Mamici de septembrie - octombrie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Vai ce dulce e.... Asa povestea si nasa mea cand era fetita in burtica si frate-su vroia sa iasa mai repede sa aiba cu cine se juca. Ha ha ha! Niste dulcei!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sa vedem dupa ce ies daca nu vor sa ii bage la loc pe fratiorii mai mici!

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Sa vedem dupa ce ies daca nu vor sa ii bage la loc pe fratiorii mai mici!

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)






Ha ha ha!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Buna fetelor!
Vad ca tot vorbiti acici de greutatea bebeilor........si eu am fost la Dr. si bebica mea are 1135 g la 29 de saptamani si Dr. a zis ca este bine iar graficele chiar asta arata.
Normal ca citind pe aici m-am ingrijorat si eu cand am auzit dar tot Dr. mi-a zis, in gluma, ca abia ma taie mai putin la nastere si mi-a dat niste ex. de bb-i mari care pe urma au ramas "oameni mai mici" si invers.
Eu va felicit pentru printisorii vostri si sa ne rugam sa fie sanatosi indiferent de kg pentru ca asta se "regleaza pe urma".
Poate trebuie sa mentionez ca eu am luat doar 6 kg pana acum si sunt migniona de fel(1,60)...........oare conteaza si asta?

va pup pe toate si pe bebeii vostri si va doresc o zi racoroasa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Liv11, bine ai venit si sarcina usoara!
Roxana, nu prea ma laud, k nu am de ce…Am fost ieri la o nunta si abia am rezistat, m-am simtit ca o balena esuata! Si mi se umflasera intr-un hal picioarele…Cum merg triburile? Tu cum mai esti?Ce scumpa e Alex cu bb Andrei!
Sim ce ai mai cumparat?
Teodoran, esti mai linistita? Bine k e bine bebe!
Kriss79, poti lua Smecta linistita!
Carmen, ne bucuram ca esti bine si tu si bebe!
Myral draga, ti-am zis eu ca rezista bebe in burtica pana la 40 de spatamani. Nu ma crezi? Hai ca va fi totul bine!
Tomasa, bine ai revenit si ma bucur ca esti bine si tu si Maria!
Annisia, interesant cu respiratia! Si eu tot thoracic! E bine de stiut! Multumim!

O duminica frumosa va doresc! Eu fug la cumparaturi. De-ale casei!

Gabriela 27+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gabriela asta imi doresc si eu sa stea bebe acolo, nu conteaza durerile, contractiile, statul in pat (de pastile m-am cam saturat).Cu respiratia cred ca majoritatea oamenilor mari respira toracic, copiii abdominal.Gema e bine ca e in grafic bebe nici eu nu ma astept sa fie mai mare si eu ca si tine mica si slabuta, am luat putine kg. Eu ma rog sa fie mai mare in caz ca nasc mai devreme.Tomasa asteptam pozele burtoase ca grasa sigur nu esti, ce mi-as dori sa pot si eu manca mai mult sa fiu mai plinuta ca asa trebuie sa fie gravidutele, nu ? plinute, burtoase si frumoase.Myral29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Annisio mama te gasii pe la fetele de iul-aug (eu le cautam pe contractatele mele) oricum erau cam incinse spiritele pe acolo (eu doar citesc) si m-am simtit si eu cu musca pe caciula ca si eu ma plang cam mult de problemele mele pe aici dar voi sunteti fete bune si ma lasati sa ma plang. Asa ca ramai aici la H... si D... noastra stii tu despre ce e vorba .Apropo de zodii eu sunt leu si sotul berbec, mai ies scantei dar ne intelegem f bine si bebica cred ca va fi tot leu (cred ca si fetita) sa speram mai prin august asa sa aiba rabdarepana atunci.Myral29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, si eu ma umflu rau sa stii, noroc cu piscina si cu innotul. E mai rau cand merg la birou, dar mai am o saptamana si gata. Mai am si contractii, dar daca la eco totul era ok, sper ca e ok. Sambata plec la mare. Triburile merg merg, stau noptile cu jocul asta.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Roxana_G, nu-ti face probleme cu soarele. Daca tii burta acoperita poti sta la plaja linistita. Eu m-am si cojit si bb e in forma.
Gema, ia uite..si tu tot ploiesteanca. Memoria m-a lasat, nu stiu daca am mai vorbit sau nu.

Vineri am fost si eu la echo, bb are 1200-1300. La fel ca si gema m-am speriat putin vazand dimensiunile bb-ilor vostri dar dr. a spus ca sunt in grafic si e bine. Bb era orientat ca de fiecare data, cu capul in jos, spatele in stanga iar mainile si picioarele in dreapta.

Eu am o problema pe care am spus-o si dr dar nu m-a linistit. Mamelonul stang nu este iesit in afara...de iesit iese putin cand fac dus si la stimulare dar cred ca nu suficient pentru alaptare. Exista medici specialisti in astfel de probleme? Am auzit un caz asemanator la ambii sani cand pers respectiva a pierdut laptele pentru ca nu putea alapta.
Dr mi-a raspuns ca nu-i o problema, ca: "Multi copii au crescut cu lapte praf", dar nu pot sa cred ca nu se poate face nimic.



Andreea 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea, se poate face un masaj al mameloanelor ca sa se formeze. Dar crede-ma ca nu asta e problema cea mai mare pentru alaptare, in orice caz nu pierzi laptic de la asta, doar ca BB apuca mai greu si se enerveaza. Eu una am pierdut laptic imediat dupa nastere si aveam niste mameloane tuguiate mai ceva ca o suzeta. Vezi ca m-ai convins la Travian, insa mi se pare ca merge tare greu.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput