Mamici de septembrie - octombrie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare tuturor,

am intrat repede sa va salut.
suntem bine.drumul a fost ft obositor insa am ajuns cu bine.
Sincer ma bucur asa mult de vacanta si parca timpul trece asa repede.
mai avem cateva zile si ne intoarcem.
Am fost la mare ne-am balacit am facut si ceva cumparaturi maine o sa mergem in AMsterdam.

Inainte de a pleca am fost la medic si mi-a dat o veste la care nu ma asteptam.Din 9 august pleaca in concediu pana in 8 septembrie.
Eu voi face cezariana si mi-a sugerat sa nasc in 8 august daca bebe e dezvoltat bine.
Dar atunci voi avea 36 de saptamani.nu va fi totusi prea devreme?
Nu va veni copilul cu probleme?
Ce parere aveti voi?
Nu as vrea sa-mi schimb medicul pt ca la el am cotizat si el imi stie mersul.
A fost de acord si cu cezariana.La noi la Sibiu epidurala nu se face, nu sunt medicii de acord cu ea.
Bine daca esti pila lui cutarica se poate altfel ...
Si atunci am optat pt cezariana.

Ce ziceti e prea devreme pt bebe sa vina la 36 de sapt.?

Astept sfatul vostru.
Va pup.

AFIBEBE30+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Aniast, frumoase poze si tu arati tare bine. N-am vazut nici o balenuta pe acolo, esti exact cum trebuie.
Roxana, noi ne-am simtit foarte bine, am mai fi stat iar Tudor a fost incantat ca au multe distractii pt. copilasi. Albena e ok pt. familii cu copii, e mult peste statiunile noastre din punt de vedere al serviciilor si amabilitatii. Dar nu e vreo fitza, iti dai seama. In fine, pt. anul asta si cel viitor, cu doi copii mici, pare cea mai buna alegere, fiindca nu putem calatori cu ei prea departe.
Adriana, eu nu cred ca e bine sa faci spalaturi vaginale in sarcina. Eu asa stiu cel putin. Stai linistita ca sigur se trateaza ce ai tu, e probabil o infectie urinara dar neaparat trebuie sa te vada un medic si intreaba si despre spalaturile alea.
Gabriela, o sa alaptezi fara probleme, vei vedea. Asa-i, nu toti bebelusii accepta mamelonul din silicon, dar eu stiu ca pt. mameloane ombilicate te ajuta asistentele in spital, exista niste seringi cu care se pot forma... Si daca bb va fi mancacios se descurca el.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
25+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by aniast72

Eu am o problema pe care am spus-o si dr dar nu m-a linistit. Mamelonul stang nu este iesit in afara...de iesit iese putin cand fac dus si la stimulare dar cred ca nu suficient pentru alaptare. Exista medici specialisti in astfel de probleme? Am auzit un caz asemanator la ambii sani cand pers respectiva a pierdut laptele pentru ca nu putea alapta.
Dr mi-a raspuns ca nu-i o problema, ca: "Multi copii au crescut cu lapte praf", dar nu pot sa cred ca nu se poate face nimic.

Andreea 30+ cu



Gasesti la farmacii mameloane de silicon sau latex special pentru astfel de cazuri. Se aplica peste mamelon si poate apuca bebe bine. Am folosit si eu cu succes prima saptamana, ca la furia laptelui asa s-au umflat sanii ca au disparut si sfarcurii si tot. Oricum, probabil o sa vezi asa ceva la maternitate, dar e bine de stiut. La Giulesti se foloseau la greu, la sfatul asistentelor de la copii.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, Rox, si eu am inceput cu insomniile. La Tudor n-am stiut ce-s alea. Sa vezi cat vom regreta somnul asta pierdut dupa ce nastem....dar asta este, din bucuriile sarcinii si caldurii.
Afibebe, eu n-as naste la 36 sapt. Sincer mi se pare cam devreme, dar poate n-o fi. Vezi si tu, nu stiu ce sa zic. Si sa ramai fara doctor e cam nasol...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
25+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, ultima saptamana la serviciu. Si am atat de mult de munca...Nu am chef de nimic.

Una peste alta, nu am dormit nici noaptea trecuta si imi e tare somn. Nu ma pot concentra. Sa va povestesc ceva haios. Dimineata vorbeam de zor la mobil si in acelasi timp imi cautam telefonul in geanta. Si deodata injur ca am lasat telefonul in masina si eu ce ma fac, iar prietena mea explodeaza in ras si imi explica terminata ca de fapt vorbesc la telefon, nu am cum sa il fi uitat in masina. Mda, deci asta e starea mea azi.

Mai am o nelamurile cu soarele asta. Nu inteleg ce e diferit daca burtica e acoperita sau nu. Problema e soarele in sine, expunerea? Ca asa as da cu crema factor 60 si gata. Eu credeam ca e vorba de caldura. Asa ca daca stau la soare cu prosop pe burta mi se pare si mai cald, nu?

Sa nu uit, am mai vb cu Sabina. E bine si relaxata la mare, zicea ca s-a desumflat. Apa marii este cam rece insa si cica a avut oaresce dureri de burta. Asta apropos de fetele care vorbeau de apa rece.



Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Bun venit noilor gravidute. Am gasit urmatorul mesaj la sfarsitul capitolului precedent. Daca poate cineva sa o treaca si pe LIV11 in listuta, ca nu cred ca este.



LIV11
nou venit


Membru din:11/06/2006



Romania
BUCURESTI
4 Mesaje
Trimis la: - 23/06/2007 : 09:34:46
--------------------------------------------------------------------------------

Dragi viitoare mamici, ma alatur voua si eu fiind o viitoare mamica in octombrie.
UM.18.01.2007, DPN.25.10.2007.


Mandarinutza 29+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Salutare, fetelor!
M-am intors de la mare, unde a fost suuuper, chiar daca foarte scurt!
Am pus cateva poze in album, daca vreti sa vedeti o balena esuata pe malul Marii Negre. :)))

Acum vreau sa citesc din urma ce-ati mai scris.

Va pup si va doresc o saptamana minunata!

Si 28+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carmen, la mine s-a vazut pozitia lui BB la eco, imi zisese si nenea dr cand am fost si oricum l-am simtit eu (stiu de la Alex cum se simte). Ca sa iti dai seama, daca sughite si simti mai mult in partea de jos, atunci acolo e capul. Cand impinge lent, pe suprafata mare, si iese o galma asa, atunci este funduletul. La mine impinge asa in partea de sus, dar si-l mai foieste. Lovituri dese si puternice sunt de la picioare, se si vad. La manute mai jos se simt altfel si nu se ridica burta. Asa e la mine!

Ali, lasa ca te relaxezi la mare. Inteles cu prosopul pe burta, dar tot nu pricep care e diferenta cu sau fara. Oricum ai nimerit-o cu pipi in apa, chiar ma gandeam ca voi fi non-stop pe mal. Cat despre turele de piscina, 3 este putin pentru mine. Anul trecut de dragul siluetei faceam obligat 25 o data, si inca 25 dupa-amiaza (ma refer in concediu, ca nu ne mutasem inca). Dar acum gafai rau la inot.

Tomasa, Tudor se va obisnui cu bebelina si sunt sigur ca se vor iubi mult. Sigur va fi un mic soc, dar e inevitabil si nu cred ca lasa cine stie ce traume. Ba chiar poate fi adaptarea mai usoara daca reusim noi ca mamici sa echilibram putin atentia sau macar sa lasam impresia ca ii acordam mai multa atentie puiului mai mare. Cat despre conced, eu la anul merg in Turcia. Cu Alex am mers in Grecia 16 ore cu masina la 6 luni, apoi Andrei la un an va fi pregatit sa inconjure lumea. La un an jumatate am fost cu Slex in Turcia, 2 zile pe drum, un compex f dragut. Imi convine ca sunt condtiii bune si relativ ieftin pentru pretentiile mele, asa ca ne vom permite sa ii luam si pe ai mei.

Afibebe, teoretic BB e suficient dezvoltat la 36 de saptamani. Insa nu stiu ce sa zic...pentru ei e bine sa mai stea putin.








Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

LIV11 bine ai venit! acum esti pe listutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Fetelor am intrat la sbiectul vostru pt ca aveti sarcinile mai mari sperand sa primesc un raspuns daca se poate. V-ati confruntat careva dintre voi cu placenta jos inserata in primele luni de sarcina?

iunie 2006
GUGU 13+

Mergi la inceput