Mamici de septembrie - octombrie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Noapte buna fetelor!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noapte buna! Sper ca noaptea asta sa dorm, noaptea trecuta m-am culcat la 3 si azi m-am trezit la 8. Dar acum ca e si sotul meu acasa poate dorm mai bine.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimpia spune:

Buna fetelor,
Ma simt vinovata ca nu-mi fac timp pentru calculator si pentru forumul asta la care aleg de cate ori am o problema, dar sper sa ma acceptati asa, si daca reusiti sa ma si ajutati.
Eu sunt din galati si fac "naveta" lunar la bucuresti pentru consultatii. Paradoxul este ca de cate ori decid sa vin la consultatie apare cate o problema cu 2 zile inainte (sper sa nu nasc cu doua zile inainte de data la care voi programa cezariana :)) )
La consultatia din luna aprilie cu 2 zile inainte am constatat o umflatura inghinala care se pare ca e o hernie femurala care-mi face problem ( voi vizita joi si un chirurg de la spitalul municipal sa vad si parerea lui, eu as opta ptr cezariana dupa care operatie de hernie dar voi vedea daca se poate).
Problema acutala: urina de dimineata a fost aproape visinie, dar nu avea urme de sange, urmatoarea a fost normala si pe la parnz iar a avut culoare ffff inchisa. M-am speriat rau , ptr ca nu am idee ce poate fi. M-am gandit la o infectie urinara sau la o raceala puternica (poate de la aerul conditionat care-mi merge noaptea). La spalaturile vaginale nu sunt urme de sange si nici pe kilotei.
Maine, sau mai bine zis azi voi foace o urocultura si un sumar de urina.
Ce credeti ca poate fi? Ce ar mai trebui sa fac pana miercuri pana ajung la dr.
Despre hernie aparuta pe tipul sarcinii ati auzit ceva? Eu am facut sport la viata mea si chiar inainte de a "pune plamadetul" am fost la sala sa vad daca burtica e pregatita, ma temeam de cezariana pe care o am din septembrie 2005 dar nu m-am gandit ca voi face hernie. In greutate am luat 10 kg nu-i putin dar nici mult, nu cred cred ca e de la asta hernia.
Legat de sarcina, nici nu se compara cu prima. La prima nu am stiut ca am copil in burta, fff rar misca. Acum, ma loveste la fiecare modificare a pozitiei mele si imi face presiune pe ficat de nu pot sa respir, ma doare ficatul minute bune pana decide el sa reduca presiunea. Una peste alta sunt tare mandra de burtica mea (dubla fata de la prima sarcina :)) )
Va multumes si va doresc o saptamana buna. PPK

Adriana 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor,

Eu deja mi-am baut cafeaua,mi-am afcut desteptarea,juma' de mic dejun papat.
Ma pregatesc de munca,si zau ca azi n-am nici un chef...defapt nu mai am de cateva zile...trebuie sa ii explic unei angajate,ce are de facut in lipsa mea,cat am concediu care oricum nu e lung nici ala...si tare greu mai pricepe...merge greu treaba...si nush ce ma fac...cum pot sa fac o persoana sa gandeasca mai repde si sa se miste mai repedE?Parca ea ar fi graviduta...ce ma deranjeaza ca se uita la ceas si ofteaza...apoi mai are momente de visare,cand o vezi cu ochii pe pereti,visand la yo stiu ce...Da...
Myral multa bafta la doctor.Sper ca ai dormit bine.
Eu am icneput sa nu mai dorm bine deloc,ma trezesc de n ori pe noapte,pana acum nu aveam prob.DA' e un inceput pt toate:D
Andreea dar arati mama f bine...ce dor mi s-a facut de litoralul romanesc.


Sabina Y. 26+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Na ca mi-am schimbat si saptamaniile,ca eram in urma

Sabina Y. 28+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

SabinaY, nu zice de treziri nocturne, ca iata-ma si pe mine. Asa am fost si cu Alex si cand a fost vorba sa ma trezesc dupa nastere ce nu as fi dat sa pot dormi. Eu zic ca e bine ca ai o colega noua, poate se adapteaza si ea mai greu la ritm, baga-o in priza si atrage-i atentia.

Adrianaolimpia, imi pare rau ca ai probleme, macar le ai inainte de consultatii si nu dupa cum ma trezesc eu. Nu stiu ce sa zic nici de urina si nici de hernie. Bine ca faci analize de urina...sa nu fie vreo infectie. Tu faci spalaturi vaginale, eu stiam ca sunt interzise pe sarcina?

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata fetelor...ati avut activitate weekendul asta...nu aveti somn....offf dragele de voi....si mai aveti si probleme... adrianaolimpia..nu am avut asa ceva dar trebuie sa faci neaparat o analiza la urina sa nu fie ori ceva de la ficat fiindca bb il preseaza sau de la rinichi...de obicei cand pornesc calculii la inceput apare urina rosiatica si apoi restul...doamne fereste dar e mai bine sa nu fie nimic grav si sa te faci bine..
Tomasa dragute tare pozele, sunteti o familie draguta si asezata, Tudorel e un scumpel si tu arati tare bine...
Noi suntem bine...ne miscam mai greu..dar facem plimbari lungi de aprox . 2 ore zilnic ..ceea ce face bine...altceva nu ma mai apuc acum..faceam bicicleta multa inainte dar acum mie frica sa mai urc...
parcurgeam 20-25 de km fara probleme...
Va intreb si eu ...cum de stiti ca s-au intors bebeii cu capul in jos , ati simtit voi sau ati vazut ecografic?...eu tot cu capsorul in partea dreapta il simt pt ca e mai tare acolo si cand se misca se intareste asa in partea aia..
respiratie abdominala am si eu..daca asta o ajuta e bine dar acu am parca asa un discomfort ca orice fac in burta resimt,tusit, cascat, stranutat, toate parca le fac cu burta..
mamelonul drept si la mine e mai putin dezvoltat, dar il masez aproape zilnic si mai trag de el poate se mai lungeste putin si nu vom avea probleme....
Cam atat despre noi, dorim o saptamana usoara fetelor care mai merg la servici si numai bine celor care stau acasa si sanatate multa celor care mai au probleme..
va pup

carmen 27s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!
Tomasa bine ai venit!...nu dadusi sfoara in tara ca pleci si dadui de banuit
Rox la mare plec vineri ptr o sapt...adik voi sta una da una nu pana in august.La munte vroiam sa plec in weedend , dar sotul lucra si atunci m-am multumit cu piscina de duminica(ieri)...apropo esti tare daca reusesti 3 ture de piscina...ptr la plaja atunci iti vei lua un prosop sau ceva dragut si usor care sa-l pui in jurul taliei, dar cred ca vei intra des in apa(ptr pipi) si atunci vei fi in permanenta uda...macar o palarie sa-ti pui in cap.
Annisia bune informatiile

Ali22si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Adriana nu este de gluma cu urina ta asa de colorata .....fa repede o urocultura pentru ca sigur este infectie si bea apa multa si ceai de coada calului. Simptomele se pot agrava asa ca nu pierde vremea.
Eu am avut infectie urinara la incepututl sarcinii si am tratat-o iar de atunci am tot baut ceai de coada calului cand si cand cate o cura si apa.
Astpt vesti de la tine..........chiar sunt curioasa.
Multa sanatate iti doresc si ai mare grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumesc frumos. Ma bucur mult ca v-au placut pozele si mai ales ca l-ati placut pe Tudor!
Am inceput si eu sa-mi cam fac griji in legatura cu felul in care ma voi descurca cu doi copii, fara sa neglijez pe vreunul dintre ei si despre cum il va primi Tudor pe bebelus. El teoretic este pregatit dar stiu ca nu are cum sa constientizeze schimbarea. Nu o pot constientiza eu, dar el... Norocul meu e ca este un baietel tare balnd, care iubeste copiii si nu pare gelos pe nimeni, deocamdata cel putin.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
25+Maria

Mergi la inceput