Mamici de noiembrie-decembrie (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Voi unde o sa faceti ecografia de la 32 de saptamani?


anca 23+

Maria
poze





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Anca, eu mi-am facut programare la Pop, dar mai vad pana atunci.
Hai ca plec la dr, vb dupa ce ma intorc.
Va pup.

Anca 24+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Alfa anca , succes la eco ! Eu mai am de asteptat pana marti si nu mai pot de nerabdare !

BB yasmi, probabil ca dupa ce o vad ca lumea in 4 dimensiuni si i se masoara toate cele, o sa-mi mai treaca

Eu una de-abia astept sa fac 40 de saptamani si sa-mi aduc bebele acasa ! Pentru mine sarcina e o perioada de asteptare.

21s + Sophia 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by slimatei


neata'
anca te cred si eu am aceeasi nerabdare doar ca eu tb sa mai astept 2 sapt....si asa abia am gasit sa ma prog.pt eco morf.aici, eu nu reusesc sa inteleg de ce adica astia fac eco morf. doar la spital si la particular nu....Multumesc lui Dumnezeu caci pana la urma am gasit un partic. care face , dar greu tare a tb sa caut mult....



In Austria e la fel, dar nu ma deranjeaza absolut deloc. In general la spitale au aparate muuult mai performante decat cele de la particulari, ca-s scumpe aparatele! In afara de asta ai ocazia sa iei deja legatura cu spitalul unde vei naste, te iau si ei in evidenta. EU de ex. deja am completat tot felul de formulare, incat sa stie deja totul despre mine (alergii etc.). Am avut si o convorbire cu o moasa, care mi-a dat sfaturi ff bune. Acolo am facut translucenta nucala, acolo voi face si morfo. Acolo se pot face si cursuri de gimnastica ptr gravidute, scoala parintilor etc. La 37 saptamani sunt chemata si acolo la un control, imi face un CTG si mai stiu eu ce. Daca ajung la termen merg chiar o data la doua zile la spital la control, examineaza colul, lichidul amniotic, mi se pare chiar un sistem foarte bun.
Tu de ce nu vrei sa mergi la spital?

Adina 16+


Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca fuga la dr sa vii cu vestile bune.
Eu inca nu m-a programat la eco ca nu stiu unde sa ma duc ca la Iosup nu mai vreau si sincer nici Pop nu prea ma incanta.

anca 23+

Maria
poze





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Voi unde o sa faceti ecografia de la 32 de saptamani?


anca 23+

Maria
poze










Si eu l-am intrebat pe Iosup data trecuta de urmat eco 3d la 32 de sapt si el mi-a zis ca se face la 28; dar eu stiam de 32 si fetele de pe aici cam tot asa.
Deocamdata eu nu ma-m programat, voi merge la dr si imi va face eco la 24 de sapt si dupa aia mai vedem ce si cum mai facem.

Ellis21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Alfa_anca am citit si eu la mamici de sept-oct de fata careia Pop i-a gasit un retard de crestere de 2 sapt. Am inteles ca doctorita ei s-ar fi exprimat ca au venit multe paciente care facusera eco la Diagnosis si li s-a inregistrat retard de crestere.
Despre Pop mai citisem si eu ca o are cu IR-urile. Daca stai sa te gandesti ca Iosup a fost elevul lui Pop, atunci e normal ca amandoi sa aiba aceeasi pasarica la creier.

AncaD eu habar n-am unde ma duc sa-mi fac eco de 32 de sapt. Cred ca acum la astia renumiti, doar la Iosup sa mai gasesc loc pentru eco de 32. Sincer nu ma mai pasioneaza niciunul din ei.
La Iosup nu ma mai atrage sa ma duc, la Pop sunt sigura ca nu gasesc si nici n-as vrea sa ma trezesc cu un "retard de crestere" sau eu mai stiu ce, iar la Herghelegiu tot asa, nu cred ca mai gasesc ceva liber.
Cred ca o sa ma duc la cineva bun, dar mai putin solicitat.


23+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

eu nu sunt deloc nerabdatoare sa nasc, poate pentru ca am deja un bb si stiu ce repede trece timpul si ca abia dupa nastere incepe greul. Si nu vreau mai multi de doi copii, deci e ultima mea sarcina, sper so savurez cat mai mult, deci sper sa nu incep sa plang la spital ca vreau inapoi burtica!

de azi intr-o saptamana merg la control, abia astept!
Pussi, felicitari pentru fetele mari si sanatoase!

Cu numele te inteleg, ca si eu ma gandisem la numele Mara si din acelas motiv l-am taiat de pe lista, cu toate ca imi place foarte mult. Pe de o parte mi se pare ridicol, ca ma gandesc, ca cine stie in ce limba inseamna un nume stiu eu ce... dar m-am gandit ca or mai fi si alte nume! Oricum, noi nu avem inca nici un nume, nici de fetita, nici de baietel! Poate doar Ema la fetita, dar tare nesigur... Fa cum simtiti voi, parintii!

Adina 16+


Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Darleena si eu magandeam la fel,sa fac la o clinica cu orice medic si gata .A facut cineva la Med Life?
Ca am auzit ca au aparate bune.

anca 23+

Maria
poze





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Mie oricum dr. meu ginecolog imi face eco de fiecare data cand ma duc.
Iar spre sfarsitul sarcinii oricum mergem cam la 2 saptamani, asa ca o sa am ecografii din plin.
Ma gandeam ca la astea mai importante sa merg la ecografisti buni, dar in ultimul timp am ajuns la sentimente foarte proaste fata de acesti mari specialisti incat nu-mi mai vine sa ma duc la nicio eco.





23+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput