Mamici de septembrie - octombrie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Roxana, am mai citit pe net si parerile sunt impartite vis a vis de masajul mameloanelor. In schimb am gasit niste subiecte la care Sabina se confrunta cu aceeasi problema cu Sofia, dar la un alaptat corect s-a remediat. Oricum sunt incapatanata cu alaptatul si n-o sa ma las usor.
Stiu ca Travianul creeaza dependenta, iti urmaresc evolutia...la fel e si cu Triburile. Trag tare, am inceput si atacurile, care sunt fructuoase

Andreea 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumesc frumos Gabriela si Myral pt. primire. Am pus si poze:

la mare cu burtoiul la soare


mama de BAIAT (9 ian. 2005)
25+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Myral, tu ai dreptate, asta e farmecul gravidutelor, ca sunt mai rotunjoare. Eu pe de alta parte, care am fost slaba toata viata, nu sunt obisnuita cu formele astea "generoase" . Oricum sotul nu se plange, i-am zis sa se bucure cat mai poate ca nu cred ca ma mai vede asa hi, hi, hi. La mare am vazut cateva burtici slabe rau, adica aratau neschimbate la fund si picioare, numai burtica era de ele si tare le invidiam, sunt sigura ca la fel esti si tu. Mie una mi-ar placea sa fi ramas neschimbata, macar sa nu-mi fac griji ca nu o sa ajung la forma initiala. Sunt sigura ca bblusul tau e super dezvoltat si ca-si ia tot ce-i trebuie de la mami. Tu esti mai bine cu contractiile?
Aniast, se poate alapta si asa, fii pe pace. Te vor ajuta asistentele in maternitate, mamelonul se poate forma si chiar daca nu reusesti sa-l formezi exista mameloane de silicon care ajuta. Va fi ok daca tu iti doresti asta si nu te dai batuta usor. Toate am avut probleme de un fel sau altul cu sanii, o sa vezi ca putine vor fi fetele la care va merge struna. Mie una asta mi s-a parut mai greu decat nasterea in sine si am fost tare surprinsa, ar fi fost normal sa fie cel mai natural lucru din lume. Si tot am reusit sa alaptez mult si bine, cred ca dupa ce am trecut de durerile, piedicile si intrebarile de inceput puteam sa dau la mai multi copii.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
25+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Super poze Tomasa! Arati tare bine!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

tomasa, multumesc pentru incurajari. Chiar aveam nevoie de asta
Ti-am vazut pozele, esti o gravidutza tare frumusica.

Andreea 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Mai pun si eu niste pozici de la mare: balenutza esuata

Andreea 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Roxana, Alex a ta este o dulce. Pe mine nepotul de 3 ani ma chestioneaza de cate ori vorbim la telefon sau ne vedem, ce face Andrei, cand se poate juca cu el.
Legat de respiratie, eu fac parte dintre cele cu respiratie abdominala. De fapt la inceput a fost impusa, dupa ce citisem acum cativa ani despre respiratia corecta. Mi-a fost foarte usor sa ma adaptez si chiar imi place mai mult. La inceputul sarcinii insa, cand se forma burtica si simteam ca plesneste pielea pe mine, imi era foarte greu.
Aniast72 si al meu bebe ma mai sperie. Are el o pozitie preferata, cu capsorul sus si piciorusele in jos, in care e foarte cuminte si nu prea il simt decat daca e foarte suparat. Daca isi schimba pozitia il simt si eu foarte tare, acum cateva zile credeam ca o sa iasa prin buric. Al meu cred ca e un lenesel, comod ca taticul lui.
Eu am pus pana acum 8 kg, dupa spusele medicului, 10 dupa calculele mele pentru ca a trebuit sa recuperez 2 kg pierdute in primele doua luni. Medicul meu a zis ca eu am luat destul de mult, dar eu vreau sa raman cu niste kg in plus dupa pentru ca am fost o viata slabanoaga. Am 1.60 si am pornit de la 44 kg. Asa ca dupa nastere vreau sa raman cu 52 kg, ca la greutatea asta ma simt eu ok.
Va doresc o seara placuta si aveti grija de voi si de bebei!


Carmen 24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomasa si Andreea, aratati foarte bine amandoua! Si ce peisaje...nu mai am rabdare si vreau si eu la mare.

Andreea, sa nu mai aud cuvantul "balenuta"!

Tomasa, cum ti s-a parut Albena? Ce dulce Tudor, s-a distrat pe acolo?

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carmenita, Alex l-a vazut pe verisorul ei care este fix cu 2 ani mai mic si stie la ce sa se astepte de la un bebelus. Sigur, o sa mai aiba nelamuriri si mirari ca nu isi tine capul sau altele asemenea. Dar nu se asteapta sa se joace cu el, zice ca il ingrijim, ca o sa fie stirb si papa laptic.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Aiurita mai sunt, Teodorei ii spuneam despre miscarile bebelului. Scuze!
Andreea, uitasem ce vroiam sa iti scriu. Am o prietena care a avut probleme cu mameloanele, si pana la urma a gasit o solutie. Ea se mulge si ii da bebelului lapte cu biberonului. A incercat prin toate metodele sa ii dea sa suga timp de 2 saptamani, dar bebe se enerva si ramanea nemancat. In final a ajuns la solutia asta si ii da asa de peste jumatate de an, si nu a ramas fara lapte. Poate tu o sa o rezolvi si nu o sa ajungi aici, dar oricum sunt solutii.


Carmen 24+ Andrei

Mergi la inceput