*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

Super ideea cu invelitul bebelui in tricoul mamei. o sa incerc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Michigan ai fost fata desteapta ca l-ai facut! De ce sa risti pe viitor?! Cum a fost cu nasterea?
Bucurestencele, ati venit de la plimbare?
Alina-Mirela 40+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

am venit de la plimbarea in Tineretului; am fost io, mica si liviana; Alyna24 n-a mai ajuns, pacat.
Bogdanel e un dulce iar Maya e o grasunica cocheta.

Noi dupa ce ne-am intors acasa ne-am pus sa facem baita iar dupa s-a petrecut cea mai puternica criza de colici de pana acum; nimic din ce stiam n-a functionat: desi mancase in parc,am incecat sa-i dam lapte dar n-a vrut nici san , nici biberon;am incercat cu ceai, suzeta, masaj pe burta incalzit cu foen, suzeta, muzica, leganat, plimbat...nimic nu-i trebuia; a plans atat de tare incat am crezut ca nu sunt colici, ci chiar are altceva; a plans continuu pana s-a innecat, si-a dat ochii peste cap si a facut spume la gura...in conditiile astea ne-am urcat in masina si am pornit spre spital, macar sa ne lamurim de ce nu se opreste din plans.
A urlat putin si in masina, am fost fericita cand s-a oprit iar la poarta spitalului a adormit, asa ca am facut cale intoarsa iar acum doarme pe pernuta, pe genunchii mei.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Felicit pe toate mamicile, si le urez nasteri usoare celor care mai au inca de scos "surpriza"....

Eu sunt o mamica de iulie=august si am si eu o rugaminte. Aveti mamici care au nascut la Filantropia? Acolo voi naste eu si as dori sa aflu cate ceva.... am vazut parca 2 mamici "abras" si "florentina roman". Cu siguranta mai sunt si alte mamici care nu au trecut in listuta.

Daca stiti cine a mai nascut la Filantropia si imi puteti spune, mi-ar fi de mare ajutor.

Va multumesc si va doresc bebei sanatosi, papaciosi si cumintei!

sapt. 31 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu mai vroiam sa ma bag in seama, iar pe tema alaptatului cu atat mai putin, dar: Nicoll, te-a pus cineva la zid pentru ca nu ai reusit sa dai numai san copilului tau?
Chiar nu are sens sa repet ce am zis. Nu stiu ce dracu se intampla. sunt un om care nu are dificultati in exprimare in general, nu inteleg de ce ma fac atat de greu inteleasa

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blc_lia spune:

Salutare mamici,

Ajung si eu sa scriu din nou.
Pe 14 Iunie s-a nascut Theodora Maria prin cezariana, a avut 4,055 KG si 54,5 cm Apgar 9.

Deci dupa lungi asteptari s-a hotarit si puiul meu sa vina pe lume, la o saptamina peste termen, miercuri 13 Iunie la ora 3.30 mi s-a rupt apa si am fugit la spital, putin speriata pt ca apa era verzuie si stiam ca nu trebuie. Acolo au chemat imediat anestezistul care mi-a facut epidurala, totul a mers bine incepusem sa ma dilat, pina pe la ora 9 cind am inceput dintr-o data sa am febra. Eram dilatata numai 9 cm asa ca m-am mai lasat sa vada daca ma dilat complet, pt ca nu s-a intimplat nimic iar copilul incepea sa oboseasca au decis cezariana. Deci pe 14 Iunie la 00.50 s-a nascut puiul meu, din pacate eu am simtit dureri in timpul operatiei si nu am fost prea fericita.....
Teo a fost bine din prima clipa, eu am avut hemoragie si nevoie de transfuzie, dar dupa 2 zile am inceput sa-mi revin si eu. Am avut mare noroc ca mama mea a fost tot timpul cu mine pt ca mi=a trebuit ceva sa-mi revin. Am stat o saptamina in spital, am venit acasa cu probleme de tensiune care nu se stie de ce, i-au medicamente si sunt sub observatie.
La inceput Teo a mincat multa formula pt ca mie mi-a venit tirziu laptele, dar acum papam numai de la piept. Am sfircurile invertite, dar cu ajutorul unui "shield" ea poate trage foarte bine si nici nu-mi raneste sfircurile.

E un ingeras mic, e foarte cuminte plinge numai cind are dureri de burtica si asta e cam o data pe zi. Noaptea doarme bine, papa bine, suntem tare multumiti si nororcosi.

Bafta la restul mamicilor care mai tre sa nasca si felicitari la cele care au nascut.


Liana si Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

A venit ziua 0 si pentru noi... In jumatate de ora trebuie sa fiu la spital.
Vineri eram putin dilatata dar in rest am doar vesnicele dureri "ca la menstruatie", nu am alte simptome... Dar ma duc sa nasc prin inducere pentru ca vreau sa-i colectam micutei celulele stem ... si vreau s-o fac cu dr. meu...

Asa ca va pup pe poate si revenim cu vesti in cateva zile.

Nastere usoara, Alynta si tuturor care incheie odiseea in aceasta saptamana :)



Andreea, informatiile tale despre alaptare chiar sunt super utile. De multe uitasem...

Stie cineva daca Kay a apucat sa colecteze celulele stem pentru Sonia? Am vazut o emisiune interesanta azi-noapte...ma gandesc ca ar putea sa o ajute aceste celule pentru regenerarea inimioarei...





Florina +39 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Editez: Alarma falsa... Am ajuns la spital, m-au vazut 2 dr. si m-au trimis acasa... pana vineri!!! Copila mea nu mai vrea sa iasa, asteapta Craciunul probabil...Ramane stabilit: inchid lumina aici :)
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Blc_lia, felicitari pt. GRASUNICA!!!

Florina iti tinem pumnii!!!

Sa ai o nastere USOARAAAAA!!! Si apoi sa tii in brate un copil sanatos si voios, de care sa te bucuri toata viata!!!

Androix... de ce sa nu mai dai sfaturi legate de alaptat??? Mie chiar mi-a prins bine cand mi-ai zis sa nu ma mai mulg... A mai scazut ceva "productia" desi nu indeajuns , dar asta EVIDENT nu este DIN CAUZA TA! SPer ca Nu te-a deranjat ca am zis eu ca tot am lapte peste masura ... Oooof! Sper sa-ti treaca supararea , si sa ne mai dai sfaturi!

Cred ca mai voiam sa zic ceva... dar... am uiatt...
MA duc sa-l mai verific pe ANTONIO, sa vedem ce face, ca de la 12 noaptea doarme, dupa ce asera de la 7-12 iar a stat treaz si are a doua seara de colici puternice, deci Ella_74, te inteleg... Nici pe ANTONIO nu-l mai potolea nimik!!! Noroc ca s-a facut 12 fix.... cand nu stiu cum se face, dar il ia somnul... si doarme apoi cel putin 8 ore... ca acum vad ca se face 8 si nu da semne ca vrea sa se trezeasca

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio


Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bafta, florina! nastere usoara si refacere rapida.
pentru toate incagravidutele.
noi am fost in we la munte si pitica s-a comportat exemplar, a dormit in masina tot drumul, sunt tare mandra de ea (bine, azi-noapte a stat mai mult treaza dar asta e!)
poze cu puiutii mei la cheia ,
la brasov si anais in parc

pupici la mamici, burtici, bebici

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by florina
Editez: Alarma falsa... Am ajuns la spital, m-au vazut 2 dr. si m-au trimis acasa... pana vineri!!! Copila mea nu mai vrea sa iasa, asteapta Craciunul probabil...Ramane stabilit: inchid lumina aici :)
Pupici!



nu, nu!! trebuie sa te lupti cu mine pentru asta!! nici bebelusul meu nu da niciun semn c-ar vrea sa iasa!!
astazi dupa-amiaza mergem si noi la control, dar deja aud:"col lung si inchis...ne vedem vineri!"

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
40+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput