* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 * (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by simonette

Probabil ca si de data asta o sa trec neobservata, dar tot am sa va spun ca va admir viteza cu care scrieti si cu care treceti de la un capitol la altul! Sunteti o echipa tare vrednik, dar nu prea ii bagati in seama pe cei mici
Asta este, o sa renunt pana la urma, caci nu e frumos sa te tii ca scaiul...

Alexia macar pe tine te am si eu pe aici! Eu tot la Cezara merg, ea-mi stie cel maiu bine problemele si m-am gandit ca este cea mai indicata desi mi-ar fi placut sa am pe cineva la Elias!Ai grija de tine si de samburik!

Simonette7+



http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png



Simonette,

te-am citit, draguta, suntem magulite ca iti place de noi si de viteza noastra, esti oricand binevenita. Si nu e absolut nici o problema ca esti micuta, pentru ca NU ESTI. esti graviduta, indiferent de saptamani. Nu te supara pe noi, ca ne luam cu altele si nu mai raspundem chiar la toata lumea. Te iubim si te urmarim (eu recunosc ca mai intru sa mai citesc pe la voi, mamici cu bebici mai mici(randunele).

Eu ce sa zic, stau pe acasa mai mult (sfatul medicului) si am timp destul sa stau pe DC. de-aia se umplu paginile si capitolele repede-repede. si mai trec mesaje ne-raspunse..

deci, pupic si sa pui in curand poze cu burtica, ca pe-alea cu Luca le-am vazut si e un scumpel.

Monica

PS si pune acolo 8+, sa se vada!!!

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Eu am mai adaugat o cupa la sutien ... dar in afara de burta , n-am pus un gram pe mine . O sa fiu asa cum banuiam : slaba in rest si cu o burta mare . Dupa ce nasc m-apuc foarte serios de Pilates , sa-mi adun muschii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mie mi-au crescut sanii de la 80B la 80C. Fata de inceputul sarcinii am cu 2kg mai putin, dar acum incerc sa mananc cat mai sanatos. Sotul meu imi gateste legume la gratar si-mi face tot felul de salate, imi cumpara fructe la greu...carne nu mananc (o fac foarte rar si asta la ocazie), lactate slab rau...mi-am propus sa beau zilnic o cana de lapte praf (unde ati vazut lapte praf Raraul sau Covalact?)...Eu sunt destul de impanata (72.5kg/168) si nu trebuie sa adun mai mult de 10kg, dar vreau sa fie totul bine pt bb.
Fetele cu sangerarile...cum adik sa stau in pat o saptamana? E groaznic!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by sweetgys

Fetelor voua vi s-au marit sanii? Ai mei cred ca s-au dublat, daca nu chiar mai mari... Va intreb pt ca cumnata mea e insarcinata cu 2 sapt inaintea mea , deci are 12+ si ii are la fel ca inainte de sarcina. Si ea este si la a 2-a sarcina...

Gya 10+

http://lilypie.com/pic/070701/sh8J.jpg

http://bd.lilypie.com/JnFup3.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/car038py_.png



Despre sani cred ca se maresc dupa cum ti-e datul, eu pornesc de la cupa D si inc amai cresc . se si lasa, evident, ca doar nu mai poate pielea. Din fericire n-o sa ajunga pana la buric, pentru ca o sa plece si buricul din loc
Inca nu am incercat sa-mi iau un sutien nou, cred ca m-as deprima f. tare sa caut E....Sau poate gasesc un D generos

monica 14+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, nu am apucat sa citesc din urma, vad ca ati fost foarte harnicute dar am trecut printr-o sperietura cum nu mi s/a mai intamplat. De joi noapte incepuse sa ma doara burtica, am luat un NO SPA, am spus ca imi trece. Vineri dimineata inca ma durea, dar mai puternic in partea stanga jos acolo unde se imbina burta cu piciorul. Am plecat la serviciu pe jos ca de obicei si pe masura ce mergeam tot mai puternic ma durea, exact ca la apendicita (am trecut prin asta si stiu ) doar ca in partea stanga. Mergeam din ce in ce mai incet si aproape schiopatand, am ajuns la serviciu, m/am asezat la birou si am mai luat un NO SPA, s/a mai oprit durerea aceea patrunzatoare dar tot m/a sacait toata ziua. Dupa program cand am plecat acasa, am patit la fel doar ca durerea era si mai patrunzatoare, parca aveam foc in partea stanga, abia mai puteam pasi. Am ajuns acasa si am sunat/o pe dna dr. Lutescu, mi/a spus sa stau in pat sa mai iau un NO SPA si daca nu ma lasa sa merg a doua zi la ea. Am stat in pat, durerea a mai cedat dar nu a trecut si azi dimineata am mers totusi la ea sa ma asigur ca totul e bine cu bebe, imi era teama sa nu mi se fi deschis colul sau doamne iarta/ma mai stiu eu ce altceva. M/a primit bineinteles fara programare, l-am vazut pe bebe, era bine, si-a pus imediat o manutza la cap, e tot baietzel si a spus ca de data asta nu mai e absolut nici o umbra de indoiala si colul e inchis si lung. Mi-a spus ca probabil e o infectie urinara, m-a trimis sa fac urocultura si examen sumar de urina ca si proteina C reactiva despre care am inteles ca e prezenta in cazul in care in organism exista o infectie. Saptamana viitoare mi/a spus sa merg din nou la dansa cu rezultatul analizelor. A fost foarte draguta si amabila, e un punct in plus pentru ea in fata mea. Acum ma simt mai bine, nu ma mai doare asa. Mi/a spus sa ma menajez mai mult,sa nu ma obosesc, or eu am avut saptamana trecuta niste zile infernale. Ce sa va mai spun, ca atat, acum suntem bine. Fug sa citesc din urma si pe urma mai scriu.

Pupici,
Angelique 16+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna fetelor.
Am intrat in fuga, ca m-am apucat de gatit, pt. sot, ca eu........, si mai si spal, sper sa termin mai devreme sa ies putin la soare. Cum sotul e la servici, n-am ajutor.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 15+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Angy ai grija...mai bine stai acasa. Eu am mare noroc ca au intrat studentii in vacanta si pana la 1 octombrie ma mai duc doar de placere la servici.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor am citit pe infertilitate.ro a lui Tutu ca Nospa pana in 14 saptamani e apa de ploaie...efect Placebo (si eu iau 3/zi!). Era rezervat si cu gravibinonul...parea mai mult fan Utrogestan.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

E , Tutunica fara frica mai spune si avioane , asa ca lasa-ti-l cu ale lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Angelique,
ai grija de tine, draguta. Parca spuneai ca de vineri intri in concediu, sa nu te mai chinuie oamenii rai... Sau vineri era ultima zi de lucru? Oricum, e bine daca o sa stai mai inistita...

Irlandeza,
iara nu stai bine cu mancatul?? nici mie nu-mi vine deloc sa gatesc, am noroc ca ma mai ajut cu vreuna dintre fete, sau ma mai indemn cu ele ce sa facem, ce am putea manca cu totii. mai nou am trecut pe boabe de porumb in lapte coapte in tigaia de teflon, cu sare muulta..
te

Acum, despre No-spa, daca mie imi trec crampele si durerile de menstruatie de la el, sunt tentata sa cred ca nu e doar placebo cand ma mai ajuta cu durerile- mai ales in primele saptamani.. plus ca la mine efectul placebo e de obicei slab, detest pastilele

Monica 14+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput