Mamici de septembrie-octombrie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

afibebe...stai linistita...iti dai seama ca toate suntem panicate, mai bine incearca sa inveti cum sa respiri in momentul ala si sa controlezi pe cat posibil procesul nasterii. In loc sa intri in panica, incearca sa gasesti o tactica prin care sa preiei tu controlul asupra situatiei. Eu asta am de facut dupa ce intru in prenatal si dupa ce termin cu cumparaturile.

Bee cu gargaritele tale din ochi nu e bine, zic eu..mai ales ca dureaza asa de mult timp. Daca nu ai stat cu ochii in soare si apoi ai intrat undeva la intuneric, eu zic sa mergi la ginecologul tau. Mai bine previ (cu un i sau doi de i?) decat sa iti para rau apoi. Vezi ce tensiune ai. Doctorul meu mi-a zis ca din luna a 7-a trebuie sa ne luam tensiunea saptamanal.

Ayumi - felicitari pt bebiti...speram sa fie bine si sa ne pui poze cat mai repede...

eu m-am tuns scurt, aveam parul lungut, dar nu mai eram multumita si m-am tuns cam ca Andreea Marin, ma refer la lungime, ca sa mai dam jos din ceea ce era inutil si stricat. Mi-am pus si o clamita in cap si ma simt iar ca o pustoiaca. O sa fac nishte poze zilele astea...Desi am avut emotii cu tunsul parului (nu mai fusesem tunsa asa scurt de la 15 ani), acum imi da o stare de bine...

ia sa ma masor si eu sa vad cat am la burtik(oi)...110 cm...ia sa ma sui si pe cantar...hmm, cam 16 kg...eu ma simt destul de bine in pielea mea, ma supar doar cand ma cearta cate un dr. sau altcineva. Dar am gasit si replica sa le inchid gura: eu o sa fac un copil nu un pisoi ...si gata...sac. Desi am luat 16 kg eu simt ca real nu am pus mai mult de 5-7 kg..Iubi mi-a zis la inceputut sarcinii ca acum e singura perioada din viata mea cand pot sa fiu grasa fara sa imi fac probleme, ca am o scuza. Asa ca...:)

cam atat..mai am un examen duminica si gata, apoi pot sta mai mult cu voi si o sa va innebunesc cu cumparaturile...
si eu stau in zona titan-salajan, as merge si eu in parc la o intalneala....

pupici la fetite cu burtici.

urmychance30baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Myralule, stai mama linistita ca o sa fii bine! sa treaca gandurile rele.
Aici, o romanca a nascut in luna a8-a, i-au dat steroizi ca sa matureze plamanii bebelinei cand inca mai era in burtica, si acum bebelina este bine merci, nu arata a prematur in nici un caz. Nu mai fii prapastioasa ca iei bataitza!
Si vorba Tomasei: pleaca de la Esentele tari se tin in sticlute mici, ca venim cu dupa tine!

Urmychance, si la mine e prima oara in viata mea cand sotul ma bate la cap sa maninc ca sunt slabanoaga, ca acum pe finalul sarcinii trebuie sa maninc bine pentru bub, ca nu maninc mai nimic, etc. N-as fi crezut ca ajung la faza asta, mai ales ca el mereu imi zicea: suge burta, ai facut burtica, etc.
Si ca sa raportez si eu am asa: 99-100cm in talie si kg luate aproape 8kg.
Eu cred ca sunt ok, nu am nici mult nici putin asa ca nu imi fac griji. In viziunea mea, de acum incepe distractia, de acum incep sa iau proportii, ca de saptamana viitoare o sa intru in luna 8.


Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Afibebe, tocmai din motivele de frica cred ca nu-mi fac nici bagajul, sa nu-l vad acolo facut, sa ma tot gandesc la nastere...

Apropo, ce mai face colega ta, sau prietena ta... profesoara care a nascut in iunie? Ce s-a mai intamplat, cum a rezolvat cu sotul ei, ce-i fac bebeii? din cate stiu are gemeni...

Pupici 30+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bianca sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!! Asteptam vesti bune!!!


Bravo fetele pentru intalnire sunteti niste frumoase!! Eu ieri am vrut sa vin, dar pentru ca Murphy nu doarme niciodata, pe la ora 14 a inceput sa-mi fie rau. Ameteli, transpiratii reci (udam un tricou in 5 minute), stat in pat, greturi, iar ameteli, nu puteam sta in picioare, daramite sa mai si conduc masina. Si m-a tinut asa pana pe la 8 seara. Nici acum nu stiu ce-am avut.

Colac peste pupaza mi s-a busit PCul. Nu mai porneste deloc, trebuie reformatat, imi trebuie CD de windows, pana luni nu am sanse sa-l fac. Acum scriu de la job, ca am venit sa-mi iau o adeverinta medicala. De saptamana viitoare intru la concedii cu comisie, ca am sarit de alea 90 de zile de medical.

Imi plac pozele de la intalnire!!

Imi pare rau ca mi-a fost rau si nu am ajuns. La odiseea din 2004, la Victor, din cca 100 de gravide parca 3 au nascut prematur. Acum ce sa spun, fiti si voi atente, fara plimbari prin caldura, fara excese...mai ales fetele care au contractii. Dar toti prematurii sunt ok acum.

Mie profu mi-a spus ca la 37 sapt e foarte bine si la 34 e acceptabil. Si l-am facut pe primul la 40!!!

Acum am 24 sapt si nici nu ma gandesc sa nu mai rezist eu inca 10 saptamani.

Aaaa si sor-mea aia mica s-a nascut in luna a opta, a avut ceva probleme cu mancarea (nu vroia sa manance), dar acum e ditamai capra (ma scuzati) si mai si face sport de performanta.

Va pup!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

sim_stoian chiar e figura sotzul tau !





29+ Sasha Gabriel


http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj
http://community.webshots.com/user/Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andries, chiar mi-ai lipsit aseara. Eram sigura ca reusesti sa ajungi pana la urma. Dar lasa, mai facem noi o intalnire pana nastem...sper.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
28+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sunteti tare haioase, eu zic sa stam linistite ca nu nastem pana la 1 august niciuna. Fac pariu dar sa stiu pe ce intai!

Bee, sa stii ca "silfida" nu a fost singurul comentariu al doctorului. Ieri cand am intrat in cabinet zice "aaaa, o burta maaaaaareeeeee".

Ma duc la masa cu prietenele, si apoi plecam la mare. Pupici tuturor, mai intru diseara daca mai apuc, daca nu la noapte sau maine dimineata.



Rox 32+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetelor sa va intreb si eu ceva poate ati mai auzit de asa ceva.Sora mea e in saptamana 42 deja si aseara i-au amortit buzele si limba,gatul si mana dreapta.S-a dus la spital si acum o tin monitorizata.Problema e ca ea e in Anglia si noi aici familia ne facem mii de griji pt ca nu stim ce se intampla cu ea.E in spital si are telefonul inchis.Am primit un mesj mai devreme de la ea ca i-au indus nasterea,dar totusi,de ce sunt toate astea amortite.va intreb pe voi, ca poate ati mai auzit de asa ceva

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Si mie mi-ati lipsit toate, e atat de tonic sa fii impreuna cu alte 11 persoane gravide... e o senzatie traznet. Sper sa ne mai vedem, chiar si dupa ce nastem, desi o sa fim super aglomerate.

In fine, pe mine ma sperie prognoza meteu, saptamana viitoare canicula si apoi inca o tura in prima decada din august...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Nana gata gata, nu mai deschid acolo. As vrea si eu sa ma ingras dar nu reusesc deloc si ma straduiesc, mai ales ca stau mai mult in pat.Roxana eu dupa 9 august Teo nu stiu ce sa-ti zic despre problema ei de ce nu au indus-o totusi mai devreme, mi se pare tarziu.Myral32+

Mergi la inceput