Mamici de septembrie - octombrie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Myral, mult, mult succes la dr!

Olimpia, pai aia trebuie sa faci, examen urina si urocultura ! Doamne ajuta sa fie totul ok! Si eu m-am mirat cand ai zis de spalaturi vaginale. Nu este contraindicat in sarcina ?

Afibebe, nasol ca esti pusa in situatia asta ! Te inteleg cum e cu dr! Dar eu parca nu as naste daca se poate sa duc sarcina la termen! Succes in orice ai decide!

Tomasa, multumesc mult de incurajari! Asa sper si eu, imi doresc sa alaptez si voi face tot ce imi sta in putinta!

Roxana, ce fain ca e ultima saptamana de serviciu! Eu totusi zic sa nu stai expusa la soare! Doar atat cat sa te usti la iesirea din apa !

Si BV, esti o gravi f frumoasa !

Gugu, si la mine placenta e jos inserata! De foarte multe ori se intampla ca ea sa se ridice. Din pacate, la mine nu s-a ridicat si medicul a zis ca e putin probabil sa se mai ridice la aceasta varsta a sarcinii! Dar stai linistita ca tu esti chiar la inceput, mai ai multe saptamani inainte! Oricum ai grija la efort fizic, si mai ales nu cara greutati! Succes si sarcina usoara!

Rodica, la mine vergeturile au aparut doar pe sani! Nasol !

Andreea, o sa imi cumpar si eu mameloane artificiale. Si la mine iese daca este stimulat, dar nu ramane afara, tot se baga la cochilie, mama lui....Sa speram ca va fi bine si vor fi solutii si in cazul nostru !

Of, Emma, imi pare rau de rezultat !

Cu trezirile nocturne, eu nu mai zic nimik...Ma trezesc asa. La 1.00, la 3.00, la 6.00 si la 8.00 cand ma pregatesc de serviciu ! Mi-am facut program de bebe, nu ? Vestea buna ca mai am de venit la serviciu 2 saptamani ! Yuhuuuuuuuuu ! Din sapt 32 intru in prenatal, plus 10 zile de concediu de odihna ! Ma bucur, e tot mai greu !
Asa pofta mi-ati facut de mare ! Si nu am nici o sansa sa ajung....Nu am voie pe drum asa lung si nici cu avionul nu m-as mai porni acum ! eeee, rezist pana la anul!

Va pup! O zi frumoasa!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mami25_7, la multi ani si cat mai multe bucurii!

25+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Mami25_7, la multi ani si sarcina usoara! Numai bine si sanatate multa!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Tomasa, ma bucur ca te-ai distrat si ca sunteti bine.. nu-ti zic bun venit acum... ca sunt inca suparata ca ai plecat fara sa zici nimic..

Adrianaolimpia, eu am vazut vineri un chirurg pentru ceea ce s-a dovedit a fi o mica hernie.. - eu nu am inca nici o umflatura, aveam insa o durere inghinala. Aparitia nu are nici o legatura cu numarul de kg luate.. bresa musculara putand aparea si daca tusesti si daca stranuti... Din pacate nu se poate trata decat chirurgical... Eu una am fost un pic cam ravasita de veste... vad ca tu o "duci" de cateva luni... Eu cred ca-ti va fi tare greu sa te refaci cu 2 taieturi in acelasi timp (cezariana + hernie).. vezi ce zice chirurgul, cat de avansata e hernia... Bafta la consultatie... te rog sa-mi spui si mie ce ti-a zis chirurgul!

25+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Mami25_7 la multi ani!!!!!

Si bv, Tomasa, sunteti tare dragute in poze. Bine ati revenit.

Myral si succes la doctor.

Afibebe, nu stiu ce sa zic daca e bine sa nasti la 36 saptamani.Nu poti sa nasti cu un alt medic? Doctorita mea a fost plecata prin strainatate si mi-a zis la ce doctor pot apela daca se intampla ceva cat nu e dansa. Eu stiu ca de la 38 de saptamani e ok sa nasti, 36 e prea devreme-chiar daca bebe e dezvoltat. Eu nu as opta pentru nastere mai devreme de 38 saptamani daca ar fi cazul de inducere/cezariana. Imi inchipui ca esti atasata de doctor si ti-ai dori sa nasti cu dansul/dansa. Dar trebuie sa te gandesti in primul rand la bebe si la ce ii e lui mai bine.Si sunt sigura ca ii tine cineva locul doctorului tau, mai ales ca va fi plecat o luna.

Mandarinutza 29+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Carpatina, . Chiar acum ma gandeam la tine ca nu ai scris azi nimic... si promit sa nu mai fac!
Si_bv, nici la tine n-am vazut nici o balenuta esuata. Asa ca m-am mai uitat o data pe poze si inca o data si...nimic. Nici o balenuta. Doar o graviduta foarte draguta si deloc grasuta.
Aniast, stiu ca glumeai, nu se putea altfel. Iar kg se vor duce cu putina vointa din partea noastra si mult ajutor dat de bb colicos. Cat despre alaptat, asa-i, la un alaptat corect bebelusul nu trebuie sa apuce sfarcul propriu-zis ci cat mai mult din areola, doar asa, apasand pe ea actioneaza pompita cu laptic. Altfel reuseste doar sa-ti faca rani iar din san nu curge nimic. Deci cu sfarc format sau fara, tot areola trebuie sa o apuce.
Slippers, tu pe unde umbli? In concediu?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
25+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Helloouuu.. ce distractie pe aici, concedii, poze, ce mai, trai pe vatrai...bravos!!

Eu am fost la morfofetala, deci e oficial: bb2 e baiat, normal dezvoltat, 21s, DPN 4-6 nov, URAAAAAA!!!!!!!!!! Orice alte detalii mai vreti intrebati-ma, ca sa caut pe foaie ce scrie si unde si cat.

Cred ca eu voi inchide odiseea!! yupiiiii...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Andries pt bb! Asa zici ca inchei tu odiseea? he-he-he! sa vedem cine o deschide!

Mami 25, La Multi Ani!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andries felicitari!!!!

Mandarinutza 29+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andries, felicitari pt. baiat! Parca asta iti doreai, nu? Eu vreau sa stiu cum o sa-l cheme si daca i-ai spus deja lui Victor ca va avea un fratior.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
25+Maria

Mergi la inceput