajita. Azi incerc sa storc niste suc ca sa-l amestec cu suc de mere sau struguri, sa vadem ce iese.

iunie 2006
GUGU 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

ALINA. Sa ai parte numai de bucurii, fericire si nu in ultimul rand, sanatate ca e cea mai importanta!!!

iunie 2006
GUGU 16+

Mergi la inceput