Mamici de septembrie - octombrie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Dar analizele astea sunt gratuite, adica urocultura, sumar urina, sange.Am reusit o singura data sa fac o urocultura gratuit restul (si am facut nu gluma daca tot am facut tratament si iar trebuia repetat) platite ca nu au fonduri. Sunt de groaza astia! Ar trebuis a mai aiba pe parcursul lunii pt gravide dar ei ioc, zic c anu mai au si gata te-au rezolvat!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Emma, tin pumnii poate iese bine analiza si nu mai e nevoie de tratament.

Picca, nu stiu ce sa zic cu contractiile, mie imi e usor din afara ca nu prea am suferit. Numai la examenul asta am fost agitata si am avut contractii, in rest merg, inot, car, ma joc cu pitica, numai cu sexul mai slab. Ai fost haioasa cu maieutul, pentru mine e nevoie de un ditamai maieu.

Cecilia, eu nu vreau BB prea mare, vreau sa nasc normal. Cat despre nepotul tau, imi imaginez ca e nelamurit. Si Alex zicea la inceput ca o sa aiba si ea un BB, i-am tot explicat. Ba il suspecta si pe bunicul ca are un BB. Dar pana la urma s-a lamurit ca numai fetele au BB in burtica si trebuie sa fii mai mare. Insa primele 2-3 luni a zis tuturor ca asteapta un BB si e in burtica.

Myral, pupici la fete. Papa bine si sa ai grija, fara eforturi. Nu e f scurt 3.4 cm, dar mai bine sa nu ai emotii.





Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

si eu am postat in reprize, ca sunt iar pe zapp. De o saptamana nu e nimeni in stare sa faca netul prin cablu acasa. Ca sa vedeti ce "profesionisti" sunt astia, au venit azi 2 care au zis ca nu stiu sa porneasca laptopurile. Unul cica e wireless si nu stiu sa il porneasca, de parca avea vreo legatura, trebuia numai sa bage cablul in el. Iar celalalt nici nu au incercat, ca au vazut coltul de pornire prin amprenta, si au zis ca ei nu pot sa il porneasca. Daca va vine sa credeti...Trebuiau sa apese pe buton, nici nu tinem amprenta aia activata, dar nici nu au incercat butonul mai. Asa ca au venit boi si au plecat vaci. Astia sunt angajati la un provider de net si nu pornesc un calculator pe care il porneste si Alexandra.

In fine...eu sunt franta, am avut o zi crunta, f f f mult de munca, si lucruri dificile. Eu ma concentrez tare greu. Nu se termina una ca venea alta...Pana la urma am lasat ceva pe maine, nu era urgent oricum, dar as fi vrut sa termin tot. Cred ca la noapte cad lata.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ce-i linistea asta fetelor? Dormiti deja?

Eu, in loc sa invat pentru testul de miercuri, am pierdut toata dupa-amiaza cu sudoku... ca iar m-a apucat dragostea de el... Acum sunt prea obosita ca sa ma apuc de invatat.. asa ca o las pe maine

Nopate buna!

25+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu nu dorm, joc triburile. Dar merge tare greu netul. Adica cel pe zapp...in rest, le multumesc baietilor de la provider care nu stiu sa porneasca un calculator.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna fetelor! Sunt Valentina o fericita de sept-oct'07. Astazi am facut mult asteptata eco 4D, totul a decurs normal, al meu este sanatos.Studiind cu atentie fotografiile am descoperit ca baietelul meu seamana bine cu surioara lui Alexandra de 3 ani; are "nasul si gurita ei". De ce vin eu la voi acum: nu mai am rabdare sa ajung la medicul meu , iar la concluzii este ceva scris pe care nu stiu cum sa-l iau. Poate ma lamuriti si pe mine daca este de bine sau trebuie sa am grija pe viitor. Va redau :
" Sarcina 23s5z ecografic si 23s2z clinic, in evolutie, cu fat viu,unic, fara anomalii vizibile ecografic.
Diferenta mare de rezistenta la flux intre cele 2 artere uterine - factor predictiv pentru disgravida de ultim trimestru si pentru restrictia de crestere intrauterina tardiva - se recomanda monitorizarea tensiunii arteriale materne si a biometriei fetale (control eco. la 28 sapt)"
Eu am cautat pe net , dar nu m-am lamurit, asa ca poate ma ajutati si pe mine sa-mi dau seama ce vrea sa spuna. Va pup pe toate viitoarelor mamici din grupa mea si va urez o sarcina cat mai usoara in conditiile unei veri cat mai toride. O seara buna!

p.s. Am reusit pana la urma sa rezolv cu cartea de munca si tin pe aceasta cale sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Yuhuuu!!!! Mi-am mutat pozele de pe yahoo pe site-ul de mai jos, dar nu stiu fratica sa le fac vizibile si pentru voi...

http://www.shutterfly.com/

Mai foloseste cineva prostia asta de album online? Daca nu ma ajutati, eu nu am cum sa va arat frumusete de burtica....

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Ce liniste!
Annisia n-am habar cum faci sa putem vedea si noi pozele pe respectivul site, dar pana descoperi poti sa le descarci si pe yahoo sa admiram burtika intre timp.
Azi mi s-a intarit burtik de o gramada de ori :( dar miercuri ma duc la dr si-mi face CTG si sper sa masoare iar colul, ca dupa cum v-am spus marti (19.06) era doar 2,5cm - cred ca e destul de scurtut,nu?!

27+ & 19kg in +


Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimpia spune:

Buna mamici cu burtici

Multumesc ptr sfaturi. Pot sa va spun ca am fost cu urina la prima ora la un laborator privat (zis a fi cel mai bun din galati) dar urocultura imi iese abia joi seara, cica nu se poate obtine un rezultat mai repede. Urina nu a mai fost colorata azi, insa la prima urina de dimineata am avut un fff mic cheag de sange (i-as spune "shuvita") mic mic dar era.
Roxana - eu nu insist, dar totusi incerc sa curat vaginul, iar verificarea sangerarii mi-a fost indicata de o asistenta de la blocul de nasteri. Voi vorbi si cu medicul despre asta.
Amar - nu am avut probeleme cu rinichii, dar doamne fereste, am o cunostinta care a facut colica renala in luna a7a (adica exact cum sunt eu acum) si a fost cumplit.
Emma - cum s-a manifestat la tine infectia urinara? Fa-ti analizele la mai multe laboratoare, cel putin 3, ca eu m-am saturat de analize lucrate cu substante expirate, am ajuns in discutii cu protectia consumatorului ptr analize lucrate cu kit expirat. Dar fireste ca n=am facut nimik. Eu ii cer elevit doctoritei de familie , si mi-l da compensat. Nu mi-a dat inca din proprie initiava. Ii spun ca mi l-a indicat ginecologul.
Gema -eu beau fff multe lichide, dar coada calului nu am baut inca, dar voi bea.
Afibebe dupa cum au mai scris si alte fete si eu am citit ca un copil nascut inainte de 38 de saptamani e un copil prematur. Tot ptr ca pleca in concediu, doctorita cumnatei mele a vrut sa-i scoata copilul la 37 de saptamani, si vreau sa-ti spun ca a nascut la inceputul saptamanii 42 cu contractii provocate, cam tarziu dar iti dai seama daca ar fi iesit cu 1 luna mai devreme ce ar fi insemnat. Chiar si cezariana e indicat sa se faca la cald (adica atunci cand se declaseaza contractiile). Am citit ca in timpul contractiilor, la copil se formeaza un hormon care ajuta plamanii sa se adapteze mai usor cand dau de aer. Am o asistenta pediatra care a iesit la pensie de la maternitate, si care-mi spunea ca si cu o zi inainte de termen daca iese copilul, se adapteaza mai greu. Eu una nu as accepta sa-mi scoata copilul inainte de 40 de saptamani.
Carpatina hernia mea e umfrata rau, se retrage insa dupa cateva ore de stat in pat, si se reumfla dupa cateva minute de stat la verticala. Am fost fff speriata acum o luna cand am aflat ca e hernie femurala, si mai sperianta cand am aflat ca acest tip de hernie se stanguleaza cel mai repede si ar insemna sa intru in operatie inainte de cezariana. Imi imaginez ca va fi tare greu cu 2 operatii, dar cred ca va fi si mai greu dupa ce creste copilul si se face de 8-9 kg si va trebui sa-l tin in brate. Eeeee gata, sunt optimista, va fi bine, cata vreme nu-i in pericol sarcina, e bine.
Azi e prima zi cand mi se umfla picioarele. Eu merg mult, ies cu cel mic in parc cate 3-4 ore pe zi si prin casa fug cu el, asa ca nu-i de mirare.
Noi il pregatim pe cel mic pentru venirea fratiorului. Stie deja ca il cheama Gabieuuu (Gabriel) si ca inca e in "butica a mami". Zilnic il pupa (pe burtica) si ii spune "daguuu meuuu" E tare simpatic. Ii mai spune si "oaca". De cate ori vad pe strada cate un nou nasuct, sugar, ii arat si ii spun ca asa va fi si fratiorul lui. Vom vedea care va fi reactia la momentul intalnirii, si mai ales mai tarziuuuuu, cand v-a trebui sa imparta sedintele (acum lungi si dese) de alintat cu fratiorul lui.
O saptamana buna va doresc si eu si fug la nani.

Adriana 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor!

Myral felicitari pentru fetita.Greutatea e f buna daca zici ca nici nu te-ai ingrasat.Cam atat mi-a zis ca are si Erikuta mea,ieri,nea doctoru'.
Andreea cum sa petrecem,asa usurel...un pahar de vin si doua felii de praji...alaturi de cutia de servetele de langa sot.Apoi un nani bun.Cam atat anul asta...ce sa ii faci,bine ca suntem fericiti si aproape sanatosi
Annisia mama,de ce nu incerci tu pe webshots sau photobuket?Nush cum sa te ajut cu site-ul ala.
Copii,mi-a iesit hemoblobina in scadere...am primit ceva pastilute,dar voi stiti care or fi valorile normale?Sa stau si eu linistita.Mi-a iesit 10.4.Asa scria pe carnet.
Nana pe unde umbli?Tot in vacanta ?

Sabina Y. 28+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput