Mamici de septembrie-octombrie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Iuli, stiu si eu, in momentele de luciditate asa gandesc ….Dar ma mai ia cate un val de furie, hormonii bata-i vina….Si al meu baiat munceste mult si se straduieste cat poate sa imi fie alaturi, dar vb ta, om fi noi mai sensibile in perioada asta…Asta fac si eu, mai o vizita, un shopping si ma racoresc! Gata! Azi pornesc la drum cu lista intocmita!

Dani, exact asa si a mea, chiar ieri dupa ce am scris, s-a pus pe niste suturi…Cine-I mai stie???? Au si ei deja personalitate, bebelusii nostri! Tot asa loveste printesa ta???

Bianca, draga noastra! Felicitari mami! Sa fie sanatosi flacaii tai! Prima mami de la odisee! Tare m-am emotionat!!!!

Sabina, nu am mai vazut maci albi! Ce frumossss!!!!

Tomasa, tare haios….

Va las o zi frumoasa!Inarmata cu lista, purced la cumparaturi! Yuhuuuuuuu!!!! M-am speriat! Nu tu lucruri bebe, nu tu bagaj de spital! Si azi maine intru in luna a 8-a!


Gabriela 30+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Apropos de greutate, ma intreaba ieri Badiu cate kg am si i-am explicat ca am vreo 77 si ceva, adica am pus 14 kg. Nu a comentat nimic, insa a intrebat-o pe asistenta "si ce tensiune are silfida?".

Rox 32+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

sa trecem la lucruri mai frumoase.

Ce mi-as fi dorit si eu sa fiu cu voi aseara.
Ce scumpe sunteti toate.
Imi imaginez reactia celor din jur.

Vorbea Simona de prajitura cu nes.
MMMMM rusinica Simona mi-ai facut o pofta.........
Si bebe tresare la pofta mea.

Se rezolva imi aduce sotul hihihi.
Si-mi trece pofta.
Siiicc.

Ca tot veni vorba de papa merg sa halesc ceva repede si o sa revin.

Doamne cat ma bucur ca va am.
Va pup.

AFIBEBE32+Cristian Nicolae



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Annisia tu esti de vina pt startul la nasteri Sa speram acum ca bebelusii nostri nu se vor grabi si ei Si pe mine ma apuca gandurile, iar.Myral32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna dimineata burtici!

Ayumi felicitari pentru baieti!sa creasca mari si sa fie sanatosi!

Cat despre pozele de la intalnirea fetelor,le-am vazut si eu,frumusele sunteti toate!

Alice,Teodoran nu mai fiti suparate,caci totul va fi OK!

Dana 27s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Kriss, pe cuvant ... Nu exagerez, am bulversat terasa.
Sabina, superbi macii!!! Chiar superbi.
Teodora, am citit de sperietura ta de ieri de la Pop. Eu despre el stiu ceva mai multe. In fine, eu zic ca nu-i de ignorat ce spune el, e destul de prudent si panicos dar nu e aberant. Faza e ca sigur nu trebuie luate chiar asa cele spuse de el, in mod evident deocamdata copilului tau ii merge bine, s-a dezvoltat ok, insa IR-ul respectiv, destul de mare pt. varsta asta a sarcinii, reprezinta un semnal de alarma si trebuie tinut sub control, tratat cumva ca sa nu se mentina. Eu cred ca de-abia daca se mentine asa, ridicat, risti sa se ajunga la un retard de crestere de 2 sapt-cum ar fi probabil daca s-ar mentine valoarea asta a IR. Cel putin eu asa as interpreta cele spuse. Oricum din cate stiu eu conteaza mult si starea ta din momentul respectiv al ecografiei, cat de stresata sau obosita erai.
Cu siguranta ginecoloaga ta te va linisti si va sti ce este de facut. Ce poti face pana mergi la medic e sa te odihnesti cat mai mult, sa stai in pat, sa iei magneziu si sa eviti pe cat posibil sa te necajesti din cauza asta.
Si eu am avut IR marite la sarcina trecuta si cu mult repaos si calm am ajuns la termen iar bb a avut 3.200 kg. Am tot scris despre asta.

Despre perna si paturi: si eu stiu ca sunt interzise la nou nascuti. De altfel sunt atat de mici ca nu se simte nevoia de a le pune perna sub cap in primele luni. Al meu si acum, la 2 ani si jumatate si-o scoate uneori de sub el si doarme direct asa, pe burtica. Cea mai buna varianta eu stiu ca este culcatul direct pe lenjeria de pat, fara perne si jucarii in jur si invelitul numai in sac de dormit, atunci cand este cazul, adica iarna.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
28s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
AYUMI Sa-ti traiasca baietieii! Sper sa fie cat mai puternici si sa-i ai cat mai repede acasa cu tine!
Ieri la intalnire a fost tare fain. Fetele nu sunt nici pe departe atat de burtoase sau grase cum se vad ele! Ba dimpotriva. EU care ma vad cu o burta rezonabila (in comparatie cu ce-am avut cu fetitza), am realizat ca sunt imensa. Asta este. Fiecare cu ce-i da natura.
Roxana, sa stii ca am ramas cu adevarat impresionata de burta ta. Si mai sunt 2 luni! Dar numai burta e de tine. Ash vrea si eu sa ma certe doctorul pentru greutate. DAr cand ma vede ca ma mishc bine si n-am probleme, nu cred ca-l intereseaza greutatea.
Teodoran, nu stiu de ce, dar inclin sa cred ca e o greseala in estimarea varstei sarcinii la tine (varsta ecografcica, aia cu retardul). Stii de ce? Pentru ca spui ca greutatea e ok. Pai ei estimeaza greutatea tocmai din masuratori, altfel n-ar avea cum. DAca bebe ar fi mic, ca dimensiuni, n-ar putea avea greutatea estimata ok. Daca te necajesti nu creste bebelul mai repede. EU zic sa fii optimista, sa te odihnesti si sa te relaxezi si mai ales sa mananci cum trebuie (am auzit de carne la gratar ca ar ajuta ).
Fetele, eu sunt cam necajita. Am ocazional pete/ luminite/ purici in ochi. Adica nu vad cum trebuie si ma tine 30-40 minute. E groaznic, am mai avut asta si alta data si gravida si negravida (dar parca mai mult gravida). Ieri mi s-a intamplat de 2 ori si m-am cam speriat. A mai patit cineva asa ceva?

Bee 26+


si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Myral, nu vei fi nici a doua, stiu eu SIGUR!!! Doar sunt MO, ai uitat??? Am mai gresit eu sexul copiilor (desi la tine nici acum nu-s convinsa ca nu e baiat) dar de data asta nu ma insel. Hai, lasa gandurile, pls!!!
Afibebe, o sa vezi ca va fi mai usor decat crezi. Imi dau seama ca ai oroare de spital si ca este ceva instinctiv in cazul tau, insa e foarte posibil sa fie chiar mai usor decat crezi. Placut nu este, dar nici groaznic, iar tu, daca faci cezariana vei avea dureri doar dupa ce-l vei avea pe bb alaturi si vazandu-l vei trece foarte usor peste orice si te vei mobiliza de dragul lui.
Bee, nu stiu de la ce ar putea fi... Poate de la tensiune? Si mie mi se mai intampla in adolescenta, dar nu am investigat cauza.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
28+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ayumi, !
Sa iti traiasca baieteii, sa fie sanatosi si sa ajungeti toti cu bine acasa!!!
Multa sanatate si numai bine!

Iata ca s-a spart gheata.
Daca pana acum stateam linistita, cand am citit mesajul Biancai, am intrat in fibrilatii! Nu-mi venea sa cred, cred ca l-am citit de cateva ori, ca nu procesam informatia. Chiar ma gandeam: neuronul meu imi joaca feste, nu se poate asa ceva, ca mai e pana in septembrie cand ar trebui sa apara primul puiut! Uffff

In alta ordine de idei: burtici dragalase, mamici sexoase si frumoase, o gasca super!!!!!!!!!
Bravo, burtici!

Toate sunteti frumoase, sexy si radiati asa o bucurie si implinire, cum n-am mai vazut! Bravo voua!


Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Tomasa, as vrea eu sa las gandurile dar nu ma lasa ele. Acum alta pe capul meu, voi ati auzit asa ceva, ca cica ar fi mai bine sa nasti la 7 luni decat la 8 luni? Ca am tot citit pe la prematuri, n-aveam ce face si am vazut bebei de 28, 29 sapt recuperati 100% si altii nascuti la 34, 35 sapt cu probleme(hemoragie cerebrala), bine asta nu e o regula, dar o fi adevarata vorba asta sau doar eu am auzit-o?Bee si eu tot la tensiune m-am gandit, ai si ameteli cumva?Myral32+

Mergi la inceput