Mamici de septembrie - octombrie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Tomitza imi si imaginez faza ...
Nana[,Mandarinutza/b] multam'!
Yaia eu mai scap in dulciuri (cam mult uneori),da' chiar nu reusesc sa ma abtin....acum am 70 de kg si am pornit de la 58...sper sa nu trec de 75,ca la 70 nu prea cred c-o sa ma opresc...
Myral asa e,vazui si eu ca baieteii din odiseea noastra sint grasunei...dar si fetitele se prezinta bine
[b]Annisia
felicitari pt bebe Yannis!...

Mai fetelor,am vazut ca la f multe dintre voi le "curg izvoarele " deja....la mine nicio picatura....e posibil ca asta sa fie un semn ca n-o sa am lapte?:(....sper ca nu,ca eu imi doresc mult sa alaptez...

Pupicei....ma duc sa pregatesc cina...

Picca 28+ cu Matteo


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Abia acum am reusit sa imi termin de aranjat pozele... Offf, cata munca... Am fotat si cateva lucrusoare ale lui bb Yannis...

http://community.webshots.com/user/Annisia78?vhost=community&action=publicAlbums

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Carpatina n-am apucat sa-ti raspund ca am ramas fara net… ne cam face probleme, in ultima luna juma cred ca vreo 3 saptamani am avut lipsa…Imi pare rau ca ai picat testul… sper sa fie ok urmatorul…Inteleg ca maine il ai.. bafta mare!! Daca nu ti-a spus valoarea care a iesit prima data macar ti-a spus ce sa faci ptr a obtine valoare mai buna?.dieta, regim… Eu am sa fac testul abia in saptamana 28..zicea ca nu e tarziu. Tot atunci am si eco si control. In rest sunt happy ca au iesit ok si rezultatele finale de la amnio..deabia luni m-au anuntat… m-au tinut cam mult, dar macar a meritat .
Noua ni s-au cam schimbat planurile si am amanat plecarea cu o saptamana doua…sper sa nu mai intervina nimic pana atunci ca in august nu ma mai pornesc la drum.
Drum bun si distractie faina acasa!
Marunzika merci … stiam ca e tare buna “bila” ptr spate. Ai grija de tine , va fi bine!
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Carpatina drum bun spre casa si sa t bucuri din plin alaturi de parinti si rude
Picca, felicitari pt bebelusul grasunel..chiar ca nu mai conteaza nici kilele in plus...ei sa fie sanatosi si sa vina pe lume usor si fara probleme
La kg si eu a uit mirata..si daca a opresc la 80 as fi multumita..totul sa nu fiu suspecta de altceva..vreo boala...ca de mancat ...incontinuu
Annisia din doi parinti ca voi nu poate sa iasa decat un super smecheras, frumos si cu lipici la fete...

carmen 28s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cum vine asta ca grasele nasc greu? Eu luasem 16 kile cu Alex, aveam 74 kg ca si acum, si am nascut chiar usor.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,
Ieri nu am reusit sa scriu, am citit ce ati scris, dupa care a picat net-ul, asa ca azi voi scrie si apoi voi citi.

Gabriela77 parca tu ai intrebat de usturime, asa este si mie la urocultura nu mi-a iesit nimic, in schimb azi mi-au iesit analizele de secretie si am candida, cica de la schimbarile de ph, dr mi-a dat ovule macmiror.Cel mai bine fati analiza secretiei. Pana iti iese rezultatele poti sa te speli cu un gel intim si sa te limpezesti cu apa cu bicarbonat. Mie asta tot dr mi-a zis, cand am fost la ea acum 2 sapt.Sanatate

Roxana, mi-a placut faza cu bunicul o sa aiba un bebe, super tare Alex, adevarul ca e o varsta destul de dificila dar la care sunt tare scumpicei.

Sa va spun de bebe Cristian, am fost la dr, suntem bine( cu exceptia candida)bebe are in jur de 1,5 kg dr a zis ca e ok, iar urmatoarea eco o facem peste o luna pt ca dr o sa fie pleacata. Ne-a dat voie sa plecam la mare, dar sa nu stam in soare prea mult, avem voie sa facem baita.....ura, deci vineri sau sambata dimineata plecam la Mamaia cred, nu ne-am hotarat.
Am vb cu dr. de umflatul picioarelor, mi-a zis sa dorm cu piciorul drept ( acela se umfla f tare la mine) pe o perna, pot sa ma dau cu lioton gel seara si dimineata, dar sa nu exagerez cu cantitatea.

Ma apuc sa citesc din urma si mai scriu dupa.



cecilia,29+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, felicitari pt bb voinicel! Se pare ca baieteii sunt bine facuti la noi la odisee . Dragute lucrusoarele pt Yannis. Cosuletul de unde l-ai luat?
Carpatina, drum bun si concediu placut
Picca, felicitari si tie. Si bb Stefan e cu capul in jos si fundul in stomacul meu. Nici la mine nu 'curg izvoare' dar nu imi fac probleme. Am I right, Tomasa? Parca tu ziceai ca nu ti-au curs sanii cand erai cu Tudor?
Tomasa, vad ca ti-a explicat Mandarinutza mai bine unde sunt magazinele. Ai luat ceva?


Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:


Buna seara mamici cu burtici,

Am fost azi la eco la dr. meu ginecolog, a zis ca bebe are 1,313 kg, plus, minus, 200 gr. In sapt.28 cat au bebeii vostri? A zis ca pare cu o sapt. mai mare si ca e totul ok. Nu stiu daca mi-a zis de col, eu nu auzeam nimic din ce imi zicea, il puneam mereu sa repete, apoi am renuntat amandoi, concluzionand ca totul e bine. Peste 3 sapt, pe 19 iulie ma duc la eco de 32 sapt (o sa fie cam 31, dar intra Iosup in concediu). Sa vedem atunci ce si cum...imi fac listuta cu intrebari.

Pt cine ma stie cu ochiul bulit (de la voma)..mi-a trecut complet de cateva zile (deci a fost plin de sange cam 4-5 zile).

In rest, am avut examene, am citit tot, dar am scris mai putin.Acasa nu am avut timp, la serviciu am o colega pe care tb sa o instruiesc pt cand voi pleca eu. Si nu am timp.

Dr. ginecolog mi-a spus ca am dreptul la prenatal la 33 saptamani (4 august), iar medicul de familie mi-a zis ca la 7 luni si 10 zile, dupa calculele mele sunt 30 sapt. Adica cam 15 iulie. Am mai auzit o varianta ca tb sa fie 63 zile inainte de nastere si 63 dupa nastere. Eu tot nu sunt lamurita cu concediul asta .
In rest, burta e tot mai mare (ca a Anisiei sau poate un pic mai mare), eu ma tot ingras.Pana acum 13-14kg) Daca nu ar fi caldura si kilogramele care sa ma deprime (un pic), as fi foarte fericita. Sunt destul de activa, parca mai vioaie si mai neastamparata decat inainte de sarcina.

Eu simt de pe la 19-20 saptamani ca o greutate sub buric (usor dureroasa), am mai intrebat si cica nu ar fi contractii, dar ginecologul mi-a spus azi ca sunt contractii BH. Daca e asa, inseamna ca am si eu din cand in cand.. Dar nu sunt regulate si nici f dese...azi au fost mai dese.

Bebe e pozitionat deja cu capul in jos, si la voi la fel?
Eu nu prea inteleg cum sta bebe cu capul n jos si cu ce ma loveste pt ca simt lovituri in orice parte a corpului, eu credeam ca face tumbe si ca se muta de colo colo, dar daca dr. zice ca e cu capul in jos, sa inteleg ca asa e tot timpul, sau asa l-a prins el?

Va pup si astept raspunsuri. Ptiu ce mai transpir...

http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/hainute%20bebe/
urmychance28baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Fetelor, multumesc de urari

Sunt franta de oboseala ca am fost pana acum la cumparaturi.... dar sunt tare bucuroasa.. In sfarsit am primit oferta de angajare (oficial, prin posta), pe care o asteptam de aproape 3 luni...


Asa ca voi incepe sa lucrez pe 16 iulie... Toate abia asteptati sa intrati in concediu, eu abia astept sa merg la serviciu.. Haios nu?
Sunt asa bucuroasa ca asta-seara mi-am propus sa uit de herniile mele.

Tomasa, eu sunt ploiesteanca si dansul e bucurestean. Nu-ti promit ca reusesc de data asta... am atatea de facutttt, de fapt, daca nu le-as fi avut nu as fi venit... dar daca nu o sa fie acum o sa fie cu siguranta in decembrie cand vin pentru botez si o sa stau ceva mai mult. Totusi, trimite-mi numarul tau de telefon.

25+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Felicitari fetelor care si-au vazut grasanii zilele astea, sa fie sanatosi si frumosi.

Maruntzica, stai cuminte si totul o sa fie bine.

Carpatina, drum bun si concediu placut.

Am uitat sa va scriu,azi am luat primele lucrusoare pt bebe, sunt tare bucuroasa.Nu am luat decat doua bady, din acelea cu multe capse, dar mi-au placut tare mult. Deoarece erau cu maneca lunga, le-am luat putin mai mari, dar tot mi se par ff mici.Deci primul pas l-am facut, in ce privesc cumparaturile.... acum urmeaza arsenalul, dar e greu cu caldura asta.

Noapte buna



cecilia,29+Cristian

Mergi la inceput