Mamici de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello!
Dragelor, mare minune daca nu auziti de mine ca nasc in acest week-end! Pai de ce? Pai pentru ca m-a chemat doctorelu' meu(m-a sunat aseara) sa vin azi in loc de luni dimineata sa ma vada, ca luni pleaca in concediu. SI nu stiu cum mai arata la voi consulturile pe masa dar pe mine m-a chinuit in asa hal ca ziceai ca suntem in filme porno de-alea de proasta calitate in care aia isi baga toata mana.... Scuzati descrierea daca suna prea porcos, dar mie mi-e teama sa nu fi incercat sa-mi provoce ceva prin manevra asta ca sa plece linistit in conced. In acelasi timp m-a introdus telefonic colegilor lui care ma vor avea in grija pana pe 25 cand revine el. Si daca nu nasc pana saptamana viitoare -cum cred eu- ma voi duce sa "socializez" putin si cu ei, sa-mi deschid niste carari (de-alea in roni) spre inimile lor!
Scuzati daca sunt mai dura, dar am o dispozitie de cacao, ma cam doare burta si m-am vazut in magazin la noi si cu o doctorita ginecolog (iesita la pensie ca altfel as fi vorbit cu ea) care a zis ca sigur ca incercat prin manevra asta sa provoace ceva. S-a uitat si ea la burtica,a zis ca e lasata si ca nu mai sta bebe mult inauntru!
Cam atata de la noi, vad ca azi noapte a fost liniste, va urmaresc ca pe scaun am voie sa stau, nu mai am voie sa fac curatenie!


AndraSapt37 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andra, nasoala treaba cu gine asta al tau! Daca n-ar fi problema de cezariana ai sta si tu mai linistita daca pleaca, nu? In fine... Printre toti ceilalti trebuie sa fie unul cu care sa te intelegi omeneste si care sa te ajute in caz de vine bebe inainte de termen!

La capitolul curatenie, idem... Barbatul meu shmotruieste bucataria, daca va vine sa credeti. Am chemat-o totusi pe mama pentru chestiile de finetze, ca sa fiu eu linistita.

Ile, orice pozici cu bebei faini sunt ok!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Karligutza felicitari pentru bebelina! SA fie sanatoasa si frumoasa!
Christyne ti_am admirat papusica! Uff vreau si eu , nu mai am rabdare!!
Andutzy apropo de "deschis carari care inimile doctorilor"! Asa tare ma enervez cand stiu cat trebuie sa cotizati in stanga si in dreapta cand in mod noarmal totul e platit, ca de aia platim taxe pe salariu! Si cand le povestesc pe aici cum se intampla in Romania, si cat costa o nastere toti sunt uimiti, mai ca nu le vine sa ma creada!! Pentru asta sunt f multumita ca nu nasc in tara! Oricum toate experientele mele cu sistemul sanitar in tara ma fac sa !

MADA 33+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu ma grabesc sa ies afara cu cel mic...

Selut, eu sunt de parere sa nu ii dai ceai chiar daca bea lapte praf. Si e posibil inca sa nu ai lapte de aceea sa se forfoteasca cel mic, rabdare si va veni laptele suficient ca sa ii treaca foamea!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Lia ma bucur asa mult ca esti bine.Scuze ca am intrat aici dar nu am mai gasit subiectul cu contractii, dar nici nu vreau sa il mai gasesc,poate le las in urma, desi nu dau semne ca ele m-ar lasa eu merg inainte.(apropo, la noi a nascut Ayumi, scrisese si ea la contractii, la aproape 28 sapt, dar gemeneii sunt bine din fericire).Fetele scuze de interventie, oricum noi mamicile de sept-oct va mai urmarim din umbra, mai ales ca unele dintre noi o sa nastem pe la sf. lui august si luam notite de la voi despre alaptare si bebei.Nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi, ca frumosi sunt din ce am vazutMyral32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Myral, nu cred ca se supara nimeni! Am citit si eu despre Ayumi chiar ieri si m-am minunat de cat de mici sunt baietii ei. Mici dar puternici!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

FELICITARI DIN TOATA INIMA PROASPETELOR MAMICI CARE AU ADUS PE LUME BEBEI SCUMPI-NU MAI NOMINALIZEZ.


oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua


MAI SUNT 8 ZILE(TEORETIC)


"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Buna fetele! Gata de azi inainte pot sa zic ca stiu si eu ce sunt contractiile! O fi bine o fi rau nu stiu, dar macar stiu cam cu ce se mananca. Si eu am crezut ca dr a manevrat ceva pe-acolo ca sa nasc ieri cand era de garda, dar nu a fost asa. Toata noaptea am avut contractii si bebe s-a jucat, dupa ce in timpul zilei a fost ffff cuminte.
Deja cred ca saptamana asta e ultima cu burtik. Ma trec fiori cand ma gandesc ca AndraZ avea acelasi DPN cu mine, daca nu chiar o zi dupa. Deci nu mai e mult nici pt mine.

Denisa Maria 38+


poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Dupa ce am vizionat toate pozele cu bebei pot sa zic ca mi-am pierdut de tot rabdarea. Abia astept sa am si eu gogoshik mea in brate sa ma priveasca asa! Sunt atat de mici!

Denisa Maria 38+


poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ati cracanat pagina .
Eu stau si astept sa o sun pe Hook sa vedem cum a fost la intalnirea cu Adela.
Zic si eu, nu aruncati cu roshii, azi ma simt obosita, ma duc sa stau intinsa in pat!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput